Idézet
Idézet
Idézet
 Ja, és állítólag Balatonfüreden (mivel onnan valósi vagyok
 Ja, és állítólag Balatonfüreden (mivel onnan valósi vagyok  ) is esitk a hó, elég erőteljesen és kb 1C° van...
 ) is esitk a hó, elég erőteljesen és kb 1C° van...
 Vénuszról, meg a Pinkóról nem tudok semmit, de az Árpád söröző az jó hely, bírom Árpi bácsit
 Vénuszról, meg a Pinkóról nem tudok semmit, de az Árpád söröző az jó hely, bírom Árpi bácsit  Azok a meleg büfésmelós napok után milyen jó is volt beülni nyáron 1-2 pofa sörre
 Azok a meleg büfésmelós napok után milyen jó is volt beülni nyáron 1-2 pofa sörre  

Hogy ne legyen teljesen off: szállingózik a hó!

Súgó
 Súgó

A téma zárva.
 A téma zárva. 

Voltam ott egy éve kb., de egyszer poénból elmegyünk!
 Voltam ott egy éve kb., de egyszer poénból elmegyünk! 

Itt is napok óta hol csak hullik, hogy (mint most is) szakad.
 Itt is napok óta hol csak hullik, hogy (mint most is) szakad.

A rohadt sok hó ami elolvadt kimosta a bolti kocsiátjáró alatt a földet,és beszakadt vagy 30%-a az átjárónak.Lehet képeket csinálni arról hogy milyen,koslatni be az önkormányzatra bejelenteni hogy intézkedjenek az ügyben,és reménykedni hogy létezzen még az a cég ami ezt régen megcsinálta mert különben megszoptuk.Vááh,nem érdekel ha valaki gonosznak hisz,de ez a hó idén csak bajt hozott ránk!Legszívesebben egy lángszoróval futkosnék az utcán mostanság.
A rohadt sok hó ami elolvadt kimosta a bolti kocsiátjáró alatt a földet,és beszakadt vagy 30%-a az átjárónak.Lehet képeket csinálni arról hogy milyen,koslatni be az önkormányzatra bejelenteni hogy intézkedjenek az ügyben,és reménykedni hogy létezzen még az a cég ami ezt régen megcsinálta mert különben megszoptuk.Vááh,nem érdekel ha valaki gonosznak hisz,de ez a hó idén csak bajt hozott ránk!Legszívesebben egy lángszoróval futkosnék az utcán mostanság. 

Kezdem azt érezni, hogy jobb lenne, ha jó idő lenne, de sztem ezzel ti is így vtok!
 Kezdem azt érezni, hogy jobb lenne, ha jó idő lenne, de sztem ezzel ti is így vtok! 

) napok óta stabil -10 - 12 fok van, az érintetlen helyeken meg sokszor 40 cm hó
) napok óta stabil -10 - 12 fok van, az érintetlen helyeken meg sokszor 40 cm hó  . Tegnap is oltári jót síeltem, sípályán errefele egész március végéig lehet
. Tegnap is oltári jót síeltem, sípályán errefele egész március végéig lehet