HWSW Informatikai Kerekasztal: Star Wars: The Force Unleashed - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Star Wars: The Force Unleashed

#201 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 09. 14. 17:37

Idézet

lenne 1 balfasz aki 60 ért megvenné a ps-2 slimemet 10 eredeti játékkal csippelve Kép
akkor nagyon balf*sznak kell lennie nemhiszem hogy valaki is megvenné annyiért....

#202 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 14. 17:40

Hányan toljátok már? Am ki honnan rendelte meg? Remélem nem mindenki az ÜK-tól mert kifogy a készlet és pont én nem kapok.Kép

#203 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 14. 17:47

kár h vége van a starwarsnak de kíváló példa ez a játék arra h hogyan lehet többet kihozni valamiből.....azabaj h rövid a játék szal én 1 npc se hagyok élve maximálisan kijátszom.....
PSN: NikonKristof

#204 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 14. 17:50

Idézet

kár h vége van a starwarsnak de kíváló példa ez a játék arra h hogyan lehet többet kihozni valamiből.....azabaj h rövid a játék szal én 1 npc se hagyok élve maximálisan kijátszom.....
Honnan veszed h rövid? És hány főellenség van benne mármint az a csaj(két lézerkardos)

#205 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 17:51

hát eddig 5 öt nyirbáltam le és veder hajójánál tartok ami szentem az ucsóó szal Kép

#206 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 14. 17:51

Idézet

minek 3 joy?
OFF:azért van 3 joy mert 2 volt alapbol 1 elszarodott vettem 1 ujjat aztán 1ik naprol a másikra jo lett és azota müxik amugy énse válnék meg töleKépON:én még megse rendeltem de énis az ÜK tol tervezem

#207 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 14. 17:55

Idézet

Honnan veszed h rövid? És hány főellenség van benne mármint az a csaj(két lézerkardos)

#208 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 14. 18:01

Idézet

tényleg honnan veszed hogy vége???ot az új animációs film is és én úgy tudom hogy ilyen 3mas trilógiának tervezték szal elvileg még lesz 3 rész bár ebben egyáltalán nem vagyok biztos..Kép
azért jó lenne

#209 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 18:02

Idézet

Idézet

LEIRTAM ALULRA.....5 főelenséget nyirtam ki......azaz 5 vagy 6 pálya......és most véderhajójánál vagyok és elvileg véder az ucsso aki megöl minket vagy miaszösz mert ugye megnemhalhat

#210 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 18:12

Samsunkris: Egy csomó hsz-odat töröltem! Vannak szabályok: NE káromkodj, NE offolj, és ne gyárts hsz-okat! Ott van jobbra a szerkeztés menü, belelépsz és az előző hozzászólásaidat szerkezted! Nem mondom el többször.
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#211 Felhasználó inaktív   huszti 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 18:20

Na, akkor valaki, aki má lewarezolta, segítsen már, ott járok hogy hát így "valaki" leszúrt, és meggyógyítottak, és be vagyok zárva üvegbe, kitörök akkor jön a mérges gáz...mit kell csinálni?:Đ

#212 Guest__*

Elküldve: 2008. 09. 14. 18:43

Idézet

Na, akkor valaki, aki má lewarezolta, segítsen már, ott járok hogy hát így "valaki" leszúrt, és meggyógyítottak, és be vagyok zárva üvegbe, kitörök akkor jön a mérges gáz...mit kell csinálni?:Đ
Nem tudjuk, hisz még meg se jelent.De nagyon nem jelentkeznek a többiek sem.Kép

#213 Felhasználó inaktív   Harkat 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 18:53

Jövőhéten meglesz már nekem is elvileg , adig vársz majd segitek, hacsak nem én is elakadok .

#214 Felhasználó inaktív   Samsungkris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 18:56

próbáld meg erővel szétoszlatni a mérgesgázt Kép

#215 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 14. 19:15

Idézet

Idézet

Nem tudjuk, hisz még meg se jelent.De nagyon nem jelentkeznek a többiek sem.Kép
Hát én ugy hallottam, hogy amikor kitöröd az üveget, akkor keresni kell egy olyan elektromos bigyot, és az erövel fel kell emelned, akkor megszünik a gáz és az energia pajzs megszünik.hát nagyon remélem hogy jól hallottam, probáld meg, azért én "váropk a jövöhétig"

#216 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 19:57

PSP-s verzió ugyanaz mint a többi..? Csak mert mikor jön a lépegető....ps3-on egy hosszú híd után jön, psp-n meg egy terembe...a két verzió eltér ezek szerint...?
Playstation 3 60 GB

PSN ID : juhaszroli

#217 Felhasználó inaktív   kankadi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 20:00

Idézet

PSP-s verzió ugyanaz mint a többi..? Csak mert mikor jön a lépegető....ps3-on egy hosszú híd után jön, psp-n meg egy terembe...a két verzió eltér ezek szerint...?
nemtom... de ha megnézed a lego star wars 2 nem különbözik a psp-s verzió és a x360as verzió között... de ha itt különbözik akkor k..... be

#218 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 20:33

Már nagyon várom...pénteken szecskaavató...jövök haza 2 felé...este 6-ig abba se hagyom :Đ
Playstation 3 60 GB

#219 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 20:46

Hát ja, én is eszméletlenül várom, hogy milyen lehet a határtalan erö birtoklása, mivel mindegyik Jedi játékban, ahol lehetett én csak sith voltam vagyis lettem, na de itt hát már kicsit vagyis nagyon más lesz, alig várom a kardcsatákat, és a rombolást, asszem amikor megérkezik nem fog senki sem kirobbantani a gép és a tv elöl

#220 Felhasználó inaktív   juhaszroli 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 14. 21:07

Idézet

Hát ja, én is eszméletlenül várom, hogy milyen lehet a határtalan erö birtoklása, mivel mindegyik Jedi játékban, ahol lehetett én csak sith voltam vagyis lettem, na de itt hát már kicsit vagyis nagyon más lesz, alig várom a kardcsatákat, és a rombolást, asszem amikor megérkezik nem fog senki sem kirobbantani a gép és a tv elöl
Ps3-as vagy? :Đ
Én már előrendeltem :-D
Playstation 3 60 GB

Téma megosztása:

• (40 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12