HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony és Playstation - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony és Playstation

#101 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 18. 19:00

Annak is örülnék, ha a Google hírdetésekre sokat kattintanátok, ebből tudnám fedezni a fejlesztéseket, elsődlegesen egy domain címet..Kép
[ZeneTárs] - A zene Mindenkié!

#102 Felhasználó inaktív   PS Fan 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 18. 21:56

Idézet

Annak is örülnék, ha a Google hírdetésekre sokat kattintanátok, ebből tudnám fedezni a fejlesztéseket, elsődlegesen egy domain címet..Kép

Dzsekk,küldtem neked egy privát üzeneted a témával kapcsolatban,rendben?

Várom a válszod,ha gondolod beszélhetünk róla!

#103 Felhasználó inaktív   Guppi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 04. 18. 21:59

Idézet

Örülök annak, hogy bekerültem a körbe.. Kép Nagyon jó kis topic lett, ez a kedvencem, itt mindig kapok hideget meleget.

Ha nem nagy kérés, a magánvéleményeteket szeretném kikérni a GameLive oldalam kapcsán, hogy hogyan tudnám jobbá tenni? Glek megemlítette, hogy jó lenne egy fórum. De én ehhez nem értek, valaki tudna ebben egy kis tanácsot adni? Egy beépített fórum lenne az ideális, de ez nekem már magas kód szinten.

Még valami: Jelentkezőket várok az oldalra hírszerkesztő vagy tesztíró címen. (Lehetőleg PS3-as játékok) Legfontosabb a jó fogalmazó készség és a játék fanatizmus.. :Đ A többi jön magától..Kép
Szerintem egy okos site builder is elfogadnánk még akkor is ha nem tud fogalmazni! :-D Ja és kattanjatok a hírdetésekre mert éhen halunk Jack-el együtt. Kérlek ne haggyátok hogy ez a kultúrális katasztrófa bekövetkezzen!! Kép
I wanna waste her monthly blood
Wanna get some on my love
Wanna get some gasoline
And burn the house down

#104 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 04. 18. 22:32

Glek!

Ez a boltos fickó (többen, csaknem mindannyian félreértettétek) nem a barátom, legfeljebb egy olyan ismerősnek mondanám, akivel nem feltétlenül állsz meg az utcán beszélgetni...mert lehet hogy meg sem ismered hirtelen, vagy ő téged. Szóval, ha a boltjában találkozok vele, akkor biztosan tudjuk a másikról, hogy igen már találkoztunk. Egyébként egy nagyon hangulatos kis üzlet.

Dzsekk!

Sajnos nem tudtam neked privát üzenetet küldeni. Vagyis tudtam volna, csak ez a gép olyan lassú, hogy ehhez képest a csiga egy eszeveszett száguldozó. Szóval inkább csak türelmem nem volt kivárni. Az ajánlatod egyébként érdekelne. Ha megkérhetlek, írd már le nekem légyszives, hogy milyen feltételeknek kellene megfelelni az oldalad hírekkel történő megtöltéséhez, illetve a játékteszteléshez. A címem: biolencse@citromail.hu vagy biolencse@freemail.hu Örülnék, ha írnál és megbeszélhetnénk. Előre is köszönöm. Az oldaladra pedig, amint egy gyorsabb géphez kerülök azonnal ellátogatok.

Ui.: A TV-kel kapcsolatos minden információt szívesen fogadok. A pénzemért a lehető legjobb technikát akarom megkapni, ezért kérlek benneteket, hogy segítsetek nekem ebben. Előre is köszönöm. Kép

biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#105 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 04. 18. 22:38

Egyébként mi az igaz? Sokan azt mondják, hogy a PSX a Playstation egyes neve. Mások viszont azt mondják, hogy az egy teljesen különálló Sony konzol, de csak korlátozott példányszámban árusították. Már nem tudom kinek adjak igazat.

Egyébként barátnőmnek van Sony Ericsson W200i nevű telefonja. Legalábbis úgy emlékszem ez a típusa. Alapvetőleg nem tetszik. Mármint jól néz ki a készülék, csak nekem a menüje teljesen barátságtalan. Egyetlen egy jó dolog van benne szerintem, hogy lehet vele zenét szerkeszteni. Na azt egyszerűen imádom. Fantasztikus miket ki nem lehet hozni ezekből a minimális hangokból. Tök jó. Kép

biolencse
Get your Portable ID!

#106 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 18. 23:40

A fórum nem egy nehéz dolog, nem kell feltétlen saját motort írnod! Kép:Đ Nagyon sok oldal használ ilyen külön fórumoldalt. Így fejből nem tudok ilyet, de majd utánna nézek, vagy ha nagyon kell a saját fórum motor, akkor megkérdezem haverom mit tud tenni az ügyben. Kép Amúgy mennyit kell kattingatni a hírdetésekre? Kép Elég ha naponta 1x rányomok mindegyikre?
Amúgy a privát üzenet nem kűködik sajnos.

Bio, tudtommal a PSX vmi PS2 verzió... vmi tök más. Gyakran összekeverik a PS-el meg a PSone-al.

Úgy volt, hogy jövünk haverommal még hozzánk Vegas 2-zni, de összetörte az SE mobilját és ezen úgy lehangolódott, hogy inkább lefújtuk. Kép Nemtom mi a neve, de olyan ami ilyen kitolhatós Walkman mobil, amiben van mozgásérzékelő, szal ha rángatod számot vált. :-D

#107 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 04. 19. 08:37

Láttam a TV-ben ennek a mobilnak a reklámját...hát csak gondolj bele, hogy éppen kedvenc zenéidet hallgatod az utcán, miközben észre veszed, hogyha nem rohansz elmegy az orrod előtt a busz. Kép Sietsz hát, nehogy lekésd. Futsz a busz után erre a telefon a zsbedben össze vissza ugrál, a számok meg élesváltásban vándorolnak össze vissza. Nagggyon jó.

Egyébként áruljátok már el légyszíves, hogy milyen formátum az az ATRAC. Annyit tudok, hogy a Sony fejlesztette ki. Tughatnék róla többet is, lévén tegnap este, vagy inkább ma hajnalban, kb éjjel kettőkor még elkezdtem vissza olvasgatni az üzeneteket, melyek erről a témáról szólnak, de már annyira be volt szűműlve a szemem, hogy alig láttam. Inkább lefeküdtem aludni.

biolencse
Get your Portable ID!

#108 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 10:26

Az ATRAC a Sony sajátfejlesztésű veszteséges hangtömörítő formátuma. Hasonló az MP3-hoz, csak szerintem jobb. :Đ De sajnos már a Sony is felhagyott a támogatásával...Kép

#109 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 10:43

PS Fan & Biolencse:
Elmentek a válaszüzenetek, remélem megkaptátok.

Glek:
Működik a privát üzenet küldés, mert megkaptam PS Fan levelét.
Nincs korlát a hírdetés kattintásokra, minél több annál jobb. Kép

Biolencse:
A PSX egy multimédiaközpont, egy asztali DVD-felvevőnek lehet hasonlítani ami egyben játékkonzol is (PS1, PS2 játékokat futtat). Ugyanazt az XMB (XrossMediaBar) menürendszert használja, mint ami a PSP-ben és a PS3-ban található.
A PSX képes TV adásokat is felvenni, éppen ezért nagy winchesterekkel szerelték fel: 160GB-tól 500-ig.
Piszok drága volt mikor 2003 végén megjelent Japánban, hisz akkoriban ekkora merevlemezek még nem is nagyon voltak a PC-s világban. Ma már megszokottnak mondhatjuk, de még mindig kevés ember mondhatja el, hogy fél terrával rendelkezik.
Európában meg sem jelent a gyenge eladásai miatt.

Egy videó a működéséről: katt

#110 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 10:53

Hűűhaa, az zsír! Már nem is tudom mióta nem működött! KépKép
Oké akkor klikkelgetek, de csak, hogy éhen ne halljatok! Kép

#111 Felhasználó inaktív   PS Fan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 10:58

Még nem is üdvözöltelek Biolencse,örülök,hogy visszatértél!

Olvastam tartalmas hozzászólásod,amit a PS3 vásárlásáról,illetve a kosarasokkal való találkozásodról írtál,s bár válaszolni akartam rá,láttam,hogy Kasy már megtette helyettem a szükséges lépést,s azt kell,hogy mondjam,hogy bizony vele értek teljes mértékben egyet,arról,amit az irigységről írt.Ez az emberekkel vele született tulajdonság,ilyen miatt kár is emésztened magad,inkább gondolj arra,hogy kétkezi munkával TE képes leszel megkeresni mind a Playstation 3,mind pedig az általad választott televízió árát,és EZ a lényeg itt barátom!

Glek: Tudom,hogy te beszéltél a nem túl szerencsés témamegjelölésről,de-mivel mostanában te is minden nap látogatod ezt a fórumot-szerintem te is láthatod,hogy ebben a topicban azért nem egészen olyan témák bukkannak fel,mint más Sony-s,illetve PS3-as témákban-igazam van? Ha így lenne,nem lenne ez Kasy,Biolencse és kapásból az én kedvenc topicom is,plusz szerintem neked sem tetszene annyira,ha ez csak egy egyszerű Playstation topic lenne!:Đ

Kasy: Én kérek elnézést,nem gondoltam egy percig sem arra,hogy úgy mond "megbélyegezzelek" az első kommented miatt,SŐT inkább építőjellegű kritikaként fogadtam,mintsem,hogy megbántottál volna.Látod,azóta már eltelt több,mint egy hónap,s most már mindig akad valaki,aki ír valamit ehhez a topichoz,ráadásul-legnagyobb örömömre-minden nap.Szóval én egyáltalán nem haragszom rád,inkább én kérek elnézést,ha félreérthetően fogalmaztam!Barátom.Kép

#112 Felhasználó inaktív   Glek 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 11:10

Persze, ezt írtam is, hogy mi mint a mag életben tartjuk, de egy erretévedő újoncnak fúrcsán hathat. Nekem is fúrcsán hatott, és csak sokadik alkalomra nyomtam rá, hogy no akkor most ide is bekukkantunk. (és abszolút nem bántam meg :ĐKép)

Bio, Xbox-al kapcsolatos dolgokat nem leheet véletlenül venni az "ismerősöd" boltjában? :-D

#113 Felhasználó inaktív   PS Fan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 11:14

Idézet

Mindenkinek kellemes pénteket.

Olyat hallottam, hogy bár a Sony LCD, illetve plasma TV-k nagyon jók, csak egy baj van velük. Mégpedig az, hogy a Sony televíziók teljesen saját fejlesztés eredményeként kerültek a vakítóan világító nap gyönyörűen megcsillanó sugarai alá, így ha esetleg valami baj történne velük, akkor a javíttatás sokkal drágább, mint más márkák TV-i esetében. Ha ezt venném figyelembe, akkor nem vennék Sony TV-t, de azt hiszem egy több százezres készüléktől az ember elvárhatja, hogy ne hibásodjon meg. Nem igaz? Szóval kérdezlek én beneteket. Panasonic - LG - Sony??? A Samsung-ot még csak ne is javasoljátok! Csalódtam a Samsung TV-kben.

Így van Biolencse,teljesen jól hallottad!

Sajnos az bizony tényleg igaz,hogy a Sony eszközök(nem csak tévék)megcsináltatása jóval drágább,mint más tévék esetében,bár a garancia is jóval nagyobb,és azért azt se felejtsük el,hogy egy-két termék kivételével a Sony mindenben(!) világelső,amit gyárt,ezért is ekkora cég.(Ebben semmi fanatizmus,vagy elfogultság nincs,ez az igazság).Ez alól pedig a televíziók sem kivételek.Bár a világ legdrágább tévéje azt hiszem nem Sony,de Sony tévék között is találsz 20-40millió forint értékűt,meg találsz 1-2millióért is.A FULL-HD televíziók esetében(nem a legdrágább Sony tévé,van FULL-HD-ben drágább is)egyértelműen a Sony Bravia-t ajánlanám,bár még ez a tévé is félmillió forint,noha nagyságrendekkel elmarad a többi tévéjének árától,sőt mint említettem FULL-HD-ban is csinál még ennél is drágábbat a Sony,de már 500 000Ft-ért is megkapod a tökéletes minőséget,higgy nekem.Ha már viszont részletre veszel,és nem akarsz ennyi pénzt egy tévére kiadni,választhatsz szintén Bravia-t kisebb méretben(320 000Ft-108cm),vagy akár teljesen más márkákat is.Azt megint csak tudnod kell,hogy a Sony volt az első cég,ami kiadta a Full-HD televíziókat,s egyben a legkiválóbb minőséget is az ő tévéi között találod meg(a Bravia a világ hivatalosan is legjobb Full-HD tévéje-Google).De ha már mégsem ez a márka a felvetett problémák,költségek,árak miatt,akkor ajánlom a Samsung(bár láttam,hogy te nem kedveled túlságosan ezeket a tévéket)vagy a Panasonic tévéjét(amit meg már más is ajánlott neked).A Viera-nak is maximálisan gyönyörű a képe,játékokhoz,nagyfelbontáshoz,televíziózáshoz,Blu-Ray filmek nézéséhez tökéletesen alkalmas,s ami a legfontosabb,találsz akár 106cm-es tévéket is a Panasonic-nál.Ha pedig mindenáron olcsó tévét szeretnél,akkor bizony egyértelműen LG.Viszonylag szép minőség,olcsó(250 000Ft-106cm körülbelül)és nem utolsó sorban kiváló a játékokhoz,ám a garancia és a minőség nem ezen márka erőssége!

Remélem azért tudtam neked segíteni a megfelelő szintek felsorolásával Biolencse

#114 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 11:22

Hali mindenkinek!

A PSX-ről annyit, hogy Dzsekk nagyon szépen meghatározta mibenlétét, bár én ahogy látom egyre inkább elfogadottabb rövidítésként használni (elvégre menyivel rövidebb mint a PS1 - leginkább azzal keverik - Kép). Elég komoly gamer internetes oldalak simán PSX-eznek le lassan mindent ami SONY gyármány (a PSX Ericsson K710i-ig nincs is megállásKép).

Dzsekk, átnyaltam az oldalt, a hirdetéseket nagyon izgalmasnak tartottam, tehát mindre kattintottam. Legalább 2XKép. Szerintem egy jó oldalt sikerült összehoznotok (ha nem tévedek Guppival karöltve), bár hiányolom a menüpontokat. Igaz, minden hír címe alatt ott a besorolás és arra kattintva csak az adott téma híreit olvashatjuk, de szerintem egy menüsor dobna rajta. Konzolfajta választhatósága, hír, cikk, játékleírás külön. De komolyan gondolom, teccik az oldal, további sok sikert hozzá.

PS Fan, szerintem akkor felejthető ez a mesterkélt félreértésKép, kedvenc topicom lévén mindennap benézek és továbbra is hozzá teszem a magam semmitmondó válaszait.

#115 Felhasználó inaktív   PS Fan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 11:29

Biolencse!!-Ez még sajnos kimaradt!-Ha már tévét szeretnél venni,akkor mindenképpen maradj az LCD-nél!.Valamennyivel szebb kép,több garancia,lényegesen jobb minőség,én mindenesetre nem ajánlanám neked a Plasma tévéket-ha rám hallgatsz.

Amúgy meg ami a PSX-et illeti: A PSX-nek semmi köze nincs a Playstation-höz(ergo a PS1/PS One-hoz),a PSX még csak nem is egy konzol,hanem egy(még 2002-ben)a Playstation 2 mintájára elkészített multimédiaközpont,amiről aztán a pS3 képességeit is mintázták.Tulajdonképpen egy DVD-lejátszó volt,amivel nem csak lejátszani,de írni is tudtál,sőt még a PS2-es játékokat is beolvasta,de nem konzol volt.Még a PSP/PS3 menüjét is a PSX mintájára készítették el,de magának a PSX-nek semmi köze nincs a konzolokhoz.Nem mellesleg csak Japánban,és limitált kiadásban az USA-ban árusították.Még a mai napig is kapható,de már csak Japánban és elég keveset gyártanak le belőle évente a PS3 megjelenése miatt.

Akit érdekel bővebb információt talál a WIKIPEDIA-n,nevezetesen a PSX/Playstation-család részlegnél.Szinte minden le van írva róla,és a források is megfelelőek.

#116 Felhasználó inaktív   PS Fan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 11:37

Azt hiszem a telefon,amiről beszéltek a W900i,vagy W550I lehet,már nem tudom pontosan,de tény,hogy a zeneszerkesztők nagyon jók a Sony Ericsson telefonokban,ám nekem semmi bajom a kezelőfelületükkel,teljesen megfelelő a menüjük,és a használhatóságuk is,de hát az én válaszom egy kicsit szubjektív,lévén én azért erőteljesen Sony-párti vagyok.:Đ

Neked pedig köszönöm Glek,hogy csak úgy bekattintottál ide a fórumba,remélem tényleg nem bántad meg,én mindenesetre teszek róla,hogy ez így is maradjon!Kép

#117 Felhasználó inaktív   PS Fan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 11:43

Idézet

Hali mindenkinek!

A PSX-ről annyit, hogy Dzsekk nagyon szépen meghatározta mibenlétét, bár én ahogy látom egyre inkább elfogadottabb rövidítésként használni (elvégre menyivel rövidebb mint a PS1 - leginkább azzal keverik - Kép). Elég komoly gamer internetes oldalak simán PSX-eznek le lassan mindent ami SONY gyármány (a PSX Ericsson K710i-ig nincs is megállásKép).

Dzsekk, átnyaltam az oldalt, a hirdetéseket nagyon izgalmasnak tartottam, tehát mindre kattintottam. Legalább 2XKép. Szerintem egy jó oldalt sikerült összehoznotok (ha nem tévedek Guppival karöltve), bár hiányolom a menüpontokat. Igaz, minden hír címe alatt ott a besorolás és arra kattintva csak az adott téma híreit olvashatjuk, de szerintem egy menüsor dobna rajta. Konzolfajta választhatósága, hír, cikk, játékleírás külön. De komolyan gondolom, teccik az oldal, további sok sikert hozzá.

PS Fan, szerintem akkor felejthető ez a mesterkélt félreértésKép, kedvenc topicom lévén mindennap benézek és továbbra is hozzá teszem a magam semmitmondó válaszait.

Kasy-1:

Nekem NEM semmitmondóak a válaszaid!Kép

2:Örülök,hogy ez a kedvenc topicodKép

3:Úgy emlékszem Téged is a barátaim közé sorollak:)

4:Igenis remélem,hogy mindig írni fogsz,amikor tudsz,nekem legalább is számít!Kép

5:Látom Dzsekk kolléga(Kép) már tényleg leírta(még előttem) a PSX lényegét,mindössze annyi különbséggel,hogy a PSX nem 2003-ban,hanem már 2002 végén megjelent Japánban,de-ellenőrzések miatt-csak 2003-ban kezdték el árusítani

6:Azt hiszem mindenkinek adtam választ,amivel az elmúlt 3 napban elmaradtamKép

7:Kell ennél több?Kép

8:https://forum.hwsw.hu/uploads/gk_emoticons_default/002.gif

#118 Felhasználó inaktív   PS Fan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 12:09

Idézet

Ezúton szeretném közölni a fórumos barátaimmal,hogy jubileumi pillanathoz érkeztünk Dzsekk kolléga ezen hozzászólásával:Nevezetesen ez a hozzászólás volt tegnap kereken a 100.,amit ez a topic megélt.Ezzel az eredménnyel "hivatalosan"is bekerültünk a Gamekapocs leglátogatottabb témái közé,s szerencsére már több kevesebb hozzászólást tartalmazó témánál is jobbak lettünk,szóval csak így tovább srácok,s ha elérjük az 1000.kommentet is,megígérem,hogy összejövünk,s egy jó kis játékparty keretei között megünnepeljük!Kép

Mit szólnátok hozzá??

Mindenesetre alig több,mint 1 hónap alatt több,mint 100 komment,ez a legnagyobb elismerésem nektek srácok,csak így tovább!Kép

És természetesen neked is gratulálok kolléga,hiszen Ön érte el a 100.kommentet az általam létrehozott fórumon,gratula!Kép

Csak így tovább Mindenki!!Kép

#119 Felhasználó inaktív   PS Fan 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 12:16

Dzsekk,megkaptam a privát üzeneted,és az e-mailt is!

Először a freemail címem adom meg,mert nekem megérkezett az üzeneted.Ha így nem jó,adok hotmail-t is,rendben?

#120 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 19. 12:30

Kasy:
Milyen menüsorra gondolsz? Jobb oldalt lehet választani a kategóriák közül, a tesztek és demo tesztek is ki vannak emelve. Tudom én nem ez a legjobb megoldás, de a blog rendszer korlátozott..

PS Fan:
Ohh.. micsoda megtisztelő érzés. Csak kár, hogy pont reklám szaga lett a 100. kommentnek. :Đ A kupát mikor kapom meg? Kép

És köszönöm mindenkinek a támogatást a kattintásokkal..

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.