Új GK!
Elküldve: 2008. 01. 02. 15:47
Sajnos tényleg voltak bonyodalmak, és Myko már valóban nem laptulajdonos többé, de ne menjünk bele a részletekbe...Most Daks a főszerkesztő.. (dehát tessék megtekinteni az impresszumot )
Elküldve: 2008. 01. 09. 05:32
Idézet
OFF: Azt megkérdezném, hogy az Elit Fórumnauta után mi jön?
Elküldve: 2008. 01. 09. 14:32
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 01. 09. 14:39
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 01. 09. 14:56
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 01. 09. 22:03
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 01. 10. 13:39
Sziasztok Zsiványok! ![]()
Látom, sokmindenki találgatott, hogy mi is történhetett itt a GK háza táján. Azt hiszem az a legegyszerűbb, ha én leírom.
Igen, kiszálltam a Gamekapocs-ból, amit 8 éve vettem át az akkori tulajoktól és kis időre rá az én tulajdonom lett. Azóta csináltam, tehát nem két napja
Viszont úgy alakult az élet és azt hozta a sors, hogy ettől a "gyermekemtől" meg kellett váljak. A miértek és a hogyanok maradjanak a rejtély derengő ködfellegében. A tények viszont makacs dolgok, tehát már nem az én tulajdonom a lap és már semmi de semmi közöm nincs hozzá. Sőt, több, mint valószínű, hogy ez volt az utolsó hozzászólásom az oldalon bármihez is.
Csüggednetek nem kell viszont, hiszen még mindig elérhető vagyok mindenki számára és mivel nem változom, ugyanaz a marha vagyok, aki eddig
így bárki, aki megkeres messengeren vagy emailben, ugyanolyan leszek vele, mint eddig.
Búcsúzóul Zsiványok csak egy idézetet írnék ide, ami a Queen együttes egyik dalának cime volt: The show must go on!
Myko
Elküldve: 2008. 01. 10. 13:43
Csak az jár a fejemben (gondolom többedmagammal) hogy miért, miért, miért????
De persze ez a Te dolgod, nem firtatom. Azért remélem csak csak idelátogatsz majd, és hozzá-hozzá szólsz építő jelleggel az itteni eszmecserékhez. A továbbiakhoz pedig minden jót, kitartást, és főként KÖSZI MINDEN EDDIGIT!
Elküldve: 2008. 01. 10. 13:51
Én is csak azt nem értem h miért nem akarsz írni a fórumba...a GK nem olyan amit csak úgy 1ik napról a másikra ki lehet Xelni és csá...8év...beszarás...az sok idő egy ember életéből! no de nem forszírozom itt a dolgokat..remélem találkozunk azé még itt! Minden jót Myko
Elküldve: 2008. 01. 10. 14:40
Van egy-két dolog ami közbejátszott,és rákényszerült arra hogy eladja a GK-t!Nem vált volna meg tőle,de muszály volt.(És nem az anyagiakra gondolok!)De hát én tiszteletben tartom a döntését,és sztem így van vele mindenki!
Bye-bye Myko 

"Believe the lie" - The X-files
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2Â és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!
Elküldve: 2008. 01. 20. 12:50
Nagyon király a Blog!!! Be kell valljam néha szívesebben olvasok egy-egy egyéni véleményt, mint egy tartózkodó hangnemű hírt, ami száraz tényekből áll. Szal csak így tovább! 

Az új GK-t még mindíg várjuk!
Az új GK-t még mindíg várjuk!
Elküldve: 2008. 01. 22. 15:22
Pffff olyan csiga a szerver... 
Mi történt?? Gyúrka, rsvegas meg uszy átkot szórtak az oldalra?? (pszihocsata?
)
Elküldve: 2008. 02. 03. 18:18
Sziasztok hol lehetne kérni felhasználok el távolitását az oldalrol a gyurka már mostanába tulzásokba esik..
gyurka irta:
" Dögöljetek meg.
Basszátok meg a kurva anyátokat.
Tik köcsögök.
Tik semmire kellök bunkó állatok.
És Gyõrben lakok.
Ennyit elárulok.
Gyõrben keressetek valahol."
" Szeretem a háborút.
Azért csinálom, hogy az embereket összeugrasszam a neten.
És én ezt nagyon tudom élvezni hogy civakodnak az emberek.
Most már bevallom csak is ezért irkálok, hogy ki döljön a potrány."
gyurka irta:
" Dögöljetek meg.
Basszátok meg a kurva anyátokat.
Tik köcsögök.
Tik semmire kellök bunkó állatok.
És Gyõrben lakok.
Ennyit elárulok.
Gyõrben keressetek valahol."
" Szeretem a háborút.
Azért csinálom, hogy az embereket összeugrasszam a neten.
És én ezt nagyon tudom élvezni hogy civakodnak az emberek.
Most már bevallom csak is ezért irkálok, hogy ki döljön a potrány."

Súgó
A téma zárva.