HWSW Informatikai Kerekasztal: FIFA 08 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FIFA 08

#421 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 08. 20:58

Idézet

Idézet

Idézet

És kinek ki a kedvenc játékosa? (rajtam kívül)!!!!!!KépNekem amugy a RonaldinhoKép
Ronaldinho , Kaka' , Henry nálam ez a TOP3! Nem vok Brazil válogatott párti,de tény,h ők játszanak a legszebben,és náluk vannak a legjobb játékosok,és ami nagyon fontos,h nem szálltak el!
Nekem ha Top3 az Ronaldinho,Messi,C.RonaldoKép
Mellesleg Henry Francia hogyha arra gondoltál hogy ö is Brazil!!!!

#422 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 06. 08. 21:00

Idézet

Mellesleg Henry Francia hogyha arra gondoltál hogy ö is Brazil!!!!

KépKépKépDehogyis!!!!KépKépKép Csak 3-ból 2 brazil,és ezért írtam.

#423 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 08. 21:59

Idézet

Nekem hmmmmm........ A Barcelona meg az AC Milan(most hogy átment Ronaldinho az AC-ba igy inkább a AC)
Ezt amúgy honnan veszed?Én csak pletyka szinten hallottam róla...de mutass 1 cikket és okéKép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#424 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 24. 21:48

Ha megnyerek egy kupát, akkor ugye kiírja a győztes felállást. És néhány játékos körül vannak karikák ( sárga, kék, fehér ) Ezt mit jelent? Meccs emberei? Vagy micsoda

U.I.: Playstation2-őn játszom

#425 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 24. 22:04

Idézet

Magyar Gamerek FIGYELEM!

www.wwg.hu

WORLD WIDE GAMERS

Szeretném figyelmetekbe ajánlani ezt az oldalt.

Jelenleg olyan mint az iwiw csak játékosoknak:
- Küldhetsz be híreket
- Értékelheted játékostársaidat
- Gyűjtheted az ismerősöket
- Megnézheted mások konfigját kedvenc játékait
- Gyarapíthatod kedvenc játékod játékos táborát.

Vajon melyik játékot játszák legtöbben az országban? (eddigi állás szerint a CoD-ot)

Légy te a legnépszerűbb magyar játékos! :Đ

Kép
WORLD WIDE GAMERS

Nem igaz,h nem unod még ezt a sz*rságot!!!!?!?!?!??! Vki távolítsa már el ezt az idiótát innen a GK-ról!!!

#426 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 07. 24. 22:05

Idézet

Szevasztok!

Hirdetném az oldalam:
www.eb08bajnoksag.mlap.hu
Jelentkezzetek Bátran!:ĐKép
Mond csak minek nézed ezt az oldalt te f@sz paraszt?! Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#427 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 24. 22:12

X360-on vki tudja,h hogy lehet esetleg vmilyen bajnokságot nyomni LIVE-on?!

#428 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 07:28

Idézet

Idézet

Nekem hmmmmm........ A Barcelona meg az AC Milan(most hogy átment Ronaldinho az AC-ba igy inkább a AC)
Ezt amúgy honnan veszed?Én csak pletyka szinten hallottam róla...de mutass 1 cikket és okéKép
10 napos a hír :Đ
http://www.goal.com/...tenutoId=778051

#429 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 25. 07:29

Idézet

Idézet

És kinek ki a kedvenc játékosa? (rajtam kívül)!!!!!!KépNekem amugy a RonaldinhoKép
Ronaldinho , Kaka' , Henry nálam ez a TOP3! Nem vok Brazil válogatott párti,de tény,h ők játszanak a legszebben,és náluk vannak a legjobb játékosok,és ami nagyon fontos,h nem szálltak el!
Toni, Ribéry, a harmadik hely erősen megosztott...

#430 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 08. 26. 00:15

Hali!

-Valaki tudna adni egy olyan linket ahol megtalálhatom a 08hoz a cselek kivitelezéséhez valami segédletet, a saját kis könyvemet nem alálom.

viszont ez a gamma ezerszer jobb mint a pc verzio,szebb, élethübb.Az arénás rész nagyon jó, nagyon kemény.

Kedvenceim, Malouda,Ribery,Right Phlips,Deco,és még sokan mások

elöre is mindent köszi

#431 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 26. 00:33

Idézet

Hali!

-Valaki tudna adni egy olyan linket ahol megtalálhatom a 08hoz a cselek kivitelezéséhez valami segédletet, a saját kis könyvemet nem alálom.

viszont ez a gamma ezerszer jobb mint a pc verzio,szebb, élethübb.Az arénás rész nagyon jó, nagyon kemény.

elöre is mindent köszi

Nézd meg neten,biztos h van vmelyik hivatalos oldalon.

Még szép,h szebb és jobb,mint PC-n!!!!! De képzeld,h van 1-2 elveteműlt PC-s,aki szerint a PC-s verzió jobb!!!KépKépKép Ha X360-os vagy,és LIVE-on is tolod,akkor vegyél fel a friend listádra,és játszhatunk 1-1 ellen!

#432 Felhasználó inaktív   NECROSMOKE 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 02:33

Idézet

Hali!

elöre is mindent köszi

Sajnos konzolost nem kaptam,de talán ez segitKép
PlayStation 3(FAT 80GB )-->>KILLZONE 2 EDITION

Kép

ÉN VAGYOK A LEGKEMÉNYEBB!!! HEHEHEHE(csak vicceltem)
JUST CALL ME-->SMOKE<--
HIÁNYZIK A RÉGI GAMEKAPOCS!!!

#433 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 06:27

Idézet

Idézet

Hali!

elöre is mindent köszi

Még szép,h szebb és jobb,mint PC-n!!!!! De képzeld,h van 1-2 elveteműlt PC-s,aki szerint a PC-s verzió jobb!!!KépKépKép Ha X360-os vagy,és LIVE-on is tolod,akkor vegyél fel a friend listádra,és játszhatunk 1-1 ellen!

Hát az a PC-s az hülye és nem elvetemült sajnos bekell ismerni ami igaz, én sokáig PC-s voltam de megelégeltem a folytonos tuningokat a géppel.Boxon pedig minden ugfy megy ahogy kell és kifogástalan, amikor mondták hogy más áélmény nem akartam elhinni, de igaz, és brutális a játék.tényleg nagyon ott van.

viszont LIVE-on , mit kell csinálni, és hogyan, ha esetleg egy msn cimet adnál vagy adnék akkor tudsz segiteni?

#434 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 26. 08:08

Idézet

Idézet

Idézet

Hali!

elöre is mindent köszi

Hát az a PC-s az hülye és nem elvetemült sajnos bekell ismerni ami igaz, én sokáig PC-s voltam de megelégeltem a folytonos tuningokat a géppel.Boxon pedig minden ugfy megy ahogy kell és kifogástalan, amikor mondták hogy más áélmény nem akartam elhinni, de igaz, és brutális a játék.tényleg nagyon ott van.

viszont LIVE-on , mit kell csinálni, és hogyan, ha esetleg egy msn cimet adnál vagy adnék akkor tudsz segiteni?

Ez talán segit!Kép

#435 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 26. 11:53

Idézet

Idézet

Itt mindent megtalálsz a regisztrációról! http://xboxlive.uw.hu/

MSN címemet pedig a profilomban megtalálod...

#436 Guest__*

Elküldve: 2008. 08. 26. 20:00

X360-as fifásokhoz szól e kérdésem!

130860 pontom van,de ma észrevettem,h csak kb. 40-50 pontot kapok már egy megnyert meccsért!! Ez h lehet,amikor eddig kb. 500 pontot ért?!

#437 Felhasználó inaktív   madridista 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 08. 27. 13:15

Idézet

130860 pontom van,de ma észrevettem,h csak kb. 40-50 pontot kapok már egy megnyert meccsért!! Ez h lehet,amikor eddig kb. 500 pontot ért?!

akkor jó sok meccset játszottál!KépKépKépKép

#438 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 27. 13:39

Idézet

Játsz rangsorolt meccset.:Đ Amúgy azok a pontok azért vannak, hogy az easportworld-ön különböző cuccokat vehess a karakterednek.

#439 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 08. 27. 14:54

Idézet

Nem tudom én se mi lehet az oka de egyik napról a másikra ez lett a padló a 70 pont amit eddig kaptam ,és rangsorolt meccsen ! Jajj de várom már vissza a box ot Kép
Gun dont kill people,only people kill people.

#440 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 02. 14:33

Idézet

Idézet

Játsz rangsorolt meccset.:Đ Amúgy azok a pontok azért vannak, hogy az easportworld-ön különböző cuccokat vehess a karakterednek.

Csak az elején nyomtam nem rangsorolt meccseket. Hónapok óta csak is kizárólag Rangsorolt meccseket nyomok,és beállítom,h az én szintemen lévő emberkével akarok játszani és h a BNF% kevesebb legyen 10-nél,így kevesebb az esély arra,h kilépjen az ellenfelem.

Észrevettem még azt,h ha az XboxLIVE karrieremnél nézem meg,h mennyi meccset nyertem illetve vesztettem,akkor többet mutat,mintha a Saját FIFA08 - profiloknál nézem meg a meccsek számát,persze LIVE-os meccsekre leszűkítve. Ja és itt van egy döntetlen meccsem is,ami eleve lehetetlen,mert nincsen a LIVE-os meccseket döntetlen! Na erre varjatok gombot...

Téma megosztása:

• (24 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.