Star Wars: The Force Unleashed
Elküldve: 2008. 09. 24. 18:21
szerintem nemlett szar egyáltalán,nekem tetszik is hogy kétféle befejezés van mint a gta 4 nél.szerintem a gamekapocs jó kis értékelőt írt
amúgy túllehet nyomni a videókat csak addig nemengedi amíg tölt(ha nyomsz egy gombot a jobb alsó sarokban megjelenik az a "jel" az jelzi hogy még tölt,ha nem tölt egyértelműen továbblép) 
Elküldve: 2008. 09. 24. 18:46
Én meg nemtom jó e történet vagy sem mert nagyon nemértem most Darth Vaderel mivan, egyszer titkos tanitványok vagyunk, aztán megöl, majd megint segít, majd uralkodó parancsára cselekszik .... De maga játék elég jó szerintem, már kétszer kitoltam, de azt a unstable green kristályt seholse találom.
Elküldve: 2008. 09. 27. 07:34
Na kivittem...
Vadernél van egy rész, mikor háromszög körül forog egy háromszög...ott hol kell megnyomni? Akárhol nyomom, nem jó
Folyamatosan nyomtam, az se jó
De persze ennek ellenére kivégeztem
Vadernél van egy rész, mikor háromszög körül forog egy háromszög...ott hol kell megnyomni? Akárhol nyomom, nem jó
Playstation 3 60 GB
PSN ID : juhaszroli
Elküldve: 2008. 09. 27. 08:07
Idézet
Na kivittem...
Elküldve: 2008. 09. 27. 11:21
juhászroli! Olyankor ott kell megnyomni a háromszöget,ahol piros csíkok vannak.
Are you weak.
Elküldve: 2008. 09. 27. 11:34
Idézet
Playstation 3 60 GB
Elküldve: 2008. 09. 27. 11:37
Idézet
Idézet
mert naon érdekelne h össze jön-e a főhőssel.
Elküldve: 2008. 09. 27. 12:20
Idézet
Idézet
Idézet
De nem tudom hol mondtátok, hogy leugrok Vaderhez vagy sem...ott a zöldlézeres résznél, ahol az a nagy karikaajtó van? Oda nem kell lemennem..?
Mert így a végén Starkiller meghal...
Playstation 3 60 GB
#430 Guest__*
Elküldve: 2008. 09. 27. 15:15
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
De nem tudom hol mondtátok, hogy leugrok Vaderhez vagy sem...ott a zöldlézeres résznél, ahol az a nagy karikaajtó van? Oda nem kell lemennem..?
Mert így a végén Starkiller meghal...
Elküldve: 2008. 09. 27. 15:57
Sziasztok!
Ott járok amikor van az a nagy csillagromboló és force grippel le kell szedni vhogy... de nem megy.már majdnem megvan ztem mikor jönnek a tie fighterek. Azok pikk-pakk lelőnek. Meg ír valami olyat a küldiknél hogy overload the towers De hogy ? nem enged elmenni onnan arról a vas sétányról pls help![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2008. 09. 27. 16:06
Idézet
Sziasztok!
Ott járok amikor van az a nagy csillagromboló és force grippel le kell szedni vhogy... de nem megy.már majdnem megvan ztem mikor jönnek a tie fighterek. Azok pikk-pakk lelőnek. Meg ír valami olyat a küldiknél hogy overload the towers De hogy ? nem enged elmenni onnan arról a vas sétányról pls help![]()
![]()
![]()
Elküldve: 2008. 09. 27. 16:12
Gondolom neked is jezli hogy az analógot merre húzd, nyomd arra amíg zöld nem lesz a fény körülötte, azaz egyenesbe nem áll a hajó, akkor meg elkezded lefele húzni amíg csak bírod. Persze közbe jönnek azok a repülők, olynakor abbahagyod le áramal leszeded őket, majd gyorsan folytatod.
A másik küldetés a toweres az meg nem ott van hanem előrébb, mikor körszerű helyen vagy, ott hol kikell szedni generátort eltünjön pajzs, ott kell átugrani a toronyra , azt nemtom már hogy kell megsemisiteni de arrafele lesz.
Elküldve: 2008. 09. 27. 16:23
Sziasztok srácok! Lenne egy kis gondom, sikerült elakadnom, s eléggé tanácstalan vagyok: most kéne megszöknöm valamiféle börtönkorházból, viszont ötletem sincs miként kéne ezt megvalósítanom, ha kitöröm az üvegburkot, az ajtó lezárul, s a gáz megeszi a hatását.
Elküldve: 2008. 09. 27. 16:43
Idézet
Sziasztok srácok! Lenne egy kis gondom, sikerült elakadnom, s eléggé tanácstalan vagyok: most kéne megszöknöm valamiféle börtönkorházból, viszont ötletem sincs miként kéne ezt megvalósítanom, ha kitöröm az üvegburkot, az ajtó lezárul, s a gáz megeszi a hatását. 
Elküldve: 2008. 09. 28. 10:09
melyik pályán vannak a lézerkardokvaki mondja má meg!!! és ha lehet ps2 egy két cheats is kéne !!!!!!!
Elküldve: 2008. 09. 28. 10:59
Idézet
melyik pályán vannak a lézerkardok vaki mondja má meg!!! és ha lehet ps2 egy két cheats is kéne !!!!!!!
Elküldve: 2008. 09. 28. 11:28
Nekem csak annyi a kérdésem,hogy amikor megkapjuk az új szerkót,azt a szerkót amikor megöljük Darth Vadert...akkor az egész feje egy robot,vagy csak van rajta egy maszk vagy sisak?Meg nem elképzelhető hogy úgy mondja a Darth Sidius hogy végezzetek vele,hogy végezzék el az utolsó feladatokat a csávón és túléli?Nekem ez az elképzelés is a fejemben van.
Are you weak.

Súgó
A téma zárva.