HWSW Informatikai Kerekasztal: Új GK! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (66 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Új GK!

#61 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 21. 09:51

Idézet

Idézet

Megkaptuk az ico super "G"-t a böngészőbe. Haladás..KépKép
Így van.... ezek a kis különbségek teszik MÉG JOBBÁ az oldalt! :Đ
Ez még semmi!Van még itt ötlet!
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#62 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 09:58

Idézet

Nekem így tökéletes a GK ahogy van csak a kiszolgáló lehetne gyorsabb
Egyetértek

#63 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 14:24

Uhh most jutott eszembe vmi! Ha megoldható lehetnének nagyobb avatárok a fórumban. :Đ KöCCe! KépKép

#64 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 21. 14:45

No igen, szerver kérdés... reméljük az is megoldódik idővel, bár most a legutóbb volt már upgrade! plusz proci, ram és még engine optimalizálás is befigyelt mellé, ezért is gyorsult be egy ideig az oldal, aztán szépen visszalassult, mert így még többen jöttek látogatni és barangolni az oldalra Kép

Nagyobb avatar lesz gyerekek, úgyhogy örülhettek Kép és tartalmilag is bővülni fogunk. Abban meg csak reménykedni tudok, hogy a sok új fícsör, amit kidolgoztunk, tetszeni fog nektek és sokan használni is fogják Kép

#65 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 08. 21. 16:30

Az kéne még - amiről már korábban is volt szó - hogy ne csak a hsz-ok száma legyen márvadó. Igenis számítson a beküldött hírek, és cikkek mennyisége, ÉS színvonala is. Aki tesz az oldal színvonaláért, segít másoknak a "help" topikokban, és NEMCSAK a blabla topik nagy öregje, az megérdelmi hogy elismerjék tevékenységét. Többet ér 100 segítő, építő hsz, mint 1000 asszociáció (ami amúgy jó topik :Đ)
Kép
Kép
Kép

#66 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 17:42

Idézet

No igen, szerver kérdés... reméljük az is megoldódik idővel, bár most a legutóbb volt már upgrade! plusz proci, ram és még engine optimalizálás is befigyelt mellé, ezért is gyorsult be egy ideig az oldal, aztán szépen visszalassult, mert így még többen jöttek látogatni és barangolni az oldalra Kép

Nagyobb avatar lesz gyerekek, úgyhogy örülhettek Kép és tartalmilag is bővülni fogunk. Abban meg csak reménykedni tudok, hogy a sok új fícsör, amit kidolgoztunk, tetszeni fog nektek és sokan használni is fogják Kép

Ohhh semmi kétség hogy imádni fogjuk! (pont ahogy a mostanit! KépKép) De ha tutira akartok menni én jelentkezek béta tesztelőnek!!! KépKépKépKépKép
Egyébként tényleg gyorsabb mostanában... Most ami a legidegesítőbb bug az az amikor írom a hszt és tennék egy smileyt akkor eltűnik amit írtam és csak a smiley lesz... Hát had ne mondjam milyen szép szavakat szoktam mormolni mikor egy fél óra írogatás-t kezdhetek elölről...https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/116.gif

Tjames, ez jó ötlet hogy a cikkírásokért meg a hírekért is járjon "XP" (https://forum.hwsw.h...efault/081.gif) De azt hogy a hsz-ek minőségét is bírálni lehessen... huhúúú nah ahoz már egy NASA szerver kéne MI-vel https://forum.hwsw.h...default/071.gif
Egyébként szerintem nem olyan nagy probléma az hogy páran "nagynak érzik magukat" attól hogy 6 millió hsz van a nevük alatt... hát akkok érezzék csak. Én nem nagyon szoktam bármit is fűzni azokhoz a szintekhez... https://forum.hwsw.h...default/030.gif

#67 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 08. 21. 17:50

A hírekért járó XP-vel szerintem csak az a baj, hogy sok esetben a beküldött híreket is mi szoktuk megírni, miután sokan csak egy linket tesznek be és pá. Ez pedig így nem igazán reális, továbbá nem is igazságos azokkal szemben, akik féloldalas irományokat küldenek be. :Đ

#68 Felhasználó inaktív   General Thomas 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 18:23

Erre lenne nekem egy tippem.
Itt van egy Reputation rendszer, ami jól bevált, és ezt be lehetne tenni PLUSZBA még a fórumba, mert ez teljesen userfüggő rendszer, és ez is elmegy mérvadónak.
Persze átalakításokkal mert itt többen vannak, tehát limitek lennének, mint pl. ugyanarra az userre csak heti egyszer leehtne szavazni.
Ott is vannak feature-ok, és ezt nagyon jó ötleknek találom, hogy egy bizonyos szintet el KELL érni ahoz hogy használhassuk őket. Tehát első szintet el kell érni ahoz ,hogy híreket küldhessünk be, vagy a fórumba/hírkommentekbe be lehessen rakni linkeket stb...
Bár azt nem tudom ,hogy az otnni fórumon kiírja-e ,hogy ki adott Rep-et neked, de azt itt ki lehtne venni, és csak a modok/adminok láthatnák valamilyen módon.
Ezzel remélhetőleg még sikerülne is korlátozni miközben lesz új fícsörünk!Kép
Nekem nagyon tetszik, remélem legalább az ötleteket átrakhatjuk ideKép
"Az élet szép, csak mindig jön valami és elszúrja" Myko Alto

"Did you know your phone is dead? Do you ever recharge the batteries?"
"They recharge? I just keep buying new phones."
House MD

#69 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 18:32

Idézet

A hírekért járó XP-vel szerintem csak az a baj, hogy sok esetben a beküldött híreket is mi szoktuk megírni, miután sokan csak egy linket tesznek be és pá. Ez pedig így nem igazán reális, továbbá nem is igazságos azokkal szemben, akik féloldalas irományokat küldenek be. :Đ
Sziaaa Fojesz!!! Ritkán látunk köreinkben. KépKép (vagy csak én vagyok vak?Kép... na mind1)
Hát ha ígyis-úgyis le kell ellenőriznetek a beküldött hírt akkor szvsz még annyi belefér hogy pár kattintás aztán 1-2-3 XP-t kap az illető (jujj mi lesz itt! Kész RPG KépKép) Egyébként én azt is jó ötletnek látom hogy pár ifjoncot felemeltek köreitekbe... cikkíróból soha nem elég Kép Szerintem lenne rá pár válalkozó (pont ezek a féloldalas regény-szerkesztők :-D)
A másik amire nem kaptam választ az a banneres téma... Tervezitek esetleg? Mondjuk én nem tudom mennyi zsetont kapnátok 1 bannerért, de szerintem 1-2-t midnenki eltűrne, és abból szépen lehetne gyűjtögetni a pénzt amit később az oldal fejlesztésére fordíthatnátok. :D

#70 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 21. 18:42

Idézet

Erre lenne nekem egy tippem.
Itt van egy Reputation rendszer, ami jól bevált, és ezt be lehetne tenni PLUSZBA még a fórumba, mert ez teljesen userfüggő rendszer, és ez is elmegy mérvadónak.
Persze átalakításokkal mert itt többen vannak, tehát limitek lennének, mint pl. ugyanarra az userre csak heti egyszer leehtne szavazni.
Ott is vannak feature-ok, és ezt nagyon jó ötleknek találom, hogy egy bizonyos szintet el KELL érni ahoz hogy használhassuk őket. Tehát első szintet el kell érni ahoz ,hogy híreket küldhessünk be, vagy a fórumba/hírkommentekbe be lehessen rakni linkeket stb...
Bár azt nem tudom ,hogy az otnni fórumon kiírja-e ,hogy ki adott Rep-et neked, de azt itt ki lehtne venni, és csak a modok/adminok láthatnák valamilyen módon.
Ezzel remélhetőleg még sikerülne is korlátozni miközben lesz új fícsörünk!Kép
Nekem nagyon tetszik, remélem legalább az ötleteket átrakhatjuk ideKép
JEAAAH CAD 4EVVA!!!KépKép Nem is találkoztam ezzel, mondjuk én a fórumot nem szoktam nézegetni... :Đ Ez nagyon nagy ötlet egyébként! Bejövős maximálisan! KépKép Mondjuk akkor egy kicsit a fórumot is át kéne szervezni (jah télleg ez most jutott eszembe hogy Operával a fórum főoldala teljesen szét van esve... Kép Mondjuk nem nagyon járok arra csak évente egyszer szerencsére :-D) Lenne OFF részleg ami teljesen különálló lenne és ott semmi pontot nem kapnánk, meg ilyesmi.

Szerk.: Júúúúúj mi lenne gyúrkával!!! Lefagyna a szerver olyan sok pirosat kapna! Kép Ehez lenne egy másik ötletem, mondjuk ha valaki elér pirosban egy szintet akkor autómatikusan törlődik és nem is tud új felhasználót csinálni vagy vmi ilyesmi. És akkor kitehetnénk a főoldalra jóóó nagy betűkkel: IQ Fighter Mentes Övezet KépKép

Szerk.2: Közben jutnak eszembe az ötletek... https://forum.hwsw.h...default/031.gif Szóljatok ha már idegesítelek titeket, csak a jószándék vezérel becsszó! https://forum.hwsw.h...default/024.gif Nah hogy olyat lehetne csinálni, mint a Travian-ban hogy letöltjük az oldal grafikus részét, a szöveget meg úgyis villámgyorsan betölti. :D Nah??? https://forum.hwsw.h...default/057.gif

#71 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 22:56

Csak úgy repked a GK! Éljen!!Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#72 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 08. 23. 22:57

Idézet

helloszabi sokat dolgozott rajta, finomhangolt keményen, neki jár a köszönet. :Đ

#73 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 23:01

Idézet

Idézet

helloszabi sokat dolgozott rajta, finomhangolt keményen, neki jár a köszönet. :Đ

Megvolt a Procihúzás? Kép Mindenki nevében köszönjük helloszabi! KépKép

#74 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 08. 23. 23:16

Idézet

Idézet

Idézet

Megvolt a Procihúzás? Kép Mindenki nevében köszönjük helloszabi! KépKép
Azt hiszem bütykölték a hardvert is, de helloszabi elsősorban az oldalon dolgozott, hogy repüljön. :-D

#75 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 08. 23. 23:20

Így van, a little differences! ezek a kis különbségek tudják jelentősen növelni az oldal színvonalát, működő képességét. :Đ Apró, de látványos különbségek... pl: favicon használata, legörgülő menü működése.... de jó lenne ha pl a privim is működne már, fél éve nemtom használni. Vagy az is megszerelődött az elmúlt héten?
Kép
Kép
Kép

#76 Felhasználó inaktív   fojesz 

• Senior tag

Elküldve: 2007. 08. 23. 23:23

Idézet

Így van, a little differences! ezek a kis különbségek tudják jelentősen növelni az oldal színvonalát, működő képességét. :Đ Apró, de látványos különbségek... pl: favicon használata, legörgülő menü működése.... de jó lenne ha pl a privim is működne már, fél éve nemtom használni. Vagy az is megszerelődött az elmúlt héten?
Nekem most a legújabb Firefox-szal működik.

#77 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 23:42

Tényleg köszönet a gyorsaságért... azt hittem h a kései időpont az oka..

#78 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 08. 23. 23:44

Idézet

Idézet

:-D Nade azért nem fogom a Firefoxot feltenni :D Akkor inkább elfogadom hogy ezt megszívtam, hát nem megy.
Kép
Kép
Kép

#79 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 23. 23:48

Idézet

Idézet

Idézet

:-D Nade azért nem fogom a Firefoxot feltenni :D Akkor inkább elfogadom hogy ezt megszívtam, hát nem megy.

Mi bajod van a Firefox-al? Gyors, megbízható, és nem M$ termék..Kép

#80 Felhasználó inaktív   Gabesz 17 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 24. 18:36

Az új GK-val kapcsolatban: Lehetnének valamilyen jelek az adminoknál, moderátoroknál csak, hogy tudjuk, hogy kik azok.

Téma megosztása:

• (66 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.