HWSW Informatikai Kerekasztal: Időjárásjelentés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Időjárásjelentés

#281 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 28. 13:47

Idézet

VÉGRE BASZKI!
Eleredt a hó! Jól megváratott...de végülis ittvan! Remélem esik tetemesebb mennyiség, s akkor tudok majd szauna után anyaszült mezítelenül angyalkát rajzolni hevült testemmel a hideg hóba! :Đ
Dcrysis: a seggsíp mekkora találmány! :-D
Kép
No comment.

#282 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 14:01

Idézet

Idézet

VÉGRE BASZKI!
Eleredt a hó! Jól megváratott...de végülis ittvan! Remélem esik tetemesebb mennyiség, s akkor tudok majd szauna után anyaszült mezítelenül angyalkát rajzolni hevült testemmel a hideg hóba! :Đ
Dcrysis: a seggsíp mekkora találmány! :-D
Kép
No comment.
nálunk csak eső van -.-' beteg a kép :)

#283 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 01. 28. 14:55

Másfél órája esik a hó, kisebb nagyobb intenzitással... most itt tartunk: kb 1-2 cm vastag hótakaró, nem több. Jó lenne ha belehúzna a haw! Még átlátszik a hóréteg alól a térkő mintázata....
Kép

Kép
Kép
Kép

#284 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 14:56

Szép a táj arra felé! Rádióban hallgatom hogy van ahol már eléri a 20cm a hó vastagsága... Itt maximum a pocsolya mélysége lehet ennyi, egész nap esik az eső....Kép
Szerk: Azt kihagytam hogy Bács megyéről beszélek! Lehet itt jobb az idő mert ugye csak közelebb van az egyenlítő...
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#285 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 28. 15:13

Idézet

Szép a táj arra felé! Rádióban hallgatom hogy van ahol már eléri a 20cm a hó vastagsága... Itt maximum a pocsolya mélysége lehet ennyi, egész nap esik az eső....Kép
Szerk: Azt kihagytam hogy Bács megyéről beszélek! Lehet itt jobb az idő mert ugye csak közelebb van az egyenlítő...
Persze-persze, Szolnok a világ közepén...Kép

#286 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 28. 15:17

Idézet

Így már érthető... csakis az egyenlítőhöz való közelség lehet a magyarázat.... de ne izgulj, tik es távolodtok az egyenlítőtű, ott is hamarosan hawazni fog.... hiddeee!
Kép
Kép
Kép

#287 Felhasználó inaktív   SonyBlack 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 15:47

Idézet

Így már érthető... csakis az egyenlítőhöz való közelség lehet a magyarázat.... de ne izgulj, tik es távolodtok az egyenlítőtű, ott is hamarosan hawazni fog.... hiddeee!
Én elhiszem mert az időjárás kicsit kezd megbolondulni! Nálatok még mindig esik?
Athlon 64 X2 4800+ AM2 2*512kb, Asus M2N-E SLI nForce 500SLI, 2GB DDR2 800MHz, Radeon HD2400 Pro 256MB Sapphire

#288 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 01. 28. 16:00

Inkább it Pesten esne a hó, vagy legalább is eső helyett rágógumi, az lenne még az igazi!Kép

#289 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 28. 16:49

Idézet

Idézet

Én elhiszem mert az időjárás kicsit kezd megbolondulni! Nálatok még mindig esik?
Hol hó, hol havaseső...most épp havaseső...szóval latyak mindenütt...
Kép
Kép
Kép

#290 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 17:15

Nálunk reggel eső eset, majd lett haaseső, és utána hó. Szóval az utak, meg a járdák tele vannak latyakkal, ráadásul még a szél is "kellemesen fujdogált". Ha tisztán esne a hó, már egy fokkal elviselhetőbb lenneKép

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#291 Felhasználó inaktív   wildláma 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 18:14

2 napja esik!
Kép

#292 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 18:35

Idézet

2 napja esik!
Mivel délröl a mediterrán éghajlatról jön a ciklon és a mediterán éghajlatot az jellemzi hogy télen sok a csapadég nyáron meg szinte nincsKép

#293 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 28. 21:25

Hát a korábban linkelt képen a hawazásról, egyben a csúcsot is jelentette. Délután már inkább csak hawaseső hullt. Viszont idén először, legalább kellett hawat-lapátolnom. Ami mellé természetesen egy nagy korty Canadian Whiskey is járt. (a jávorszarvaspisi, ugye norb?)

Aztán többször már nem is kellett, mivel átváltott esőbe a hó, majd mág az is elállt. Hát ennyit, az idei télről? Épphogy kimutatta foga fehérjit, ozt ennyi? Nemakarom eehinni....

Kép
Kép
Kép

#294 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 28. 22:06

Győrben egész nap esett, de nem a hó, hanem az eső. Még mindig esik.
Állítólag a Bakonyban nagy hó van :Đ Valaki tud mondani valami hírt Pápa és környékéről, vagy esetleg Döbröntéről? Mert pénteken megyek oda disznóvágásra (busszal) Kép

#295 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 28. 22:15

Idézet

Állítólag a Bakonyban nagy hó van :Đ Valaki tud mondani valami hírt Pápa és környékéről, vagy esetleg Döbröntéről? Mert pénteken megyek oda disznóvágásra (busszal) Kép
Ha Celldömölk Pápa környékének számít /30 km/, akkor itt váltakozóan volt eső és hó + egykis havaseső.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#296 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 01. 28. 22:18

Idézet

Idézet

Ha Celldömölk Pápa környékének számít /30 km/, akkor itt váltakozóan volt eső és hó + egykis havaseső.
Köszi. Remélem Döbrönte fele is ilyesmi a helyzet, mert akkor el tudok menni.

#297 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 29. 05:31

Veszprém: megint eső esik....

Döbrönte sem lehet olyan vészes, de ma megyek arra, déluán már többet tudok. Farkasgyepű az rendesen be szokott havazni, de Pápa fele mindig kitisztul. Ha ráér, akkor délután többet tudok mondani.

Kép
Kép
Kép

#298 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 06:37

Szfvár: itt is továbbra esik az eső :Đ

#299 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 29. 06:48

Celldömölk: Kellemes meglepetés reggelre, kinézek az ablakon és tiszta fehér mindenKép VégreeeeeKép

Porch Monkey 4 Life!

#300 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 01. 29. 07:20

Idézet

Szfvár: itt is továbbra esik az eső :Đ
Hallgattam reggel a fehérvári Yo rádiót (6:50-7:00) és aszongya a tag: "most érkezett egy SMS, hogy Veszprémben szakad a hó! Hu de jó nekik...bárcsak itt is esne..."
Én nemtom, melyik földim írt, de akkor még csak ESŐ esett! Tudom, mivel kocsiban ültem! :-D
Most kezdett el átváltani valami darás esőbe....talántalán hawasesőbe.... de ez még karcsú.... most épp 1mm vastag fátyol lehet a kocsikon... vicc ez, nem hawazás....

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17