HWSW Informatikai Kerekasztal: Új GK! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (66 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Új GK!

#681 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 28. 12:51

A bögre is jó ötlet

DerMedve[] - brought to you by TripleTags.com

#682 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 16:13

Bögrét, BÖGRÉT, BÖGRÉT, BÖGRÉT, BÖGRÉT, BÖGRÉT,

BÖGRÉÉÉÉÉÉÉÉT!KépKép

#683 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 28. 16:36

Idézet

Van egy ötletem a lappal és az év végével kapcsolatban. Szerintem csinálhatnátok (nem tudom hogy fogalmazzam remélem érthető) Leg-eket (pl.: legolvasottab hír, legtöbb hsz, legtöbb fórum hozzászólás, legaktívabb felhasználó legpasszívabb felhasználó, legjobb hír, legrosszabb hír, legnagyobb nyeremény stb.)
Legyen olyan leg-is ami olyan hogy ki akarja legjobban a GK-s bögrét. És az kapna egyet szilveszterre hogy abból igyon pezsgőt.

#684 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 16:46

Idézet

Idézet

Van egy ötletem a lappal és az év végével kapcsolatban. Szerintem csinálhatnátok (nem tudom hogy fogalmazzam remélem érthető) Leg-eket (pl.: legolvasottab hír, legtöbb hsz, legtöbb fórum hozzászólás, legaktívabb felhasználó legpasszívabb felhasználó, legjobb hír, legrosszabb hír, legnagyobb nyeremény stb.)
Legyen olyan leg-is ami olyan hogy ki akarja legjobban a GK-s bögrét. És az kapna egyet szilveszterre hogy abból igyon pezsgőt.
JaJa! Bögréééééét!!!!!

#685 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 16:48

Idézet

Idézet

Idézet

JaJa! Bögréééééét!!!!!
Böréböl pezsgőt... Ne már... GK-s pezsgőspohár!!!! Sőt GK-s étkészlet!!!!!!!!!

#686 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 16:55

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

JaJa! Bögréééééét!!!!!
GK-s lakást!!!KépKépKép

#687 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 17:07

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

JaJa! Bögréééééét!!!!!
GK-s lakást!!!KépKépKép
Minden GK VÁÁ de jó lenne GK-s WC ülőke, Gk-s videokártya (Gvidia Gk-force 9600GK), GK-s karifadísz.KépKépKépKép

ja és BÖGREEE BÖGREEE BÖGREEE

#688 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 12. 28. 17:13

Ja és GK phone GK-mobile szolgáltatóval és GK szalámis szendvics. XD

Bögre helyett póló sem lenne rossz szerintem. Kép

I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#689 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 17:14

Már látom is az árcédulát: 899 GK.. Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#690 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 17:20

Game of Kapocs 4: Modern GKKép

Mi az? A WC-be van és mindenki szereti?
???
GK-s WC ülőke.Kép

#691 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 17:33

Júúúúj mi lett itt! KépKépKép

Höhö GK phone... GK-s operátor logóval, mert még fekete-fehér kijelzős (mi ugye nem is fekete-fehér de nemtm hogy nevezik Kép) Jah és "GK... Connecing people!" KépKép

Egyébkét ez a LEG nem egyszerű dolog... elösször is ki döntene? Mert a szerkesztőknek biztos erre van idejük... Akkor inkább Új GK, meg bögre, meg több cikk... Ha meg mi... Nah akkor vegyvédelmi szkafandereket fel! Atombunker reaktorainak indítása, élelmiszerraktárának feltöltése. Höhö nem hiszem hogy jó ötlet lenne Kép Egyrészt mert lényegtelen olyan dolgokat "versenyre állítani" amiknek a legutolsó hivatottságuk a versenyzés. :Đ Legtöbb hsz??? Off topic, asszociáció felvirágzása... kell az nekünk? Legjobb hír? Hát olyan hogy jó hír nincs. Mi alapján jó egy hír? Kép Tartalom? Az mindenkinek egyedi... Megfogalmazás? Hát az talán, de szerintem a hírek minőségével nincs probléma, szóval megint ott vagyunk hogy inkább legyen több hír, mint mittoménmilyen agyoncsicsázott, vagy mitől lenne JOBB egy hír. :-D Az meg hogy a felhasználók szavazzanak felhasználókra... hmm nem voltál ott a Blabla háborúnál KépKép Nah annál sokkal dúrvább lenne, lévén az csak poénkodás volt (valamilyen szinten https://forum.hwsw.h...efault/050.gif) Itt viszont már komoly összetűzések alakulhatnak... tudván milyen gyökerk garázdálkodnak az oldalon... szerencsére többségiben a kommentek környékén. :)
Szóval nem mondom hogy megoldhatatlan, csak nem egyszerű... https://forum.hwsw.h...default/030.gif

#692 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 20:24

Idézet

Júúúúj mi lett itt! KépKépKép

Höhö GK phone... GK-s operátor logóval, mert még fekete-fehér kijelzős (mi ugye nem is fekete-fehér de nemtm hogy nevezik Kép) Jah és "GK... Connecing people!" KépKép

Egyébkét ez a LEG nem egyszerű dolog... elösször is ki döntene? Mert a szerkesztőknek biztos erre van idejük... Akkor inkább Új GK, meg bögre, meg több cikk... Ha meg mi... Nah akkor vegyvédelmi szkafandereket fel! Atombunker reaktorainak indítása, élelmiszerraktárának feltöltése. Höhö nem hiszem hogy jó ötlet lenne Kép Egyrészt mert lényegtelen olyan dolgokat "versenyre állítani" amiknek a legutolsó hivatottságuk a versenyzés. :Đ Legtöbb hsz??? Off topic, asszociáció felvirágzása... kell az nekünk? Legjobb hír? Hát olyan hogy jó hír nincs. Mi alapján jó egy hír? Kép Tartalom? Az mindenkinek egyedi... Megfogalmazás? Hát az talán, de szerintem a hírek minőségével nincs probléma, szóval megint ott vagyunk hogy inkább legyen több hír, mint mittoménmilyen agyoncsicsázott, vagy mitől lenne JOBB egy hír. :-D Az meg hogy a felhasználók szavazzanak felhasználókra... hmm nem voltál ott a Blabla háborúnál KépKép Nah annál sokkal dúrvább lenne, lévén az csak poénkodás volt (valamilyen szinten https://forum.hwsw.h...efault/050.gif) Itt viszont már komoly összetűzések alakulhatnak... tudván milyen gyökerk garázdálkodnak az oldalon... szerencsére többségiben a kommentek környékén. :)
Szóval nem mondom hogy megoldhatatlan, csak nem egyszerű... https://forum.hwsw.h...default/030.gif
Hát valami hasonló lenne... mondjuk ez a szavazás tényleg izé, mert én biztos, hogy magamra szavaznék mindenben... meg szerintem mindenki ezt tenné. Aki nem annak elég jó lelke lehet, hogy ilyen tegyen. Szóval valamifelől értelmetlen lenne, de ezzel azt nem zárom ki, hogy jó ötlet.https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/013.gif Addig is... BÖGRÉT ÉS PÓLÓT!!!https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/081.gifhttps://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/081.gif

#693 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 20:51

ÉÉÉNN gyúrkára szavaznék!!! Vagy gábor focira! KépKépKépKépKép

#694 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 20:56

Asszem megtisztelném vele tjames-t ha már így áll a dolog...

#695 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 21:47

Én benne vagyok a szavazásban! Én szegény RafikraKép szavazokKép...azért döntöttem mellette, mert Ő sose nyert még semmit.Kép Beszéltem vele és nagyon szeretne egy GK bögrét... Én korrekt embernek tartom magamat, ezért nem magamra szavazok!!KépKép

#696 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 22:03

Idézet

Én benne vagyok a szavazásban! Én szegény RafikraKép szavazokKép...azért döntöttem mellette, mert Ő sose nyert még semmit.Kép Beszéltem vele és nagyon szeretne egy GK bögrét... Én korrekt embernek tartom magamat, ezért nem magamra szavazok!!KépKép
KépKépKépKépKép

#697 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 12. 28. 22:33

Úgy kéne megcsinálni hogy magadra ne szavazhass! :Đ És akkor lennének kategóriák hogy pl: A legsegítőkészebb user vagy a legtöbbet online user, legviccesebb user (GyurkaXD)
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#698 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 22:51

Áhhh ez hülyeség... úgyis mindenki a "baráti körében" szavazna... Kép Aztán menne itt a hatalmi harc... nah az kéne még csak. :Đ Mondtam... atombunkert készenlétbe helyezni. Kép

#699 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 08:10

Nem étem, hogy az én ötletemből hogy lett szavazás.... legaktívabb user az számokon alapszik(hsz-einek száma 2007-ben), legjobb hír minden hírnél ott van 2 nyíl (rossz és jó, igaz senki nem használja). stb. DE BÖGRÉT ÉN IS AKAROK. Most ittam kakaót, GK-s böréből jobb lett volna....KépKépKépKépKépKép

#700 Felhasználó inaktív   Silverhand 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 29. 08:20

Lehetne csinálni játékokról videótesztet úgy mint freddyD csak épp a jókról, sztem nagyon feldobná az oldalt!Kép

Téma megosztása:

• (66 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.