Új GK!
Elküldve: 2007. 12. 28. 16:36
Idézet
Van egy ötletem a lappal és az év végével kapcsolatban. Szerintem csinálhatnátok (nem tudom hogy fogalmazzam remélem érthető) Leg-eket (pl.: legolvasottab hír, legtöbb hsz, legtöbb fórum hozzászólás, legaktívabb felhasználó legpasszívabb felhasználó, legjobb hír, legrosszabb hír, legnagyobb nyeremény stb.)

Elküldve: 2007. 12. 28. 16:46
Idézet
Idézet
Van egy ötletem a lappal és az év végével kapcsolatban. Szerintem csinálhatnátok (nem tudom hogy fogalmazzam remélem érthető) Leg-eket (pl.: legolvasottab hír, legtöbb hsz, legtöbb fórum hozzászólás, legaktívabb felhasználó legpasszívabb felhasználó, legjobb hír, legrosszabb hír, legnagyobb nyeremény stb.)
Elküldve: 2007. 12. 28. 16:48
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2007. 12. 28. 16:55
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2007. 12. 28. 17:07
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
ja és BÖGREEE BÖGREEE BÖGREEE

Elküldve: 2007. 12. 28. 17:13
Ja és GK phone GK-mobile szolgáltatóval és GK szalámis szendvics. XD
Bögre helyett póló sem lenne rossz szerintem. ![]()
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2007. 12. 28. 17:20
Game of Kapocs 4: Modern GK
Mi az? A WC-be van és mindenki szereti?
???
GK-s WC ülőke.
Mi az? A WC-be van és mindenki szereti?
???
GK-s WC ülőke.

Elküldve: 2007. 12. 28. 17:33
Júúúúj mi lett itt! 

Höhö GK phone... GK-s operátor logóval, mert még fekete-fehér kijelzős (mi ugye nem is fekete-fehér de nemtm hogy nevezik
) Jah és "GK... Connecing people!" 

Egyébkét ez a LEG nem egyszerű dolog... elösször is ki döntene? Mert a szerkesztőknek biztos erre van idejük... Akkor inkább Új GK, meg bögre, meg több cikk... Ha meg mi... Nah akkor vegyvédelmi szkafandereket fel! Atombunker reaktorainak indítása, élelmiszerraktárának feltöltése. Höhö nem hiszem hogy jó ötlet lenne
Egyrészt mert lényegtelen olyan dolgokat "versenyre állítani" amiknek a legutolsó hivatottságuk a versenyzés.
Legtöbb hsz??? Off topic, asszociáció felvirágzása... kell az nekünk? Legjobb hír? Hát olyan hogy jó hír nincs. Mi alapján jó egy hír?
Tartalom? Az mindenkinek egyedi... Megfogalmazás? Hát az talán, de szerintem a hírek minőségével nincs probléma, szóval megint ott vagyunk hogy inkább legyen több hír, mint mittoménmilyen agyoncsicsázott, vagy mitől lenne JOBB egy hír.
Az meg hogy a felhasználók szavazzanak felhasználókra... hmm nem voltál ott a Blabla háborúnál 
Nah annál sokkal dúrvább lenne, lévén az csak poénkodás volt (valamilyen szinten https://forum.hwsw.h...efault/050.gif) Itt viszont már komoly összetűzések alakulhatnak... tudván milyen gyökerk garázdálkodnak az oldalon... szerencsére többségiben a kommentek környékén. 
Szóval nem mondom hogy megoldhatatlan, csak nem egyszerű... https://forum.hwsw.h...default/030.gif
Höhö GK phone... GK-s operátor logóval, mert még fekete-fehér kijelzős (mi ugye nem is fekete-fehér de nemtm hogy nevezik
Egyébkét ez a LEG nem egyszerű dolog... elösször is ki döntene? Mert a szerkesztőknek biztos erre van idejük... Akkor inkább Új GK, meg bögre, meg több cikk... Ha meg mi... Nah akkor vegyvédelmi szkafandereket fel! Atombunker reaktorainak indítása, élelmiszerraktárának feltöltése. Höhö nem hiszem hogy jó ötlet lenne
Szóval nem mondom hogy megoldhatatlan, csak nem egyszerű... https://forum.hwsw.h...default/030.gif
Elküldve: 2007. 12. 28. 20:24
Idézet
Júúúúj mi lett itt! 

) Jah és "GK... Connecing people!" 

Egyrészt mert lényegtelen olyan dolgokat "versenyre állítani" amiknek a legutolsó hivatottságuk a versenyzés.
Legtöbb hsz??? Off topic, asszociáció felvirágzása... kell az nekünk? Legjobb hír? Hát olyan hogy jó hír nincs. Mi alapján jó egy hír?
Tartalom? Az mindenkinek egyedi... Megfogalmazás? Hát az talán, de szerintem a hírek minőségével nincs probléma, szóval megint ott vagyunk hogy inkább legyen több hír, mint mittoménmilyen agyoncsicsázott, vagy mitől lenne JOBB egy hír.
Az meg hogy a felhasználók szavazzanak felhasználókra... hmm nem voltál ott a Blabla háborúnál 
Nah annál sokkal dúrvább lenne, lévén az csak poénkodás volt (valamilyen szinten https://forum.hwsw.h...efault/050.gif) Itt viszont már komoly összetűzések alakulhatnak... tudván milyen gyökerk garázdálkodnak az oldalon... szerencsére többségiben a kommentek környékén. 
Elküldve: 2007. 12. 28. 21:47
Én benne vagyok a szavazásban! Én szegény Rafikra
szavazok
...azért döntöttem mellette, mert Ő sose nyert még semmit.
Beszéltem vele és nagyon szeretne egy GK bögrét... Én korrekt embernek tartom magamat, ezért nem magamra szavazok!!
Elküldve: 2007. 12. 28. 22:03
Idézet
Én benne vagyok a szavazásban! Én szegény Rafikra
szavazok
...azért döntöttem mellette, mert Ő sose nyert még semmit.
Beszéltem vele és nagyon szeretne egy GK bögrét... Én korrekt embernek tartom magamat, ezért nem magamra szavazok!!

Elküldve: 2007. 12. 28. 22:33
Úgy kéne megcsinálni hogy magadra ne szavazhass!
És akkor lennének kategóriák hogy pl: A legsegítőkészebb user vagy a legtöbbet online user, legviccesebb user (GyurkaXD)
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2007. 12. 28. 22:51
Áhhh ez hülyeség... úgyis mindenki a "baráti körében" szavazna...
Aztán menne itt a hatalmi harc... nah az kéne még csak.
Mondtam... atombunkert készenlétbe helyezni.
Elküldve: 2007. 12. 29. 08:10
Nem étem, hogy az én ötletemből hogy lett szavazás.... legaktívabb user az számokon alapszik(hsz-einek száma 2007-ben), legjobb hír minden hírnél ott van 2 nyíl (rossz és jó, igaz senki nem használja). stb. DE BÖGRÉT ÉN IS AKAROK. Most ittam kakaót, GK-s böréből jobb lett volna....

Elküldve: 2007. 12. 29. 08:20
Lehetne csinálni játékokról videótesztet úgy mint freddyD csak épp a jókról, sztem nagyon feldobná az oldalt!

Súgó
A téma zárva.
![DerMedve[] - brought to you by TripleTags.com](http://www.tripletags.com/uploads/D/DerMedve48095921.jpg)