HWSW Informatikai Kerekasztal: Star Wars: The Force Unleashed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Star Wars: The Force Unleashed

#701 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 11. 28. 15:18

Idézet

Idézet

Kis segítség kellene srácok. A Lightning Shield-del, hogyan kell végezni az ellenfelekkel???
Fel kell tölteni az erőt! Boxon azt hiszem úgy volt, hogy LB+Y (benyomva tartva)

Segíthet még a feltöltődésben ha olyanlézerkardkristályt választasz, ami gyorsabban tölti az erőt. Ja és természetesen enek az erőnek upgade-lve kell lennie hozzá!

Igen ezt tudom, de ez hogyan nyírja az ellent?
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#702 Felhasználó inaktív   Gunner23 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 28. 15:45

Idézet

Idézet

Idézet

Kis segítség kellene srácok. A Lightning Shield-del, hogyan kell végezni az ellenfelekkel???
Fel kell tölteni az erőt! Boxon azt hiszem úgy volt, hogy LB+Y (benyomva tartva)

Segíthet még a feltöltődésben ha olyanlézerkardkristályt választasz, ami gyorsabban tölti az erőt. Ja és természetesen enek az erőnek upgade-lve kell lennie hozzá!

Ha fent van a lightning shield scak odamész hozzá és sebzi
Gunner For Life KépVictoria Concordia Crescit

KEDVES HÉTFŐ.
BASZD MEG.
ÜDVÖZLETTEL, A VILÁG.
humoros.blog.hu

Konfig: GPU: Gigabyte GTX 460 Super Overclock, CPU: Intel i5 760, Alaplap: Gigabyte GA H55-M UD3-H, PSU: Corsair TX650W, HDD: Seagate Barracuda.12, 500GB, SSD: ADATA S599 64GB, RAM: Kingmax Hercules 2200MHz 4GB kit, OS: Windows 7 Home Premium 64bit

#703 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 11. 28. 20:44

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Ha fent van a lightning shield scak odamész hozzá és sebzi
Ok. Köszi. Jó sokáig eltart majd míg kinyírok vele 500 ellenfelet. Kell ugyanis a trófea.
biolencse
Get your Portable ID!

#704 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 04. 19:17

Hellotok. Szerintetek melyik játékot vegyem meg? SW: The Force Unleashed,vagy az SW: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition? Mi a különbség a kettő között?
XBOX360 250GB

#705 Felhasználó inaktív   X360_FaNbOy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 04. 19:19

Idézet

Hellotok. Szerintetek melyik játékot vegyem meg? SW: The Force Unleashed,vagy az SW: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition? Mi a különbség a kettő között?
A Sith Edition tartalmazza a DLC(ket) .... asszem ennyi..
Kép

#706 Felhasználó inaktív   GammaShock 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 04. 19:31

Idézet

Idézet

A Sith Edition tartalmazza a DLC(ket) .... asszem ennyi..
Jah. Tehát (szerintem) mindenképp a Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition-t vedd meg. Kép
Nem a fazekas vagy, hanem az agyag a fazekas kezében.
                                 - Stephen King -

#707 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 12. 04. 19:35

Idézet

Mindenképpen a Sith Editiont vedd meg, mert az alapjátékon túl tartalmazza azokat a plusz pályákat, amiket az először megjelent példánnyal rendelkezők csak a store-ból tudnak megvásárolni. Ráadásul nem csak az a két pálya van rajta, hanem egy harmadik is, ami a store-on nincs fenn. Úgyhogy mindenképpen a Sith Edition-t vedd meg.
biolencse
Get your Portable ID!

#708 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 04. 19:59

Idézet

Idézet

Mindenképpen a Sith Editiont vedd meg, mert az alapjátékon túl tartalmazza azokat a plusz pályákat, amiket az először megjelent példánnyal rendelkezők csak a store-ból tudnak megvásárolni. Ráadásul nem csak az a két pálya van rajta, hanem egy harmadik is, ami a store-on nincs fenn. Úgyhogy mindenképpen a Sith Edition-t vedd meg.
rendben,köszönöm
XBOX360 250GB

#709 Felhasználó inaktív   cross56 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 07. 21:42

Nah megvettem,és megkell h mondjam,nagyon állat a játék. Idáig a Foce Unleashednek a demojávla volt dolgom és az is nagyon bej9tt ,de a Sith Editonnal kiegészítve a teljes játék. Perfect.
XBOX360 250GB

#710 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 14. 12:21

A Sith Editionhoz kell hogy telepítve legyen a The Force Unleashed?(xbox 360-ra gondolok)
Glory, glory, Man United,
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#711 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 14. 12:27

Nem :Đ nekem megvan mind2

#712 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 14. 12:31

Idézet

Ok köszi csak azért kérdeztem mert nincs hdd-m.Meg most azon filózok hogy Assassin's Creed 2 vagy Sith Edition legye a kövi game.
Kép

#713 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 14. 12:38

Idézet

Idézet

Ok köszi csak azért kérdeztem mert nincs hdd-m.Meg most azon filózok hogy Assassin's Creed 2 vagy Sith Edition legye a kövi game.
ac2 egyértelműen
a sith editionben csak 3 rövidke kiegészítő van amik nem olyan nagy durranások.

#714 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 14. 13:06

Idézet

Idézet

Idézet

ac2 egyértelműen
a sith editionben csak 3 rövidke kiegészítő van amik nem olyan nagy durranások.
Mondjuk az én szívem is az ac2-höz húz jobban szal nálam már megvan a karácsonyi elfoglaltság.Kép
Kép

#715 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 21:06

Help me! Elakadtam...Kép

Azután a pálya után vagyok, hogy lerántottam az égről a csillagrombolót, és nem tudok továbbmenni a "pulsarium ring"-ek miatt. Azokat hogy kell leállítani, mert nem nagyon tudok rájönni...Kép

Előreis kösz :Đ

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#716 Felhasználó inaktív   Mali12 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 21:15

Idézet

Help me! Elakadtam...Kép

Azután a pálya után vagyok, hogy lerántottam az égről a csillagrombolót, és nem tudok továbbmenni a "pulsarium ring"-ek miatt. Azokat hogy kell leállítani, mert nem nagyon tudok rájönni...Kép

Hello!Asszem mikor a sugár nem megy akkor az erővel kell mindegyiket függőlegesbe hozni.Remélem segítettem.

#717 Felhasználó inaktív   HomoLudens 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 21:16

Idézet

Help me! Elakadtam...Kép

Láttam azt a vidit szerintem kicsit ower power az a sith, szvsz nem kellettvolna ennyire tápolni.
Segíteni sajna nem tudok mert én is csak most veszem meg a játékot, de ez kikívánkozott belöllem Kép
gfdgsb432flodensjgfds
PSN ID : Ludens665

#718 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 21:31

Idézet

Idézet

Help me! Elakadtam...Kép

Hello! Asszem mikor a sugár nem megy akkor az erővel kell mindegyiket függőlegesbe hozni. Remélem segítettem.
OK kösz szépen. Megpróbálom :-DKépKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#719 Felhasználó inaktív   peterpal7 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 21:37

Idézet

Help me! Elakadtam...Kép

hogy lerántottam az égről a csillagrombolót,

A csillagrmbolót hogyan lehet a végén lerántani? Addig megvan hogy kinyírom a tie vadászokat, irányba állítom és elkezdem húzni. ezt kétszer megcsinálom de a harmadiknál lehetetlen irányba tenni. Húzom balra, erre kiírja a nyíl hogy jobbra húzd, elkezdem jobbra, de utána meg átvált hogy balra kell húzni. De lehet hogy csak én bénázok. Kép

#720 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 12. 28. 21:42

Idézet

Idézet

Help me! Elakadtam...Kép

hogy lerántottam az égről a csillagrombolót,

A csillagrmbolót hogyan lehet a végén lerántani? Addig megvan hogy kinyírom a tie vadászokat, irányba állítom és elkezdem húzni. ezt kétszer megcsinálom de a harmadiknál lehetetlen irányba tenni. Húzom balra, erre kiírja a nyíl hogy jobbra húzd, elkezdem jobbra, de utána meg átvált hogy balra kell húzni. De lehet hogy csak én bénázok. Kép
Az utolsó fázisnál, amikor már majdnem lent van, akkor csal egy kicsit a játék. Ugye amikor irányban van az a kis piros "maszat" átvált zöldre. Na az utolsó fázisnál rosszul jelzi az irányokat. Magasabbra kell emelni, mint amit mutatnak az ikonok, nekem akkor lett csak jó.

Remélem érthetően fogalmaztam...:-D

Porch Monkey 4 Life!

Téma megosztása:

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.