HWSW Informatikai Kerekasztal: Időjárásjelentés - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Időjárásjelentés

#201 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 22. 17:44

Idézet

Újjabb jelentés nálunk még mindig nem esett egy szem hópihécske sem! (minusz)2 fok van tehát fagy ezerrel és ennyi :Đ kiváncs vagyok mikro látok havat mondjuk nekem nem hiáányzik!szenteste és karácsony két napján essen persze de utánna már ne Kép
Utána ne olvadjanak el,szálljanak vissza az égbe KépKépKép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#202 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 22. 17:47

Idézet

Idézet

Újjabb jelentés nálunk még mindig nem esett egy szem hópihécske sem! (minusz)2 fok van tehát fagy ezerrel és ennyi :Đ kiváncs vagyok mikro látok havat mondjuk nekem nem hiáányzik!szenteste és karácsony két napján essen persze de utánna már ne Kép
Látom te érted miről beszélek KépKépKép

#203 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 22. 17:54

Idézet

Idézet

Idézet

Nem nagyon szeretem se a havat,se a telet.De 1x 1 évben kibírom,csak utána nehéz visszaállni a kockulásból Kép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#204 Felhasználó inaktív   @darkking@ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 22. 19:00

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Nem nagyon szeretem se a havat,se a telet.De 1x 1 évben kibírom,csak utána nehéz visszaállni a kockulásból Kép
:-D én sem szeretem mert útközben ugye kocsival nme éppen kellemes persze karácsony úgy szép ha fehér karácsony de csak addig :) nem csak kockul az ember de hízik is Kép

#205 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 22. 19:22

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

:-D én sem szeretem mert útközben ugye kocsival nme éppen kellemes persze karácsony úgy szép ha fehér karácsony de csak addig :) nem csak kockul az ember de hízik is Kép
Na,hát a hízásról ne is beszéljünk Kép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#206 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 12. 03. 07:22

Hó hahó, hol a hó????
De most komolyan... megint kerekes szánon jön a Télapó???

Kép
Kép
Kép

#207 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 08:28

Örülök nekiKépJöjjön csak apóka kerekes szánon Huskey kutyákkal.Imádom mikor nincs semmi ami akadályozhatná a közlekedést.Inkább az eső essen mint a hó.Kép

#208 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 12. 03. 08:38

Idézet

Örülök nekiKépJöjjön csak apóka kerekes szánon Huskey kutyákkal.Imádom mikor nincs semmi ami akadályozhatná a közlekedést.Inkább az eső essen mint a hó.Kép
Ezt nem mondod komolyan.... Milyen gyerekkorod volt néköd? Én úgy szerttem (szeretem) a havt mint állat! Szánkózni, hógolyózni, síelni....csudi-csudi jó!!!!!
Nagyon remélem hogy idén végre lesz akkora hó, hogy az Eplényi pályán tudjunk síelni (legalább 2 hónapig). És akkor még nem vagyok nagyigényű, mivel az eplényi sízezon többször volt 3 hónapos is. Magyarországon itt van a leghosszabb ifdeig síelhető pálya. Nem nagy, de kivilágított, így este 21:00-ig síelhető. De se tavaly, se tavalyelőtt összesen nem volt egy hétnyi síelő idő.
Én a latyakot nem bírom, úgyhogy az eső csak ne essen. Hó vagy...hó

Kép
Kép
Kép

#209 Felhasználó inaktív   Dcrysis02 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 08:45

Idézet

Idézet

Ezt nem mondod komolyan.... Milyen gyerekkorod volt néköd? Én úgy szerttem (szeretem) a havt mint állat! Szánkózni, hógolyózni, síelni....csudi-csudi jó!!!!!
Nagyon remélem hogy idén végre lesz akkora hó, hogy az Eplényi pályán tudjunk síelni (legalább 2 hónapig). És akkor még nem vagyok nagyigényű, mivel az eplényi sízezon többször volt 3 hónapos is. Magyarországon itt van a leghosszabb ifdeig síelhető pálya. Nem nagy, de kivilágított, így este 21:00-ig síelhető. De se tavaly, se tavalyelőtt összesen nem volt egy hétnyi síelő idő.
Én a latyakot nem bírom, úgyhogy az eső csak ne essen. Hó vagy...hó
A gyerekkorom?Jó volt!Szánkóztunk,hógolyóztunk,boboztunk,minden megvolt.Szeretem még ezeket de tudod amióta dolgoznom kell nem nagyon örülök neki hogy a hó miatt kések,nem indul be a kocsi,vagy netán a buszom késik.Igaz nekem csak 10km-re van a munkahelyem,plusz egy km gyalog,lehet kevésnek találja valaki,de nekem éppen elég.És nem szeretém ezt térdig érő hóban megtenni.Meg alapban nem jó se nekem,se apámnak a hó mivel egy üzletet kell vezetnünk.Főnök nélkül mi legyen?Főleg ha ő nyitja a boltot.Már csak azért sem szeretem a havat mert fenyegetésnek érzem ilyenkor.Bocsánat ha ez gond(és ezt nem szarkasztikusan értettem)Kép

#210 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 12. 03. 09:03

Nem vetem annak. Persze érthető hogy ha megélhetésről van szó, akkor az előrébbvaló mindennél. Ezért ponstosítok én is. Veszprém, és Eplény legyen havas. Eplény nagyon!
Kép
Kép
Kép

#211 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 12. 03. 11:54

Kép

Gyenge melegfront

Kép Minimum 4°c

Maxiamum 8°c

Napi előrejelzés

KépCsütörtök 10°cKépPéntek 7°c

#212 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 12. 03. 12:05

Idézet

KépGyenge melegfrontKép Minimum 4°c[color= #ff0000" class="Apple-style-span] Maxiamum 8°c [color= #ffffff" class="Apple-style-span]Napi előrejelzésKépCsütörtök 10°cKépPéntek 7°c[/color][/color]
És mégis hol, ha szabad tudnunk... Mármint honnan való vagy? Mert gondolom nem a Timbuktui időjárást linkelted....
Kép
Kép
Kép

#213 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 03. 13:18

Idézet

Idézet

KépGyenge melegfrontKép Minimum 4°c[color= #ff0000" class="Apple-style-span] Maxiamum 8°c [color= #ffffff" class="Apple-style-span]Napi előrejelzésKépCsütörtök 10°cKépPéntek 7°c[/color][/color]
És mégis hol, ha szabad tudnunk... Mármint honnan való vagy? Mert gondolom nem a Timbuktui időjárást linkelted....
hát én miskolci vagyok!Kép

#214 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 12. 03. 13:24

Idézet

Idézet

Idézet

Akkor add át üdvözletem Daveoutnak!
Amőgy itt Veszprémben olyan se idő van. Se nincs fagy, se nem süt a nap, se nem esik az eső (se nem a hó). Gyerekcsinálós idő van.

Kép
Kép
Kép

#215 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 03. 13:27

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Amőgy itt Veszprémben olyan se idő van. Se nincs fagy, se nem süt a nap, se nem esik az eső (se nem a hó). Gyerekcsinálós idő van.
na az a jó!Kép
[color= #00ff00" class="Apple-style-span]használd a szerkesztést, ha elrontasz valamit.... Kép[/color]

#216 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 03. 13:37

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

na az a jó!Kép
[color= #00ff00" class="Apple-style-span]használd a szerkesztést, ha elrontasz valamit.... Kép[/color]
OK! na én tűzök majd holnap leszek..pápá

#217 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 12. 19. 11:58

Srácok, itt a Bakonyban behavazott!
10:20-kor csináltam a kocsiból egy videót a telóval Farkasgyepűn.

és havazik....

Kép
Kép
Kép

#218 Felhasználó inaktív   Scoo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 19. 12:08

Itt esős mocsok idő van már vagy négy napja. Ráadásul holnap is dolgozni kell. Hát nem vagyok ünnepi hangulatban az fix.
Arra bezzeg milyen szépen havasak a fák.

#219 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 19. 14:08

Itt felettetek Szlovákiában se különb esik már tegnap óta, de már........havaseső esik úgyhogy már halad a gyönyörű, ragyogó hó felé :Đ

#220 Guest__*

Elküldve: 2008. 12. 19. 14:34

Nálunk rohadt szar,eső esik pedig Dunántúlon lakom és meterológus azt mondta h Dunántúlon már reggeltől havazni fog.Kép Karácsonyra előrelátható időjárás: felhős-napos idő várható,csapadék nem valószínű viszont nagyon hideg lesz.

Téma megosztása:

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.