HWSW Informatikai Kerekasztal: Új GK! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (66 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Új GK!

#1221 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:04

Most lehet hogy én vagyok a hülye vagy valamit rosszul értelmeztem. Szóval most megkérdezem konkrétan: hwsw és a gk fórum egy és ugyanaz lesz, és ugyanazon a helyen is lesz elérhető? Röviden itt osztályegyesítés lesz? Vagy mi a rák? Kép
Mert ha igen akkor érdekes lesz. Szerintem sok embernek nem fog tetszeni az, hogy a fórumban nem a normális nevét használhatja, ha az a hwsw-n foglalt ( tehát mellé kell írnia hogy _gk).
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#1222 Felhasználó inaktív   benoaman 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:05

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Végre, eljött ez a nap is! :Đ Amúgy nem igazán érdekel, hogy külsőleg hogy fog kinézni az oldal, a lényeg, hogy trollmentesebb és valamivel kényelmesebb ( ugye??? :-D) GK-t kapunk, a régi közösséggel! Nekem ennyi elég! Ja, és thx azoknak, akik dolgoztak az új oldalon! Kép
Én már csak titeket nem értelek meg...hogyan tud trollmentesebb lenni az oldal? Attol tisztább lesz ha a moderátoroknak a törlés gomb nem jobb hanem bal felől lesz?
lehet hogy ezért kasztráltatnak majd, de ha jól tudom lesz egy némító gomb.. ha ez még mindig államtitok akkir töröljétek a hsz-em vagy javítsátok vagy nem tom

Szal. Hiába ír, nem látjuk.. így nem kell 5152x törölni.. csak 1 gombnyomás..
Ennyi erővel akkor már bannolni is lehetne, ha ezt is csak a moderátorok használhatják..
nem tudom hogy csak ők használhatják.. lehet hogy mi is.. lehet hogy kséöbb.. de könnyebb lenne nekem is pl. nem kéne látnom amiket írogatsz és ezzel azt veszélyeztetnem hogyolyan infóakt adok neked amiket nem szabadnaKép
de megteszem mert jófej vagyKép
Here we are now!

#1223 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:07

Idézet

Most lehet hogy én vagyok a hülye vagy valamit rosszul értelmeztem. Szóval most megkérdezem konkrétan: hwsw és a gk fórum egy és ugyanaz lesz, és ugyanazon a helyen is lesz elérhető? Röviden itt osztályegyesítés lesz? Vagy mi a rák? Kép
Mert ha igen akkor érdekes lesz. Szerintem sok embernek nem fog tetszeni az, hogy a fórumban nem a normális nevét használhatja, ha az a hwsw-n foglalt ( tehát mellé kell írnia hogy _gk).
Na én is ettől félek..egy osztály egyesítéstől..
Kép

#1224 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:09

ne becsméreljétek az oldalt!! LOÁL
a.k.a. moloj

#1225 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:10

Idézet

A fórumban megjelenített nicked ugyanaz lesz, csak a bejelentkezésnél kell utána írni a "_gk"-t, azt is csak akkor, ha a nicked már foglalt a HWSW fórumán, amire lássuk be, az esetek 99%-ában nem sok esély van.

#1226 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:11

Idézet

Hát bizony ha összerakják a mi gknkat a HWSW-vel, akkor felőlem mehet a becsmérlés..
HWSW-re egyébért járok fel napi szinten, Gamekapocsra meg megint másért...
Ha nem így lesz, elnézést. :Đ
Kép

#1227 Felhasználó inaktív   drakecsaj 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:11

Idézet

Nem becsmérelem, csak nagyon úgy néz ki hogy egybe leszünk ömlesztve a hwsw 2szer annyi felhasználójaival. Ergó elromlik ezzel a GK annyira megszokott és jó családias hangulata a fórumon. Szerintem.
Az optimista a fényt látja az alagút végén. A pesszimista a sötétséget. A realista a közeledő vonatot. A mozdonyvezető meg a három hülyét a síneken.

#1228 Felhasználó inaktív   dareal 

• Senior tag

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:12

Idézet

Idézet

A fórumban megjelenített nicked ugyanaz lesz, csak a bejelentkezésnél kell utána írni a "_gk"-t, azt is csak akkor, ha a nicked már foglalt a HWSW fórumán, amire lássuk be, az esetek 99%-ában nem sok esély van.
de ha van még egy InGen, akkor annak szarral meszeltek :Đ
www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3

#1229 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:14

Idézet

Idézet

Nem becsmérelem, csak nagyon úgy néz ki hogy egybe leszünk ömlesztve a hwsw 2szer annyi felhasználójaival. Ergó elromlik ezzel a GK annyira megszokott és jó családias hangulata a fórumon. Szerintem.
Nem hiszem, h olyan lelkesen fognak ide irogatni a nagytesvértől. A közösség ugyan úgy meg fog maradni, csak ha ott is akarsz fórumozni, nem kell külön regisztrálnod. Persze szerintem
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#1230 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:19

Idézet

Idézet

Na én is ettől félek..egy osztály egyesítéstől..
Nekem se jön be, a nagytestvérnek közel 72 ezer felhasználója van. Kissé olyan mintha egy akvárium lakóit széteresztenénk az óceánban. Bár fene tudja, lehet beklikkesedünk vagy jövőre 79-en leszünk a GKHWSW tali-n. KépKép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#1231 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:19

Idézet

Idézet

Annak már jó régen vége.......

#1232 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:22

Idézet

Nekem se jön be, a nagytestvérnek közel 72 ezer felhasználója van. Kissé olyan mintha egy akvárium lakóit széteresztenénk az óceánban. Bár fene tudja, lehet beklikkesedünk vagy jövőre 79-en leszünk a GKHWSW tali-n. KépKép
Na arra énis megyek, a GKHWSWtalira. 80-an leszünk. Szegény tjames, még kell építsen egy házat. Kép És mellé még 7-et.
Kép

#1233 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Idézet

Nem hiszem, h olyan lelkesen fognak ide irogatni a nagytesvértől. A közösség ugyan úgy meg fog maradni, csak ha ott is akarsz fórumozni, nem kell külön regisztrálnod. Persze szerintem
Effektíve nem lesz "ott" meg "itt", egy fórum lesz. Ha most megnézitek a HWSW fórumán belül van egy Gamekapocs főtopic, az alá kerülnek majd be a GK fórumtémák. Aki a GK-ről jön, az rögtön ide fog kerülni, illetve az új GK designhoz igazodó skint fog látni a fórumon, így reméljük senki nem érzi majd úgy, hogy egy "idegen" helyre megy.

Az új arcoktól meg abszolút nem kell félni, szerintem csak jót tehet, ha a játékos témákhoz hozzászólnak a HWSW általában idősebb, érettebb, feltehetően jóarc fórumozói is, a GK-sok pedig a technológiai / informatikai témákban is hozzáértőbb, naprakészebb emberekkel tudnak társalogni, tőlük segítségek kérni, stb.

#1234 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Csak a fórum motorja lesz más, ami annyit tesz hogy be tudsz jelentkezni HWSW-n, onnan is elérhető a fórum de nem leszünk egybeolvasztva...
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#1235 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:24

Idézet

Effektíve nem lesz "ott" meg "itt", egy fórum lesz. Ha most megnézitek a HWSW fórumán belül van egy Gamekapocs főtopic, az alá kerülnek majd be a GK fórumtémák. Aki a GK-ről jön, az rögtön ide fog kerülni, illetve az új GK designhoz igazodó skint fog látni a fórumon, így reméljük senki nem érzi majd úgy, hogy egy "idegen" helyre megy.
Az fasza lesz....... GKKép

#1236 Felhasználó inaktív   Oliv3r 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

most akkor kinek van igaza?
a.k.a. moloj

#1237 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Idézet

Na arra énis megyek, a GKHWSWtalira. 80-an leszünk. Szegény tjames, még kell építsen egy házat. Kép És mellé még 7-et.
Ahahahaha, szegény James három hétig fogja főzni a 400 liter gulyáslevest Kép

#1238 Felhasználó inaktív   InGen 

• Senior tag

Idézet

de ha van még egy InGen, akkor annak szarral meszeltek :Đ
Hülye Kép Kép

#1239 Felhasználó inaktív   izomkukac 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:26

várjátok már meg, hogy milyen lesz, és utána sírjatok Kép

#1240 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 07. 26. 17:26

ja, de akkor ezek szerint nem lesz olyan oldal, hogy gamekapocs...csak olyan fórum lesz. Vagyis kell legyen, ha tovább is szeretnén híreket stb.-t látni, de akkor azt nem értem, hogy miért kell a fórumot átrakni egy másik oldalra..?Kép
Kép

Téma megosztása:

• (66 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.