HWSW Informatikai Kerekasztal: Fórum hibák - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fórum hibák

#81 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 07. 02. 14:16

Idézet

Idézet

Idézet

Látom first nem nagyon szereti ha itt vagyok ugyhogy ha kibannoltok legalább ip ban-t adjatokKép
Nem azért ,mert akkor most én is hülyéskedhetnék mindenkinek beszólhatnék aztán ki bannoolnának (nem ip bannal)
akkor ujra regisztrálok aztán meg mondom ki volt az a hülye First Aye!!
Amúgy nyugodtan adhatnak 3.ra ip bant dinamikus netem van lecsatlakozok felcsatlakozok és itt vagyokKépKép!

De azért ne adjatokKép
Ha így álsz hozzá szerintem kapni fogsz!

#82 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 07. 02. 14:19

Idézet

Idézet

Amúgy nyugodtan adhatnak 3.ra ip bant dinamikus netem van lecsatlakozok felcsatlakozok és itt vagyokKépKép!

De azért ne adjatokKép
Tom,ennek különben is mi értelme lenne?Ha ujra reggelnél megint irnál hsz-eket és ujra törölnének.Meg ha most törölnének akkor elveszne minden amiért 'megdolgoztál',és kezdhetnéd elölről.Elérted.Vagy valaki tudjuk kivagy,a nagyok is felfigyeltek rád,bár nem a jó értelembenKépés nyomot hagytál.nincs itt az ideje lazitani egy kicsit?

#83 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 02. 14:24

Idézet

Idézet

Idézet

De azért ne adjatokKép
Tom,ennek különben is mi értelme lenne?Ha ujra reggelnél megint irnál hsz-eket és ujra törölnének.Meg ha most törölnének akkor elveszne minden amiért 'megdolgoztál',és kezdhetnéd elölről.Elérted.Vagy valaki tudjuk kivagy,a nagyok is felfigyeltek rád,bár nem a jó értelembenKépés nyomot hagytál.nincs itt az ideje lazitani egy kicsit?
Ez olyan mint abban a sör reklámban "tudod hogy alkottál ma eleget most már nyugodtan hátradölhetsz" valahogy így van!

#84 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 14:40

nemtom volt-e már, de nagyon idegesit az a jelenség, hogy pl amikor irni kezdek egy üzit akkor még bevok jelentkezve, de amikor rákattintok az üzenet küldés gombra akkor kiirja hogy nem vagy bejelentkezve. éshát ez a GK Anime topicban ahol több soros üziket irunk nagyon idegesitő tud lenni. múltkor is befejezem az üzenetet, kiirja hogy nemvagy..... a 25 soros történetem elveszik. mondom ok, bejelentkezek, az üzenetet újrairom(ez kb 15perc volt) rányomok a küldés gombra és megin jön az idegesitő figyelmeztetés. ekkor már a fejem a falba vertem. csak harmadszorra tudtam elküldeni.
szal örülnék/nénk, ha ez a hiba orvosolva lenne Kép

#85 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 02. 14:42

Idézet

Idézet

Idézet

De azért ne adjatokKép
Szerintem nyugodtan bannolhatnák, 1 hónap alatt kétszer ennyi üzije lesz

#86 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 07. 02. 14:48

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

De azért ne adjatokKép
azér ahhoz nagy tehetség kellKép de amúgy ezt nem a blabla topicban kellene megbeszélni? mert sztem ez elégg OFF réma. vagy tom-ot egy hibának veszitek?Kép

#87 Guest__*

Elküldve: 2008. 07. 02. 14:55

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

De azért ne adjatokKép
azér ahhoz nagy tehetség kellKép de amúgy ezt nem a blabla topicban kellene megbeszélni? mert sztem ez elégg OFF réma. vagy tom-ot egy hibának veszitek?Kép
Igen Tom=bug!
Nem akarlak megsérteniKép

#88 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 09:20

Valaki illetékest szeretnék megkérni hogy legyen olyan kedves és nézzen utánna miért szórakozik a "Forma 1" Topic. Egyik napról a másikra eltünnek hozzászólások, sőt egész oldalak is!
Köszi!
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#89 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 03. 25. 18:15

Lenne egy kérdésem:

cemi
2008.12.07. 03:25

Ezt írja ki nekem az Akció Bunker-nál a legutolsó hozzászóláshoz. Azért a legutóbbi nem ilyen régi! KépKép

#90 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 25. 19:00

hali!

azt szeretném megkérdezni, hogy ezt mért dobja be nekem amikor valamelyik fórumra belépek és írni akarok? (vlm 800 frissítek aztán tok írni)

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

#91 Felhasználó inaktív   Kyuubi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 19:21

Idézet

hali!

azt szeretném megkérdezni, hogy ezt mért dobja be nekem amikor valamelyik fórumra belépek és írni akarok? (vlm 800 frissítek aztán tok írni)

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Nekem is ez van, bár nekem második frissítésre beadja.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."

#92 Felhasználó inaktív   Famous 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 03. 25. 19:43

Én ha smiley-t akarok irni akkor nem jeleniti meg, és az ablak bal felső sarkában kidobja a kódját! pl. [smile=...]

#93 Guest__*

Elküldve: 2009. 03. 25. 19:49

Idézet

Idézet

hali!

Nekem is ez van, bár nekem második frissítésre beadja.
jó én ck 1 számot mondtam am nekem is második frissítésre beadja max 3.-ra

#94 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 03. 20:47

Nem nagy probléma, csak annyit mondanék, hogy nekem néha nem frissíti a legutóbbi hozzászólást. Pl. egy nagy topikhoz az van odaírva, h 3 hete szóltak hozzá, amikor már tegnap írtak bele.

#95 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 03. 20:59

Engem az idegesít hogy ha 1 szöveghez akarok 1 linket hozzárakni (hogyha rákattintok hozza be az oldalt...) akkor beírom a linket le ok-zom,de a link nem működik...mikor elkezdem szerkeszteni akkor a link helyén vagy vmi temp_url van írva vagy számok meg betűk és ha újra beírom a linket akkor nem tudom lefrissíteni...de lehet csak nálam van ez.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#96 Felhasználó inaktív   Mast3rmind 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 04. 04. 01:33

A hibákat jelentettem. Hamarosan javítjuk őket.
Köszi a visszajelzéseket!

#97 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 19:47

Történt egy furcsa dolog.
Kaptam egy bizonyos személytől egy üzenetet, megnyitottam, és csak kicsit késöbb tudtam volna válaszolni, ezért csak bezártam az ablakot.(nem töröltem az üzit)
Most hogy nézem, sehol sincs a bejövő üzenet az inboxomban. Ez hogyan lehet?
Láttam mostanában több embernek baja volt a privát üzeneteivel.

#98 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 19:49

Idézet

Kaptam egy bizonyos személytől egy üzenetet, megnyitottam, és csak kicsit késöbb tudtam volna válaszolni, ezért csak bezártam az ablakot.(nem töröltem az üzit)
Én például az elküldött üzeneteimet nem tudom megnézni.
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#99 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 19:51

Nekem az aláírásommal van baj. Egyszerűen akármit csinálok nem bírom egymás mellé tenni egy mondatot és egy képet. Lehet hogy velem van baj de sehogy se tudom megcsinálni...Kép

#100 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 08. 07. 21:56

Idézet

nem én küldtem azt az privi-t?? KépKép
Kép

Téma megosztása:

• (8 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »