HWSW Informatikai Kerekasztal: Star Wars: The Force Unleashed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Star Wars: The Force Unleashed

#681 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 12. 06:31

Idézet

Én közel 1 éve játszottam vele PS3-on....és most PC-n....förtelmes...olyan szinten gagyi az egész, hogy az valami elképesztő...a lézerkardozás....van egy kis külöbség a konzol és pc között....én csak az extrák miatt fogom végigvinni...semmi másért.

én is csak az extrák miatt fogom kitolni...háát nem tom nekem oszlik a véleményem a játékkal kapcsolatba...hol bejön, hol nem.Kép

#682 Felhasználó inaktív   keles 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 12. 11:28

ugyanez van nálam is:S nekem azt irták máshol hogy gyenge hozzá a procim(amd 2.2 GHZ +3500)
 LOLslipknot

#683 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 12. 15:57

Idézet

ugyanez van nálam is:S nekem azt irták máshol hogy gyenge hozzá a procim(amd 2.2 GHZ +3500)
az enyém sem sokkal több...amd 2.1 4000+-os..kicsit lassú nálam

#684 Felhasználó inaktív   Bako 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 14. 16:27

Idézet

Én közel 1 éve játszottam vele PS3-on....és most PC-n....förtelmes...olyan szinten gagyi az egész, hogy az valami elképesztő...a lézerkardozás....van egy kis külöbség a konzol és pc között....én csak az extrák miatt fogom végigvinni...semmi másért.

Nintendó Wii-n is kicsit más élmény volt :Đ VZÜMM VZÜMMM Kép
A pc-s változatot mintha egy kicsit hanyagul dobták volna össze. Egyedül a grafika lett jóval kellemesebb, de egy WII-től nem is vártam sokkal többet a lufi fejű emberek után :-D

#685 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 18:09

Elakadtam azon a helyen,mikor a nagy űrhajót kel magam felé fordítani és valahogy felrobbantani.Namármost,talán 3 szor sikerült odáig eljutni odáig hogy ki írja nyomd meg s-billt és egeret húzd le,vagy fel.Aztán hiába próbálgatom,nem írja ki többször Kép.Ez bug,vagy valami mást kell csinálni?

#686 Felhasználó inaktív   Bako 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 18:57

Idézet

Elakadtam azon a helyen,mikor a nagy űrhajót kel magam felé fordítani és valahogy felrobbantani.Namármost,talán 3 szor sikerült odáig eljutni odáig hogy ki írja nyomd meg s-billt és egeret húzd le,vagy fel.Aztán hiába próbálgatom,nem írja ki többször Kép.Ez bug,vagy valami mást kell csinálni?
Az a lényege, hogy magaddal szembe fordítsd az orrát és vízszintesen áljon, akkor zölden fog világítani a jelző. A zöld jelzést egy kicsit tartod és utána írja ki megint hogy lehúzd. Ha PC-n játszod, akkor azt javaslom az egeret mindig lassan és hosszan húzd, nekem ez jött be. A vadászok elől meg bújj az oszlopok mögé és vilámmal szedd le őket. Én legalább 1 órát szántam erre a részre :-D és legalább 5-6szor húztam lefelé a rombolót mire leért.
Wii-n ez a rész pl benne sem volt, csak egy animációban :Đ

#687 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 11. 15. 19:00

Idézet

Idézet

Az a lényege, hogy magaddal szembe fordítsd az orrát és vízszintesen áljon, akkor zölden fog világítani a jelző. A zöld jelzést egy kicsit tartod és utána írja ki megint hogy lehúzd. Ha PC-n játszod, akkor azt javaslom az egeret mindig lassan és hosszan húzd, nekem ez jött be. A vadászok elől meg bújj az oszlopok mögé és vilámmal szedd le őket. Én legalább 1 órát szántam erre a részre :-D és legalább 5-6szor húztam lefelé a rombolót mire leért.
vilámmal? Kép ezt nem is tudtam én force gripel szedtem le őket.

#688 Felhasználó inaktív   Gt17 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 15. 19:07

Idézet

Idézet

Idézet

Köszi a segítséget!Tényleg legalább 6 kört kellett azokkal a vadászokkal kibírni.Kép.

#689 Felhasználó inaktív   kisjenny 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 11:41

Négy jegy a Loki-Liverpool jövő heti BL-mérkőzésére három jó válaszért!!! Akit érdekel: http://www.fogyhat.hu/loki_bl_jatek/

#690 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 13:54

Idézet

Négy jegy a Loki-Liverpool jövő heti BL-mérkőzésére három jó válaszért!!! Akit érdekel: http://www.fogyhat.hu/loki_bl_jatek/
Miért kell minden topikba bemásolni ezt a reklámot? Akit érdekel az elsőre is észrevette, akit meg nem az negyedszerre is le fogja szarni. Le lehetne állni!Kép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#691 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 15:14

most a Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Force Sith Edition az egy teljesen más játék mind a sima The Force Unleashed???

#692 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 16. 15:28

Idézet

most a Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Force Sith Edition az egy teljesen más játék mind a sima The Force Unleashed???
Nem más, csak benne vannak azok a kiegészítők, amiket egyébként le lehet tölteni a storeból. Plusz egy olyan pálya is, ami máshonnan nem elérhető. Jó kis pack ez a Sith Edition. Megérni mindneképpen.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#693 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 18:22

Idézet

Idézet

Nem más, csak benne vannak azok a kiegészítők, amiket egyébként le lehet tölteni a storeból. Plusz egy olyan pálya is, ami máshonnan nem elérhető. Jó kis pack ez a Sith Edition. Megérni mindneképpen.
még arra lennék kiváncsi hogy benne van az alapjáték is?

#694 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 18:23

Idézet

Idézet

Idézet

igen benne van :Đ

#695 Felhasználó inaktív   Elegost 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 16. 18:28

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

igen benne van :Đ
köszi a választ Kép

#696 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 16. 20:40

Nos nekem ma volt alkalmam kipróbálni egy osztálytársamnál a játékot ...

Hát azt kell, hogy mondjam, hogy csalódtam. A játék szép meg minden ... de ilyet látott már a gamer közönség. Ez egy sima Hack'n'Slash játék felturbózva egy fénykarddal meg az "Erővel". Kép Nem is kellett az utasításokat olvasnom, hogy mit csináljak, csak mentem és öltem és a végére is jutottam a pályának. Kicsit jobbnak képzeltem el ... dehát nem tetszet mindenkinek. Kép

#697 Felhasználó inaktív   Bako 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 19. 08:25

Valóban piszok monoton. Én a plusz pályákban csalódtam, semmi gondolkodás, csak előre fénykard fénykard villám villám :Đ
Viszont van egy hangulata az vitathatatlan. Wii-n legalább izomlázad lesz a végére :-D

#698 Felhasználó inaktív   mrze 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 11. 22. 18:27

Segítség kéne. Felraktam a játékot, de kiír valamit Kép: "C:/Program Files/Aspyr/Star Wars The Force Unleashed/SWTFU Launcher.exe: nem Win32 alkalmazás." Mit tudnék tenni, hogy elinduljon a játék és élvezhessem?

#699 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 28. 11:32

Kis segítség kellene srácok. A Lightning Shield-del, hogyan kell végezni az ellenfelekkel???
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#700 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 11. 28. 12:11

Idézet

Kis segítség kellene srácok. A Lightning Shield-del, hogyan kell végezni az ellenfelekkel???
Fel kell tölteni az erőt! Boxon azt hiszem úgy volt, hogy LB+Y (benyomva tartva)

Segíthet még a feltöltődésben ha olyanlézerkardkristályt választasz, ami gyorsabban tölti az erőt. Ja és természetesen enek az erőnek upgade-lve kell lennie hozzá!

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37