HWSW Informatikai Kerekasztal: Need for Speed: Pro Street - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Need for Speed: Pro Street

#421 Felhasználó inaktív   solidcris 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 07. 15:25

Most kezdtem el x-en a pro streetet milyen autókat ajánlotok a különböző versenyekhez?

#422 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 02. 07. 16:02

Idézet

Most kezdtem el x-en a pro streetet milyen autókat ajánlotok a különböző versenyekhez?

Elég sok 5letet tahálhatsz ha veszed a fáradságot és visszaolvasol egy kicsit!
nekem sprint: Subaru, Murcielago, hajsza: EVO X, drift: Nissan 240, drag: gt500

Kép
Kép
Kép

#423 Felhasználó inaktív   CHEATER0011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 09. 00:08

véleményem szerint ez a Pro Street egy nagy S Z A R(már elnézést).Én csak ps2-n játszottam vele de azon nagyon gagyi.A grafikája rosszabb mint az underground 2 nek.+ez az új stílus ami benne vanKép.Nekem eddig a Most wanted jött be a legjobban!Egy olyan Need for Speed kéne hogy össze kéne vegyíteni a most wanted üldözéseit,az underground 2 tuningjait,és a carbon kihívásait!AZ NAGYON TUTI LENNE!!Kép

Ez mostmár örökké jó lesz egy darabig!!

#424 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 02. 09. 08:04

Idézet

véleményem szerint ez a Pro Street egy nagy S Z A R(már elnézést).Én csak ps2-n játszottam vele de azon nagyon gagyi.A grafikája rosszabb mint az underground 2 nek.+ez az új stílus ami benne vanKép.Nekem eddig a Most wanted jött be a legjobban!Egy olyan Need for Speed kéne hogy össze kéne vegyíteni a most wanted üldözéseit,az underground 2 tuningjait,és a carbon kihívásait!AZ NAGYON TUTI LENNE!!Kép

kövezzetek meg, de én a most wantedből és a carbonból hiányoltam a robbanó hordós helikopeteret a HP2-ből. a tuningtól nekem már csömöröm van, mindenhonnan a nitró folyik mostmár (kivétel a TDU de az szerintem körbeveri az NFS-t). Szerintem szakítani kéne a tuningos-gizdázós NFS-ekkel és TÉNYLEG visszatérni a gyökerekhez...
Egyébként én csalódtam a pro streetben. Tetszik, hogy nem annyira árkád, de nekem irreálís...PL: hogy létezik, hogy a 860 pacis Ford GT-vel mindent perfectbe váltok, 380al repülök és a supra a 400 lóerőjével 260as tempóban ért be gyorsabban mint én??? kis fejszámolás alapján körülbellül ez másfélszeres tempó, tehát a fél mérföldes futamon meg kellett volna előznöm a maradék kb 400 méter alatt... a másik meg az, hogy speed challenge-ben alig tudom tartani a vipert, hogy ne szálljak el a pályáról, ő meg gond nélkül kikerül és tökéletes ívben viszi a pályát bármit csinálok...sajnos ezen változtatni kéne, mert nagyon le tudja rombolni a játékélményt Kép

#425 Felhasználó inaktív   CHEATER0011 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 09. 12:26

Idézet

Idézet

kövezzetek meg, de én a most wantedből és a carbonból hiányoltam a robbanó hordós helikopeteret a HP2-ből. a tuningtól nekem már csömöröm van, mindenhonnan a nitró folyik mostmár (kivétel a TDU de az szerintem körbeveri az NFS-t). Szerintem szakítani kéne a tuningos-gizdázós NFS-ekkel és TÉNYLEG visszatérni a gyökerekhez...
Egyébként én csalódtam a pro streetben. Tetszik, hogy nem annyira árkád, de nekem irreálís...PL: hogy létezik, hogy a 860 pacis Ford GT-vel mindent perfectbe váltok, 380al repülök és a supra a 400 lóerőjével 260as tempóban ért be gyorsabban mint én??? kis fejszámolás alapján körülbellül ez másfélszeres tempó, tehát a fél mérföldes futamon meg kellett volna előznöm a maradék kb 400 méter alatt... a másik meg az, hogy speed challenge-ben alig tudom tartani a vipert, hogy ne szálljak el a pályáról, ő meg gond nélkül kikerül és tökéletes ívben viszi a pályát bármit csinálok...sajnos ezen változtatni kéne, mert nagyon le tudja rombolni a játékélményt Kép
igazad van hogy inreális! Vagy olyan NFs kéne amit én írtam vagy tényleg visszatérni a sportautoshoz!HOgy olyanok legyenek mint anno a ps1 re!

Ez mostmár örökké jó lesz egy darabig!!

#426 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 09. 12:32

Idézet

Idézet

Nem tudom miért, de csak most jöttem rá hogy váltogathatom az autókat, milyen módba menjenek. Az alap Civic már semmire sem volt jó, ezért a megnyert BMW M3 E46-os lett a drag autóm. (608LE) Kicsit tuningoltam és 8.13at futottam 1/4 mérfölden.Kép Gondolom egy jobb autóval sokkal jobbat is lehet menni, de vajon mennyivel? Legjobb eredményetek? Hajsza kocsim egy Porsche Cayman S-t használok. Elég szépen felvan tuningolva és elég jól megy. 3 legjobb és kedvelt autó számomra a Ford GT, Lamborghini Murchielago, Zonda Pagani. Ár szerint növekvőbe írtam, ezért nem mindegy hogy mennyivel jobb a Pagani a Ford GT-től. Melyiket tudjátok ajánlani? Mert egy Ford GT-t szépen fellehet tuningolni egy Pagani áráért.:Đ

#427 Guest__*

Elküldve: 2008. 02. 09. 14:09

Idézet

Idézet

Idézet

Nem tudom miért, de csak most jöttem rá hogy váltogathatom az autókat, milyen módba menjenek. Az alap Civic már semmire sem volt jó, ezért a megnyert BMW M3 E46-os lett a drag autóm. (608LE) Kicsit tuningoltam és 8.13at futottam 1/4 mérfölden.Kép Gondolom egy jobb autóval sokkal jobbat is lehet menni, de vajon mennyivel? Legjobb eredményetek? Hajsza kocsim egy Porsche Cayman S-t használok. Elég szépen felvan tuningolva és elég jól megy. 3 legjobb és kedvelt autó számomra a Ford GT, Lamborghini Murchielago, Zonda Pagani. Ár szerint növekvőbe írtam, ezért nem mindegy hogy mennyivel jobb a Pagani a Ford GT-től. Melyiket tudjátok ajánlani? Mert egy Ford GT-t szépen fellehet tuningolni egy Pagani áráért.:Đ
Ford GT-vel a negyed mérföldet 7.14 és 7.50 között szoktam teljesíteni, de a váltás modja embertelen, bármennyire finomhangolom, szinte szünet nélkül kell felfelé váltani és ha egy pillanattal később válatsz akkor nagyon lemegy a fordulatszám és utána rögtön a zöld sáv fölé ugrik. Wheelieben szerintem jó kocsi, 387 méter a rekordom. Speed challenge-ben az irányíthatóság csak faltól falig terjed ha mindent 3as szinten hagyunk benne, hiszen 360-390 között elég nehéz nem totálkárra törni szegény kocsit. Kép

#428 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 09. 14:21

Idézet

Idézet

Idézet

Ford GT-vel a negyed mérföldet 7.14 és 7.50 között szoktam teljesíteni, de a váltás modja embertelen, bármennyire finomhangolom, szinte szünet nélkül kell felfelé váltani és ha egy pillanattal később válatsz akkor nagyon lemegy a fordulatszám és utána rögtön a zöld sáv fölé ugrik. Wheelieben szerintem jó kocsi, 387 méter a rekordom. Speed challenge-ben az irányíthatóság csak faltól falig terjed ha mindent 3as szinten hagyunk benne, hiszen 360-390 között elég nehéz nem totálkárra törni szegény kocsit. Kép
A kétkerekezés hogy működik? Mert most jutottam el azokhoz a versenyekhez és nem nagyon megy. Van egy BMW-m dragra (feljebb írtam), egy Porsche Caymen S-em hajszára és egy Infinity driftre. Utóbbi sürgősen lekell cserélnem, mert nem bírok 2 ezer pontnál többet összeszedni az újabb versenyeken és esélyem nincs nyerni. Most nincs rá semmennyi pénzem, de a többi versenyből összeszedek egy autó árát. Tudtok ajánlani egy olcsót, ami jó driftnek? És kell-e azon még valamit tudningolni, hogy jó legyen. Visszatérve a kétkerekezésre. Csak nyomom a gázt és magától csinálja? És ahhoz is kellene egy jó autó. A BMW hátsó kerekes és már 700 lőerős. Ha átrakom kétkerekezés módba szerintetek megfelelő lesz? (csak akkor problémáim lesznek, ha drag és kétkerekezés is lesz egy versenynapon.Kép

#429 Guest__*

Elküldve: 2008. 02. 09. 15:03

Idézet

A kétkerekezés hogy működik? Mert most jutottam el azokhoz a versenyekhez és nem nagyon megy. Van egy BMW-m dragra (feljebb írtam), egy Porsche Caymen S-em hajszára és egy Infinity driftre. Utóbbi sürgősen lekell cserélnem, mert nem bírok 2 ezer pontnál többet összeszedni az újabb versenyeken és esélyem nincs nyerni. Most nincs rá semmennyi pénzem, de a többi versenyből összeszedek egy autó árát. Tudtok ajánlani egy olcsót, ami jó driftnek? És kell-e azon még valamit tudningolni, hogy jó legyen. Visszatérve a kétkerekezésre. Csak nyomom a gázt és magától csinálja? És ahhoz is kellene egy jó autó. A BMW hátsó kerekes és már 700 lőerős. Ha átrakom kétkerekezés módba szerintetek megfelelő lesz? (csak akkor problémáim lesznek, ha drag és kétkerekezés is lesz egy versenynapon.Kép
az utolsó miatt nem kell aggódnod, tapasztalataim szerint csak kétkerekezős versenynél ágaskodik fel a kocsi, egyébként nem és mind2 drag kategóriába tartozik, úgyhogy kocsit úgy hozzárendelni, mint mondjuk drifthez, nem tudsz. a kétkerekezés maga úgy megy, hogy van egy olyan kocsid kezdésnek amiben minden teljesítményelem minimum 3as szintű, aztán mintha rendes dragon lennél, a tökéletes váltások feljebbdobják a kocsi orrát, valamint, ha látod, hogy ereszkedik és már nincs hova váltani, nitrót neki. a kétkerekezésnél a gép szánalmasan teljesít, túl sok probléma nem lesz vele :Đ
driftre nem tudok semmi biztosat mondani, most raktam át a vipert driftre a corvette-m helyett, majd meglátjuk hogyan muzsikál

#430 Felhasználó inaktív   manka1981 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 09. 16:25

Idézet

az utolsó miatt nem kell aggódnod, tapasztalataim szerint csak kétkerekezős versenynél ágaskodik fel a kocsi, egyébként nem és mind2 drag kategóriába tartozik, úgyhogy kocsit úgy hozzárendelni, mint mondjuk drifthez, nem tudsz. a kétkerekezés maga úgy megy, hogy van egy olyan kocsid kezdésnek amiben minden teljesítményelem minimum 3as szintű, aztán mintha rendes dragon lennél, a tökéletes váltások feljebbdobják a kocsi orrát, valamint, ha látod, hogy ereszkedik és már nincs hova váltani, nitrót neki. a kétkerekezésnél a gép szánalmasan teljesít, túl sok probléma nem lesz vele :Đ
driftre nem tudok semmi biztosat mondani, most raktam át a vipert driftre a corvette-m helyett, majd meglátjuk hogyan muzsikál
Drift: Mazda RX 7!!!!! Én most nyomtam le vele AKI KIMURÁT, igaz minden 3-as szintű volt benne, kivéve a gumi, az az alap, de így nem is volt nehéz. Én ezt ajánlom. Kezdetben, csak 3-as szintű féket és váltót, kasztnit, spoilert, és 2-es nitrót tettem bele, de úgysem volt rossz, csak én biztosra akartam menni a drift király előtti versenyeken és a király ellen is.

#431 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 07:26

Lenne egy fontos kérdésem, ki milyen sprint kocsival verte meg Ryo-t?

DerMedve[] - brought to you by TripleTags.com

#432 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 02. 11. 09:18

Srácok pár oldallal ez előtt rengeteg infó és tapasztalat van az autókkal kapcsolatban, olvassátok el!Kép
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#433 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 09:32

Tudom

DerMedve[] - brought to you by TripleTags.com

#434 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 11. 09:39

Idézet

Lenne egy fontos kérdésem, ki milyen sprint kocsival verte meg Ryo-t?
Lamborgini Murcielago kormánnyal, belső nézetben
Kép
Kép
Kép

#435 Felhasználó inaktív   Ricsi69 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 20:28

Valaki legyen szíves,mondja meg,hogy miért nem áll a corvette z06-om kétkerékre?Hogy lehet egyáltalán kétkerekezni,Képmondjátok meg,mert nem tudok továbbmenniKép

#436 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 12. 09:42

Hú de idegesít a drift!!! Nem azért mert rosszul működiki, hanem azért mert még nagyon szarul megy és igen igen nehéz összehoznom akár 1500-1600 pontot is. Ha egyáltalán sikerül. De mindegy. Jó munkához idő kell, mint azt mondani szokták, vagy ismétlés a tudás anyja, vagy még sorolhatnánk, de a lényegen úgysem változtatna semmit.

biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#437 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 14. 11:30

Van arra valamilyen értelmes magyarázat, hogy PS3-on miért nem lehet játék közben fényképet készíteni a kocsikról? Láttam, hogy PC-n ez lehetséges. PS-n miért nem?
biolencse
Get your Portable ID!

#438 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 14. 13:29

Idézet

Valaki legyen szíves,mondja meg,hogy miért nem áll a corvette z06-om kétkerékre? Hogy lehet egyáltalán kétkerekezni,Képmondjátok meg,mert nem tudok továbbmenniKép
Elvileg ha elég erős a géped, kétkerékre áll... Nálam is volt olyan hogy nem ment (Hemi Cuda) akkor autót cseréltem. Supra nagyon megfelel erre a célra (is)
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#439 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 21. 09:38

No most mit mondjak? A drag kinget elsőre megvertem. Egyszerűen sokkal jobb kocsit raktam össze, mint neki volt. Nem mellesleg ő is egy GT500-assal nyomult, csakúgy ahogy én. De egy másodpercig sem volt ellenfél.
biolencse
Get your Portable ID!

#440 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 02. 21. 13:36

Idézet

No most mit mondjak? A drag kinget elsőre megvertem. Egyszerűen sokkal jobb kocsit raktam össze, mint neki volt. Nem mellesleg ő is egy GT500-assal nyomult, csakúgy ahogy én. De egy másodpercig sem volt ellenfél.
Ez már leírtam korábban, hogy a kiskirályok előtti meccsek nehezebbek mint maguk a kiskirályok. A nagykirály meg egyenesen röhej. Az a legbénábbik.
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (30 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24