Milyen játékot toltál ki most éppen?
Elküldve: 2009. 10. 27. 19:36
Midnight Club: Los Angeles
Pont most fejeztem be. Utolsó küldi (csakhogy lelassítson minket a játék, nehogy hamar végezzünk) 1 000 000$ beszerzése. Aha, anyád
! Ezért megfogtam az összes kocsimat és eladtam, marad csak a motor. Azzal elmentem a sráchoz, odaadtam neki a lét, majd legördült a stáblista. Az 1 millából volt még 165 000-em, gondoltam szegény kis járgányokat, amiket fájó szívvel eladtam megveszem úrja. Igen ám, de a pénzt nem kellett elkölteni, mert MINDEN INGYEN LETT!!! Az összes kocsi, az összes tuningcucc, a festésért se kell fizetni. Na egyből leggyorsabb kocsi maxra! Köszönöm, de ennyi elég volt a játékból, néha azért előveszem kicsit kolbászolok LA-ban. Nagyon jó játék, és én nagyon sokat szenvedtem vele. 9/10!!!
Elküldve: 2009. 10. 27. 21:18
Dead Spacet végre. Nagyon jó játék, bár nekem kicsit nehéz volt. Cél kipörgetni platinára. Nálam 9/10 a game.
Elküldve: 2009. 10. 28. 07:44
God of War PSP: sose játszottam még Gow játékkal, csak videókat láttam belőle. Azt tudtam, hogy nagy a felhajtás körülötte, de igazán nem értettem, hogy miért. Nos, már a PSP verzió is baromira meggyőző pedig általában nem szoktak kedvelni az ilyen stílusú játékokat. De ez nagyon bejött. Mind a látvány, mind a játékélmény kiemelkedő. Ezutánbele se merek gondolni milyen lehet a nagytestvéren, főleg majd ha jön a PS3-as új rész. Bár gyanús, hogy nem igen lesz szerencsém hozzá.
Elküldve: 2009. 10. 28. 07:47
Brütal Legend: igen egynapon vittem ki két játékot mivel párhuzamosan játszottam velük. Ez is nagyon bejött, bár a végére elfogyott a játék, mind poénok, mind játékmenet tekintetébe. Ettől függetlenül nagyon tetszett, de főleg az eleje üt.
Elküldve: 2009. 10. 28. 10:28
S.T.A.L.K.E.R. Clear sky
Immár negyedszerre. Most nemtudom milegyen, kicsit tanácstalan vagyok. Vigyem ki mégegyszer, vagy rakjam föl a SoC-ot megint, vagy próbáljam ki a Call of Pripyat-ot... Hmm... Nagy dilemma.
Immár negyedszerre. Most nemtudom milegyen, kicsit tanácstalan vagyok. Vigyem ki mégegyszer, vagy rakjam föl a SoC-ot megint, vagy próbáljam ki a Call of Pripyat-ot... Hmm... Nagy dilemma.
Elküldve: 2009. 10. 31. 12:31
Tegnap kitoltam az X-Blades-et és... hát, arra jó volt h elmenjen egy nap a szünetemből, de másra nem nagyon. A játék elején eléggé idegesítő h sok az enemy és lassan végzek vele, a közepén már egy kicsit élvezhető, a végén meg sok az ellenség (igen mégtöbb
), de a szuper meg brutál állat spellekkel egyszerűen ki lehet őket nyírni. Úgy emléxem volt itt egy cikk a játékról és nem kapott vmi sok pontot, egyet is értek vele 
A másik játék meg a Machinarium. Point n Click játék, tele aranyos robotokkal, gyenge, de szintén nagyon aranyos sztorival és és egy nagy adag hangulattal
Nagyon jó kis fejtörők vannak benne, néha izzasztó puzzle-k, de h ne legyünk teljesen letörtek 1-2 résznél van egy könyv ami megmond minden részletet az adott "pályáról", csak egy nagyon egyszerű kis játékot kell teljesíteni benne. Nekem csak 1x kellett használnom
Mindenkinek ajánlom ezt a játékot, csak 4-500 Mega és egy napra teljesen kikapcsolja az embert
A másik játék meg a Machinarium. Point n Click játék, tele aranyos robotokkal, gyenge, de szintén nagyon aranyos sztorival és és egy nagy adag hangulattal
Elküldve: 2009. 11. 03. 01:35
SW: The Force Unleashed
- szuper volt, legjobb SW játék amivel idáig játszottam
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"
Elküldve: 2009. 11. 03. 12:32
Idézet
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 11. 03. 12:36
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 11. 03. 12:37
Idézet
Idézet
Idézet
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 11. 03. 12:48
Nem Vaderrel küzdesz Sidious előtt?
A Wii-s verzióban ez volt, Vader elleni harc döntött arról, hogy fejezed be.
Elküldve: 2009. 11. 03. 12:52
Idézet
na de OFF vége.
![]()
S N A I L T I N E L
@@@@
@@@@@ / """""
@@@@@@ /
@@@@@ /
____@@@@____/
Elküldve: 2009. 11. 03. 12:56
Idézet
Nem úgy van az. A Wii-s változat ugyan az, mint PS2-n, X360-on és PS3-on más. De aztán lehet, hogy nem. Figy. a legelső pályán este volt, vagy világos? Ha este, akkor ugyan az, mint PS2-n, ha nem akkor bocsi:). 200 darab kockát kell összegyűjteni összesen?
Nem Kotával kell harcolni: van Sidius és van Darth Vader. Vader nagyon kemény ellenfél lesz, de ha legyőzöd te is kapsz olyan ruhát, mint az övé volt (nem ugyanúgy néz ki, de rohadtjó!). És az a rossz befejezés.
Elküldve: 2009. 11. 03. 13:14
Idézet
Idézet
Nem úgy van az. A Wii-s változat ugyan az, mint PS2-n, X360-on és PS3-on más. De aztán lehet, hogy nem. Figy. a legelső pályán este volt, vagy világos? Ha este, akkor ugyan az, mint PS2-n, ha nem akkor bocsi:). 200 darab kockát kell összegyűjteni összesen?
Nem Kotával kell harcolni: van Sidius és van Darth Vader. Vader nagyon kemény ellenfél lesz, de ha legyőzöd te is kapsz olyan ruhát, mint az övé volt (nem ugyanúgy néz ki, de rohadtjó!). És az a rossz befejezés.
Amúgy azért nem vágom, mi alapján dönt a gép, mert:
Amikor a végére értem a játéknak, legyőztem Vadert, és utána Palpatine-nal harcoltam (és meghaltam).
Rögtön ezután legyőztem Vadert újra, de akkor már a rossz oldalt kaptam meg (és így vittem ki a játékot).
De ha valaki megmagyarázza, hogy dönt a játék, annak örülnék.
Elküldve: 2009. 11. 03. 15:18
Idézet
Idézet
"There's room at the top they're telling you still
Elküldve: 2009. 11. 03. 15:26
Idézet
Idézet