HWSW Informatikai Kerekasztal: Konzolhoz való Képmegjelenítő - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Konzolhoz való Képmegjelenítő

#261 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 10. 18. 08:39

valaki hallot már a Q(ez a márkája) TFT-monitor 23,6" Full HD tévéről?

#262 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 08. 20:09

Kellene egy kis segítség hogy lehet X360-ra Pc monitort rá kötni???PLS

#263 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 11. 08. 20:52

Nah áthelyeztem...A fölösleges Topikok a kukában...
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#264 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 13. 18:11

valakinek van ilyen tv-je? http://www.lg.hu/pro...isplay=26LU5000

#265 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 27. 10:48

[font=" Tahoma, serif; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]n akkor azt szeretném kérdezni hogy melyik tv jobb a játékhoz ezek közül:

Sony Bravia Panasonic Viera

LCD Plasma
40" 42"
200Hz 600Hz
100,000:1 2,000,000:1

[/font]

#266 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 27. 10:53

Idézet

[font=" Tahoma, serif; font-size: 12px; line-height: 18px" class="Apple-style-span"]n akkor azt szeretném kérdezni hogy melyik tv jobb a játékhoz ezek közül:

LCD Plasma
40" 42"
200Hz 600Hz

Természetesen mind2 TV márkán belül kategóriájának legjobbja és Full HD-s.[/font]
Kontrasztarány mi már? :Đ Biztos hogy mindegyik dinamikus kontrasztot mutat? Vagy az egyik a statikus kontraszt? :-D
600Hz az meg igen! :) Ilyent még nem is hallottam.
200Hz LCD-nél igen furán hangzik, nevezzük csak válaszidőnek, ami átkonvertálva: 5ms ami azért .... nem túl sok (tudom persze ez TV, de monitoroknál a 2ms sem ritka ma már)
Árakat nem közöltél, így nehéz a választás..... Ha egy árban vannak, akkor azért inkább talán SONY. Ha a Pana olcsóbb, akkor feltétlenül az.
Kép
Kép
Kép

#267 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 10:55

Idézet

LCD Plasma
40" 42"
200Hz 600Hz

[/font]
Én azt olvastam, hogy ha játszani akarsz egyértemen LCD tv kell venni, nem pedig plazmát.

#268 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 27. 10:56

Idézet

Idézet

LCD Plasma
40" 42"
200Hz 600Hz

[/font]
Én azt olvastam, hogy ha játszani akarsz egyértemen LCD tv kell venni, nem pedig plazmát.
plazmán játszom több mint 3 éve. A TV már több mint 4 éves. Úgyhogy bullshit-et olvastál :Đ
Kép
Kép
Kép

#269 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 10:57

Idézet

Idézet

LCD Plasma
40" 42"
200Hz 600Hz

Természetesen mind2 TV márkán belül kategóriájának legjobbja és Full HD-s.[/font]
Kontrasztarány mi már? :Đ Biztos hogy mindegyik dinamikus kontrasztot mutat? Vagy az egyik a statikus kontraszt? :-D
600Hz az meg igen! :) Ilyent még nem is hallottam.
200Hz LCD-nél igen furán hangzik, nevezzük csak válaszidőnek, ami átkonvertálva: 5ms ami azért .... nem túl sok (tudom persze ez TV, de monitoroknál a 2ms sem ritka ma már)
Árakat nem közöltél, így nehéz a választás..... Ha egy árban vannak, akkor azért inkább talán SONY. Ha a Pana olcsóbb, akkor feltétlenül az.
A Pana-nál a kontraszt az dinamikus és egyárban van ez a két tv, ám bocs nem írtam oda melyik típus.
A válaszidő a plasmánál 0.02 ms, a lcdnél meg 5ms.

#270 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 11:07

Idézet

Idézet

Idézet

LCD Plasma
40" 42"
200Hz 600Hz

[/font]
plazmán játszom több mint 3 éve. A TV már több mint 4 éves. Úgyhogy bullshit-et olvastál :Đ
De nekem is azt mondták hogy LCD kell játszani, igaz a plasma jobban tetszik. meg azt mondták hogy besül :-D
Ám melyiken szebb a kép játék közben a 2 tv közül? Mert az tudom hogy film/adás közben a panán szebb.

#271 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 11:14

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

De nekem is azt mondták hogy LCD kell játszani, igaz a plasma jobban tetszik. meg azt mondták hogy besül :-D
Ám melyiken szebb a kép játék közben a 2 tv közül? Mert az tudom hogy film/adás közben a panán szebb.
Nem mai cikk (11 hónapos), de azért olvasd végig. itt le van írva minek mi az előnye vagy hátránya. Ennél többet mi úgyse tudunk mondani.

Szerintem ma már ebben a kategóriában igazából igazán észrevehető különbség nincs.

#272 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 27. 11:16

Idézet

Idézet

Idézet

De nekem is azt mondták hogy LCD kell játszani, igaz a plasma jobban tetszik. meg azt mondták hogy besül :)
Mégegyszer mondom: lehet hogy "állítólag" LCD jobb játékra... csakhát most kinek hiszel: Nekem, vagy a saját szemednek? :-D
Szóval több mint 3 évnyi plazmán történő játszás után azt mondom: Jó az játékra hidd el!
Mondjuk én 80%-ban TV-zésre használom a TV-t. Gondolom ha ez az arány más is nálad, mégiscsak TV-zni is fogsz rajta.
Több mint négy éves már a TV-m, de beépett pontot nem találsz rajta. Havonta egyszer 2 órát futtatom rajta a beégéstörlő programot. Ennyi.
Pedig volt már olyan, hogy egész este egy statikus képet mutatott....úgyhagytam. Másnapra be is égett a kép rendesen. Fátyolszerűen látható volt a kép mikor elkapcsoltam. De 2-3 órát futtattam a beégésmentesítőt, el is múlott. :)
Szóval a negatív észrevételek a plazmával kapcsolatban: BULLSHIT.
Mégis ma már talán én is LCD-t vennék...De modnok jobbat. Én most nem biztos hogy vennék TV-t. Már kaphatók a LED TV-k. Egy-két év, és azok is elérhető áron lesznek utánad dobálva.
Legközelebbi TV-m biztos már LED lesz.

Kép
Kép
Kép

#273 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 27. 11:26

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Mégis ma már talán én is LCD-t vennék...De modnok jobbat. Én most nem biztos hogy vennék TV-t. Már kaphatók a LED TV-k. Egy-két év, és azok is elérhető áron lesznek utánad dobálva.
Legközelebbi TV-m biztos már LED lesz.
Jaja. Ráadásul ahogy terjednek el majd a LED TV-k úgy fognak lemenni a plazma, lcd tvk árai. Szóval lehet érdemes várni.
Mondjuk azt, hogy keretnélküli tv-k lesznek annak lehet nem örülök. Jól hangzik ugyan, de belegondolva nem baj az ha van keret, mivel pl nálam a tv hátamögött van az ablak és szerintem jó ha van egy fekete vagy akármilyen keret a tvkép és a hátulról érkező fény között.

#274 Felhasználó inaktív   vaszika 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 28. 20:35

Azt szeretnem kerdezni mi az elonye a led tv-nek?Szebb a kep a jatekoknal?

#275 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 28. 20:37

Idézet

Sokkal színesebb,sokkal szebb a képe.Legalábbis amit láttam Media Marktban,ahogy 1más mellé volt rakva egy plazma és egy LED TV,a ledes sokkal szebb volt.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#276 Felhasználó inaktív   csery8 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 28. 20:37

Idézet

Nagyobb kontraszt-> szebb színek, és alacsony fogyasztás a legfőbb előnyei a LEDnek. De szerintem nincs nagy különbség egy jobb LCD és egy LED között.

#277 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 28. 20:40

Ha egy 16:10-es monitorra rákötök egy xbox-ot, akkor szétnyújtja a képet, vagy már megoldották a támogatást hozzá?

#278 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 28. 20:41

Idézet

Ha egy 16:10-es monitorra rákötök egy xbox-ot, akkor szétnyújtja a képet, vagy már megoldották a támogatást hozzá?
OFF:Mikor jössz msn-re?

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#279 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 28. 20:42

Idézet

Idézet

OFF:Mikor jössz msn-re?
majd mindjárt

Téma megosztása:

• (14 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.