HWSW Informatikai Kerekasztal: Star Wars: The Force Unleashed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Star Wars: The Force Unleashed

#361 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 20. 15:25

Idézet

nem szidta MÉG senki a játékot, de ha kijön pcre lebutitott fizikával, akkor mindenki rinyálni kezd h mért ilyen gagyi? mért lett ilen??? mért nem lehetett volna külön foglalkozni vele???? és ezeket a kérdéseket ondatokat mellőzzük

ezért SOHA NE JÖJJÖN PCRE!!!!

Egy pcre sokkal jobban kidolgozott fizikával tudnák kiadni, lévén a pc nem kötött platform...

ja és a kötöttet nem ugy értem, hogy odakötötték egy zsinórral...még mielőtt erre gondolsz

#362 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 20. 15:38

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Van valami esély rá hogy lesz PC-re?
elvileg nincsKép
Külön hír is volt róla hogy a fejlesztők esélyt látnak a PC-s verzió elkészítésében! Szóval...

ez ugyanolyan mint a dio3... annál az irányitás a gond, hogy nem konzolhoz való, ennél meg a fizika a gond... nem birja el a gépetek ennyi... a fizikát... le kéne butitani az egész játékot hogy kijöjjön pcre... ha kijönne teljesen lebutitva akkor meg azért rinyálnátok hogy ez mért ilyen??? szóval nekem mind1 h kijön e pcre, csak ha kijön, ugy ahogy akartátok akkoris lesz vmi gond vele és ti ezen rinyálnátok... szóval pc-n nem lesz jó a fizika mert teljesen le kell butitani, és ha igy kijönne akkor ezért rinyálnátok.... és meg ezt nem akarom olvasgatni... ugyis ez lesz:

1: jöjjön pcre a star wars force unleashed!

2: mikor kijön, akkor: de gagyi a fizikája... ez egy retek gagyi...

szóval ezt nem akarom olvasgatni

jajjjjjjjjjjj bobby miellött belepofázol vlmbe legalább nézz körbe-_- ha PS2 elvitte kis lebutitással akkor a PC is elvinné és nem feltétlen kéne lebutitani a grafikáját, se kéne nem 1 crysis fizikát meg elég 1 kicsit (PSP is viszi....)(senkisem szidta a játékot te láma)

nem szidta MÉG senki a játékot, de ha kijön pcre lebutitott fizikával, akkor mindenki rinyálni kezd h mért ilyen gagyi? mért lett ilen??? mért nem lehetett volna külön foglalkozni vele???? és ezeket a kérdéseket ondatokat mellőzzük

ezért SOHA NE JÖJJÖN PCRE!!!!

Az előtted szólónak igaza van. Ha PS2-re ki tud jönni akkor a PC is elbírja. És ha nem rinyálnál ezzel a "ne jöjjön erre arra" cuccal akkor mi is örülnénk. A diódat meg edd meg.

És tudod mi az a CERN? (ez csak bobbynak szól, mert nem tudja és hogy ne kelljen válaszolnia inkább elmegyKép)

#363 Felhasználó inaktív   ObiOne 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 20. 16:00

Könyörgöm, PS2-re és a PSP-re is totál butított játék jött ki, még köszönőviszonyban sincsenek az eredeti játékkal - és nem csak grafikailag.

#364 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 20. 16:19

Idézet

Könyörgöm, PS2-re és a PSP-re is totál butított játék jött ki, még köszönőviszonyban sincsenek az eredeti játékkal - és nem csak grafikailag.
Egyetértek!
PSP-n egy kardcsapásnál ugrik előre 2 m-t...nem úgy mint Ps3-on..de mindkettőn lehet élvezni :Đ
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#365 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 20. 16:25

Idézet

ez ugyanolyan mint a dio3... annál az irányitás a gond, hogy nem konzolhoz való, ennél meg a fizika a gond... nem birja el a gépetek ennyi... a fizikát... le kéne butitani az egész játékot hogy kijöjjön pcre... ha kijönne teljesen lebutitva akkor meg azért rinyálnátok hogy ez mért ilyen??? szóval nekem mind1 h kijön e pcre, csak ha kijön, ugy ahogy akartátok akkoris lesz vmi gond vele és ti ezen rinyálnátok... szóval pc-n nem lesz jó a fizika mert teljesen le kell butitani, és ha igy kijönne akkor ezért rinyálnátok.... és meg ezt nem akarom olvasgatni... ugyis ez lesz:

1: jöjjön pcre a star wars force unleashed!

2: mikor kijön, akkor: de gagyi a fizikája... ez egy retek gagyi...

szóval ezt nem akarom olvasgatni

Ez egy jó kifogás a fejlesztők részéről. Ugyan már! Te lehiszed ezt az egészet? Az egy dolog hogy fasza fizikája van a játéknak, de hogy egy PC-ne bírná el? Elbírná az csak kicsivel jobb procit igényelne a játék, vagy úgy is meglehetne oldani hogy a fejlesztők készítenének egy külön CPU Tuning programot ennek a játéknak...
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#366 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 20. 16:28

Hello! mikor lesz az egész játékról teszt?hétfőn meek megvenni addig minél többet akarok megtudni :Đ máshol olvastam már tesztet de inkább a gamekapocsnak hiszek...Kép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#367 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 09. 20. 16:45

Idézet

Hello! mikor lesz az egész játékról teszt?hétfőn meek megvenni addig minél többet akarok megtudni :Đ máshol olvastam már tesztet de inkább a gamekapocsnak hiszek...Kép
Igen egy tesztnek én is örülnék:-)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#368 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 09. 20. 17:22

Valaki megtudja nekem mondani, hogy körülbelül milyen hosszú a játék? Kezd már elegem lenni az olyan gammákból, amik eszméletlen gyönyörűek és alig néhány órát tudsz velük szórakozni, majd kezdheted újra az egészet. Szóval ez kb milyen hosszú lehet?
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#369 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 20. 17:26

Idézet

Valaki megtudja nekem mondani, hogy körülbelül milyen hosszú a játék? Kezd már elegem lenni az olyan gammákból, amik eszméletlen gyönyörűek és alig néhány órát tudsz velük szórakozni, majd kezdheted újra az egészet. Szóval ez kb milyen hosszú lehet?
Én is ezt utálom a készítőkben..ha már ennyi munkát beleölnek...akkor plussz 10-20 órát olyan nehéz lenne beletenni...?Kép Mert az idő...de legalább több vevő is lesz, és nem csak az a szöveg járja a világot, hogy "Hú milyen jó grafika és fizika!"
Hanem "Milyen hosszú a játék...2 hónapig le se tettem!"
Ez is jó lenneKép
Playstation 3 60 GB

#370 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 20. 17:40

Idézet

5-6 óra. Hihetetlen rövid.Kép

#371 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 20. 17:48

Idézet

Idézet

5-6 óra. Hihetetlen rövid.Kép
Most nyírtam ki a duplakardos csajt...sok van még?Kép
Playstation 3 60 GB

#372 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 20. 17:57

azutána duplakardos után bőven
PSN: NikonKristof

#373 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 09. 20. 18:01

Idézet

ezzel azt akartam mondani, hogy vagy fejezzétek be h jöjjön pcre, vagy ha kijönne akkor kussoljatok, ne szidjátok a játékot! ennyit kérek
én meg annyit hogy akaszd már fel magad!!!!Kép

#374 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 20. 18:31

Azt valaki tudja, hogy miért van, hogy a bemutatókba a kardom kék, a játékban pedig piros..?
Playstation 3 60 GB

#375 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 20. 18:42

Idézet

Azt valaki tudja, hogy miért van, hogy a bemutatókba a kardom kék, a játékban pedig piros..?
Mert így lettek megcsinálva a videók.:Đ

#376 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 20. 23:04

Sajnos végigvittem :Đ Bár még tuti összeszedem öszes sárga kockát a kardok miatt és az még idő, de hát akkor is rövid lett. Viszont végén egyvalamit nemértek, de azt nem akarom itt leírni mert elárulnám a végét, így megkérek valakit ki kitolta és végén mindkét esetet megnézte írjon már rám privát üzenetet.
Amugy elég jó játék lett, sok panaszom nem nagyon van (hosszúságát leszámitva), max. annyi hogy lézerkard vs lézerkard
rendszeren gyúrhattak volna valamicskét még.

#377 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:11

Én is végigvittem.Feketével van:Leugrottam Vader-hez és kinyírtam. Aztán meghaltam(de mégse:S:S).

Amúgy én a fikizkájára panaszkodnék...Jó szép hogy ha taszítok akkor mozog a fű, meg a fa, meg hasonlóak. De micsoda dolog az, hogy lézerkarddal nem tudom kivágni a fát, és az milyen már hogy nekiszaladtam az ajtónak és széthajlott, a fele belelógott a falba, aztán meg kifagyott a játék? :Đ:D

#378 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 09:58

Idézet

Én is végigvittem.Feketével van:Leugrottam Vader-hez és kinyírtam. Aztán meghaltam(de mégse:S:S).

Amúgy én a fikizkájára panaszkodnék...Jó szép hogy ha taszítok akkor mozog a fű, meg a fa, meg hasonlóak. De micsoda dolog az, hogy lézerkarddal nem tudom kivágni a fát, és az milyen már hogy nekiszaladtam az ajtónak és széthajlott, a fele belelógott a falba, aztán meg kifagyott a játék? :Đ:D

Nekem pedig beragadt egy sarokba, átment felsőnézetbe, és rezgett a kép..de úrjratöltéssel jó lett..nekem hibákkal együtt 9,9 a játék Kép
Playstation 3 60 GB

#379 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 09. 21. 14:49

Idézet

Idézet

Nekem pedig beragadt egy sarokba, átment felsőnézetbe, és rezgett a kép..de úrjratöltéssel jó lett..nekem hibákkal együtt 9,9 a játék Kép

nekemis amikor kardoztam a falat utána elkezdett akadozni(ps3) és egy újraindítással sikerült megoldani!Jó ezek a hibák amiket leírtatok igazak,de azt nem láttátok h talaj nagyon rossz Pl Shaak Ti elött van egy barlangos pálya(kéklézerkardos csaj) és amikor megyünk a tanítványal a lába nem mindig érinti a földet ha van ilyen bucka ott beakad meg ilyenek...KépDe am nagyon jó a játék ,csak rövid ,nekem legnehezebb főellenségek közé tartozik az a törpe kéklézerkardos és a csillagrombóló amikor a lekell "rángatni"Kép Shaak Ti ,Vader meg ezek nem olyan vészesek! Appretince fokozaton 1.re nekem 1-2 nap volt nem több.

#380 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 15:16

Na most kaptam le az égből azt a nagy űrhajót...
Mondjátok azt, hogy a felénél vagyok...Kép
Playstation 3 60 GB

Téma megosztása:

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21