HWSW Informatikai Kerekasztal: Új GK! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (66 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Új GK!

#1201 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 26. 16:16

Idézet

Pontosan. holnap még egyenlőre csak tanulgatni fgojuk a blabla-ba random szöveggekkel az új funkciókat
Ne haragudj, de nem tudom tovább nézni. Nem egyenlőre, hanem egyelőre.
Nagyon szúrta a szemem. Csak gondoltam szólok. Remélem, nincs harag. KépKép
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#1202 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 07. 26. 16:18

Idézet

Idézet

Pontosan. holnap még egyenlőre csak tanulgatni fgojuk a blabla-ba random szöveggekkel az új funkciókat
Úgy vagy te ezzel, mint én a "vagy de, vagy viszont" elvvel :Đ
Kép
Kép
Kép

#1203 Felhasználó inaktív   benoaman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 26. 16:19

Idézet

Idézet

Sry, my fault. Mindig elfelejtem. Ezért nincs harag DE NE OFFOLJKép
Here we are now!

#1204 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 26. 16:20

Idézet

Idézet

Idézet

Az a másik, amit nem bírok elviselni. Mondjuk elég sok ilyen van. Kényes vagyok nyelvtanunk szabályaira.
biolencse
Get your Portable ID!

#1205 Felhasználó inaktív   benoaman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 26. 16:22

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Az a másik, amit nem bírok elviselni. Mondjuk elég sok ilyen van. Kényes vagyok nyelvtanunk szabályaira.
Énis de ezt tudtam hogy nem így kell írni.. De mindenki követ el hibákat.. Te pl. hogy még mindig offolsz :-D

A világos Desinge jó lenne de fura lenne.. Én ezt egy picit szűrkíteném oszt annyi és kész.
Here we are now!

#1206 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 26. 16:26

Idézet

Énis de ezt tudtam hogy nem így kell írni.. De mindenki követ el hibákat.. Te pl. hogy még mindig offolsz :Đ
Nos, úgy érzem kezded kihúzni a gyufát. Nem, nem offolok. Ne ints engem itt helyes magatartásra kérlek. Az, hogy írtam neked valamit, aztán pedig válaszoltam arra, amit James kommentelt, még nem offolás. Nagyon szépen megkérlek, hogy ne próbálj itt engem helyre igazítani, mert nem követtem el hibát. Akkor járna inkább a szád, amikor más topicokban oldalakon keresztül megy a rizsa oda nem illő dolgokról. Jó? Köszönöm.

Egyébként pedig maximálisan leszarom, hogy milyen lesz az új GK, mert nem a design miatt járok ide.
biolencse
Get your Portable ID!

#1207 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 26. 16:30

Idézet

Idézet

Énis de ezt tudtam hogy nem így kell írni.. De mindenki követ el hibákat.. Te pl. hogy még mindig offolsz :Đ
Nos, úgy érzem kezded kihúzni a gyufát. Nem, nem offolok. Ne ints engem itt helyes magatartásra kérlek. Az, hogy írtam neked valamit, aztán pedig válaszoltam arra, amit James kommentelt, még nem offolás. Nagyon szépen megkérlek, hogy ne próbálj itt engem helyre igazítani, mert nem követtem el hibát. Akkor járna inkább a szád, amikor más topicokban oldalakon keresztül megy a rizsa oda nem illő dolgokról. Jó? Köszönöm.

Egyébként pedig maximálisan leszarom, hogy milyen lesz az új GK, mert nem a design miatt járok ide.
Hanem a közösségért!
Kép
Kép
Kép

#1208 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 26. 16:32

Idézet

Idézet

Egyébként pedig maximálisan le***rom, hogy milyen lesz az új GK, mert nem a design miatt járok ide.
Hanem a közösségért!
Így igaz.
biolencse
Get your Portable ID!

#1209 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 26. 16:34

Idézet

Énis de ezt tudtam hogy nem így kell írni.. De mindenki követ el hibákat.. Te pl. hogy még mindig offolsz :-D

Benoa ne. Ne kezd kérlek. Figy james nem szólt rá hogy offolt, tehát felesleges volt rászólnod ezzel csak magadat égeted. Egyébként is james kommentjére reagált, tehát nem számít offolásnak.
Légyszi előbb számolj el magadban 10-ig, és utána kommentelj :Đ ezt pedig ne vedd kötözködésnek, csak tippet adtam, amivel azt kezdesz amit akarsz
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#1210 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 07. 26. 16:35

Idézet

Bizony bizony....az egész oldalszerkezet átalakult már a 3 év alatt. Kép
Ez mondjuk igaz, de alapvetően akkor is az a motor hajtja, amit Szabi kábé 6 évvel ezelőtt írt meg, és a design alapja is ugyanaz, amit még hosszú évekkel ezelőtt Beatman elkezdett, aztán Myko Alto kissé átalakított, aztán Szabi is kissé átalakított.

És ugye ennyi idő még egy autónak se kevés, hát még egy internetes oldalnak, ahol szinte hónapról-hónapra változnak a trendek.

Egyébként a fórumos beolvasztást még mindenkinek emésztgetnie kell, speciel nekem is, de egyrészt bízok Szabiban, aki azt mondja, hogy tényleg ez a legjobb megoldás, másrészt pedig ettől függetlenül a fórum mellett a GK oldal is ténylegesen meg fog újulni a napokban, ahogy azt mindenki várja. S az egy igazi, fullos átalakulás lesz, szerintem nem fogtok csalódni!

#1211 Felhasználó inaktív   benoaman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 26. 16:36

Idézet

Idézet

Benoa ne. Ne kezd kérlek. Figy james nem szólt rá hogy offolt, tehát felesleges volt rászólnod ezzel csak magadat égeted. Egyébként is james kommentjére reagált, tehát nem számít offolásnak.
Légyszi előbb számolj el magadban 10-ig, és utána kommentelj :Đ ezt pedig ne vedd kötözködésnek, csak tippet adtam, amivel azt kezdesz amit akarsz
ezt már lerendeztük privátban.. csak egy félreértés volt
És igen ak özösségért járok fel Én is. De azért az is izgat egy picit hogy hogy néz ki az oldal, hamár ennyit vacakoltak vele...

InGen: Én és ha írhatom így akkor inkább Mi is erre számítunk. Egy fullos átalakulás nem lesz könnyen megszokható, de az tuti ha megújúl mindenkit királyi bánásmódban részesít az oldal.
Legalábbis ebben bízom, bízunk.
Here we are now!

#1212 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 26. 16:41

Kíváncsi leszek....de akkor ezek szerint a nagy átalakulás még nem is most jön???? Most csak beintegrálódunk az anyaoldalba????
:Đ
Jobb lett volna egyszerre nem?

Kép
Kép
Kép

#1213 Felhasználó inaktív   CoDer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 26. 16:43

Idézet

Kíváncsi leszek....de akkor ezek szerint a nagy átalakulás még nem is most jön???? Most csak beintegrálódunk az anyaoldalba????

hát majd csütörtökön...Kép

amúgy kiváncsi leszek az új "dizájnra"

"Stop that bloody truck!!" Cpt. Price

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o

#1214 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 07. 26. 16:44

Idézet

:-D
Nem akarok túl nagy hülyeséget írni, mert ez Szabi asztala, de szerintem technikai okok miatt előbb a fórumot kell átrakni, és nagyon kis késéssel utána jöhet az oldal.

De az is lehet, hogy nem, majd Szabi megaszondja :Đ

#1215 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 26. 16:51

Idézet

Idézet

hát majd csütörtökön...Kép

amúgy kiváncsi leszek az új "dizájnra"

Nekem nagyon bejön!
Kép
Kép
Kép

#1216 Felhasználó inaktív   Blint19 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 26. 16:53

Végre, eljött ez a nap is! :Đ Amúgy nem igazán érdekel, hogy külsőleg hogy fog kinézni az oldal, a lényeg, hogy trollmentesebb és valamivel kényelmesebb ( ugye??? :-D) GK-t kapunk, a régi közösséggel! Nekem ennyi elég! Ja, és thx azoknak, akik dolgoztak az új oldalon! Kép
Visca el Barça!
PS3: dgabor6243

#1217 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 07. 26. 16:53

Idézet

Remélem nem "visszafelé" lesznek az oldalak. Úgy értem, hogy az 1. oldalon legyenek a friss hozzászólások ne a 189034123.-on.
az ipb több opciót is felajánl, azaz magadnak állítod be, úgy, ahogyan az neked tetszik. emlékeim szerint van threaded opció is, kedvencem :Đ (ala' drupal)

szerk.: hogy itt pontosan milyen opcióid lesznek, az még passz :-D

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1218 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:00

Idézet

Végre, eljött ez a nap is! :Đ Amúgy nem igazán érdekel, hogy külsőleg hogy fog kinézni az oldal, a lényeg, hogy trollmentesebb és valamivel kényelmesebb ( ugye??? :-D) GK-t kapunk, a régi közösséggel! Nekem ennyi elég! Ja, és thx azoknak, akik dolgoztak az új oldalon! Kép
Én már csak titeket nem értelek meg...hogyan tud trollmentesebb lenni az oldal? Attol tisztább lesz ha a moderátoroknak a törlés gomb nem jobb hanem bal felől lesz?
Kép

#1219 Felhasználó inaktív   benoaman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:02

Idézet

Idézet

Én már csak titeket nem értelek meg...hogyan tud trollmentesebb lenni az oldal? Attol tisztább lesz ha a moderátoroknak a törlés gomb nem jobb hanem bal felől lesz?
lehet hogy ezért kasztráltatnak majd, de ha jól tudom lesz egy némító gomb.. ha ez még mindig államtitok akkir töröljétek a hsz-em vagy javítsátok vagy nem tom

Szal. Hiába ír, nem látjuk.. így nem kell 5152x törölni.. csak 1 gombnyomás..
Here we are now!

#1220 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:03

Idézet

Idézet

Idézet

lehet hogy ezért kasztráltatnak majd, de ha jól tudom lesz egy némító gomb.. ha ez még mindig államtitok akkir töröljétek a hsz-em vagy javítsátok vagy nem tom

Szal. Hiába ír, nem látjuk.. így nem kell 5152x törölni.. csak 1 gombnyomás..
Ennyi erővel akkor már bannolni is lehetne, ha ezt is csak a moderátorok használhatják..
Kép

Téma megosztása:

• (66 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.