HWSW Informatikai Kerekasztal: Időjárásjelentés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Időjárásjelentés

#381 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 17. 10:06

Idézet

Idézet

Idézet

Győr: -1C° és tegnap délután óta esik a hav úgy, hogy meg is marad. Kb olyan 10-12 centi hó van és a szél is fúj, szóval akármerre forulok, mindig belenyomja a havat a pofikámba Kép Ja, és állítólag Balatonfüreden (mivel onnan valósi vagyok Kép ) is esitk a hó, elég erőteljesen és kb 1C° van...
Igaz a hír! Herenden is ugyanaz a helyzet, mint VP-ben! Füredi vagy? Oda jártam technikumba anno, na meg a Vénuszba,Pinkóba,Árpád sörözőbe... :Đ
Hát remélem azért szombaton eljutok Úrkútra szülinapi zsúrozni Kép Vénuszról, meg a Pinkóról nem tudok semmit, de az Árpád söröző az jó hely, bírom Árpi bácsit :-D Azok a meleg büfésmelós napok után milyen jó is volt beülni nyáron 1-2 pofa sörre Kép Kép
Hogy a témánál maradjunk, Vénusz=autóbusz állomáson lévő kiülős hely, Pinkó=Pinkóczi söröző, ma már lehet, nem így híjják, az Árpád sörözőtől mész a Széchényi suli felé,és ott lesz a kanyarban ez a söröző, közel az Árpádhoz! Rémlik? :)
Hogy ne legyen teljesen off: szállingózik a hó!:)

#382 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 17. 10:08

Idézet

Idézet

Idézet

EMBEREK most jöttem rá mit fogok tenni este!

VÉGRE valahára kipróbálhatom, hogy szauna után BELEFEXEK a hóba!!!!!

Akinek van kedve csatlakozhat!
Sajnos nem jó, ma megyek vissza délután a háziorvosomhoz a Dózsába! 2 nap láz volt,influenza, 5 nap táppénz. Így csak a Bagoly maradt volna,ott is van hideg-meleg dolgok váltakozása! ( sör-pálesz-forralt bor)Kép Voltam ott egy éve kb., de egyszer poénból elmegyünk! :Đ (na meg inni):-D
Az buli lenne, a Bagolyban talizni. Kb 1 percre lakok tőle :)
Szerinted nem tudom?!:) De nemsokára szavadon foglak! Ha bátor vagy... és szomjas! Ma sajna nem jó! Gyógyszerre nem iszom...:)

#383 Felhasználó inaktív   biolencse 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 17. 11:49

Nálunk rendületlenül, de gondolom csakúgy, mint az ország legnagyobb részén esik a hó. Mit esik? Már majdnem hogy szakad. Fél órán belül találkozok is egy meteorológussal, aki elmondja nekem, hogy meddig lesz ez így.
biolencse
Get your Portable ID!

Bögyös krampuszlányok hada vigyen a pokolba és örökre boldog leszek. XD

#384 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 11:54

Idézet

Nálunk rendületlenül, de gondolom csakúgy, mint az ország legnagyobb részén esik a hó. Mit esik? Már majdnem hogy szakad. Fél órán belül találkozok is egy meteorológussal, aki elmondja nekem, hogy meddig lesz ez így.
Akkor már odakérdezhetnél, hogy konkrétan Db időjárási jövőjéről mit tudna elmondani. Kép Itt is napok óta hol csak hullik, hogy (mint most is) szakad.

#385 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 02. 17. 12:00

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

EMBEREK most jöttem rá mit fogok tenni este!

VÉGRE valahára kipróbálhatom, hogy szauna után BELEFEXEK a hóba!!!!!

Akinek van kedve csatlakozhat!
Sajnos nem jó, ma megyek vissza délután a háziorvosomhoz a Dózsába! 2 nap láz volt,influenza, 5 nap táppénz. Így csak a Bagoly maradt volna,ott is van hideg-meleg dolgok váltakozása! ( sör-pálesz-forralt bor)Kép Voltam ott egy éve kb., de egyszer poénból elmegyünk! :Đ (na meg inni):-D
Az buli lenne, a Bagolyban talizni. Kb 1 percre lakok tőle :)
Szerinted nem tudom?!:) De nemsokára szavadon foglak! Ha bátor vagy... és szomjas! Ma sajna nem jó! Gyógyszerre nem iszom...:)
Mi az hogy HA bátor vagy? Ahhoz nem kell bátorság hogy Vilma nénihez átugorjak inni egy pofa sert. Ismernek ott :D Nekem ez hazai pálya :D
Veszprém: hawazás intenzitása csökkenik. Sőt....nagyon kevés hullik, gyorsan olvad.

Kép
Kép
Kép

#386 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 12:24

Kúvva haw!Én ezt nem hiszem el,miért nem tud már elmenni?Miért nem tud már normális idő lenni?KépA rohadt sok hó ami elolvadt kimosta a bolti kocsiátjáró alatt a földet,és beszakadt vagy 30%-a az átjárónak.Lehet képeket csinálni arról hogy milyen,koslatni be az önkormányzatra bejelenteni hogy intézkedjenek az ügyben,és reménykedni hogy létezzen még az a cég ami ezt régen megcsinálta mert különben megszoptuk.Vááh,nem érdekel ha valaki gonosznak hisz,de ez a hó idén csak bajt hozott ránk!Legszívesebben egy lángszoróval futkosnék az utcán mostanság.Kép

#387 Felhasználó inaktív   whabaky 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 17. 13:40

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Győr: -1C° és tegnap délután óta esik a hav úgy, hogy meg is marad. Kb olyan 10-12 centi hó van és a szél is fúj, szóval akármerre forulok, mindig belenyomja a havat a pofikámba Kép Ja, és állítólag Balatonfüreden (mivel onnan valósi vagyok Kép ) is esitk a hó, elég erőteljesen és kb 1C° van...
Igaz a hír! Herenden is ugyanaz a helyzet, mint VP-ben! Füredi vagy? Oda jártam technikumba anno, na meg a Vénuszba,Pinkóba,Árpád sörözőbe... :Đ
Hát remélem azért szombaton eljutok Úrkútra szülinapi zsúrozni Kép Vénuszról, meg a Pinkóról nem tudok semmit, de az Árpád söröző az jó hely, bírom Árpi bácsit :-D Azok a meleg büfésmelós napok után milyen jó is volt beülni nyáron 1-2 pofa sörre Kép Kép
Hogy a témánál maradjunk, Vénusz=autóbusz állomáson lévő kiülős hely, Pinkó=Pinkóczi söröző, ma már lehet, nem így híjják, az Árpád sörözőtől mész a Széchényi suli felé,és ott lesz a kanyarban ez a söröző, közel az Árpádhoz! Rémlik? :)
Hogy ne legyen teljesen off: szállingózik a hó!:)
Jaa, akkor a Vénuszt tudom... minden vasárnap előtte szállok fel a Győri buszra Kép Az Árpádsörözőt meg elég jól ismerem, csak kár, hogy ilyenkor zárva van Kép
Amúgy itt Győrben elállt a havzás (végre Kép ) és még el is kezdett az eddigi olvadni a kemény 2C°ban Kép

#388 Felhasználó inaktív   ferrari123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 13:41

Itt Pesten tegnap este ota folyamatosan esik a ho.
Online ID:Ferrari012345
Logitech

#389 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 15:46

Idézet

itt is bár már lassan kezd elállni

#390 Felhasználó inaktív   Ányy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 15:48

Idézet

Idézet

itt is bár már lassan kezd elállni
Nálunk egész deélelőtt esett, de már nemsok maradt belőle.

98% of the internet population has a Myspace. If you're part of the 2% that isn't an emo bastard, copy and paste this into your sig. <- Én csak facebookon vagyok fent :D

Porch Monkey 4 Life!

#391 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 07:25

Hát gyerekek nem gondoltam volna, hogy február közepén fogom látni az elmúlt évek teleinek legnagyobb havát. Tegnaphoz képest ma se vagyok boldogabb ettől. A sífanatikusok biztos örülnek.

#392 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 18. 07:32

Idézet

Hát gyerekek nem gondoltam volna, hogy február közepén fogom látni az elmúlt évek teleinek legnagyobb havát. Tegnaphoz képest ma se vagyok boldogabb ettől. A sífanatikusok biztos örülnek.
Örülnék neki, de! Egyrész itt a tagnap esett hó elolvadt már délutánra. Éjjel esett valami, de csak mutatóba. Síelni persze tudnék menni Eplénybe, de ott meg tönkre vannak a ratrakok és szar a pálya minősége. Talán majd holnap. Viszont a hó miatt nem tudok maszekolni, ergo miből lesz pénzem? Szóval kezdek azon a véleményen lenni, hogy a hó ideje dec-jan és jó lenne ha akkor viszont RENGETEG lenne! Most elég lenne nekem ha a sípályán lenne JÓ MINŐSÉGŰ. Ez a reggel esik, délelőtt elolvad....ez nekem sem jön be.
Kép
Kép
Kép

#393 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 18. 08:36

Veszprém, 08:00: -7,5 C fok. Ez még hagyján, de tönkrement a gázcsapnál valami szelep vagy tömítés, így tegnap este óta nincs fűtés az irodaházban. No, nem baj, még sosem ültem az asztalomnál kabátban és bőrkesztyűben...KépLassan a leheletem is látni fogomKép

#394 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 18. 09:43

Idézet

Veszprém, 08:00: -7,5 C fok. Ez még hagyján, de tönkrement a gázcsapnál valami szelep vagy tömítés, így tegnap este óta nincs fűtés az irodaházban. No, nem baj, még sosem ültem az asztalomnál kabátban és bőrkesztyűben...KépLassan a leheletem is látni fogomKép
Most értem Veszprémbe és jelentem enyhült valamelyest az idő. De még mindig kib*szott hideg van. Fehérváron rosszabb volt. Olyastájt voltam kint mint amikor norb írta a kommentet. (8:00) Hát ott volt kb. -10 fok és a szél is fújt. Mintha a csontig bevágott volna a hideg olyan volt. A szó szoros értelmében ráfagyott a pofámra a mosoly...

#395 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 18. 09:48

Idézet

Szombat reggel -16 fokba pakoltunk be a tetőcsomagtartóba, emlékszel? Rajtam még kesztyű sem volt! Na az volt igazán hideg! :Đ
Kép
Kép
Kép

#396 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 18. 10:00

Gyönyörűen süt a nap. Kicsit fürödtem is benne.

#397 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 02. 23. 07:24

Behavazott reggelre. Sőt esik most is mint állat. Még utoljára havatlapátolhattam reggel. Ámbár most már én is az elégedetelenkedőkkel értek egyet: most már legyen vége a "reggel hó, délután latyak" időjárásnak. A hó jöhetett volna december-januárban. Most már késő. Köszönjük, léáttuk, szép volt meg minden. De most már elég. Persze Eplényben remélem még megmarad egy ideig, mindenképp akarok még síelni itthon.
REggel, mikor bejöttem a céghez, kiélvezvén az útburkolat csúszóssága által nyújtott lehetőséget: kézifékkel álltam be két kocsi közé. A nyomvezetésen látszik:
Kép

Kép
Kép
Kép

#398 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 11:19

Itt Fehérváron is csak esik, esik és esik :Đ Kezdem azt érezni, hogy jobb lenne, ha jó idő lenne, de sztem ezzel ti is így vtok! :-D A neten olvastam, hogy 2 napon keresztül havazásra számíthatunk. :)

#399 Felhasználó inaktív   Mathia$ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 02. 23. 15:31

Nálam kellemes 22 fok van , nap sütött de most jött pár felhő Kép

#400 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 02. 23. 16:12

Itten nálunk itthon (Kép) napok óta stabil -10 - 12 fok van, az érintetlen helyeken meg sokszor 40 cm hó Kép. Tegnap is oltári jót síeltem, sípályán errefele egész március végéig lehet Kép.

Imádjuk a gyönyörű erdélyi hegyeket, nemde? :Đ

Téma megosztása:

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.