Új GK!
Elküldve: 2007. 12. 10. 20:30
Milyen szép Xbox 360. Jól néz ki, de jobban nézne ki a PC-m mellet.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E
Elküldve: 2007. 12. 10. 22:25
Tök pofás lett a téli skin, nekem nagyon tetszik!
Nektek is bejön?
Az X360-at csak az nyerheti meg, aki jól viselkedett idén!
Elküldve: 2007. 12. 11. 00:13
Télleg baba az új feeling...viszont ezzel a nyereményjátékkal az a gondom, hogy ha rámegyek a fejlécre akkor ugye beadja ezt a nagy xbox dobozt...utána keresem a kérdést, vagy valami telszámot, de semmi...biztos én vagyok a hülye
, de azé ennek hülyének
magyarázzátok már el mit is kell csinálni???? 

Elküldve: 2007. 12. 11. 01:16
ott van a doboz felett, hogy kedden indul. ez del-delutant jelent a tervek szerint.

Elküldve: 2007. 12. 11. 09:28
Idézet
Tök pofás lett a téli skin, nekem nagyon tetszik!
Nektek is bejön?

Ahol a szavak elhagynak bennünket, ott kezdődik a zene.
![]()
#650 Guest__*
Elküldve: 2007. 12. 11. 11:55
Sziasztok!
Kritikai megjegyzést szeretnék tenni. Wii és PS3 tulajdonos vagyok. Borzasztóan nem tetszik, hogy a Wii tulajdonosok semmiféle segítséget sem kapnak Magyarországon. Kipróbálható gépek nincsenek, kipróbálható játékok ninsenek. A GK-n sem jelennek meg Wii tesztek. Enélkül némileg bohóckodásnak érzem az egész wii szekciót, ami időnként csak arra jó hogy az X360 és a PS3 tulajok egymást marják. Szóval vicc, hogy nem jelennek meg wii tesztek. Múlt héten esett meg, hogy egyik szaküzletben egy láthatóan nem 18 éves kisrác a Resi Umbrella Chronic-ról kérdezte az eladót. A.) korrekt válasz lett volna nem tudom. B.) Inkorrekt válasz és ez hangzott el az Umbrella egy jó kis FPS. Erre én a fenét FPS, ez egy érdekes House of dead játék, némileg több szabadsággal, ja és amúgy kicsi vagy még hozzá....
Az eladónak fogalma nem volt a játékról. A Fifa-ról is annyi volt az össz közlendője, hogy olyan mint X360-ra csak rosszabb a grafika, a kérdésre, hogy van e magyar kommentár, az eladó válasza "igen". Magyar kommentár nincs, a grafika tényleg sokkal gyengébb, mint a PS3-é Az irányítás teljesen más, fényévekkel jobb, mint a PS3-as verzióé, ott is rohad a Fifa 08 PS3 a gépem tetején, egyik haveromnak sem jön be.
Most nem az összehasonlításon van a hangsúly, hanem a tényen tessék több wiis cikket írni, mert árnyékban tapogatózás van
Elküldve: 2007. 12. 11. 12:06
Bár nem vagyok igazi illetékes, de köszönjük a kritikát.
Az eladókkal kapcsolatban nem tudok mit szólni. Magyarhonban (sajnos) általános az elektronikai eladók inkompetenciája vagy túlzott szakszótár jellege, tisztelet a kivételnek. (Szakszótár alatt azt értem, hogy fejből tudja minden tévé minden paraméterét, ami egyébként is ki van rakva/írva, de ha megkéred, hogy hasonlítsa már össze egy másik termékkel vagy mondjon alternatívát akkor megállt a tudomány).
A Wii-s tesztekkel kapcsolatban pedig egy közmondást idéznék: "Szegény ember vízzel főz". Azaz mindenki azon tudja tesztelni a játékokat, amilyen platformja van, amit vett magának. Én, személy szerint nem tudok róla, hogy a cikket író kollegák közül lenne bárkinek saját Wii vagy PS3 konzolja. (Ha van, akkor jól titkolja
).
Gondolom az illetékesek (Daks, Myko) is biztos szólnak majd valamit és tesznek lépéseket az ügy érdekében...
Az eladókkal kapcsolatban nem tudok mit szólni. Magyarhonban (sajnos) általános az elektronikai eladók inkompetenciája vagy túlzott szakszótár jellege, tisztelet a kivételnek. (Szakszótár alatt azt értem, hogy fejből tudja minden tévé minden paraméterét, ami egyébként is ki van rakva/írva, de ha megkéred, hogy hasonlítsa már össze egy másik termékkel vagy mondjon alternatívát akkor megállt a tudomány).
A Wii-s tesztekkel kapcsolatban pedig egy közmondást idéznék: "Szegény ember vízzel főz". Azaz mindenki azon tudja tesztelni a játékokat, amilyen platformja van, amit vett magának. Én, személy szerint nem tudok róla, hogy a cikket író kollegák közül lenne bárkinek saját Wii vagy PS3 konzolja. (Ha van, akkor jól titkolja
Gondolom az illetékesek (Daks, Myko) is biztos szólnak majd valamit és tesznek lépéseket az ügy érdekében...
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"
#652 Guest__*
Elküldve: 2007. 12. 11. 12:59
Idézet
).
Hááát akkor szvsz nem kell erőltetni, mert a cikkeknek értsd japánban a héten több PS3-m fogyott, vagy megint a Wii vezet semmi de semmi értelme... Mindig csak vita lesz belőle. a Wii szar, az X szar, a PS3 szar. A wiis cikkeknek így semmi értelmük nincs. Akkor lenne értelme, ha néha lenne egy egy teszt, pl a Metroid megérdemelte volna, a Resi 4 a Madden 2007, a Fifa megérdemelték volna, mert ezek azok a játékok, amelyek megkülönböztetik ezt a konzolt a többitől
A galériafrissítés meg úgyszint komolytalan, ha már egyszer megnyomom a wii gombot, nem érdekel a pl. a Halo 3, ha majd érdekel megnyomom az x 360 gombot. De mindegy. Aki infora vágyik úgyis felmegy egy 3 betüs .comos oldalra és ott tájékozódik, esetleg máshol. Csak mivel ált nagyon jónak tartom a GK tesztjeit (bár a Hellgate szerintem pl. pont melléfogás) jó lett volna, ha némi wiis játékútbaigazítást kapunk.....
Azért köszi és üdv
Elküldve: 2007. 12. 11. 15:31
Szép az új GK!![]()
Mellesleg nem tudjátok mit kéne letölteni hogy menjenek a videók![]()
Mert elment a netem az apám gépén netezek és nem tudok trailereket nézni![]()
![]()
Figyeljünk oda ellenségeinkre, mert ők az elsők, akik felfedezik hibáinkat.
Még a legbutább embertől is lehet tanulni valamit.
A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz elő.
Infulenza: jobb adni mint kapni
Elküldve: 2007. 12. 11. 15:50
Jó ez az új skin!
Jó kis karácsonyi hangulata lesz tőlle az embernek...Bár most már az utcán is eshetne a hó...
Elküldve: 2007. 12. 11. 16:06
Zsír az új banner, igaz még jobb lenne a hangulat ha jönne a full új GK (3.0 ha jól emlékszem...
)
NALIAC, egyetértek veled, csak azért azt nem szabad elfelejteni hogy így is elég lassan jönnek a cikkek, elég nagy munka van egy olyannal, és ha megnézed mekkora a célközönség nem biztos hogy megérné. pontosan nem tudom hány Wiis van itt a GK-n de elenyésző mennyiség a többi platformhoz képes... A kínálatot meg mindíg a kereslet határozza meg (vagy talán a kereslet minősége) ha lenne kereslet a Wii-re (amit nem igazán értek hogy miért ne lenne, mert én eddig úgy tudtam hogy van...
) akkor lenne szolgáltatás is... Egyébként MM-ben ki lehet próbálni
Az eladók esete meg ne mcsak a Wii-nél áll fent... az összes elektronikai terméknél. Most gondolj bele, van egy átlag jómunkás embör, nem akar tejet árulni, hát elmegy tv-t árulni... namármos ő nem valószínű hogy valaha is vágni fogja annyira a témát mint amennyire a vevők elvárnák.
Én speciel jókat szoktam derülni rajtuk!
NALIAC, egyetértek veled, csak azért azt nem szabad elfelejteni hogy így is elég lassan jönnek a cikkek, elég nagy munka van egy olyannal, és ha megnézed mekkora a célközönség nem biztos hogy megérné. pontosan nem tudom hány Wiis van itt a GK-n de elenyésző mennyiség a többi platformhoz képes... A kínálatot meg mindíg a kereslet határozza meg (vagy talán a kereslet minősége) ha lenne kereslet a Wii-re (amit nem igazán értek hogy miért ne lenne, mert én eddig úgy tudtam hogy van...
Elküldve: 2007. 12. 11. 16:53
Idézet
Idézet
).
Hááát akkor szvsz nem kell erőltetni, mert a cikkeknek értsd japánban a héten több PS3-m fogyott, vagy megint a Wii vezet semmi de semmi értelme... Mindig csak vita lesz belőle. a Wii szar, az X szar, a PS3 szar. A wiis cikkeknek így semmi értelmük nincs. Akkor lenne értelme, ha néha lenne egy egy teszt, pl a Metroid megérdemelte volna, a Resi 4 a Madden 2007, a Fifa megérdemelték volna, mert ezek azok a játékok, amelyek megkülönböztetik ezt a konzolt a többitől
A galériafrissítés meg úgyszint komolytalan, ha már egyszer megnyomom a wii gombot, nem érdekel a pl. a Halo 3, ha majd érdekel megnyomom az x 360 gombot. De mindegy. Aki infora vágyik úgyis felmegy egy 3 betüs .comos oldalra és ott tájékozódik, esetleg máshol. Csak mivel ált nagyon jónak tartom a GK tesztjeit (bár a Hellgate szerintem pl. pont melléfogás) jó lett volna, ha némi wiis játékútbaigazítást kapunk.....
Azért köszi és üdv
Próbáltunk már előrelépni Wii-s cikkek irányában, konkrétan tesztgépet kértünk a Wii itthoni forgalmazójától (egyetlen darabot), de ők nem hajlandók adni. Így maradt a Drago által is említett b-változat, miszerint ha vki rendelkezik saját konzollal, azon tesztel. Sajnos vagy nem sajnos nem vagyunk anynira gazdagok, hogy több konzolt vegyünk, ha pedig veszünk, akkor olyat veszünk, amilyen minket megfogott, amilyen nekünk tetszik. Sajnos így a Wii kimaradt. Persze lehetne egy c-változat, hogy fordítjuk a cikkeket orrbaszájba, de úgy érzem, ennek nincs értelme - a gk cikkei mindig személyes tapasztalatokon alapultak és ez így is lesz a jövőben.
A galériafrissítés szétbontása jogos felvetés, ám ez jóval több munkát jelentene, két állandó hírszerkesztővel pedig nekünk is rendkívül véges a teljesítményünk.
A galériafrissítés szétbontása jogos felvetés, ám ez jóval több munkát jelentene, két állandó hírszerkesztővel pedig nekünk is rendkívül véges a teljesítményünk.
Elküldve: 2007. 12. 11. 17:17
Király az új skin!! 
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
Elküldve: 2007. 12. 11. 17:45
Hangulatos most a GK.
M.....I.....C.....R.....O..........F.....A.....C.....E
Elküldve: 2007. 12. 11. 19:19
C verzió eszembe se jutott
. Pedig 1-2 hazai lap is csomó ilyen cikket nyom. Hmmm.... Na mind1.
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

Súgó
A téma zárva.