HWSW Informatikai Kerekasztal: Star Wars: The Force Unleashed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Star Wars: The Force Unleashed

#381 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 21. 15:37

Amugy azt nem értem, bár lehet csak én vok béna, de a főlenségeknél ha az erejükel támadnak én nemtom kivédeni, de ők nekem csomó képeségem kivédik. Bár nemintha nem tudnám megölni őket...
Ja meg akik rossz ként vitték végig, azok modják már meg hogyha megölöm a bizonyos személyt, akkor hogy lesz 3-4-5-6
rész?

#382 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 09. 21. 15:48

Egy haver most mondta, hogy neki Boxon a 8. vagy hanyadik pályán eltűnt az összegyűjtött dolgok stat-ja. Azt írta neki, hogy "0" dolgot gyűjtött eddig. Ez milyen dolog? Bug? Amúgy ő azt modta, olyan érzése van a játékkal kapcsolatban, mintha félkész lenne. Tele van hibával. Pedig SW fan.
Kép
Kép
Kép

#383 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 15:49

Idézet

Amugy azt nem értem, bár lehet csak én vok béna, de a főlenségeknél ha az erejükel támadnak én nemtom kivédeni, de ők nekem csomó képeségem kivédik. Bár nemintha nem tudnám megölni őket...
Ja meg akik rossz ként vitték végig, azok modják már meg hogyha megölöm a bizonyos személyt, akkor hogy lesz 3-4-5-6
rész?
Ezt a játékot lehet jóként is végigvinni..?
Hol kell kiválasztani, hogy viszem végig?Kép
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#384 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 09. 21. 16:07

Idézet

Egy haver most mondta, hogy neki Boxon a 8. vagy hanyadik pályán eltűnt az összegyűjtött dolgok stat-ja. Azt írta neki, hogy "0" dolgot gyűjtött eddig. Ez milyen dolog? Bug? Amúgy ő azt modta, olyan érzése van a játékkal kapcsolatban, mintha félkész lenne. Tele van hibával. Pedig SW fan.
Tuti bug!!!!100 %!!!Nekem meg olyat csinált a 2. pályán hogy a semmibe rohangáltam!!!Eltűnt a pálya!!!Nem tudom hogy miért,de érdekes volt!!!És nekem is van ilyen érzésem a játékkal kapcsolatba,nem csak a haverodnak!!!Tényleg sok hiba van benne,de azért nem rossz game!!!

#385 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 16:10

Akor én mázlista vagyok mert nekem 1 nagyon kis hibám volt benne, semi több.

#386 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 16:31

Az a pirosfejű csávó, aki az első rész végén van..minden elismerésem a készítőknek !:Đ A mozgása tisztára az...nagyon bírom a játékotKép
Playstation 3 60 GB

#387 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 16:33

Idézet

Az a pirosfejű csávó, aki az első rész végén van..minden elismerésem a készítőknek !:Đ A mozgása tisztára az...nagyon bírom a játékotKép
A film első részére gondolsz? Darth Maul? Az benne van a játékban?KépKép

#388 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 21. 16:38

Idézet

énis ilyeneket hallotam rola másoktol..szeretem az sw-t de asszem megvárom míg lesz használtan és becserélem a ninja gaidenre(ami sztem joszar lett)

#389 Felhasználó inaktív   r.o.b. 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 16:45

Idézet

Idézet

Úgy van benne hogy PROXY-nak a rendszerét zavarja valami és neked támad.Aztán a harc végén alakul át.:)Szerintem jó játék.Én eddig asszem 2 bugot vettem észre vagy 3 at.Ja am az hogyvan h a box lejátsza a PAL játékokat is meg az NTSC játékokat is?Vagy ez alapból ilyen?

#390 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 16:46

Idézet

Idézet

Idézet

Úgy van benne hogy PROXY-nak a rendszerét zavarja valami és neked támad.Aztán a harc végén alakul át.:)Szerintem jó játék.Én eddig asszem 2 bugot vettem észre vagy 3 at.Ja am az hogyvan h a box lejátsza a PAL játékokat is meg az NTSC játékokat is?Vagy ez alapból ilyen?
De nem mondja meg valaki ,hogy nekem mennyi van még? Most húztam le azt a nagy hajót az égről.. :-D
Playstation 3 60 GB

#391 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 16:47

Idézet

Idézet

Idézet

De nem mondja meg valaki ,hogy nekem mennyi van még? Most húztam le azt a nagy hajót az égről.. :Đ
Nincs valami százalékos kíírás a mentéseknél vagy ilyesmi?

#392 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 21. 16:49

Tudom nem itt kéne megkérdezni, de hogy a túróba lehet saját képet berakni avatárhoz???Mert nekem nem engedi!!!!KépAzt írja ki hogy nem találja a képet!!!!

#393 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 16:50

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

De nem mondja meg valaki ,hogy nekem mennyi van még? Most húztam le azt a nagy hajót az égről.. :Đ
Nem néztem még...Kép
Playstation 3 60 GB

#394 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 16:51

Idézet

Tudom nem itt kéne megkérdezni, de hogy a túróba lehet saját képet berakni avatárhoz???Mert nekem nem engedi!!!!KépAzt írja ki hogy nem találja a képet!!!!
Jelenleg senki sem tud. Van valami gond a rendszerrel, remélhetőleg kijavítják nem sokára. Ha egyáltalán észrevették.Kép

#395 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 21. 16:53

Idézet

Idézet

Jelenleg senki sem tud. Van valami gond a rendszerrel, remélhetőleg kijavítják nem sokára. Ha egyáltalán észrevették.Kép
Köcce a választ!!!Remélem mihamarabb kijavítják!!

#396 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 21. 16:54

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem néztem még...Kép
aszem nem sok már csak egy pálya ahol ilyen zöldlézer szétszed ,lesz egy bemondó ahol visszaszámol a gyerek és beindul a lézer fél percre,utána majd lézerkardosokat kell ölni lesz egy shadow is... jön vader és utána mestere! Érdekes én enm jöttem rá h lehet választani pedig végigvittem és cinematicba vagy mibe benne vannak game videói de végén még van egy csak levanzárva h tom feloldani?

#397 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 16:58

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem néztem még...Kép
aszem nem sok már csak egy pálya ahol ilyen zöldlézer szétszed ,lesz egy bemondó ahol visszaszámol a gyerek és beindul a lézer fél percre,utána majd lézerkardosokat kell ölni lesz egy shadow is... jön vader és utána mestere! Érdekes én enm jöttem rá h lehet választani pedig végigvittem és cinematicba vagy mibe benne vannak game videói de végén még van egy csak levanzárva h tom feloldani?
Zöldlézernél már voltam/vagyok :-D
Playstation 3 60 GB

#398 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 21. 17:25

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem néztem még...Kép
Zöldlézernél már voltam/vagyok :-D
LOL készülj arra h mindjá vége!Am megnéztem másik befejzést ott amikor csuklyás bezár ilyen vassz*rba és azt mondja finish Him,robot jön felém és vége...utána már nincs is videó?Mert így értelmetlen mi lesz öreggel akit nekem kellett volna megölni és a csajjal stb-...(amikor jó maradok akkor van egy rendes levezetője)

#399 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 17:27

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

LOL készülj arra h mindjá vége!Am megnéztem másik befejzést ott amikor csuklyás bezár ilyen vassz*rba és azt mondja finish Him,robot jön felém és vége...utána már nincs is videó?
Gondolom, azért, hogy nyitva hagyják a kaput a folytatásnak.:ĐKép

#400 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 21. 17:42

De mi az, hogy másféleképpen lehet végigvinni...ott mire kell menni, hogy más legyen a vége?
Playstation 3 60 GB

Téma megosztása:

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »