Idézet

Elküldve: 2008. 04. 05. 17:39
Idézet
Elküldve: 2008. 04. 06. 09:32
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Milyen véletlen,hogy éppen most írtam ide én is!
Igen,nos sajnos a Sony Ericsson K700i-s telefonok nagy része ezen típushibával küszködik/küszködött,ugyanis ez volt az első(és végül a túlságosan nagy hibaarányok miatt az utolsó is)olyan típusú Sony Ericsson mobiltelefon,amelyben egy teljesen új,az eddigiektől merőben eltérő irányítópanelt alkalmaztak a Sony-nál(mivel ez az ötlet maga az Ericsson-részleg ötlete volt,ugyanis a K700i joystickja a régi Ericsson mobiltelefonok joystickjai alapján lettek elkészítve,amik már akkoriban sem voltak tökéletesek),s mivel nem vált be,ezért a K750i megjelenése óta kicserélték a vezérlőpaneleket,amiket már lassan 4 éve a Sony egyedül fejleszt,tesztel és gyárt.Tehát az újabb típusok vezérlőpanelei már eredeti Sony gyártmányok,nem pedig Ericsson mintára készültek.Egyébként az eddig létezett Sony Ericsson mobiltelefonok közül csak és kizárólag a K700i-nek voltak ilyen jellegű problémái(főleg tömegesen),ennek ellenére már megjelenésekor a legjobb telefonok közt tartották számon,és nem is lehet panasz a minőségére szerintem.A korabeli meghibásodási arányok egyébként kezdetben 10-12% között voltak,amit legvégül kijavítottak 5 %-os teljesítményre.Mindent összevetve tehát szerintem semmi egyéb panasz nem igazán lehet arra a kis telefonra,az említett hiba viszont sajnos előfordulhat!
Hogy dumál! Mintha az anyja lenne... Gyurkaaa! XD
Szerk.: Szerintem az egész Sony Ericsson hibája, mert nekem T610-em van és annak is baj van a Joy-ával.
Elnézést a késői válaszért,de az utóbbi 1 napban nagyon sok dolgom akadt.Nos,nem tudom ki írt pontosan a szerkesztőség közül(talán Daks?),de ennek ellenére mégis válaszolnék,hátha visszaolvassátok majd.
Alapvetően egyáltalán nem kizárt a telefon joystickos hibája,de azt tudnod kell(nem Sony védelemből,hanem mert ez az igazság),hogy a joystickok készítésében a K750i megjelenéséig nagyrészt az Ericsson vállalt szerepet(főleg,mint említettem tette ezt a K700i-nél),és mivel ezek az irányítók nem voltak megfelelőek sem gyártás,sem minőség szempontjából,így a Sony átvállalta ezek elkészítését is,és mai napig a Sony gyártja minden telefonjához.Persze ettől még nem tökéletes,vagy kiváló az adott termék,mindössze nagyobb a minőség garanciája,így kisebb az esély,hogy elromlik a telefonde attól még nem kizárt,hibák bármikor előfordulhatnak.Én alapvetően csak azt állítom,hogy sem a Sony,sem a Sony Ericsson konzorcium nem gyárt alapvetően rossz minőségű termékeket,hiszen még a minőségellenőrzésüket is szigorították.Az már megint más téma,hogy a Sony Ericsson telefonok elkészítéséhez több,mint 75%-kal a Sony egyedül járul hozzá.De mint említettem,ez már nem ehhez a témához tartozik.
Szóval egyáltalán nem kizárt a telefon elromlásának lehetősége,mindössze azt mondom,hogy átlagosan csekély az esély rá,persze 2004 végétől számítva,amikor is megjelent a K750i is,az ez előtti telefonoknál,mint a tied is sajnos ez a hiba még nagy számban fennállhat.
Elküldve: 2008. 04. 06. 09:58
Elküldve: 2008. 04. 06. 10:08
Idézet
Elküldve: 2008. 04. 06. 10:14
Idézet
Idézet
Köszönöm Dzsekk,de ne aggódj,mindössze annyi történt,hogy lereagáltam a kijelentését,persze ezt tehettem volna drasztikusabban,vagy kevésbé civilizáltan is,de annak meg mi értelme lett volna?Ha élőben látna,úgy sem merne valószínűsítem így beszélni,és lehet,hogy én is másképp áltam volna hozzá,de mint mondtam ne aggódj,nem vagyok szellemileg sérült,vagy egy olyan civilizálatlan buta ember,hogy még én kérjek elnézést tőle,ez csak a helyzet lereagálása volt részemről.Miért essek neki,vagy miért vegyem fel vele a "harcot" a saját módszereivel,amikor megvannak a saját módszereim is? Mindössze azért nem vettem fel a kesztyűt,mert (sajnos) roppant nyugodt természetem van,ezért is szoktam azt mondani egyes embereknek,hogy nagy szerencséjük van,hogy nem találnak még egy olyan nyugodt embert,mint én,hiszen sok ember szerencséjére én nagyon sok mindent elnézek,lenyelek.....De ez persze nem minden szituációra igaz nálam sem.Eddig még nem ismertem olyan embert,aki engem bármivel is úgy igazán felidegesített volna,hát nem is pont ez a "névtelen" felhasználó lesz az,aki elkezdi.Én csak jót mosolyogtam rajta,hogy komolyan elhitte,amit írtam-de hát nem is tagadom,ez volt a célom,hoszen minek a folyamatos harc? Én nem azért látogatom ezt az oldalt,hogy bárkivel is veszekedjek
De mégegyszer,azért köszönöm Dzsekk!
Elküldve: 2008. 04. 06. 10:25
Idézet
Idézet
Áh,szia Biolencse,szóval te is itt vagy:)
Én teljes mértékben megértem,amit írsz,és hidd el igazat adok neked,abszolút jó,amit írsz-és persze jogos is-a valódi minőség szavatosságát a felhasználó befolyásolja leginkább,nagyrészt rajtunk embereken múlik,hogy egy adott műszaki cikk meddig bírja a folyamatos használást,igénybevételt,és pont ezért van az a jelenség,hogy még a legkiválóbb minőségű műszaki cikk is könnyen elhasználódhat egy hozzá nem értő kezében,vagy éppen ellenkezőleg,még tovább bírja,ha olyan ember használja,aki ért is hozzá-és ez az a pillanat,ahol az adott márka szavatossága egy cseppet sem számít,beszálhetünk mi példa a telefonoknál Nokiáról,Samsung-ról,Sony Ericsson-ról-teljesen mindegy,a meghatározó tényező úgy is az lesz,hogy ki mennyit használja a telefonját,nem pedig az,hogy mennyi a gyári szavatossága az adott műszaki cikk,telefon egyes alkatrészeinek(lásd:joystick).A legegyszerűbb válasz persze az lenne,hogy az adott cikk szavatosságát embere válogatja,de azért én mégis azt mondom,hogy a márkának legalább akkora a szerepe,mint magának a felhasznlónak.
Elküldve: 2008. 04. 06. 10:43
Elküldve: 2008. 04. 06. 10:45
Elküldve: 2008. 04. 06. 16:23
Sziasztok srácok!
Figyelem,mindenki,aki meglátogatja ezt a témát kérem,hogy olvassa el a TEKKEN topicba írt írásom,fontos lenne!
Akit érdekel,vagy érdekelt benne kérem ide írja a válaszát rendben?
Előre is köszönöm,további megbeszélés esedékes itt!
Sziasztok és minden jót!
Elküldve: 2008. 04. 11. 18:59
Idézet
Sziasztok srácok!
Figyelem,mindenki,aki meglátogatja ezt a témát kérem,hogy olvassa el a TEKKEN topicba írt írásom,fontos lenne!
Sziasztok és minden jót!
Elküldve: 2008. 04. 11. 20:01
Idézet
Idézet
Sziasztok srácok!
Sziasztok és minden jót!
Köszönöm az írásod Biolencse,ha hiszed,ha nem ez amit írtál nagyon jól esett,ugyanis én kedvelem az őszinte embereket,s amit írtál(magadról)őszintének tűnt és én tényleg örülök,hogy megosztottad velem.Eddig-immáron több,mint fél éves ittlétem óta(ami a Gamekapocs oldalát illeti)még soha nem sikerült ilyen szintű beszélgetést folytatnom senkivel,s örülök,hogy egy őszinte felnőtt ember mondatait olvashattam az imént végig.Persze nem azt mondom,hogy nincs más őszinte,s egyenes ember az oldalon-nekem is megvannak a régóta "ismert",kedvenc itteni figuráim,felhasználóim,de így még senkivel nem sikerült beszélgetnem,s ez nekem is jól esik.Régi jó,az oldalról vett ismerőseim,akikkel mindig tudtam beszélgetni T.Roli,Battlefield 2,és Tombar voltak,mára azonban mindhárman eltűntek az oldal közeléből.Kedveltem továbbá Naliac-ot is a jó meglátásai,gondolkozásmódja,s az intelligenciája miatt is,vele is voltak közös témáink.Persze nem azt mondom a már megszokott felhasználók közül is vannak olyanok,akik szimpatikusak,mint például Felegyi,Huszti,Glek,Pain,Tomika,DerMedve és még egy pár másik felhasználó(most nem szeretnék mindenkit egyesével megszólítani,megnevezni)és úgy gondolom,hogy te is leginkább az én társaságomba tartoznál,tartozhatnál,ha ismernénk egymást a való életben(ki tudja,talán egyszer erre is sor kerül majd).Na nem mintha én felsőbbrendűnek tartanám magam,vagy különbnek bárki másnál,mindössze arra utaltam az imént,hogy azért járok újra,s újra vissza erre az oldalra,mert akad itt néhány ember,akinek a véleményére adok,s úgy érzem több tekintetben is megegyezik a gondolkodásmódunk-teljesen mindegy,hogy az adott téma videójátékkal kapcsolatos-e vagy nem.
Szóval ha nagyon beszélgetni akarnánk,akkor én valahogy így kezdeném a mondanivalóm,és bizony fogékony lennék bármilyen témára is-éppen ezért,ha úgy gondolod,hogy valakivel szívesen beszélgetnél az oldalon,akkor tudod szerintem,hogy engem hol találsz meg(semmi hátsó szándék,vagy ferdehajlamúság nincs bennem,ezt azért tisztázzuk kedves topicot látogató felhasználók....)
Nos,röviden ennyi,a Tekken-ről szóló témánkhoz,beszélgetésünkhöz pedig egy külön hozzászólást írok inkább.
Elküldve: 2008. 04. 11. 20:19
Komolyan mondom Biolencse, élvezettel olvastam a történeted. Lehet, hogy nem alaklmaztad az irodalom minden nyalánkságát, de legalább nem volt nyers próza. Emberi volt és szerintem teljesen jó pofa, akár egy kis novella. Ha képes vagy egy fórumban egy ilyet összehozni, akkor érdemes megpróbálnod egy fokkal komolyabban. Ajánlom a zakk.hu-t, ott tégy egy próbát...
Ne vedd nyali-piti dolognak, csupán megfogott az írásod (nem mellesleg a tartalma miatt is, elvégre csak a PS3
-ról szólt)
Elküldve: 2008. 04. 11. 20:31
Ami pedig a Tekkent illeti,nos az valóban egy verekedős játék,minden túlzás és elfogultság nélkül 1995 óta egyben a világ legjobb,s egyben legnépszerűbb verekedős játéka platformtól függetlenül.(1995-ben jelent meg Playstation-re).Már az első rész óta Playstation exkluzív játék,amit még sosem jelentettek meg más platformra(kivéve a 3.részt Gameboy Advance-re).A játék készítője a Namco(ma már Namco Bandai),s exklúzív szerződés(és szimplán jó kapcsolatok)köti a Sony-val,ami a játék összes valaha megjelent/megjelenő részére igaz,igaz lesz.Brutálisnak abszolút nem brutális,ez egy arcade verekedős játék minden túlzás nélkül eszméletlen gyönyörű grafikával-azt hiszem fogalmazhatok így,ha a Tekken-ről beszélek.A Tekken 3 anno a Playstation egyik legnépszerűbb videójátéka volt(a több,mint 3800 megjelent PS 1-es játék közül),s 1998-ban kiaknázta a Playstation-ben rejlő maximális grafikai képességeket,ergo az egyik legszebb Playstation-ös játék volt,s elnyerte a világ legjobb verekedős játékának járó elismerést is.Ez a Playstation 2 idején természetesen folytatódott,de nagy riválisra is talált ugyanakkor a konkurencia konzolján,nevezetesen az Xbox-on megjelent Dead or Alive: Ultimate személyében.2005-ben aztán kiadták a Tekken 5-öt is,ami sokáig úgy volt,hogy az utolsó Tekken rész lesz,s ezzel vége lesz a sorozatnak,de a nagy népszerűségnek köszönhetően a folytatás mellet döntöttek a készítők,így jelenleg készül a Tekken 6 immáron Playstation 3-ra,s még várhatóan további két részt megjelentetnek a konzolra a távoli jövőben.A játékról magáról annyit,hogy alapvetően fegyvertelenül harcolnak a karakterek,de néhányuk(számszerint 2)rendelkezik fegyverrel.Csonkítani,kivégezni nem lehet benne,ellenben a technikák majdnem minden karakternél(kivétel állatok,robotok,egyéb lények)100%-ig valósak,motion capture-eltek valódi harcművészekről,s a játékban is 100%-ig valódi harcművészetekkel,küzdősportokkal ismerkedhetsz meg.Külön jutalmazták a Tekken 3-at és Tekken 5-öt a kiváló történetéért,s a Tekken sorozat megkapta a legeredetibb verekedős játék történet elismerést is,amit eddig egy verekedős játék sem mondhat el magáról.A Tekken 5 2005-2006-ig a világ legszebb verekedős játéka volt,csak(az ugyancsak Namco-s)a Soul Calibur 3 rendelkezett alig észrevehető módon szebb grafikával nála PS2-őn,s ez a játék egyben el is érte a maximális grafikai határát a gépnek.Azóta az Xbox 360-ra megjelent Dead or Alive 4-nek sikerült még a PS2-es szintnél szebb grafikát elérnie a Tekken 5-nél,ám 2008-ban jön a Tekken 6 PS3-ra,s még idén megérkezik mellé a Soul Calibur sorozat utolsó tagja is(a Namco szerint)a 4.rész,ami igencsak egyenrangú lesz majd az érkező Tekken 6-tal.
Történet szempontjából ajállom magyarul a tekken.hu nevű oldalt,angolul,illetve franciául pedig a tekkenforces.com-ot,itt az összes eddig feltűnt karakter(és mellékszereplő)teljes történetét megismerheted,akárcsak a Tekken-ek történetét,ha gondolod nézz bátran utána,szerintem nem fogod megbánni.
Ami engem illet,én csak ajállani tudom ezt a játékot neked,ha már verekedős játékot szeretnél beszerezni(nekem egyébként ez az egyik kedvenc játéksorozatom is egyben)Az üzleti ajállat,amit pedig a TEKKEN topichoz írtam arra utal,hogy egy rész kivételével minden Tekken rész meg van teljesen eredeti verzióban,s már csak az ott említett Tekken Tag Tournament hiányzik a gyűteményemből(2000-es évjárat,Playstation 2-re),így most már szerintem azt is tudod,hogy miért írtam oda is,és ehhez a topichoz is egyszerre azt,amire nekem te ma válaszoltál.
Ha bármilyen kérdésed lenne még a játékkal,vagy bármi mással kapcsolatban,itt megtalálsz,de szerintem ami a Tekken-t illeti ezentúl már nem lesz szükséged rám Biolencse
Elküldve: 2008. 04. 12. 10:44
Idézet
Komolyan mondom Biolencse, élvezettel olvastam a történeted. Lehet, hogy nem alaklmaztad az irodalom minden nyalánkságát, de legalább nem volt nyers próza. Emberi volt és szerintem teljesen jó pofa, akár egy kis novella. Ha képes vagy egy fórumban egy ilyet összehozni, akkor érdemes megpróbálnod egy fokkal komolyabban. Ajánlom a zakk.hu-t, ott tégy egy próbát...
Ne vedd nyali-piti dolognak, csupán megfogott az írásod (nem mellesleg a tartalma miatt is, elvégre csak a PS3
-ról szólt)
Elküldve: 2008. 04. 12. 10:54
Idézet
Elküldve: 2008. 04. 12. 11:08
Idézet
-ról szólt)
Elküldve: 2008. 04. 12. 11:35
Látom visszaírtál Biolencse,köszönöm.Nos,ami a válaszod illeti sajnos távol lakom Szolnoktól,de persze a távolság maga nem tántorít el attól,hogy beszerezhessem ezt a játékot,ha bizony lehetőség nyílik rá.Már pedig az alapján,amit írtál úgy érzem lesz rá lehetőségem,hogy beszerezzem,szóval ennek azt hiszem utánajárok.Bár ha jól sejtettem az alapján,amit írtál te is szolnoki,vagy vidéki lehetsz Szolnok közeléből,szóval ha megakarnám valósítani ezt a bizonyos vásárlást,akkor úgy érzem/érezhetem,hogy meg is találtam rá a megfelelő összeköttetőmet is,remélem jól sejtem?Szóval ha igazam van,akkor tudnifogom,hogy kitől várjak segítséget,ha játékokról van szó-hiszen ami a ritka videójátékokat illeti,nos lenne egy kisebb listám róluk
Szóval,ha úgy érzem Biolencse,hogy segítségre lenne szükségem,számíthatok rád?
Elküldve: 2008. 04. 12. 11:47
Elküldve: 2008. 04. 12. 12:05
Idézet
Rendben van Biolencse,köszönöm,nagyon sokat segítenél ezzel! Hamarosan tehát jelentkezem a teljes listával(vagy legalább is a legfontosabbakkal),s majd az ár alapján meglátjuk,hogy érdemes-e,hiszen én Székesfehérváron lakom,s ha beleszámítjuk a postaköltséget lehet,hogy nem is jönnék ki olyan jól,nem tudom.A Tekken Tag Tournament-re mindenesetre rákérdezhetnél,mindössze annyi a kritérium,hogy ha megoldható,akkor ne Platinum típusú legyen(bár ha csak Platinum-os van,akkor azt is elfogadnám),illetve az állapota legyen megfelelő(bár ez gondolom nem kritérium).Mivel én a környéken nem tudom megvenni se újonnan,sem pedig használtan,ezért ha lehet és megoldható,akkor új legyen(bár tudom,már régi játéknak számít,így biztosan nem lenne könnyű megoldani),de ha nincs új,akkor jó a használt verzió is.Ár szempontjából vadonat új játékként is maximum 3000Ft-ot ér-ez egészen biztos,utánajártam(mivel 8 éves),plusz 5-600Ft postaköltség,plusz a haszon-tehát,ha újonnan be tudja szerezni,akkor a körülbellüli ár maximum 3-4000Ft legyen,a postaköltséget pedig nyílván én fizetem.Nem tudom,új játékként ennyit megér,többet sajnos nem igazán,használtan 2-3000Ft maximum,de inkább először kérdezd meg,ha lehet,és ha nekem megéri,akkor áll az alku.Tehát akkor először várom az ajánlatot,ha megfelelő,akkor beszélhetünk róla,más kritériumom pedig nincs.
Remélem ez neked is megfelel Biolencse,legyen ez a próbarendelésem tőle,aztán meglátjuk!
Elküldve: 2008. 04. 12. 12:09