HWSW Informatikai Kerekasztal: Időjárásjelentés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Időjárásjelentés

#261 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 01. 15. 08:19

Idézet

'reggelt! Ma reggel majdnem lekéstem a Hévet annyira lassan tudtam csak menni a járdán. Ahol tudtam inkább mellette mentem, mert ott legalább nem csúszott annyira.
Az utak most itt Veszprém belterületén egész jók. Latyakosak, de legalább nem jegesek. Ma egész nap Pesten leszek (megint). nemszeretem....
Kép
Kép
Kép

#262 Felhasználó inaktív   boldi89 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 15. 10:48

Hali mindenki Somogymegyében azon belül is Kaposváron végre esik a hó alatta frankó kis jég van ugyhogy megbénúlt a közlekedés lényegében ennyi de legalább tudok driftelni ! Kép

#263 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 15. 10:57

Idézet

Hali mindenki Somogymegyében azon belül is Kaposváron végre esik a hó alatta frankó kis jég van ugyhogy megbénúlt a közlekedés lényegében ennyi de legalább tudok driftelni ! Kép
Te kaposvári vagy :Đ az igen hallod... cska eg ykérdés végülis lényegtelen...de van a színház vagy mi otta téren vagy ilyen sétáló utca szerű egy vonat állomás is van ott.. és ottvan egy tetkós szalon.. a LOCO TATTOO andorékat ismered? vagy nem vagy igazán anniy idős hogy olyasmi társaságba legyél hogy ismerd is őket? csak kérdezem :-D

Amúgy itt pestmegyén belül nagykátán szakad az eső és plussz 2 fok van és az eső most megolvasztja a jeget... per pillaant csak vizesek az utak de ha minuszba megy ahőmérséklet akkor tiszta jégpáncél lessz minden..egynelőre csak esős idővan!

#264 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 27. 22:02

Kinézek,és mit látok?Hull a hó és hawzik-zik-zik!James bratyó biztos örül hogy továbbra is hódolhat nyaktörő téli sportjának.Már ha persze esik elég haw.KépLehet nem marad meg sokáig.

#265 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 28. 00:15

Zsámbék (BP-től 25 km): itt csak egy lightos eső csöpörög, de sebaj, legalább nincs annyira hideg, pedig már elég késő van.

#266 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 28. 05:38

Idézet

Kinézek,és mit látok?Hull a hó és hawzik-zik-zik!James bratyó biztos örül hogy továbbra is hódolhat nyaktörő téli sportjának.Már ha persze esik elég haw.KépLehet nem marad meg sokáig.
Nekünk csak az eső maradt itt Veszprémben... Tegnap délelőtt óta esik változó intenzitással ( bár éjjel lehet,tartott egy kis szünetet,nem ellenőriztem Kép ) , ma 12 mm-nyi esett,hőmérséklet 2 C fok jelenleg.
James öcsém,mikor mész sielni?:Đ

#267 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 28. 06:11

Idézet

Idézet

Nekünk csak az eső maradt itt Veszprémben... Tegnap délelőtt óta esik változó intenzitással ( bár éjjel lehet,tartott egy kis szünetet,nem ellenőriztem Kép ) , ma 12 mm-nyi esett,hőmérséklet 2 C fok jelenleg.

Febr.07-14. Norb barátommal és nejeinkkel. Kicsit elemegy a K anyjába az időjárás! Estére mér havazást mondtak, de itt csak eső van. Ráadásul, ahogy N360 is mondja: meleg. Szóval ma sem várható haw. Pedig jövő hét szombat előtt még mindenképp rágyúrnék itt Eplényben. Úgyhogy igen tisztelt Eső, tessék szíves lenni átváltani Hawazásba! Köszönöm!

Kép
Kép
Kép

#268 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 28. 07:55

Idézet

Idézet

Idézet

Febr.07-14. Norb barátommal és nejeinkkel. Kicsit elemegy a K anyjába az időjárás! Estére mér havazást mondtak, de itt csak eső van. Ráadásul, ahogy N360 is mondja: meleg. Szóval ma sem várható haw. Pedig jövő hét szombat előtt még mindenképp rágyúrnék itt Eplényben. Úgyhogy igen tisztelt Eső, tessék szíves lenni átváltani Hawazásba! Köszönöm!

Szerintem minket -Veszprémieket-szívat az időjárás. Jelenleg 0-0,5 C fok van veszprémben. 2 fokot ha lehűlne a levegő, talán nem ez a szutykos eső esne. A reggeli rádió szerint Zalában 15-20 cm esett éjjel. Itt is csak itt mm-ben és más halmazállapotban.Kép November végén esett egyszer, volt is kb 1-2 cm vastag hótakaró a veszprémi havasokban. Kép Emlékszem még gyerekként, mindig akkora hó szokott itt esni, hogy reggelente arra ébredtem, hogy a házunk elött lévő kereszteződésben -ami egyhén emelkedik, max -1-2%-ot- full padló gázzal mentek fel a buszok. Vagyis mentek volna, mert nem tudtak, így visszacsúsztak a kereszteződésbe és ott is maradtak. Forgalom leállt, majd jött a hókotró, oszt az húzta fel a hatalmas emelkedőn. Kép Nem is tudom, hogy szeretem-e csinálni, de most kedvem támadt egy kis hólapátoláshoz. Lapátom van...Kép

#269 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 08:15

Idézet

Szerintem minket -Veszprémieket-szívat az időjárás. Jelenleg 0-0,5 C fok van veszprémben. 2 fokot ha lehűlne a levegő, talán nem ez a szutykos eső esne. A reggeli rádió szerint Zalában 15-20 cm esett éjjel. Itt is csak itt mm-ben és más halmazállapotban.Kép November végén esett egyszer, volt is kb 1-2 cm vastag hótakaró a veszprémi havasokban. Kép Emlékszem még gyerekként, mindig akkora hó szokott itt esni, hogy reggelente arra ébredtem, hogy a házunk elött lévő kereszteződésben -ami egyhén emelkedik, max -1-2%-ot- full padló gázzal mentek fel a buszok. Vagyis mentek volna, mert nem tudtak, így visszacsúsztak a kereszteződésbe és ott is maradtak. Forgalom leállt, majd jött a hókotró, oszt az húzta fel a hatalmas emelkedőn. Kép Nem is tudom, hogy szeretem-e csinálni, de most kedvem támadt egy kis hólapátoláshoz. Lapátom van...Kép
Pedig itt már reggel milyen hó volt!:)Remélem már Veszprém felé is esett elég hó,ne csak itt szenvedjünk vele.KépNorb is lapátolni szeretne hát had csinálja.Ő ennek a sportnak szeret hódolni.:Đ

#270 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 28. 08:43

Idézet

Idézet

Pedig itt már reggel milyen hó volt!:)Remélem már Veszprém felé is esett elég hó,ne csak itt szenvedjünk vele.KépNorb is lapátolni szeretne hát had csinálja.Ő ennek a sportnak szeret hódolni.:Đ
HAWAT a szencségit!!!! Mijé' az a nyamvadt eső esik??? MIJÉÉÉÉ???? Nincs is jobb egy kis pálinkás hólapátolás közben.... de nekünk abban nincs részünk... csak esőben.
norb, én lehet kintmaradok Kronplatz-on. Hülye lennék hazajönni....

Kép
Kép
Kép

#271 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 28. 08:51

Idézet

Idézet

Idézet

HAWAT a szencségit!!!! Mijé' az a nyamvadt eső esik??? MIJÉÉÉÉ???? Nincs is jobb egy kis pálinkás hólapátolás közben.... de nekünk abban nincs részünk... csak esőben. 
norb, én lehet kintmaradok Kronplatz-on. Hülye lennék hazajönni....
Ez nekem is megfordult a fejemben. Nincs is jobb a hólapátolásnál! Csontig lefagyott ujjakkal szorongatni a forralt boros GK-s bögrét.Kép Iszok is egyet, oszt' nekiállok esőt lapátolni! Ha sokat iszom, még haw is lehet belőle!KépKépKép

#272 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 28. 09:21

WWWWWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
és megint csak
WWWWWWWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
már HAWASESŐ esiiiiiiiik ! ! ! ! !
Remélem hóba fordul izibe!!!!!
[font=" 'comic sans ms', sand" class="Apple-style-span"]YEEEAAAAAH[/font]

Kép
Kép
Kép

#273 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 28. 09:46

A fotóalbum topikba linkelhetnétek pár képet, kinél hogy fest most a táj!
Jó lenne látni...
Állítólag közel 50cm hó hullott Hárskóton, ami ide max 10km. Itt meg még mindig csak hawaseső....hihhhetetlen

Kép
Kép
Kép

#274 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 28. 09:48

Idézet

Jó lenne látni...
Állítólag közel 50cm hó hullott Hárskóton, ami ide max 10km. Itt meg még mindig csak hawaseső....hihhhetetlen
Még hawaseső sincs bakker! Neked már káprázik a szemed!Kép

#275 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 28. 10:00

Idézet

Idézet

Jó lenne látni...
Azt azért nehezen tudom elképzelni, hogy a te munkahelyeden - ami kb 2km-re északra van az enyémtől - nem esik...
Jelentem: itt még mindig hawaseső van....de talán mintha szépen lassan menne át szállíingózó hawazásba...

Kép
Kép
Kép

#276 Guest__*

Elküldve: 2009. 01. 28. 10:12

Idézet

Idézet

Idézet

Jó lenne látni...
Azt azért nehezen tudom elképzelni, hogy a te munkahelyeden - ami kb 2km-re északra van az enyémtől - nem esik...
Jelentem: itt még mindig hawaseső van....de talán mintha szépen lassan menne át szállíingózó hawazásba...
Mondom én. Agyadra ment a HAAAAAAWWWWWWWWW!Kép

#277 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 12:21

Na james kattintottam neked most egy képet.Bocsi,de csak 3mpixeles lett,így volt beállítva most a gép.

Kép

#278 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 28. 12:28

Idézet

Na james kattintottam neked most egy képet.Bocsi,de csak 3mpixeles lett,így volt beállítva most a gép.

Hát ez kész.... nálunk meg semmi.... mijé' van ez ígyen????
Kép
Kép
Kép

#279 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 12:35

Idézet

Idézet

Hát ez kész.... nálunk meg semmi.... mijé' van ez ígyen????
Ez tényleg érdekes.30-40 percre lakunk egymástól és ilyen nagy a különbség.Nagyobb város,több ember,több hőt bocsájtotok ki magatokból ami gátolja a további lehülést.Ugye,ugye a sok seggsíp miatt senki sem foglalkozik a hanggal,de a hő teszi a dolgátKép

#280 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 28. 13:32

VÉGRE BASZKI!
Eleredt a hó! Jól megváratott...de végülis ittvan! Remélem esik tetemesebb mennyiség, s akkor tudok majd szauna után anyaszült mezítelenül angyalkát rajzolni hevült testemmel a hideg hóba! :Đ
Dcrysis: a seggsíp mekkora találmány! :-D

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15