HWSW Informatikai Kerekasztal: Milyen játékot toltál ki most éppen? - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Milyen játékot toltál ki most éppen?

#721 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 13. 12:16

Idézet

Legutóbb a Star Wars Republic Commando-t toltam ki. Nem volt rossz játék, de annyira nem fogott meg a Star Wars világ ezen része.
Áááh,sztem a Battlefront 1-2 oda vissza veri a Republic Commandot :Đ nekem az a 2 az örök favorit SW játékok között,meg a Phantom Menace :-D BF3 is jöhetne már.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#722 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 13. 12:28

Idézet

Idézet

Legutóbb a Star Wars Republic Commando-t toltam ki. Nem volt rossz játék, de annyira nem fogott meg a Star Wars világ ezen része.
Áááh,sztem a Battlefront 1-2 oda vissza veri a Republic Commandot :-D nekem az a 2 az örök favorit SW játékok között,meg a Phantom Menace :) BF3 is jöhetne már.
PM volt az első SW-m. (ja nem, 2.-am, első versenyes volt). Igen nehéz volt. :Đ

#723 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 13. 12:30

Idézet

Idézet

Idézet

Áááh,sztem a Battlefront 1-2 oda vissza veri a Republic Commandot :-D nekem az a 2 az örök favorit SW játékok között,meg a Phantom Menace :) BF3 is jöhetne már.
PM volt az első SW-m. (ja nem, 2.-am, első versenyes volt). Igen nehéz volt. :Đ
Jaja,nekem is PS1-en kitoltam és utána pc-n 2x.Nehéz csak az volt amikor a cuccokat kellett megszerezni anakin podjába (vagy mibe) mos espan.Ott elszarakodtam egy jó ideig.Na de ne offoljunk :)

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#724 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 13. 12:31

Idézet

Hát nem tudom. Az RC elég gáz volt, egy agyatlan lövölde, szerintem.
Az RC agyatlan lövölde ? Hát akkor elég furcsa fogalmaid vannak az FPS játékokról. Szvsz a taktikai pozíciók és a konzol feltörések valamint door breachek nem pont az agyatlan lövölde jellemzői. Tulajdonképpen az RC egy modern SWAT. Szvsz a Quake sorozat az agyatlan lövölde ... Most toltam végig a Quake 4-et ... az objectivek fele Destroy ezt meg azt a másik fele meg Return to your squad...

#725 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 13. 12:33

Idézet

Idézet

Az RC agyatlan lövölde ? Hát akkor elég furcsa fogalmaid vannak az FPS játékokról. Szvsz a taktikai pozíciók és a konzol feltörések valamint door breachek nem pont az agyatlan lövölde jellemzői. Tulajdonképpen az RC egy modern SWAT. Szvsz a Quake sorozat az agyatlan lövölde ... Most toltam végig a Quake 4-et ... az objectivek fele Destroy ezt meg azt a másik fele meg Return to your squad...
Tudom, a Battlefrontra gondoltam. Kép Akkor ezek szerint nem játsszottam még az RC-vel.
Egyébként a Battlefront jó kis játék, én imádom az "agyatlan lövöldéket" Kép

#726 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 13. 12:35

Idézet

Idézet

Idézet

Tudom, a Battlefrontra gondoltam. Kép Akkor ezek szerint nem játsszottam még az RC-vel.
Ja jóvan ... azért mondom. Kép Mert a Republic Commando az kicsit összetetteb FPS. :Đ Mondjuk nekem is megvan a Battlefront de kb. 2 hétig volt fent a gépemen mert elég hamar meguntam.

#727 Felhasználó inaktív   Batri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 13. 12:40

Idézet

Idézet

Ja jóvan ... azért mondom. Kép Mert a Republic Commando az kicsit összetetteb FPS. :Đ Mondjuk nekem is megvan a Battlefront de kb. 2 hétig volt fent a gépemen mert elég hamar meguntam.
Battlefront egyedül tényleg hamar unalomba fullad...viszont ps2-n split screen-ben baromi filingesKép

#728 Felhasználó inaktív   Crysisman 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 13. 12:53

Idézet

Idézet

Idézet

Battlefront egyedül tényleg hamar unalomba fullad...viszont ps2-n split screen-ben baromi filingesKép
ezt megerősíthetem! hogy mennyit nyomtuk régen...

#729 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 13. 12:54

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

ezt megerősíthetem! hogy mennyit nyomtuk régen...
Jaja,mi is.Ezért is várom a 3at,remélem abba is raknak split screent.

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

#730 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 09. 13. 13:24

Mini Ninjas,nagyon fasza játék de vannak hibái 9/10 sztem :Đ

#731 Felhasználó inaktív   Zakharov 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 09. 13. 15:52

Resistance 2-t kurva nagy volt

#732 Felhasználó inaktív   Big Z 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 18:10

Medal of Honor: Airborne

hosszabb játékidőre számítottam, de a kampagne jó. a multi sem rossz, bár elég idegesítő, h kempeléssel lehet csak nyerni...

aka bzsp

Xbox Live Gamertag:
NS BigZed

No Sympathy -
a hungarian Halo Reach clan

#733 Felhasználó inaktív   n_csacsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 18:29

plants vs zombies:)
Ahhoz képest, hogy úgy álltam eleinte a játékhoz, hogy "mi ez a sz*r", játék közbe eléggé megtetszett :Đ Nem vagyok a Tower Defense játékok híve, de ezt érdemes volt végigjátszani :-D Sztem eléggé ütős kis játékot hoztak ki magukból a fejlesztőkKép

#734 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 17. 18:40

Idézet

Ahhoz képest, hogy úgy álltam eleinte a játékhoz, hogy "mi ez a sz*r", játék közbe eléggé megtetszett :Đ Nem vagyok a Tower Defense játékok híve, de ezt érdemes volt végigjátszani :-D Sztem eléggé ütős kis játékot hoztak ki magukból a fejlesztőkKép
Szerintem se rossz. Azért szerintem túlértékelt, nehogy már jobbakat kapjon mint mondjuk egy RE5. Egyébként még nem vittem ki, de Resident Evil 4. Most tartok ott ahol a plafont kell megállítani :)

#735 Felhasználó inaktív   Drat 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 18:46

Idézet

Idézet

Szerintem se rossz. Azért szerintem túlértékelt, nehogy már jobbakat kapjon mint mondjuk egy RE5. Egyébként még nem vittem ki, de Resident Evil 4. Most tartok ott ahol a plafont kell megállítani :)
Én a Resi 4 ben egyszerűen nem tudtam haladni annyira szörnyű volt a PC-s irányítás, remélem az 5 jó lett és hoz egy akkora élményt mint anno a 2 adott.
"There's room at the top they're telling you still
But first you must learn how to smile as you kill"

#736 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 18:46

Idézet

Idézet

Nálam meg lazán túlteljesíti. Mesteri játék, a resi5 fel sem ér addig. De megjegyezném, hogy ez saját vélemény.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#737 Felhasználó inaktív   megalonagyix 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 17. 18:51

Idézet

Idézet

Idézet

Én a Resi 4 ben egyszerűen nem tudtam haladni annyira szörnyű volt a PC-s irányítás, remélem az 5 jó lett és hoz egy akkora élményt mint anno a 2 adott.
Én megszoktam az irányítást. És azt kell mondjam hogy JÓ ! ! ! Viszont a grafika le lett csonkítva a PS2-höz képest.

szerk: Szerintem nem is 3D, hanem 2,5 vagy 2.

#738 Felhasználó inaktív   brolin10 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 19:37

Batman Arkham Asylum jó vót.Kép
Glory, glory, Man United,
As the reds go marching on, on, on.
Kép

#739 Felhasználó inaktív   Ragnarök 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 09. 17. 20:50

Half - Life 2, Half - Life 2 Episode One

A sorozat nagyszerűre sikeredett. Éppen még az Episode Two-t nyüstölöm. :Đ Bár azon meglepődtem, hogy milyen rövidre sikeredett az Episode One ... Kép Kicsit csalódtam, amikor hirtelen vége lett. Meg igazából az Episode One annyira nem volt izgalmas, ellenben az Episode Two valamivel pörgősebb és eseménydúsabb.

#740 Felhasználó inaktív   Giga0509 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 09. 17. 20:51

Idézet

Half - Life 2, Half - Life 2 Episode One

A sorozat nagyszerűre sikeredett. Éppen még az Episode Two-t nyüstölöm. :Đ Bár azon meglepődtem, hogy milyen rövidre sikeredett az Episode One ... Kép Kicsit csalódtam, amikor hirtelen vége lett. Meg igazából az Episode One annyira nem volt izgalmas, ellenben az Episode Two valamivel pörgősebb és eseménydúsabb.

Igen,az EP1 ha jól emlékszem csak 7 chapter volt,én is meglepődtemKép

S N A I L T I N E L
        @@@@               
      @@@@@           / """""
     @@@@@@       /           
      @@@@@        /           
____@@@@____/

Téma megosztása:

• (111 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 35