Idézet
Idézet

Elküldve: 2007. 08. 21. 09:51
Idézet
Idézet

Elküldve: 2007. 08. 21. 09:58
Idézet

Elküldve: 2007. 08. 21. 14:24
 KöCCe!
 KöCCe! 

Elküldve: 2007. 08. 21. 14:45
No igen, szerver kérdés... reméljük az is megoldódik idővel, bár most a legutóbb volt már upgrade! plusz proci, ram és még engine optimalizálás is befigyelt mellé, ezért is gyorsult be egy ideig az oldal, aztán szépen visszalassult, mert így még többen jöttek látogatni és barangolni az oldalra 
Nagyobb avatar lesz gyerekek, úgyhogy örülhettek  és tartalmilag is bővülni fogunk. Abban meg csak reménykedni tudok, hogy a sok új fícsör, amit kidolgoztunk, tetszeni fog nektek és sokan használni is fogják
 és tartalmilag is bővülni fogunk. Abban meg csak reménykedni tudok, hogy a sok új fícsör, amit kidolgoztunk, tetszeni fog nektek és sokan használni is fogják 

Elküldve: 2007. 08. 21. 16:30
 )
)

Elküldve: 2007. 08. 21. 17:42
Idézet
No igen, szerver kérdés... reméljük az is megoldódik idővel, bár most a legutóbb volt már upgrade! plusz proci, ram és még engine optimalizálás is befigyelt mellé, ezért is gyorsult be egy ideig az oldal, aztán szépen visszalassult, mert így még többen jöttek látogatni és barangolni az oldalra 
Nagyobb avatar lesz gyerekek, úgyhogy örülhettek  és tartalmilag is bővülni fogunk. Abban meg csak reménykedni tudok, hogy a sok új fícsör, amit kidolgoztunk, tetszeni fog nektek és sokan használni is fogják
 és tartalmilag is bővülni fogunk. Abban meg csak reménykedni tudok, hogy a sok új fícsör, amit kidolgoztunk, tetszeni fog nektek és sokan használni is fogják 

) De ha tutira akartok menni én jelentkezek béta tesztelőnek!!!
) De ha tutira akartok menni én jelentkezek béta tesztelőnek!!! 

Elküldve: 2007. 08. 21. 17:50

Elküldve: 2007. 08. 21. 18:23

Elküldve: 2007. 08. 21. 18:32
Idézet

(vagy csak én vagyok vak?
 (vagy csak én vagyok vak? ... na mind1)
... na mind1)
 ) Egyébként én azt is jó ötletnek látom hogy pár ifjoncot felemeltek köreitekbe... cikkíróból soha nem elég
) Egyébként én azt is jó ötletnek látom hogy pár ifjoncot felemeltek köreitekbe... cikkíróból soha nem elég  Szerintem lenne rá pár válalkozó (pont ezek a féloldalas regény-szerkesztők
 Szerintem lenne rá pár válalkozó (pont ezek a féloldalas regény-szerkesztők  )
) 

Elküldve: 2007. 08. 21. 18:42
Idézet

Nem is találkoztam ezzel, mondjuk én a fórumot nem szoktam nézegetni...
 Nem is találkoztam ezzel, mondjuk én a fórumot nem szoktam nézegetni...  Ez nagyon nagy ötlet egyébként! Bejövős maximálisan!
 Ez nagyon nagy ötlet egyébként! Bejövős maximálisan! 
 Mondjuk akkor egy kicsit a fórumot is át kéne szervezni (jah télleg ez most jutott eszembe hogy Operával a fórum főoldala teljesen szét van esve...
 Mondjuk akkor egy kicsit a fórumot is át kéne szervezni (jah télleg ez most jutott eszembe hogy Operával a fórum főoldala teljesen szét van esve...  Mondjuk nem nagyon járok arra csak évente egyszer szerencsére
 Mondjuk nem nagyon járok arra csak évente egyszer szerencsére  ) Lenne OFF részleg ami teljesen különálló lenne és ott semmi pontot nem kapnánk, meg ilyesmi.
) Lenne OFF részleg ami teljesen különálló lenne és ott semmi pontot nem kapnánk, meg ilyesmi.  Ehez lenne egy másik ötletem, mondjuk ha valaki elér pirosban egy szintet akkor autómatikusan törlődik és nem is tud új felhasználót csinálni vagy vmi ilyesmi. És akkor kitehetnénk a főoldalra jóóó nagy betűkkel: IQ Fighter Mentes Övezet
 Ehez lenne egy másik ötletem, mondjuk ha valaki elér pirosban egy szintet akkor autómatikusan törlődik és nem is tud új felhasználót csinálni vagy vmi ilyesmi. És akkor kitehetnénk a főoldalra jóóó nagy betűkkel: IQ Fighter Mentes Övezet 

Nah??? https://forum.hwsw.h...default/057.gif
 Nah??? https://forum.hwsw.h...default/057.gif

Elküldve: 2007. 08. 23. 22:57
Idézet

Elküldve: 2007. 08. 23. 23:01
Idézet
Idézet

Mindenki nevében köszönjük helloszabi!

Elküldve: 2007. 08. 23. 23:16
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2007. 08. 23. 23:20
 Apró, de látványos különbségek... pl: favicon használata, legörgülő menü működése.... de jó lenne ha pl a privim is működne már, fél éve nemtom használni. Vagy az is megszerelődött az elmúlt héten?
 Apró, de látványos különbségek... pl: favicon használata, legörgülő menü működése.... de jó lenne ha pl a privim is működne már, fél éve nemtom használni. Vagy az is megszerelődött az elmúlt héten?

Elküldve: 2007. 08. 23. 23:23
Idézet

Elküldve: 2007. 08. 23. 23:42

Elküldve: 2007. 08. 23. 23:44
Idézet
Idézet
 Apró, de látványos különbségek... pl: favicon használata, legörgülő menü működése.... de jó lenne ha pl a privim is működne már, fél éve nemtom használni. Vagy az is megszerelődött az elmúlt héten? Nade azért nem fogom a Firefoxot feltenni
 Nade azért nem fogom a Firefoxot feltenni  Akkor inkább elfogadom hogy ezt megszívtam, hát nem megy.
 Akkor inkább elfogadom hogy ezt megszívtam, hát nem megy.

Elküldve: 2007. 08. 23. 23:48
Idézet
Idézet
Idézet
 Apró, de látványos különbségek... pl: favicon használata, legörgülő menü működése.... de jó lenne ha pl a privim is működne már, fél éve nemtom használni. Vagy az is megszerelődött az elmúlt héten? Nade azért nem fogom a Firefoxot feltenni
 Nade azért nem fogom a Firefoxot feltenni  Akkor inkább elfogadom hogy ezt megszívtam, hát nem megy.
 Akkor inkább elfogadom hogy ezt megszívtam, hát nem megy. 

Elküldve: 2007. 08. 24. 18:36