HWSW Informatikai Kerekasztal: Időjárásjelentés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Időjárásjelentés

#321 Felhasználó inaktív   felegyi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 01. 14:05

6:40-kor kezdett el esni a hó és még mindig tart... pedig már kezdtem örülni a melegebb időnek.
"Believe the lie" - The X-files

Kérlek nézd meg ezt ---> http://petitionspot....ions/jericho2  és szavazz, hogy Barker mester mihamarabb nekilásson a Jericho 2-nek!

#322 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 02. 01. 14:07

Idézet

6:40-kor kezdett el esni a hó és még mindig tart... pedig már kezdtem örülni a melegebb időnek.

Francnak kell a meleg idő. Meleg van Nyáron is.

HIDEGET s HAWAT !

Kép
Kép
Kép

#323 Felhasználó inaktív   TargetCJ 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 01. 14:52

Idézet

Idézet

HIDEGET s HAWAT !

Nem értek egyet nyarat örökké télem semmit sem lehet csinálni lucskos hideg csomó ruhát kell felvenni 5x annyi idő elkészülni reggelente. Nem csípem.
Free userbars
Free userbars
Free userbars
24

#324 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 01. 14:55

Pesten a XV.kerületbe is esik végre a hóKép.Olyan 3 órahosszáig lesz így kb és holnapra nem lesz semmi csak lucskos trotyis pocsojaKép

#325 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 01. 14:56

Idézet

Pesten a XV.kerületbe is esik végre a hóKép.Olyan 3 órahosszáig lesz így kb és holnapra nem lesz semmi csak lucskos trotyis pocsojaKép
Igen itt Újpesten is elkezdett esni a hó!

#326 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 14:57

Idézet

Idézet

HIDEGET s HAWAT !

Nem értek egyet nyarat örökké télem semmit sem lehet csinálni lucskos hideg csomó ruhát kell felvenni 5x annyi idő elkészülni reggelente. Nem csípem.
Az embereknek mindig az kell,ami nincs...Ha hideg van,akkor azt mondják,h lehetne már melegebb.Ha meleg van,akkor hogy lehetne már hidegebb.Szval nekünk semmi se jó,de ez nem újdonság:)
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#327 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 01. 15:24

Idézet

Idézet

Idézet

HIDEGET s HAWAT !

Voltál te gyerek? Hógolyózás, szánkózás, hóemberépítés, síelés, fakutyázás, korizás a balcsin...
felnőttként: hólapátolás (kupica után!), favágás (szintén), szaunázás (majd hóbanfetrengés), kandalló mellett olvasás...ilyesmik. Imádom az igazi Telet. A latyakot én sem szívlelem.

Mióta alállt a hó Veszprémben, azóta olvad. Sajnos. Most jön majd a lucskos tél.....brrrrr. Persze azért még tartja magát a hó..de az utak már teljesen tiszták.

Kép
Kép
Kép

#328 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 15:30

A 16ban hatalmas pelyhekben esik a hó!

#329 Felhasználó inaktív   Depresszió 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 01. 17:16

itt Reggel kezdet Hó esni de most hideg van !

#330 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 03. 05:34

Ezt a barom időt ! ...A hétvégi hótakaróra most esik az eső..Kép

#331 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 03. 05:44

Idézet

Milyen hótakaróra druszám? Estére itt a Dózsában már csak nyomokban volt egy egy hókupacka..
Kép
Kép
Kép

#332 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 03. 05:59

Idézet

Idézet

Milyen hótakaróra druszám? Estére itt a Dózsában már csak nyomokban volt egy egy hókupacka..
A Dózsa más világ...:Đ Kíváncsi vagyok, Zircen mi esik most !

#333 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 07:39

fehérváron is esik az eső -.-'Kép

#334 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 09:40

jo reggelt emberek,tegnap voltam Dublinban,kocsival.Az ut ket-harmadaban olyan hoeses volt,mint otthon sosem.A sok barom ir sofor meg ugye csak filmekbol ismeri a havat,tehat volt kaosz rendesen.Mindenfele kocsik az arokban,meg utkozesek az uton.Annyi nem esett mint az Angoloknal,de 7-8 cm siman lehullott nehany ora alatt.Azt mondjak 82-ben volt ilyen utoljara.

#335 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 03. 09:49

Idézet

jo reggelt emberek,tegnap voltam Dublinban,kocsival.Az ut ket-harmadaban olyan hoeses volt,mint otthon sosem.A sok barom ir sofor meg ugye csak filmekbol ismeri a havat,tehat volt kaosz rendesen.Mindenfele kocsik az arokban,meg utkozesek az uton.Annyi nem esett mint az Angoloknal,de 7-8 cm siman lehullott nehany ora alatt.Azt mondjak 82-ben volt ilyen utoljara.
Tegnap láttam a TV-ben mi megy ott....adhatnátok egy kicsit ide is! Mert ami lehullott egy nap alatt, felolvad másnap.
Te gael: a beceneved honnan jött? Mert a Freihegyen láttam ezt felírva egy repülőre is...egyből eszembe jutottál :Đ

Kép
Kép
Kép

#336 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 10:03

Idézet

Idézet

Tegnap láttam a TV-ben mi megy ott....adhatnátok egy kicsit ide is! Mert ami lehullott egy nap alatt, felolvad másnap.
Te gael: a beceneved honnan jött? Mert a Freihegyen láttam ezt felírva egy repülőre is...egyből eszembe jutottál :Đ
Hat,van egy legitarsasagom isKépAz Ir oslakosokat hivtak igy meg a Druidak alltal beszelt regen kihalt nyelven.A ho miatt ne aggodj,ha minden jol megy,akkor holnapra mar arrafele is bebaszik az idojaras:)

#337 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 10:25

Helló mindenkinek!
Győrben elég hűvöskés az idő (3-4 fok), az eső tegnap késő este óta folyamatosan esik. Ja, és hó már nincs (rásegített az enyhe időjárás és az eső).

Tjames: Mégegyszer köszönöm szépen a segítségedet/információdat Döbröntéről, egy nagy élmény volt Kép Gondolom csuklottál pénteken estefelé, mert koccintottam az egészégedre Kép

Üdv

#338 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 11:20

Es megint havazik:)

#339 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 03. 11:27

Idézet

Helló mindenkinek!
Győrben elég hűvöskés az idő (3-4 fok), az eső tegnap késő este óta folyamatosan esik. Ja, és hó már nincs (rásegített az enyhe időjárás és az eső).

Tjames: Mégegyszer köszönöm szépen a segítségedet/információdat Döbröntéről, egy nagy élmény volt Kép Gondolom csuklottál pénteken estefelé, mert koccintottam az egészégedre Kép

Üdv

Örülök hogy jó volt! És irigyellek is egyben érte :Đ Jó is az a disznyótoros.... hm....

Gael: A hawat irányítsd inkább Kronplatz felé (olasz-osztrák határ) mert szombattól ideiglenesen ott a székhelyem! :-D Köszi!

Kép
Kép
Kép

#340 Felhasználó inaktív   reszegyseg 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 03. 11:32

Idézet

Idézet

Helló mindenkinek!

Üdv

Örülök hogy jó volt! És irigyellek is egyben érte :Đ Jó is az a disznyótoros.... hm....

Gael: A hawat irányítsd inkább Kronplatz felé (olasz-osztrák határ) mert szombattól ideiglenesen ott a székhelyem! :-D Köszi!
mesz a hidegbe?Telen?
en meg jovo heten megyek Spanyolba,egy het semmitteves.Remelem nem lesz szar ido

Téma megosztása:

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.