Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 06. 08. 20:58
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 06. 08. 21:00
Idézet
Dehogyis!!!!
Csak 3-ból 2 brazil,és ezért írtam.
Elküldve: 2008. 07. 24. 21:48
Elküldve: 2008. 07. 24. 22:04
Idézet
Magyar Gamerek FIGYELEM!
www.wwg.hu
WORLD WIDE GAMERS
Szeretném figyelmetekbe ajánlani ezt az oldalt.
Jelenleg olyan mint az iwiw csak játékosoknak:
- Küldhetsz be híreket
- Értékelheted játékostársaidat
- Gyűjtheted az ismerősöket
- Megnézheted mások konfigját kedvenc játékait
- Gyarapíthatod kedvenc játékod játékos táborát.
Vajon melyik játékot játszák legtöbben az országban? (eddigi állás szerint a CoD-ot)
Légy te a legnépszerűbb magyar játékos!
WORLD WIDE GAMERS
Elküldve: 2008. 07. 24. 22:05
Idézet
Elküldve: 2008. 07. 24. 22:12
Elküldve: 2008. 07. 25. 07:28
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 07. 25. 07:29
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 08. 26. 00:15
Hali!
-Valaki tudna adni egy olyan linket ahol megtalálhatom a 08hoz a cselek kivitelezéséhez valami segédletet, a saját kis könyvemet nem alálom.
viszont ez a gamma ezerszer jobb mint a pc verzio,szebb, élethübb.Az arénás rész nagyon jó, nagyon kemény.
Kedvenceim, Malouda,Ribery,Right Phlips,Deco,és még sokan mások
elöre is mindent köszi
Elküldve: 2008. 08. 26. 00:33
Idézet
Hali!
-Valaki tudna adni egy olyan linket ahol megtalálhatom a 08hoz a cselek kivitelezéséhez valami segédletet, a saját kis könyvemet nem alálom.
viszont ez a gamma ezerszer jobb mint a pc verzio,szebb, élethübb.Az arénás rész nagyon jó, nagyon kemény.
elöre is mindent köszi
Nézd meg neten,biztos h van vmelyik hivatalos oldalon.
Még szép,h szebb és jobb,mint PC-n!!!!! De képzeld,h van 1-2 elveteműlt PC-s,aki szerint a PC-s verzió jobb!!! Ha X360-os vagy,és LIVE-on is tolod,akkor vegyél fel a friend listádra,és játszhatunk 1-1 ellen!
Elküldve: 2008. 08. 26. 02:33
Idézet
Hali!
elöre is mindent köszi
Elküldve: 2008. 08. 26. 06:27
Idézet
Idézet
Hali!
elöre is mindent köszi
Még szép,h szebb és jobb,mint PC-n!!!!! De képzeld,h van 1-2 elveteműlt PC-s,aki szerint a PC-s verzió jobb!!! Ha X360-os vagy,és LIVE-on is tolod,akkor vegyél fel a friend listádra,és játszhatunk 1-1 ellen!
Hát az a PC-s az hülye és nem elvetemült sajnos bekell ismerni ami igaz, én sokáig PC-s voltam de megelégeltem a folytonos tuningokat a géppel.Boxon pedig minden ugfy megy ahogy kell és kifogástalan, amikor mondták hogy más áélmény nem akartam elhinni, de igaz, és brutális a játék.tényleg nagyon ott van.
viszont LIVE-on , mit kell csinálni, és hogyan, ha esetleg egy msn cimet adnál vagy adnék akkor tudsz segiteni?
Elküldve: 2008. 08. 26. 08:08
Idézet
Idézet
Idézet
Hali!
elöre is mindent köszi
Hát az a PC-s az hülye és nem elvetemült sajnos bekell ismerni ami igaz, én sokáig PC-s voltam de megelégeltem a folytonos tuningokat a géppel.Boxon pedig minden ugfy megy ahogy kell és kifogástalan, amikor mondták hogy más áélmény nem akartam elhinni, de igaz, és brutális a játék.tényleg nagyon ott van.
viszont LIVE-on , mit kell csinálni, és hogyan, ha esetleg egy msn cimet adnál vagy adnék akkor tudsz segiteni?
Elküldve: 2008. 08. 26. 11:53
Idézet
Idézet
Itt mindent megtalálsz a regisztrációról! http://xboxlive.uw.hu/
MSN címemet pedig a profilomban megtalálod...
Elküldve: 2008. 08. 26. 20:00
X360-as fifásokhoz szól e kérdésem!
130860 pontom van,de ma észrevettem,h csak kb. 40-50 pontot kapok már egy megnyert meccsért!! Ez h lehet,amikor eddig kb. 500 pontot ért?!
Elküldve: 2008. 08. 27. 13:15
Idézet
130860 pontom van,de ma észrevettem,h csak kb. 40-50 pontot kapok már egy megnyert meccsért!! Ez h lehet,amikor eddig kb. 500 pontot ért?!
Elküldve: 2008. 08. 27. 13:39
Idézet
Elküldve: 2008. 08. 27. 14:54
Idézet
Elküldve: 2008. 09. 02. 14:33
Idézet
Idézet
Csak az elején nyomtam nem rangsorolt meccseket. Hónapok óta csak is kizárólag Rangsorolt meccseket nyomok,és beállítom,h az én szintemen lévő emberkével akarok játszani és h a BNF% kevesebb legyen 10-nél,így kevesebb az esély arra,h kilépjen az ellenfelem.
Észrevettem még azt,h ha az XboxLIVE karrieremnél nézem meg,h mennyi meccset nyertem illetve vesztettem,akkor többet mutat,mintha a Saját FIFA08 - profiloknál nézem meg a meccsek számát,persze LIVE-os meccsekre leszűkítve. Ja és itt van egy döntetlen meccsem is,ami eleve lehetetlen,mert nincsen a LIVE-os meccseket döntetlen! Na erre varjatok gombot...