Sony és Playstation
Elküldve: 2008. 04. 15. 16:37
no majd kialakul, lényeg, hogy menjen majd
ha megveszem, akkor már úgy jövök haza vele, hogy minden ami kellhet hozzá, az már meglesz 
amúgy ne tudjátok meg, hogy ezekhez mennyire nem értek. volt barátnőm rohadt nagyokat nevetett, mikor hazahoztam a házimozit, oszt néztem, hogy most hova és mit és miért?
szerencsére az is bolondbiztos volt, a kábelek jól fel voltak címkézve, meg nem csingcsung, így a kézikönyv ezen része is igen részletes volt
különben még a mai napig itt próbálgatnám (tipikus jól megpakolt erősítő, annyi ki/bemenet a hátlapon, hogy a magamfajta egyből szívrohammal lefordul a székről
)

amúgy ne tudjátok meg, hogy ezekhez mennyire nem értek. volt barátnőm rohadt nagyokat nevetett, mikor hazahoztam a házimozit, oszt néztem, hogy most hova és mit és miért?

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Mobile devices:Galaxy Note 3
My gaming rig: Gigabyte EP45-DQ6 | Intel Core2Quad Q9550 | 2 x 2 giga Kingston HyperX DDR2-1066 | Asus 9800GX2 Extreme 1GB | 4x winyó raid 0+1-ben 1,2TB | SB Audigy 2 ZS Platinum + Yamaha házimozi | OS: Windows 7 SP1 64-bit / LOS / Haiku for fun
Elküldve: 2008. 04. 15. 16:38
Deee! Természetesen az mérföldekkel szebb! Itt nem a konzolból kijövő jel minőségét akartam kiemelni. No meg nem valószínű, hogy HDMI-s monitorja van. 

Elküldve: 2008. 04. 15. 16:41
Ezen meglepődtem... 
Azt hittem te ilyen tudor (csak pozitívan
) típus vagy. 
Én meg nagyon szoktam csípni az ilyen dolgokat... Mikor megvettük faterom TV-jét, ő leült elkezdte szépen olvasgatni a használati útmutatót, persze a fejeket vágta hozzá.
Én meg nézek rá pár percig, aztán fogtam magam, összeraktamm indent, meg beállítottam a dolgokat... 
Ő meg csak röhögött, hogy már a használati útmutatónál megakad.

Elküldve: 2008. 04. 15. 17:06
Idézet
Ezen meglepődtem... 
Azt hittem te ilyen tudor (csak pozitívan
) típus vagy. 
Én meg nagyon szoktam csípni az ilyen dolgokat... Mikor megvettük faterom TV-jét, ő leült elkezdte szépen olvasgatni a használati útmutatót, persze a fejeket vágta hozzá.
Én meg nézek rá pár percig, aztán fogtam magam, összeraktamm indent, meg beállítottam a dolgokat... 
Ő meg csak röhögött, hogy már a használati útmutatónál megakad. 

múlt héten is volt egy poén, amikor a vidkarit vettem

az úgy indított, hogy miután a gépbe betetted a kártyát, indítsd el, tedd be a driver cd-t. áh mondom ezek hülyék, ezt tudom. de előtte, mikor a gépbe kell a karit tenni, akkor az a + kábel wtf, hova miért és mikor?
hiába nézegetten, okosan, majd bután, hiába olvasgattam, semmi infó. az gyorsan kiderült, hogy a venti melletti csatiba passzol a kábel egyik vége, a másikat viszont nem tudtam mire vélni. két fekete különálló csatibizbasz, úgy néz ki, mint a házak előlapi usb, firewire stb csatlakozóinak az alaplapi része (echte úgy néz ki).
konkrétan így, csak 2 darab van a kábel végén (+/-), ill szar sincs ráírva (így még talán meglett volna, hogy az mi a szar

http://www.pctechgui.../MBoard/USB.jpg
hmmm, hát ezt mondom hova? nem hinném, hogy ez a venti betáp kábele, lévén az előző nem így nézett ki

hát mondom ez így jó lesz, otthon majd ugrik a majom a vízbe. áh monodom még felhívom Gifit, ő vágja ezeket. elmondtam neki, hogy hogy néz ki, meg hogy a venti már fel van dugva a karira, ill a kari 2 tápcsatis, szal nem hinném hogy az a 3. a venti tápja lenne. mákomra kapásból rávágta, hogy az külső fordulatszabályózkhoz van, nem kell sehova sem dugnom

szal az ilyenekkel ennyire vagyok csak láma

www.darjani.org - Ingyenes Star Wars Galaxies szerver (nem warez!) www.darjani.org/jgrn- Juggernauts klán (MMORPG, MMOFPS, Airsoft)
Elküldve: 2008. 04. 15. 20:18
Hát ez nem feltétlen lámaság! 
Én is megfeküdtem volna... igaz PC témában már rég nem vagyok érdekelt.
Legutóbb annyit csináltam vele, hogy tuningoltam egy kicsit a jó öreg 6600 GT-men.
Oldalát lekaptam, kisventit ráállítottam,
és már duruzsolt is magasabb órajelen.

Elküldve: 2008. 04. 15. 22:27
Idézet
Huhh először is köszönöm a meleg fogadtatást! (ilyenben sem részesül az ember minden nap! 

)
Hát igazából nem vagyok annyira otthon a TV tunerekben, de tudtommal van olyan kártya, amin van RCA bemenet is, amivel rá tudod kötni a PS2-t, vagy bármilyen eszközt ami ezen küldi a jelet. Azt hiszem Guppi barátunk csinálta ezt meg az X360-jával. Onnantól fogva, hogy megjelenik a kép a monitorodon, sztem már csak egy jó program kell ami rögzíti azt. Viszont, ha hülyeséget mondtam akkor marad a digitalizáló kártya.
De, sajnos bedobták a süllyesztőbe az ATRAC-ot...
Már egyik jelenlegi termékben sincs benne (kivéve a kifutókat természetesen). Nézd meg a hivatalos honlapot.
Igaz a helyzet nem olyan rossz mint hittem, egy NWZ-S615 már korrekt vétel, 23 000 Ft kb. Viszont ami továbbra sem tetszik bennük, hogy külön töltőt kell hurcolászni. A mostanit azért szeretem, mert rádugom egy laptopra vagy egy PC-re, és már fel is töltött. Nah meg pendrive-ként is jó szolgálatot tud tenni, lévén mindenhol nálam van.
Igaz most még nem akarok váltani, de úgy 1 éven belül elkéne egy új.
Remélem addigra kitalálnak pár okosságot Sonyék!
Amúgy szerinted sok különbség van az ATRAC és a legújabb MP3-mak között? Szal mekkora veszteséget szenvedtünk. 

Hát igazából nem vagyok annyira otthon a TV tunerekben, de tudtommal van olyan kártya, amin van RCA bemenet is, amivel rá tudod kötni a PS2-t, vagy bármilyen eszközt ami ezen küldi a jelet. Azt hiszem Guppi barátunk csinálta ezt meg az X360-jával. Onnantól fogva, hogy megjelenik a kép a monitorodon, sztem már csak egy jó program kell ami rögzíti azt. Viszont, ha hülyeséget mondtam akkor marad a digitalizáló kártya.

De, sajnos bedobták a süllyesztőbe az ATRAC-ot...

Szia Glek,örülök,hogy visszalátogattál a témához!
Igen,valóban létezik RCA bemenettel rendelkező tv-tuner kártya is-nem is állítottam,hogy nem-mindössze arról diskuráltunk a többiekkel,hogy egy tv-tuner kártyával nem lehet felvételt készíteni a játékról,amikor éppen játszol,de attól természetesen még felismeri azt a PS2.Tehát összegezve nem mondtál butaságot,csak mindössze egy tv-tuner kártya kevés a játék rögzítéséhez,s itt jön szóba,amit mondtam,azaz az operációs rendszer.Ezt társítva a megfelelő programmal bármilyen játékról készíthetsz majd felvételt élőben,de ehhez maga a tv-tuner egyedül kevés(hiszen gondolj csak bele,akinek ezek szerint a monitorja alapból tv-tuneres,az tudna mindenféle program és beállítás nélkül játékot felvenni?-na ugye,hogy nem valószínű
Ami pedig az ATRAC vs mp3 fájlokat érinti egy kicsit jobban utánanéztem az ajánlásodra,és valóban úgy néz ki,hogy a Sony felhagy az ATRAC formátum támogatásával,DE ez egyáltalán nem rossz hír Glek,ugyanis kiderült,hogy már több,mint 1 éve fejlesztés alatt van az új Sony zeneformátum,ami még kiforrottabb lesz,mint az ATRAC volt,s talán még az mp3 minőségét is megdönti(a Sony-t ismerve,biztosan-magánvélemény:))Egyébként az utolsó kérdésedre válaszolva:szerintem nincs nagy különbség az új mp3 formátum és az ATRAC formátum között,bár az ATRAC valamennyivel jobb minőségű,mint az mp3,mégis az mp3 (a nagyobb támogatottsága lévén)terjedt el a világon-ez tipikusan olyan,mint a 80'-as évek elején,végén volt az első formátumháborúnál a Betamax-szal és a VHS-sel:a Betamax jobb volt,mégis a VHS-t támogatták többen,így az a formátum terjedt el a világon,ugyanez a helyzet most a zeneformátumok között is,hogy mégegy példát említsek:mp3 vs mp4-az mp4 valamennyivel jobb,mint az mp3,mégis az mp3 még mindig olyannyira népszerű,hogy szinte teljesen elnyomja az új formátumot.
Ami tehát az ATRAC-ot illeti,én azt mondom sokat nem vesztettünk vele,mivel(akárcsak az új akkumulátorok)az ATRAC-ot leváltó új Sony formátum is megérkezik,ami aztán lényegesen jobb lesz,mint az mp3-a kérdés mindössze az lesz,hogy hányan fogják támogatni,hogy sikeres is legyen
Elküldve: 2008. 04. 15. 22:43
Idézet
Idézet
Huhh először is köszönöm a meleg fogadtatást! (ilyenben sem részesül az ember minden nap! 

)
...........

...........

tényleg, kérdés:
az új vidkarimon van hdmi meg display port dugalj, kérdés, hogy erre fel tudom dugni az adott konzolt, így elérve a konzol max felbontását? vagy az azért van, hogy hdmi csatolón tudom hdtv-re kötni a gépet? vagy wtf?

belinkelem a kártya oldalát, hátha az ott leírtak mondanak vlmit vlkinek (nekem csak pár dolog, túlképp ami a gép oldalon kell

edit: csak a link maradt le

http://www.xpertvisi...apro.php?id=145
Hello Dareal,üdvözöllek a fórumon!
Nos,amit írtál Gleknek voltaképp helyes(elnézést,hogy beleszólok),de ez a megoldás csak ahhoz jó,amit írtál,azaz a számítógépen való televíziózáshoz,illetve egy konzol futtatásához,konzollal való játszáshoz egy PC-n,illetve monitoron,ám ezzel még mindig nem lehet felvételt készíteni élő játék közben,de ennek a megfelelő módszereit már több hozzászólásban is leírtam(ha érdekel).
A kérdésedre választ adva pedig: Nem,egyik kurrens konzolt sem tudok rádugni a HDMI-vel ellátott videókártyára(pontosabban semmilyen videókártyával nem tudod összedugni a konzolokat),ez pontosan arra jó,amit már te magad is megválaszoltál(),azaz pontosan arra jó,hogy a csatoló segítségével tudd HDTV-re kötni a számítógéped,vagy pedig ha a monitorod nem éri el a Full-HD-s felbontást,illetve nem támogatja,akkor egy HDMI-s porttal ellátott kártyával képes leszel(csak és kizárólag videójátékoknál!)felskálázni a monitorod 1920x1080p-s felbontásra.Tulajdonképpen tehát egyéb HDMI-s csatlakozóval,bemenettel rendelkező eszközöket köthetsz össze a számítógépeddel,vagy a játékokat tudod felskálázni vele FULL-HD-s felbontásig(persze csak akkor,ha a monitorod alapból nem támogatja ezt a felbontást)
Elküldve: 2008. 04. 16. 06:44
Idézet
Idézet
Idézet

)
...........

...........

tényleg, kérdés:
az új vidkarimon van hdmi meg display port dugalj, kérdés, hogy erre fel tudom dugni az adott konzolt, így elérve a konzol max felbontását? vagy az azért van, hogy hdmi csatolón tudom hdtv-re kötni a gépet? vagy wtf?

belinkelem a kártya oldalát, hátha az ott leírtak mondanak vlmit vlkinek (nekem csak pár dolog, túlképp ami a gép oldalon kell

edit: csak a link maradt le

http://www.xpertvisi...apro.php?id=145
Hello Dareal,üdvözöllek a fórumon!
Nos,amit írtál Gleknek voltaképp helyes(elnézést,hogy beleszólok),de ez a megoldás csak ahhoz jó,amit írtál,azaz a számítógépen való televíziózáshoz,illetve egy konzol futtatásához,konzollal való játszáshoz egy PC-n,illetve monitoron,ám ezzel még mindig nem lehet felvételt készíteni élő játék közben,de ennek a megfelelő módszereit már több hozzászólásban is leírtam(ha érdekel).
A kérdésedre választ adva pedig: Nem,egyik kurrens konzolt sem tudok rádugni a HDMI-vel ellátott videókártyára(pontosabban semmilyen videókártyával nem tudod összedugni a konzolokat),ez pontosan arra jó,amit már te magad is megválaszoltál(),azaz pontosan arra jó,hogy a csatoló segítségével tudd HDTV-re kötni a számítógéped,vagy pedig ha a monitorod nem éri el a Full-HD-s felbontást,illetve nem támogatja,akkor egy HDMI-s porttal ellátott kártyával képes leszel(csak és kizárólag videójátékoknál!)felskálázni a monitorod 1920x1080p-s felbontásra.Tulajdonképpen tehát egyéb HDMI-s csatlakozóval,bemenettel rendelkező eszközöket köthetsz össze a számítógépeddel,vagy a játékokat tudod felskálázni vele FULL-HD-s felbontásig(persze csak akkor,ha a monitorod alapból nem támogatja ezt a felbontást)

Elküldve: 2008. 04. 16. 10:21
Hali mindenkinek!
Így már teljesen világos a dolog PS Fan, köszönöm. Glek ötletét azért tartottam használhatónak, mert gondoltam ha lehet tv adást felvenni akkor hasonló lehet mint a videólejátszók (VHS) esetében. Ugye ott az AV-n kell minden csatornát külön beprogramozni és onnan megy a felvétel (mind a kézi, mind a beprogramozott), konkrétan az nem érdekes milyen csatorna hol van egyébként. Azt hittem, hogy az AV-t külön csatornaként kezeli és a PS általában ott jön be (persze van ahol bármely adó helyére mikor bekapcsolod a konzolt, vagy vannak a front/Y, stb.).
Egyébként vicces a dolog, mert pontosan nemrégiben lett lemondva egy a nem túl távoli jövőbe (nyár végére) tervezett angliai utazás. Így már nemtom mikor és hogy lesz megolda az op rendszer szerzése.
Itt fordulok hozzád Biolencse. Vajon az általad említett SONY boltós ismerős keze elér eddig? (Godfather...) Megtennéd, hogy erre rákérdezel? Természetesen csak amennyiben ez nem probléma a számodra, valamint ezért plusz utat ne tégy meg, majd találkoztok amikor úgy jön. Persze az ismeretlenség is lehet hátráltató ok, de én csak annyit kérek, hogy kérdezz nála rá, mennyire tartja ennek beszerzését lehetségesnek. Ha nem lehetetlen a dolog, valamilyen módon megpróbálom felvenni vele én a kapcsolatot vele onnantól pedig meglátjuk. Ismétlem, amennyiben ez nem teher.
http://kasyfilm.buzz.hu/
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 04. 16. 10:57
Idézet
Hali mindenkinek!
Így már teljesen világos a dolog PS Fan, köszönöm. Glek ötletét azért tartottam használhatónak, mert gondoltam ha lehet tv adást felvenni akkor hasonló lehet mint a videólejátszók (VHS) esetében. Ugye ott az AV-n kell minden csatornát külön beprogramozni és onnan megy a felvétel (mind a kézi, mind a beprogramozott), konkrétan az nem érdekes milyen csatorna hol van egyébként. Azt hittem, hogy az AV-t külön csatornaként kezeli és a PS általában ott jön be (persze van ahol bármely adó helyére mikor bekapcsolod a konzolt, vagy vannak a front/Y, stb.).
Egyébként vicces a dolog, mert pontosan nemrégiben lett lemondva egy a nem túl távoli jövőbe (nyár végére) tervezett angliai utazás. Így már nemtom mikor és hogy lesz megolda az op rendszer szerzése.
Itt fordulok hozzád Biolencse. Vajon az általad említett SONY boltós ismerős keze elér eddig? (Godfather...) Megtennéd, hogy erre rákérdezel? Természetesen csak amennyiben ez nem probléma a számodra, valamint ezért plusz utat ne tégy meg, majd találkoztok amikor úgy jön. Persze az ismeretlenség is lehet hátráltató ok, de én csak annyit kérek, hogy kérdezz nála rá, mennyire tartja ennek beszerzését lehetségesnek. Ha nem lehetetlen a dolog, valamilyen módon megpróbálom felvenni vele én a kapcsolatot vele onnantól pedig meglátjuk. Ismétlem, amennyiben ez nem teher.
próbáld meg esetleg a magyar sony képviselettel felvenni a kapcsolatot, vagy, ami szerintem jobban járható út, hogy konkrétan a japó sony-nak írsz egy mailt, szépen rinyálva, hogy neked kell, de nem lehet megvenni (erre valszínű, hogy kapsz egy online store linket, ha van)
van más megoldás is, csak nem akartam ajánlani

de mivel mondhatni már beszerezhetetlen, ezért megkockáztatom, hogy segítsek

ELMÉLETILEG ez nem warez, pénzt ugyan kér a sony a ps2 linux pakkért, de nem a szoftverért (azért nem is kérhet, max a szoftverhez nyújtott eszközökért, szolgáltatásokért, nyomtatott doksiért, csomagolásért stb (magáért a linuxért nem kérhet, bár sony által írt kernel modulok már erősen copyrightosak szerintem))
szóval, ismét a csúnya torrent letöltést kellene alkalmazni.
ps2 linux dvd1:
http://thepiratebay....PS2_Linux_DVD_1
ps2 linux dvd2:
http://thepiratebay....PS2_Linux_DVD_2
kis telepítési útmutató (lassan jön be):
http://65.98.35.138/...br.h2c.net).htm
viszont mivel iso-ból írod ki a dvd-t, így chip-elt ps2 kell, vagy ezen exploitot kell használnod:
http://exploitstatio...ExploitUSB.html
emlékeim szerint billnek és egérnek sima usb-s is megteszi (ps2-n van usb, nem?), ha mégsem, akkor kell vlki, aki egy usb-s bill-t egeret átalakít ps2 felületnek megfeleően (vagy veszel hozzá, asszem az még kapható itthon is)
Elküldve: 2008. 04. 16. 11:14
Idézet
Idézet
Hali mindenkinek!
próbáld meg esetleg a magyar sony képviselettel felvenni a kapcsolatot, vagy, ami szerintem jobban járható út, hogy konkrétan a japó sony-nak írsz egy mailt, szépen rinyálva, hogy neked kell, de nem lehet megvenni (erre valszínű, hogy kapsz egy online store linket, ha van)
van más megoldás is, csak nem akartam ajánlani

de mivel mondhatni már beszerezhetetlen, ezért megkockáztatom, hogy segítsek

ELMÉLETILEG ez nem warez, pénzt ugyan kér a sony a ps2 linux pakkért, de nem a szoftverért (azért nem is kérhet, max a szoftverhez nyújtott eszközökért, szolgáltatásokért, nyomtatott doksiért, csomagolásért stb (magáért a linuxért nem kérhet, bár sony által írt kernel modulok már erősen copyrightosak szerintem))
szóval, ismét a csúnya torrent letöltést kellene alkalmazni.
ps2 linux dvd1:
http://thepiratebay....PS2_Linux_DVD_1
ps2 linux dvd2:
http://thepiratebay....PS2_Linux_DVD_2
kis telepítési útmutató (lassan jön be):
http://65.98.35.138/...br.h2c.net).htm
viszont mivel iso-ból írod ki a dvd-t, így chip-elt ps2 kell, vagy ezen exploitot kell használnod:
http://exploitstatio...ExploitUSB.html
emlékeim szerint billnek és egérnek sima usb-s is megteszi (ps2-n van usb, nem?), ha mégsem, akkor kell vlki, aki egy usb-s bill-t egeret átalakít ps2 felületnek megfeleően (vagy veszel hozzá, asszem az még kapható itthon is)
Nemtom mennyire olvastad vissza az üzeneteket. Arról van szó, hogy Biolencsének van egy ismerőse akinek egy SONY cuccos boltja van a plázában. Említette, hogy elég jó dolgokat beszerezni, de azt nemtom pontosan milyen kapcsolatokkal rendelkezik. Azonbam válaszod átgondoltam, nem is rossz ötlet. Már egy jó ideje ugysem ápoltam japán kapcsolataimat a Sony-val.
A linkeket köszi, du ránézek
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 04. 16. 16:39
Sziasztok!
Nem tudom honnan veszitek azt, hogy nem lehet TV-tunernek az AV bemenetjéről rögzíteni pl. a PS2 képét. Realtime kódolja a képet és a hangot, persze egy erősebb gép nem árt hozzá. (1.8Ghz +) Én is így játszottam annó a PS2-vel, és szépen rögzítettem amit akartam. Ugyanígy alkalmazzák a VHS felvételek "digitalizására" is. Hátránya, hogy a deinterlaced kép miatt mosódott lesz egy kicsit a rögzített anyag. Vagy amit Glek mondott: Digitalizáló kártya, csak ez kicsit drágább.
Nem tudom honnan veszitek azt, hogy nem lehet TV-tunernek az AV bemenetjéről rögzíteni pl. a PS2 képét. Realtime kódolja a képet és a hangot, persze egy erősebb gép nem árt hozzá. (1.8Ghz +) Én is így játszottam annó a PS2-vel, és szépen rögzítettem amit akartam. Ugyanígy alkalmazzák a VHS felvételek "digitalizására" is. Hátránya, hogy a deinterlaced kép miatt mosódott lesz egy kicsit a rögzített anyag. Vagy amit Glek mondott: Digitalizáló kártya, csak ez kicsit drágább.
Elküldve: 2008. 04. 16. 16:43
Nah akkor csak jól tudtam én!
Csak bele kell gondolni, ami a VGA kártyán, meg a processzoron átfolyik adat, azzal mi akármit csinálhatunk. Rögzíthetjük, módosíthatjuk, stb... persze egy program kell hozzá.

Elküldve: 2008. 04. 16. 16:57
Idézet
Sziasztok!

lényeg, hogy megoldható, több megoldás is van

Elküldve: 2008. 04. 16. 17:37
Hello Dzsekk!
Elolvastam,amit írtál,s előre is le szeretném szögezni,hogy nem szeretnék vitatkozni veled,mindössze röviden megemlítem a lényeget,mivel már legalább ötödször írom ugyanazt le,s éppen ezért szeretném,ha visszaolvasnátok a hozzászólásaim,mielőtt félreértések lennének belőle a jövőben!
Tehát,mégegyszer.Egy szóval nem mondtam,hogy nem lehet rögzíteni a tv-tuner kártyával,én azt írtam,ahhoz hogy rögzíteni tudjunk élő videójáték felvételt szükség van a megfelelő programra,de önmagában a kártya nem elég-ezt írtam legutóbb Gleknek is! Tehát tény,hogy lehet tv-tuner kártyával is játékvideókat rögzíteni,de ahhoz kell a megfelelő program is!
Mindössze ennyit szerettem volna mondani.(mivel már nem először írom le ugyanazt a mondatot)
Elküldve: 2008. 04. 16. 17:43
Egyébként Darealnek igaza van,több megoldás is létezik videójátékfelvételek rögzítésére kamera használata nélkül,én az utóbbi hozzászólásokban legalább 3-mat meg is említettem neked Kasy,továbbá(lényegében)Glek ötlete is kivitelezhető,de ahogy én is és Glek is mondtuk már:a megfelelő program azért szükséges hozzá!
(Egyébként meg nincs mit,igazán szívesen segítettem!)
Elküldve: 2008. 04. 16. 17:49
Sziasztok!
Több megoldást is kaptam válaszul és mindenkinek köszönöm szépen a segítségét! Ennyi módszer közül már össze tudok hozni valamit egész biztosan.
Ps Fan; ahhoz képest, hogy a topic megnyitása után elsőként hozzászoltam a magamét, miszerint már eltelt x idő és még mindig elég halott a téma. Úgy látom rendesen éledezik a topic, csak így tovább.
De van twitter is ám!
De van twitter is ám!
Elküldve: 2008. 04. 16. 17:58
Én se akarok vitatkozni, nem is azért szoktam írni. A megfelelő programmal nem lesz gond. Szinte mindegyik tuner kártya rendelkezik AV bemenettel is, és a hozzákészült szoftverek képesek erről rögzíteni.
Amúgy szvsz ez lenne a legideálisabb megoldás, igaz nem ismerem a PS2-re telepíthető Linux-ot, de ez mindenképp egyszerűbb és gazdaságosabb lenne.
Amúgy szvsz ez lenne a legideálisabb megoldás, igaz nem ismerem a PS2-re telepíthető Linux-ot, de ez mindenképp egyszerűbb és gazdaságosabb lenne.
Elküldve: 2008. 04. 16. 18:06
Idézet
Sziasztok!
Több megoldást is kaptam válaszul és mindenkinek köszönöm szépen a segítségét! Ennyi módszer közül már össze tudok hozni valamit egész biztosan.
Ps Fan; ahhoz képest, hogy a topic megnyitása után elsőként hozzászoltam a magamét, miszerint már eltelt x idő és még mindig elég halott a téma. Úgy látom rendesen éledezik a topic, csak így tovább.
Hát igen Kasy,éppen tegnap gondoltam rá,hogy bizony pont te voltál az,aki nem tartotta túl szerencsésnek a témaválasztást,illetve,hogy senki sem volt kíváncsi egészen addig erre a témára,azaz senki sem írt ide rajtam kívül,illetve te írtad azt az emlékezetes hozzászólásod,miszerint ugye elég unalmas ez a topic és ha nem dobom fel valami érdekes témával,akkor senki sem fogja látogatni ezt a topicot,senki sem fog írni hozzászólást.Ahhoz képest éppen megnéztem,hogy bizony már 50 felett van az írt hozzászólások száma a témában,s már a Sony és Playstation topic nem is tartozik a legkevésbé látogatottak közé.Azóta már minden nap ír valaki a témához,illetve rajtam kívül lett is két állandó tagja a topicnak,nevezetesen Biolencse és te Kasy.Ráadásul olyan "eredeti"felhasználók is írtak már ide,mint Glek,de Darealön is meglepődtem megmondom őszintén.De persze én ennek csak örülök,hiszen folyamatosan érkeznek az újabbnál újabb kérdések,segítségkérések,témák és én igyekszek mindenkinek készségesen válaszolni,ezzel is növelve az oldal népszerűségét,színvonalát.A téma létrehozása óta már körülbelül 10-11 Gamekapocs felhasználó írt ehhez a témához,aminek én természetesen nagyon örülök,hiszen én odafigyelek a saját magam által létrehozott témára,illetve igyekszem megtartani a kívánt színvonalat is,tehát azért én odafigyelek a "saját" témámra is.Természetesen igyekszek továbbra is bármilyen ehhez kapcsolódó témában résztvenni,illetve segíteni,s remélem,hogy ezekután is megmaradnak a "törzslátogatóim",illetve új felhasználók társaságával is bővülni fog az oldal.
Addig is én maradok(egészen biztosan),s igyekszek olyan gyorsan válaszolni a nekem feltett kérdésekre,amilyen gyorsan csak lehet,és remélem,hogy ezekután már te sem fogod unalmasnak találni a témát Kasy!