Bioshock
#102 Guest__*
Elküldve: 2008. 05. 25. 13:46
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Figyelem! A most következő sorokat el ne olvassa az, aki még nem vitte végig a játékot!
Én azt a befejezést kaptam, hogy rengeteg tengeralattjáró jön fel. Azokból kijönnek a szörnyek és megölik az embereket. Ez melyik befejezés?

Elküldve: 2008. 05. 25. 14:28
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Figyelem! A most következő sorokat el ne olvassa az, aki még nem vitte végig a játékot!
Én azt a befejezést kaptam, hogy rengeteg tengeralattjáró jön fel. Azokból kijönnek a szörnyek és megölik az embereket. Ez melyik befejezés?

"Believe the lie" - The X-files
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Elküldve: 2008. 05. 25. 14:53
Nagyon hasít high-en, pedig a Crysis..... Szerintem a BioShock közel olyan szép mint a Crysis. Látszik, hogy ezt PC-re is csinálták nem csak portolták.
#105 Guest__*
Elküldve: 2008. 05. 25. 15:46
Ömmm... Valaki elmondaná a bioshock három végét, mert nemtom, hogy félrevezettek, de az volt egy vidibe, hogy van a jó vége, a rossz vége, és a szomorú vége ami ugyanaz mint a rossz? Nemértem...
Elküldve: 2008. 05. 25. 16:07
Idézet
Ömmm... Valaki elmondaná a bioshock három végét, mert nemtom, hogy félrevezettek, de az volt egy vidibe, hogy van a jó vége, a rossz vége, és a szomorú vége ami ugyanaz mint a rossz? Nemértem...
Elküldve: 2008. 06. 14. 17:10
Az lenne a broblémám hogy letöltöttem a Bioshock-ot
De az a baj hogy nemtudom felrakni a gépre mert amikor már a vége felé tart a telepités akkor kiirja hogy "helyeze be az eredeti CD-t".Rányomok hogy ok és erre kilép a telepitésböl.
Mi lehet a baj?????(sztem a warez miatt nemfogtok segiteni)

Mi lehet a baj?????(sztem a warez miatt nemfogtok segiteni)

#108 Guest__*
Elküldve: 2008. 06. 14. 17:17
Hát tölsd le újra vagy máshonnan mert SÉRÜLT az iso fájlod!
Elküldve: 2008. 06. 14. 17:25
Idézet
Hát tölsd le újra vagy máshonnan mert SÉRÜLT az iso fájlod!

Elküldve: 2008. 06. 14. 17:48
Idézet
Idézet
Sajnos ez a Warez hátránya....

Elküldve: 2008. 06. 14. 17:49
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 06. 14. 17:57
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

Nem fogod elhinni de ezt az USA-ban is eljátszották kicsit más volt a szitu és apuka lelőtte anyukát a frissen vásárolt "önvédelmi pisztolyával"
Egyébként sajnos érezhetően kevesebb progi jön PC-re nem tudom tényleg ekkor a a gond vagy csak pár cég sápítozik de valami azért érezhető belőle.
Elküldve: 2008. 06. 14. 18:01
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

Nem fogod elhinni de ezt az USA-ban is eljátszották kicsit más volt a szitu és apuka lelőtte anyukát a frissen vásárolt "önvédelmi pisztolyával"
Egyébként sajnos érezhetően kevesebb progi jön PC-re nem tudom tényleg ekkor a a gond vagy csak pár cég sápítozik de valami azért érezhető belőle.

Elküldve: 2008. 06. 14. 18:01
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 06. 14. 18:03
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2008. 07. 05. 04:28
Magyar Gamerek FIGYELEM!
www.wwg.hu
WORLD WIDE GAMERS
Szeretném figyelmetekbe ajánlani ezt az oldalt.
Jelenleg olyan mint az iwiw csak játékosoknak:
- Küldhetsz be híreket
- Értékelheted játékostársaidat
- Gyűjtheted az ismerősöket
- Megnézheted mások konfigját kedvenc játékait
- Gyarapíthatod kedvenc játékod játékos táborát.
Vajon melyik játékot játszák legtöbben az országban? (eddigi állás szerint a CoD-ot)
Légy te a legnépszerűbb magyar játékos!
WORLD WIDE GAMERS
#119 Guest__*
Elküldve: 2008. 08. 16. 18:54
Valaki tudja a mostani árát és hogy hol lehet megvenni? Előre is köszönöm! (nagyon fontos)
Elküldve: 2008. 08. 16. 18:58
Idézet
Valaki tudja a mostani árát és hogy hol lehet megvenni? Előre is köszönöm! (nagyon fontos)
"Believe the lie" - The X-files