HWSW Informatikai Kerekasztal: FIFA 08 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FIFA 08

#341 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 14. 20:22

Juhhúú...hát erre se jártam már rég!Kép...Ki hogy áll? Én még az Angol bajnokságot nyomom..még mindigKép...sajna most sincs sok időm, de holnap délelőtt leülök és estig csak FIFA8 !!!!KépKépKép

#342 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 14. 21:27

Idézet

Juhhúú...hát erre se jártam már rég!Kép...Ki hogy áll? Én még az Angol bajnokságot nyomom..még mindigKép...sajna most sincs sok időm, de holnap délelőtt leülök és estig csak FIFA8 !!!!KépKépKép
Én sehogy még nem kaptam vissza a DVD-jét LOL

#343 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 16:17

Idézet

Angol 4. osztály Darlingtont menedzselgetem !KépPremier League - ig viszem őket tervek szerint Kép
Gun dont kill people,only people kill people.

#344 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 16:49

Szerintem sokkal jobb egy kis csapattal kezdeni. Sokkal nagyobb a sikerélmény a végén. És több a lehetőséged is. Egyenlőre nem tervezem, hogy a Westbrommal abbahagyom....még nem sok mindent nyertem meg!KépKép Cél a Bajnokok Ligája!!!KépKép

#345 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 18:00

Idézet

Szerintem sokkal jobb egy kis csapattal kezdeni. Sokkal nagyobb a sikerélmény a végén. És több a lehetőséged is. Egyenlőre nem tervezem, hogy a Westbrommal abbahagyom....még nem sok mindent nyertem meg!KépKép Cél a Bajnokok Ligája!!!KépKép
sztem is nagyobb a kihívás meg az élmény.Minden országot a legalsó osztályból szoktam kezdeniKép.Sztek egy kiscsapatból topklubbot csinálni.Kép

#346 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 20:02

Idézet

Idézet

sztem is nagyobb a kihívás meg az élmény.Minden országot a legalsó osztályból szoktam kezdeniKép.Sztek egy kiscsapatból topklubbot csinálni.Kép
Fifában nem nehéz....Fm-ben csinálj a WBA-ból topklubot

#347 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 20:27

Idézet

Idézet

Idézet

Fifában nem nehéz....Fm-ben csinálj a WBA-ból topklubot
Nyugi..csináltam már abban is.Abban se olyan nehéz , inkább időigényesebb.De akkor is inkább fifa mint egy managerKép

#348 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 21:16

Nekem pont fordítva jön be

#349 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 15. 22:57

Én még nem próbáltam a managert, így véleményt se tudok. De az biztos, hogy 360-on, magyarul, a manager mód kib..szott jóóó!!KépKépKép

#350 Felhasználó inaktív   Sorted890507 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 15:23

Sziasztok!Az lenne a bajom,hogy nekem a fifa08 angolúl wan meg és szedtem le hozzá magyar nyelwi fájlokat,de nem tudom,hogy kell berakni légyszi ha tudtok akkor segítsetek előre is köszi wagy wmi megoldást wagy leírást!kösyyy

#351 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 16:34

Idézet

semmi baj mindenki mást szeretKép.De a munchenből akkor vmi extra világklasszis klubb legyen ám KépKép

#352 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 16. 21:42

Idézet

Idézet

semmi baj mindenki mást szeretKép.De a munchenből akkor vmi extra világklasszis klubb legyen ám KépKép
Az nem nehézKépA bajnokságot nyerni kell,a BL az izgalmas...ott általában az elődöntő megvan...

#353 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 18. 21:56

Idézet

Idézet

Idézet

Az nem nehézKépA bajnokságot nyerni kell,a BL az izgalmas...ott általában az elődöntő megvan...
A bajnokok ligájába, a saját bajnokságunkból, ugye az első két csapat jut tovább...a Liverpool rámelőzött 1 ponttal és egyszerüen nem tudom behozni. És már sok időm nincs, mert április vége van nálam!

#354 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 19. 09:29

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A bajnokok ligájába, a saját bajnokságunkból, ugye az első két csapat jut tovább...a Liverpool rámelőzött 1 ponttal és egyszerüen nem tudom behozni. És már sok időm nincs, mert április vége van nálam!
Nem 2 hanem 4 csak kettőnek selejtezőt kell játszania.

#355 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 19. 23:35

Aham...mostmár rájöttem. Vége a második évadamnak, mindent megnyertem!Kép Mi az a BK kupa?Kép...az még nem a Bajnokok Ligája, ugye?

#356 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 08:29

Idézet

Aham...mostmár rájöttem. Vége a második évadamnak, mindent megnyertem!Kép Mi az a BK kupa?Kép...az még nem a Bajnokok Ligája, ugye?
Szerintem de, csak ugye nem írhtják ki hogy Bl mert azért sújos pénzeket kellene fizetniük ezért BK.

#357 Felhasználó inaktív   ballaszabi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 10:05

Hello mindenki! Nekem nincs meg eredetiben a fifa 08 csak lemásolták nekem és elfelejtették leirni hozzá a kodot! Kép Valaki elmondja nekem???Kép

#358 Felhasználó inaktív   ballaszabi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 10:35

Idézet

Sziasztok!Az lenne a bajom,hogy nekem a fifa08 angolúl wan meg és szedtem le hozzá magyar nyelwi fájlokat,de nem tudom,hogy kell berakni légyszi ha tudtok akkor segítsetek előre is köszi wagy wmi megoldást wagy leírást!kösyyy
honnan szedtél le magyarositást??Kép

#359 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 11:12

Idézet

Azért nem írják le mert a Bajnokok Ligája UEFA licenc.Az pedig tényleg nagy pénzekbe kerülne.Ha nem vettétek volna észre azért nincs benne az Uefa kupa se Uefa Cup néven Kép

#360 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 13:39

Idézet

Idézet

Azért nem írják le mert a Bajnokok Ligája UEFA licenc.Az pedig tényleg nagy pénzekbe kerülne.Ha nem vettétek volna észre azért nincs benne az Uefa kupa se Uefa Cup néven Kép
Kép...ezen még nem is gondolkodtamKép...csak azon, hogy miért nem értem milyen bajnokságokban játszok!Kép

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.