Idézet
 ! Ma végre TJames Hetfield-et is megelőztem a felkeléssel! (De Dózsa Györgyöt nem:) !  Szép napot mindenkinek!
! Ma végre TJames Hetfield-et is megelőztem a felkeléssel! (De Dózsa Györgyöt nem:) !  Szép napot mindenkinek!Na hi! Hogyhogy ily korán keltél ember? Én 04:07-kor ébredtem meg először, már azt hittem 5 óra. Kész szenvedés volt visszaaludni. Nemtom mi van velem mostanában, de egyre korábban érbedek. Igaz tegnap viszonylag korán, kb 23:00-kor alhattam el. Node akkor is...5 óra alvás az szerintem is kevés. Ráadásul ma félkilencig edzésem lesz, utána meg maszekolok, úgyhogy tíz előtt nagyon nem is érek haza. Akkor még papírozok... mindezt tiszta fejjel! Esetleg utána egy kis levezető játék  

No mindegy, mára szép napot mindenkinek, s ne feledjétek: Minden új nap új kaland!

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva. 

Mondjuk ha ez igaz, akkor én még mindig édes csecsemő vagyok, mivel kb velük egyezik meg a saját alvásigényem
 Mondjuk ha ez igaz, akkor én még mindig édes csecsemő vagyok, mivel kb velük egyezik meg a saját alvásigényem  Jó hétvégét mindenkinek!
Jó hétvégét mindenkinek!

én ma megyek partyba tegnap is volt de az inkább ilyen "csecsemő" buli volt azért meg nem dugom fel az arcom
 én ma megyek partyba tegnap is volt de az inkább ilyen "csecsemő" buli volt azért meg nem dugom fel az arcom 

kb 8-kor már nyitva volt a szemem
 kb 8-kor már nyitva volt a szemem

Én már 8 kor munkába álltam, és délig húzom az igát, de aztán nekem is megkezdődik a hétvége!
 Én már 8 kor munkába álltam, és délig húzom az igát, de aztán nekem is megkezdődik a hétvége! 

És van olyan elvetremült aki 10 után kel? Mert a sok alvás nem egészséges, én néha, van olyan hogy 10-11 órát alszok, és a szemem össze van ragadva és nem bírom kinyitni.
 És van olyan elvetremült aki 10 után kel? Mert a sok alvás nem egészséges, én néha, van olyan hogy 10-11 órát alszok, és a szemem össze van ragadva és nem bírom kinyitni.