Milyen játékot toltál ki most éppen?
Elküldve: 2009. 10. 13. 07:28
Wolfenstein
Nekem tetszett. Über fokozaton nyomtam. Igazából nem volt nehéz a játék nagy részében. Az utolsó két pályán mondjuk már visszavittem a nehézséget, mert tényleg nagyon durván sok ellenfelet küldenek az ember ellen plusz a játékvégi boss harc is elég durva. Igazából az utolsó két pályáig élveztem is a játékot. Onnan már kicsit untam, mivel újat már nem igen tudot mutatni. Csak annyit csináltak, hogy egyre több ellenséget küldtek az emberre. Új ellenfelek, fegyverek, képességek már nem jöttek.
De azért tetszett. Elég sokféle pályán volt benne (ásatás, zeppelin, templom, város, kastély stb), a grafikát se fikázom. Elment az. A képernyő víz és gőzefeket különösen tetszett. Az AI az mondjuk elég gáz. Viszont a fejlődés, a különleges képességek valamint a paranormális nácik tetszettek.
Mégegyszer nem játszanék vele, de azért egynek jó volt.
#803 Guest__*
Elküldve: 2009. 10. 13. 09:09
Resident Evil 5! Hatalmas játék volt, nagyon tetszett. Biztos hogy nem utoljára játszottam ki.
Elküldve: 2009. 10. 13. 11:47
Runaway A Road Adventure-t másodjára. Majd újra neki látok a Dream of the Turtle-nek is.
Elküldve: 2009. 10. 13. 17:05
Batman: Arkham Asylum
A Végén az a rengeteg bunyó nagyon állat:) És mindíg a kőkemény bunyót részesítem előnyben és a játékban is eszerint cselekedtem:) Élveztem a Gamma minden percét...És a Cselindzsek is jók:)
A Végén az a rengeteg bunyó nagyon állat:) És mindíg a kőkemény bunyót részesítem előnyben és a játékban is eszerint cselekedtem:) Élveztem a Gamma minden percét...És a Cselindzsek is jók:)
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
Elküldve: 2009. 10. 13. 17:41
Idézet
Batman: Arkham Asylum
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 10. 13. 20:56
Idézet
Runaway A Road Adventure-t másodjára. Majd újra neki látok a Dream of the Turtle-nek is.
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2009. 10. 14. 15:58
Call of Duty 4 veteran.Nah,csak sikerült...így ez volt életem eddig legnehezebb játéka...elkezdtem azt a bónusz repülős pályásat is...hát ha valamit,akkor azt lehetetlen veteránon végigvinni.1 perc az egészre LOL hát az 1. ütközet után marad 20 mp és akkor még jön a 2. ütközet aztán fel a lépcsőn,ott is vannak,végig a folyosón ott is vannak vagy 10-en...de már magasról lesz*rom,nem idegesítem tovább magam...
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 10. 14. 16:38
Idézet
Call of Duty 4 veteran.Nah,csak sikerült...így ez volt életem eddig legnehezebb játéka...elkezdtem azt a bónusz repülős pályásat is...hát ha valamit,akkor azt lehetetlen veteránon végigvinni.1 perc az egészre LOL hát az 1. ütközet után marad 20 mp és akkor még jön a 2. ütközet aztán fel a lépcsőn,ott is vannak,végig a folyosón ott is vannak vagy 10-en...de már magasról lesz*rom,nem idegesítem tovább magam...
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."
Elküldve: 2009. 10. 14. 16:42
Idézet
Idézet
Egyébként kaptam valami Arcade Mode-ot.Az mire jó...?
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 10. 14. 16:44
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 10. 14. 16:45
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 10. 14. 21:03
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 10. 14. 21:15
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 10. 20. 10:57
Stranglehold:
Nagyon rövid volt az a hét pálya, persze a leghosszabb a legrosszabb volt, a második. Rövid, de jó, és normálba a végefele nagyon meghülyül a játék! Kicsit nehéz lesz!
Brothers In Arms: Hells Higway:
Nem értettem, mi baja a főhősnek (semmi poént nem lőttem le!), még akkor se amikor megmagyarázta:)! Várom a következő részt, mert ki volt írva hogy folytatjuk.
Quantum of Solace:
Gyűlöltem az egészet, csak azért vittem végig, mert megvettem. Hál istennek megtetszett a lopakodós részek miatt. Ez is rövid volt, de nem bántam!
Elküldve: 2009. 10. 20. 13:32
The Godfather 2 : Eszméletlen volt,kedvencem.Ha le lehetne venni a mellényt meg a töltényövet külön,akkor nem töröltem volna le,máig játszanám
10/10
#817 Guest__*
Elküldve: 2009. 10. 20. 18:29
Uncharted 2 nagy élmény volt az biztos!!
més trófeákat meg kincseket szerzek meg multi, szal van még benne...
més trófeákat meg kincseket szerzek meg multi, szal van még benne...
Elküldve: 2009. 10. 22. 10:42
Saints Row 2:
Nagyon jó volt! Igaz, az utolsó küldetést el kellett kezdenem mégegyszer, mert a stáblista után lefagyott
! De egy rakáta kellett a csávónak és vége lett. Az extra küldit nem tudtam, hogy kell, mert a térképen már nem volt rajta, de segített a youtube:)! A legjobb GTA klón (persze majd ha kijön a Mafia 2 akkor már nem ez lesz:))!
Nagyon jó volt! Igaz, az utolsó küldetést el kellett kezdenem mégegyszer, mert a stáblista után lefagyott
#819 Guest__*
Elküldve: 2009. 10. 24. 21:27
Uncharted 2 Platinumra. Nem volt nehéz, lehetett volna nehezebbre csinálni az egész játékot ez a hiba 10pontos értékből sokat elvesz.
Elküldve: 2009. 10. 24. 21:35
Idézet
Uncharted 2 Platinumra. Nem volt nehéz, lehetett volna nehezebbre csinálni az egész játékot ez a hiba 10pontos értékből sokat elvesz.
Hát lol, ennyire erővel anno. Half-Life, Doom, TES se lehetett volna 10 pontos, mert ott még achievement se volt.
Egyébként szerintem egy örökzöld 10 pontos. Legalábbis amennyit toltam vele.

Súgó
A téma zárva.