Need for Speed: Pro Street
Elküldve: 2008. 02. 07. 15:25
Most kezdtem el x-en a pro streetet milyen autókat ajánlotok a különböző versenyekhez?
Elküldve: 2008. 02. 07. 16:02
Idézet
Most kezdtem el x-en a pro streetet milyen autókat ajánlotok a különböző versenyekhez?
Elég sok 5letet tahálhatsz ha veszed a fáradságot és visszaolvasol egy kicsit!
nekem sprint: Subaru, Murcielago, hajsza: EVO X, drift: Nissan 240, drag: gt500
Elküldve: 2008. 02. 09. 00:08
véleményem szerint ez a Pro Street egy nagy S Z A R(már elnézést).Én csak ps2-n játszottam vele de azon nagyon gagyi.A grafikája rosszabb mint az underground 2 nek.+ez az új stílus ami benne van.Nekem eddig a Most wanted jött be a legjobban!Egy olyan Need for Speed kéne hogy össze kéne vegyíteni a most wanted üldözéseit,az underground 2 tuningjait,és a carbon kihívásait!AZ NAGYON TUTI LENNE!!
#424 Guest__*
Elküldve: 2008. 02. 09. 08:04
Idézet
véleményem szerint ez a Pro Street egy nagy S Z A R(már elnézést).Én csak ps2-n játszottam vele de azon nagyon gagyi.A grafikája rosszabb mint az underground 2 nek.+ez az új stílus ami benne van.Nekem eddig a Most wanted jött be a legjobban!Egy olyan Need for Speed kéne hogy össze kéne vegyíteni a most wanted üldözéseit,az underground 2 tuningjait,és a carbon kihívásait!AZ NAGYON TUTI LENNE!!
Egyébként én csalódtam a pro streetben. Tetszik, hogy nem annyira árkád, de nekem irreálís...PL: hogy létezik, hogy a 860 pacis Ford GT-vel mindent perfectbe váltok, 380al repülök és a supra a 400 lóerőjével 260as tempóban ért be gyorsabban mint én??? kis fejszámolás alapján körülbellül ez másfélszeres tempó, tehát a fél mérföldes futamon meg kellett volna előznöm a maradék kb 400 méter alatt... a másik meg az, hogy speed challenge-ben alig tudom tartani a vipert, hogy ne szálljak el a pályáról, ő meg gond nélkül kikerül és tökéletes ívben viszi a pályát bármit csinálok...sajnos ezen változtatni kéne, mert nagyon le tudja rombolni a játékélményt

Elküldve: 2008. 02. 09. 12:26
Idézet
Idézet
Egyébként én csalódtam a pro streetben. Tetszik, hogy nem annyira árkád, de nekem irreálís...PL: hogy létezik, hogy a 860 pacis Ford GT-vel mindent perfectbe váltok, 380al repülök és a supra a 400 lóerőjével 260as tempóban ért be gyorsabban mint én??? kis fejszámolás alapján körülbellül ez másfélszeres tempó, tehát a fél mérföldes futamon meg kellett volna előznöm a maradék kb 400 méter alatt... a másik meg az, hogy speed challenge-ben alig tudom tartani a vipert, hogy ne szálljak el a pályáról, ő meg gond nélkül kikerül és tökéletes ívben viszi a pályát bármit csinálok...sajnos ezen változtatni kéne, mert nagyon le tudja rombolni a játékélményt

Elküldve: 2008. 02. 09. 12:32
Idézet
Idézet

#427 Guest__*
Elküldve: 2008. 02. 09. 14:09
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 02. 09. 14:21
Idézet
Idézet
Idézet

#429 Guest__*
Elküldve: 2008. 02. 09. 15:03
Idézet
A kétkerekezés hogy működik? Mert most jutottam el azokhoz a versenyekhez és nem nagyon megy. Van egy BMW-m dragra (feljebb írtam), egy Porsche Caymen S-em hajszára és egy Infinity driftre. Utóbbi sürgősen lekell cserélnem, mert nem bírok 2 ezer pontnál többet összeszedni az újabb versenyeken és esélyem nincs nyerni. Most nincs rá semmennyi pénzem, de a többi versenyből összeszedek egy autó árát. Tudtok ajánlani egy olcsót, ami jó driftnek? És kell-e azon még valamit tudningolni, hogy jó legyen. Visszatérve a kétkerekezésre. Csak nyomom a gázt és magától csinálja? És ahhoz is kellene egy jó autó. A BMW hátsó kerekes és már 700 lőerős. Ha átrakom kétkerekezés módba szerintetek megfelelő lesz? (csak akkor problémáim lesznek, ha drag és kétkerekezés is lesz egy versenynapon.

driftre nem tudok semmi biztosat mondani, most raktam át a vipert driftre a corvette-m helyett, majd meglátjuk hogyan muzsikál
Elküldve: 2008. 02. 09. 16:25
Idézet
az utolsó miatt nem kell aggódnod, tapasztalataim szerint csak kétkerekezős versenynél ágaskodik fel a kocsi, egyébként nem és mind2 drag kategóriába tartozik, úgyhogy kocsit úgy hozzárendelni, mint mondjuk drifthez, nem tudsz. a kétkerekezés maga úgy megy, hogy van egy olyan kocsid kezdésnek amiben minden teljesítményelem minimum 3as szintű, aztán mintha rendes dragon lennél, a tökéletes váltások feljebbdobják a kocsi orrát, valamint, ha látod, hogy ereszkedik és már nincs hova váltani, nitrót neki. a kétkerekezésnél a gép szánalmasan teljesít, túl sok probléma nem lesz vele 
driftre nem tudok semmi biztosat mondani, most raktam át a vipert driftre a corvette-m helyett, majd meglátjuk hogyan muzsikál

Elküldve: 2008. 02. 11. 09:18
Srácok pár oldallal ez előtt rengeteg infó és tapasztalat van az autókkal kapcsolatban, olvassátok el!

Elküldve: 2008. 02. 11. 09:39
Idézet
Lenne egy fontos kérdésem, ki milyen sprint kocsival verte meg Ryo-t?
Elküldve: 2008. 02. 11. 20:28
Valaki legyen szíves,mondja meg,hogy miért nem áll a corvette z06-om kétkerékre?Hogy lehet egyáltalán kétkerekezni,
mondjátok meg,mert nem tudok továbbmenni

Elküldve: 2008. 02. 12. 09:42
Hú de idegesít a drift!!! Nem azért mert rosszul működiki, hanem azért mert még nagyon szarul megy és igen igen nehéz összehoznom akár 1500-1600 pontot is. Ha egyáltalán sikerül. De mindegy. Jó munkához idő kell, mint azt mondani szokták, vagy ismétlés a tudás anyja, vagy még sorolhatnánk, de a lényegen úgysem változtatna semmit.
Elküldve: 2008. 02. 14. 11:30
Van arra valamilyen értelmes magyarázat, hogy PS3-on miért nem lehet játék közben fényképet készíteni a kocsikról? Láttam, hogy PC-n ez lehetséges. PS-n miért nem?
Elküldve: 2008. 02. 14. 13:29
Idézet
Valaki legyen szíves,mondja meg,hogy miért nem áll a corvette z06-om kétkerékre? Hogy lehet egyáltalán kétkerekezni,
mondjátok meg,mert nem tudok továbbmenni

Elküldve: 2008. 02. 21. 09:38
No most mit mondjak? A drag kinget elsőre megvertem. Egyszerűen sokkal jobb kocsit raktam össze, mint neki volt. Nem mellesleg ő is egy GT500-assal nyomult, csakúgy ahogy én. De egy másodpercig sem volt ellenfél.
Elküldve: 2008. 02. 21. 13:36
Idézet
No most mit mondjak? A drag kinget elsőre megvertem. Egyszerűen sokkal jobb kocsit raktam össze, mint neki volt. Nem mellesleg ő is egy GT500-assal nyomult, csakúgy ahogy én. De egy másodpercig sem volt ellenfél.