HWSW Informatikai Kerekasztal: Új GK! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (66 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Új GK!

#661 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 11. 20:29

Így kék-fehérbe vhogy jobban tetszik a GK felirat...Kép

#662 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 20:47

Idézet

ott van a doboz felett, hogy kedden indul. ez del-delutant jelent a tervek szerint.
Köszi Daks! ...Kép...engem a kedd tévesztett meg! Kép, hisz éjfél után már ma volt!Kép

#663 Felhasználó inaktív   Myko Alto 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 22:58

Örömmel olvasom, hogy sokaknak tetszik ez a kis téliesített GK skin Kép jól tud esni az embernek, hogy pozitiv kritikát kap az egyik kis szösszenete Kép

#664 Felhasználó inaktív   Drago 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 11. 23:00

Idézet

Örömmel olvasom, hogy sokaknak tetszik ez a kis téliesített GK skin Kép jól tud esni az embernek, hogy pozitiv kritikát kap az egyik kis szösszenete Kép
És akkor átugrasz a másik topicba és látod hogy az olvasók Wii-s teszteket akarnák látni. Ezért gyorsan beszerzel nekem egy Wii-t, hogy kiszolgálhassuk a tömeget... KépKépKép
"Let's take our sanity, let's take compassion, and be responsible for every action!"

#665 Felhasználó inaktív   The FreeMan 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 11. 23:59

Nekem is tetszik az új téli/karácsonyi skin.Kép
Nagyon hangulatos.

A háború: béke
A szabadság: szolgaság
A tudatlanság: erő

#666 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 12. 12. 10:06

Idézet

Idézet

Idézet

Bár nem vagyok igazi illetékes, de köszönjük a kritikát.
Az eladókkal kapcsolatban nem tudok mit szólni. Magyarhonban (sajnos) általános az elektronikai eladók inkompetenciája vagy túlzott szakszótár jellege, tisztelet a kivételnek. (Szakszótár alatt azt értem, hogy fejből tudja minden tévé minden paraméterét, ami egyébként is ki van rakva/írva, de ha megkéred, hogy hasonlítsa már össze egy másik termékkel vagy mondjon alternatívát akkor megállt a tudomány).
A Wii-s tesztekkel kapcsolatban pedig egy közmondást idéznék: "Szegény ember vízzel főz". Azaz mindenki azon tudja tesztelni a játékokat, amilyen platformja van, amit vett magának. Én, személy szerint nem tudok róla, hogy a cikket író kollegák közül lenne bárkinek saját Wii vagy PS3 konzolja. (Ha van, akkor jól titkolja Kép).
Gondolom az illetékesek (Daks, Myko) is biztos szólnak majd valamit és tesznek lépéseket az ügy érdekében...

Hááát akkor szvsz nem kell erőltetni, mert a cikkeknek értsd japánban a héten több PS3-m fogyott, vagy megint a Wii vezet semmi de semmi értelme... Mindig csak vita lesz belőle. a Wii szar, az X szar, a PS3 szar. A wiis cikkeknek így semmi értelmük nincs. Akkor lenne értelme, ha néha lenne egy egy teszt, pl a Metroid megérdemelte volna, a Resi 4 a Madden 2007, a Fifa megérdemelték volna, mert ezek azok a játékok, amelyek megkülönböztetik ezt a konzolt a többitől

A galériafrissítés meg úgyszint komolytalan, ha már egyszer megnyomom a wii gombot, nem érdekel a pl. a Halo 3, ha majd érdekel megnyomom az x 360 gombot. De mindegy. Aki infora vágyik úgyis felmegy egy 3 betüs .comos oldalra és ott tájékozódik, esetleg máshol. Csak mivel ált nagyon jónak tartom a GK tesztjeit (bár a Hellgate szerintem pl. pont melléfogás) jó lett volna, ha némi wiis játékútbaigazítást kapunk.....

Azért köszi és üdv

Próbáltunk már előrelépni Wii-s cikkek irányában, konkrétan tesztgépet kértünk a Wii itthoni forgalmazójától (egyetlen darabot), de ők nem hajlandók adni. Így maradt a Drago által is említett b-változat, miszerint ha vki rendelkezik saját konzollal, azon tesztel. Sajnos vagy nem sajnos nem vagyunk anynira gazdagok, hogy több konzolt vegyünk, ha pedig veszünk, akkor olyat veszünk, amilyen minket megfogott, amilyen nekünk tetszik. Sajnos így a Wii kimaradt. Persze lehetne egy c-változat, hogy fordítjuk a cikkeket orrbaszájba, de úgy érzem, ennek nincs értelme - a gk cikkei mindig személyes tapasztalatokon alapultak és ez így is lesz a jövőben.

A galériafrissítés szétbontása jogos felvetés, ám ez jóval több munkát jelentene, két állandó hírszerkesztővel pedig nekünk is rendkívül véges a teljesítményünk.

Oké ! És így nem is lesz soha semmi a wiiből idehaza.... Kép Ha nincsenek tesztek, nincs empirikus kapcsolat a termékkel nem is lesz soha semmi a konzolból.... Miért pont nem ebben lennénk a legutolsók az univerzumban Kép Én a wiit nem maganak vettem, hanem a kölöknek. Magamnak a PS3-t vettem, ami konkrétan blueray lejátszóként üzemel, mert mi 4-n egy csapat vagyunk a barátokkal és leszavazták a PS3-t. De honnan a tökből fogja egy gyanútlan GK-ra tévedő csak az átlagban 30% -ban inkompetens 20%-ban veszélyes butaságokat üvöltöző hozzászólók (tudom mert évekig tanítottam a villanykaron) véleménye alapján valaha is megtudni, mennyire jó ez a konzol: Ugyanaz, mint a Gamecube (ordas butaság), Rossz a grafikája, (amíg GC engineket húzták újra az volt). Nem erősebb, mint a PS2 Kép Kép Kép. Teljes homály!

Mind mind lényegtelen, egyedi irányítás miatt még egy olyan ratyi játék, mint az excile truck is hatalmas röhögést tud kiváltani, ha nem egyedül tolod. A sport játékok meg éppen az irányítás miatt simán elporolják a konkurenseket. Tehát csak a konzol lényege nem jön le a cikkekből, hozzászólásokból.

Nem rátok haragszom, hanem a tényre, hogy 14 ropiba kerül a 34-40 Dolláros játék, 65.000-be a 250 USD-s konzol... A játékok rettenetes késéssel jönnek, ráadásul a játékok fele nem az idősebb korosztályt célozza. Nincs rendes játékostájékoztatás. EA sportssal éppen elég csúf vitában vagyok, merthogy a Madden 08 featurek közül kihagyták a Custom playbookot. Anélkül kb All Madden szinten verhetetlen a gép. Ez a tény sehol nem szerepel, a 07-ben ez a feature még alap volt....

Sajnálom, semmi bajom veletek, de örültem volna, ha kicsit komolyabban venné bárki, akárki ezt a kis-nagy konzolt.

#667 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 22:18

Reméljük/remélem a GK-nak PS3-at hoz majd a jézuska, és akkor majd jöhetnek a cikkek..Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#668 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 22:18

A bögréből mikor lesz valami?
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#669 Felhasználó inaktív   -Gabex- 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 23:28

Arra én is kíváncsi vagyok, hiszen miből iszom majd a kakaót???KépKép

#670 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 23. 23:32

Jaja bögrét a népnek! Na meg Wii-t! Jah és PS3 is jó lenne grillsütőnek vagy fűtőtestnek... KépKépKépKép (csak vicc nem fel kapni a vizet)

#671 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 25. 22:45

Idézet

Jaja bögrét a népnek! Na meg Wii-t! Jah és PS3 is jó lenne grillsütőnek vagy fűtőtestnek... KépKépKépKép (csak vicc nem fel kapni a vizet)
Wii játékot!!!!Nekem!!!

#672 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 01:19

ÚÚÚÚJJJ GK-T AKARUNK!!! Úúúúgyye szilveszteri ajándéknak meglesz???? lécci lécci léci lécci!!!

#673 Felhasználó inaktív   SWBF2 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 20:55

Idézet

ÚÚÚÚJJJ GK-T AKARUNK!!! Úúúúgyye szilveszteri ajándéknak meglesz???? lécci lécci léci lécci!!!
Úgyis bannolva leszel az első hsz-ed utánKépKépKép

#674 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 21:26

Idézet

Idézet

Wii játékot!!!!Nekem!!!
Én egy Wii-vel is beérem (konzol)KépKépKépKépKépKép. Vagy PS3-mal. Esetleg egy X360-at. VÁÁÁÁ akármit ÁÁÁÁ... Vii MWUHAHAHAHAHA. https://forum.hwsw.h...default/057.gif

#675 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 26. 23:52

Idézet

Akkor magammal rántok mindenkit.... MUHAHAHAA KépKépKépKép

#676 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 27. 20:10

Idézet

Idézet

Akkor magammal rántok mindenkit.... MUHAHAHAA KépKépKépKép
Nyomd meg a piros gombot és nyugodjunk békében.

#677 Felhasználó inaktív   rafik 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 27. 22:21

Öööö...szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz GK bögre? Vagy valami hasonló cucc? Mert én nagyon szeretnék egy olyat!Kép

#678 Felhasználó inaktív   DerMedve 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 28. 12:07

Van egy ötletem a lappal és az év végével kapcsolatban. Szerintem csinálhatnátok (nem tudom hogy fogalmazzam remélem érthető) Leg-eket (pl.: legolvasottab hír, legtöbb hsz, legtöbb fórum hozzászólás, legaktívabb felhasználó legpasszívabb felhasználó, legjobb hír, legrosszabb hír, legnagyobb nyeremény stb.)

DerMedve[] - brought to you by TripleTags.com

#679 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 12. 28. 12:13

Idézet

Öööö...szeretném megkérdezni, hogy mikor lesz GK bögre? Vagy valami hasonló cucc? Mert én nagyon szeretnék egy olyat!Kép
Bögre az nekem is kéne! Kép De lehetőleg olyan amit belehet tenni a mosogatógépbe anélkül hogy leázna róla a "GK matrica".
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#680 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2007. 12. 28. 12:47

Én támogatom a DerMedve által említett LEG-eket is, és a BÖGRÉT is!
Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (66 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36