Új GK!
Guest__*
Elküldve: 2008. 10. 11. 18:57
Idézet
Körülbelül hatvan kommentet töröltem. Az egy dolog, hogy vannak idióták. Az is, hogy ez senkinek nem tetszik. De többet érnétek vele, ha nem reagálnátok a hülyeségeikre, ahelyett hogy ugyanúgy sértéseket írogattok nekik, utána pedig nekünk anyáztok, hogy miért nem banoljuk már őket. Úgy látszik ahhoz ők is elég okosak, hogy tudják hogyan kell provokálni az embereket.
Nem akartam senki ellen felszólalni, csak egy kis összefogást kérnék, amíg nem lesz új rendszer, ahol hatékonyabban tudunk fellépni az ilyen esetek ellen. Köszönöm.
Szerk: sok offot is töröltem, amelyek a vitákhoz kapcsolódtak.
Bocsika:( epp most reagaltam. pech. de telleg igazad van.

- Őstag
-
-
Csoport:
GK moderátor
-
-
Elküldve: 2008. 10. 11. 21:39
Idézet
Na végre kitörölték a hírt. Danke!

Remélem mind kettőt bannolják is.
Na várjunk csak, mi volt ez? Én küldtem be a hírt a FarCry2-ről. Látom hogy már keményen kommenteltek is rá, de nincs is kirakva a hír. Törölték? Ki? És miért? Mi van itt kérem?
-
Csoport:
Fórumtag
-
-
Elküldve: 2008. 10. 11. 21:42
Mikor lesz GK bögre??
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down
-
Csoport:
Alkalmi fórumtag
-
-
Elküldve: 2008. 10. 11. 22:28
Idézet
Idézet

Na várjunk csak, mi volt ez? Én küldtem be a hírt a FarCry2-ről. Látom hogy már keményen kommenteltek is rá, de nincs is kirakva a hír. Törölték? Ki? És miért? Mi van itt kérem?
volt két arc akik tele szemetelték a hírt,aztán valaki beléjük kötött és elszabadúlt a pokol fél óra alatt született kb 80 hsz amiből legalább 60 anyázós ciframagyar volt ezen felbátorodva a két betyár más hírekben is elkezdtek szemetelni, de szerencsére megunták miután onnan még kilezhetett szedegetni hszüket.

- Őstag
-
-
Csoport:
GK moderátor
-
-
Elküldve: 2008. 10. 12. 04:41
Idézet
Idézet
Idézet

volt két arc akik tele szemetelték a hírt,aztán valaki beléjük kötött és elszabadúlt a pokol fél óra alatt született kb 80 hsz amiből legalább 60 anyázós ciframagyar volt ezen felbátorodva a két betyár más hírekben is elkezdtek szemetelni, de szerencsére megunták miután onnan még kilezhetett szedegetni hszüket.
Node hol a hír?

- Senior tag
-
-
Csoport:
GK moderátor
-
-
Elküldve: 2008. 10. 12. 08:59
Nem töröltem a hírt, csak levettem a címlapról - a játék adatlapján továbbra is megtalálható.
-
Csoport:
Fórumtag
-
-
Elküldve: 2008. 10. 12. 09:06
Idézet
Nem töröltem a hírt, csak levettem a címlapról - a játék adatlapján továbbra is megtalálható.
Igaz,itt megvan ha kéne
És ez az "Új GK" mikorra várható?Meg a főoldalon lévő kereső csak nálam nem talál dolgokat?
-
Csoport:
Fórumtag
-
-
Elküldve: 2008. 10. 12. 09:09
Idézet
Idézet
Igaz,itt megvan ha kéne
És ez az "Új GK" mikorra várható?Meg a főoldalon lévő kereső csak nálam nem talál dolgokat?
Nálam a fórumkeresőre meg még mindig azt írja ki, hogy javítás alatt áll. na meg ugye a képfeltöltés.

- Őstag
-
-
Csoport:
GK moderátor
-
-
Elküldve: 2008. 10. 12. 09:11
Idézet
És miért van ez? Nem lett volna elég az oda nem illő hsz-okat abálni? Többször volt már kérés hogy a modiknak legyen joga ott is ténykedni. Nincs. És most ezért pl le kellett venni főoldalról egy hírt? Kár.....
-
Csoport:
Fórumtag
-
-
Elküldve: 2008. 10. 12. 09:12
Idézet
Idézet
Igaz,itt megvan ha kéne
Új GK? Eddig úgy volt hogy Myko csinálta, de ő itthagyta az oldalt szóval kétes hogy lesz-e új GK...

- Őstag
-
-
Csoport:
GK moderátor
-
-
Elküldve: 2008. 10. 12. 09:13
Idézet
Idézet
Idézet
Igaz,itt megvan ha kéne
Új GK? Eddig úgy volt hogy Myko csinálta, de ő itthagyta az oldalt szóval kétes hogy lesz-e új GK...
Nem szabby csinálja véletlenül?
-
Csoport:
Fórumtag
-
-
Elküldve: 2008. 10. 12. 09:14
Idézet
Szval akkor nem valószínű,h lesz?

De akkor ezeket a képfeltöltős és keresős hibákat ki lehet vhogy javítani legalább?

- Senior tag
-
-
Csoport:
GK moderátor
-
-
Elküldve: 2008. 10. 12. 09:22
Idézet
Idézet
És miért van ez? Nem lett volna elég az oda nem illő hsz-okat abálni? Többször volt már kérés hogy a modiknak legyen joga ott is ténykedni. Nincs. És most ezért pl le kellett venni főoldalról egy hírt? Kár.....
Hatvan kommentet töröltem és még mindig jöttek újabbak. Megkísérlem most visszatenni a hírt, tegnap este semmiképpen nem akartam, nehogy előlről kezdődjön az egész.

- Őstag
-
-
Csoport:
GK moderátor
-
-
Elküldve: 2008. 10. 12. 09:23
Idézet
Idézet
Idézet
Hatvan kommentet töröltem és még mindig jöttek újabbak. Megkísérlem most visszatenni a hírt, tegnap este semmiképpen nem akartam, nehogy előlről kezdődjön az egész.
Adj jogot a kezünkbe, s nem lesz ilyen. Szerintem a fórumokon is egészen jó rendet tudunk csinyánié.

- Senior tag
-
-
Csoport:
GK moderátor
-
-
Elküldve: 2008. 10. 12. 09:25
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Adj jogot a kezünkbe, s nem lesz ilyen. Szerintem a fórumokon is egészen jó rendet tudunk csinyánié.
Nem tudok jogot adni. De megkérdezem majd.

- Őstag
-
-
Csoport:
GK moderátor
-
-
Elküldve: 2008. 10. 12. 09:27
Idézet
Nem tudok jogot adni. De megkérdezem majd.
Az jó lenne.... Szép napot
-
Csoport:
Fórumtag
-
-
Elküldve: 2008. 10. 12. 09:47
Úgy tudom hogy csak szabby tud jogot adni!

- Őstag
-
-
Csoport:
GK moderátor
-
-
Elküldve: 2008. 10. 12. 12:06
Ott a komment törlés joga a hír kommenteknél, szuper! Most aztán reszkessetek garázdák!
-
Csoport:
Fórumtag
-
-
Elküldve: 2008. 10. 12. 12:08
Idézet
Ott a komment törlés joga a hír kommenteknél, szuper! Most aztán reszkessetek garázdák!
ááááh! Van isten!

Végre nem kell elviselni azokat a gönyörűszép hozzászólásokat.
-
Csoport:
Fórumtag
-
-
Elküldve: 2008. 10. 12. 13:03
Köszi GK stáb, minden moderátor nevében!
Téma megosztása:
1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó