Milyen játékot toltál ki most éppen?
Elküldve: 2010. 12. 27. 19:52
Elküldve: 2010. 12. 27. 20:01
Elküldve: 2010. 12. 27. 21:00
Nos, mivel november eleje óta nincs netem otthon, így végigvittem unalmamba pár játékot újra:
Aliens vs Predator
Mindhárom fajjal Nightmare fokozaton! Rohadt nehéz volt! Főleg emberrel. Már csak multis acsik hiányoznak és ki van maxolva
Vanquish
A legkönnyebb fokozaton direkt csak a "vidd végig a játékot halál nélkül" acsi miatt. Sikerült
DJ Hero 2
Imádom, minden nap azzal játszok minimum egy órát.
Aliens vs Predator
Mindhárom fajjal Nightmare fokozaton! Rohadt nehéz volt! Főleg emberrel. Már csak multis acsik hiányoznak és ki van maxolva
Vanquish
A legkönnyebb fokozaton direkt csak a "vidd végig a játékot halál nélkül" acsi miatt. Sikerült
DJ Hero 2
Imádom, minden nap azzal játszok minimum egy órát.
Elküldve: 2010. 12. 27. 21:07
Idézet: Kyuubi - Dátum: 2010. 11. 04. 09:29
Naruto Shippuden Ultimate Ninja Storm 2
Tegnap dél-körül vette meg a haverom, ma hajnali 4-re végig játszottuk. Laza 14-15 órát ment a PS zsinórba
Tegnap dél-körül vette meg a haverom, ma hajnali 4-re végig játszottuk. Laza 14-15 órát ment a PS zsinórba
ilyenkor bánom hogy nincs konzolom(csak 1 sima ps2 meg 1 ps1)
on:call of duty 4 veteran...huhh voltak izzasztó részek....
Elküldve: 2010. 12. 27. 21:28
Elküldve: 2010. 12. 27. 21:32
Elküldve: 2010. 12. 27. 22:29
RatchetClank 2(PS2)100%!!!
Ezt is már vagy 4 hónapja,hogy elkezdtem.Nem mondom maga a storyt végigvinni csak ugy simán,semmi extrát összeszedni meg minden az EASY MONEY.De ha minden fegyót fel akarsz maxolni az qurva sok időt vesz fel.Na meg a Platinum Bolto-ok összegyüjtése(40 darab) és aSkill Point-ok(30 db)na ez 1 kicsit durvább.Perzse 2x kell kijátszani,ha azt akarod,hogy 100% meg legyen minden.Maga a menűben nincs olyan,hogy gamecompletition hány százalék,de én szeretek mindent összegyüjteni.Ami ebben a gémben nem volt könnyű.Youtube-ra fel is töltöttem egy videót amin vagy 150szer kellett megptobáljam,hogy sikerüljön.Alább megtekintheted.És persze az 1ik a 3 ilyen verseny közül(persze nem kötelező,csak ha meg akaraod szerezni a Platinum bolt-ot a végén,és maksz 10 vagy 11 gyűrűt szabad kihagyjál,ha ennél többet kerülsz ki akkor a versenyt elöről kell kezdened.A Platinum Bolt-ért megy 1et sem szabad kihagyni...na ez volt a durva ebben)
Könnyűnek látszik de a valoságban ennek az ellenkezője
UI:Amugy üdv újra itt dante92
Ezt is már vagy 4 hónapja,hogy elkezdtem.Nem mondom maga a storyt végigvinni csak ugy simán,semmi extrát összeszedni meg minden az EASY MONEY.De ha minden fegyót fel akarsz maxolni az qurva sok időt vesz fel.Na meg a Platinum Bolto-ok összegyüjtése(40 darab) és aSkill Point-ok(30 db)na ez 1 kicsit durvább.Perzse 2x kell kijátszani,ha azt akarod,hogy 100% meg legyen minden.Maga a menűben nincs olyan,hogy gamecompletition hány százalék,de én szeretek mindent összegyüjteni.Ami ebben a gémben nem volt könnyű.Youtube-ra fel is töltöttem egy videót amin vagy 150szer kellett megptobáljam,hogy sikerüljön.Alább megtekintheted.És persze az 1ik a 3 ilyen verseny közül(persze nem kötelező,csak ha meg akaraod szerezni a Platinum bolt-ot a végén,és maksz 10 vagy 11 gyűrűt szabad kihagyjál,ha ennél többet kerülsz ki akkor a versenyt elöről kell kezdened.A Platinum Bolt-ért megy 1et sem szabad kihagyni...na ez volt a durva ebben)
Szerkesztette: NECROSMOKE 2010. 12. 27. 22:30 -kor
Elküldve: 2010. 12. 27. 22:34
Bourne Conspiracy (PS3) , sikerült HARD fokozaton.. a Boss Fightok kegyetlenek ..még Easy és Normal szinten is megszenvedtem.. de megunhatatlan ez a játék
egy-két hónap és újra elkezdem Very Hardon .. most láom hogy nem fogok sokáig jutni
a játék nálam 10ből 11 pont
pedig nincs benne semmi jó. a grafika az nem hiper szuper a játék is csak annyi hogy mész előre és megölsz mindenkit. de én imádom
lehet hogy azért is mert a film összes részét többször láttam 
csak azt nem értem mért foglal 4GB-ot ?
hogy foglalhat többet egy Killzone2-nél egy MGS4-nél meg stb-nél többet ?
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2010. 12. 27. 22:37
Idézet: NECROSMOKE - Dátum: 2010. 12. 27. 22:29
RatchetClank 2(PS2)100%!!!
hát.. grat .. én is játszottam az összes ratchetclankkal ami PS2-re megjelent és egyszerűen imádtam de nekem sohasem volt türelmem minden cuccot összegyűjteni én csak simán végig vittem és kész.
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2010. 12. 27. 23:53
Idézet: JacoB - Dátum: 2010. 12. 27. 23:34
Bourne Conspiracy (PS3) , sikerült HARD fokozaton.. a Boss Fightok kegyetlenek ..még Easy és Normal szinten is megszenvedtem.. de megunhatatlan ez a játék
egy-két hónap és újra elkezdem Very Hardon .. most láom hogy nem fogok sokáig jutni
a játék nálam 10ből 11 pont
pedig nincs benne semmi jó. a grafika az nem hiper szuper a játék is csak annyi hogy mész előre és megölsz mindenkit. de én imádom
lehet hogy azért is mert a film összes részét többször láttam 
hogy foglalhat többet egy Killzone2-nél egy MGS4-nél meg stb-nél többet ? 
Miből veszed,hogy 4 gb csak?......Trofeák vannak hozzá?
Amugy thx a gratért!
Szerkesztette: NECROSMOKE 2010. 12. 27. 23:54 -kor
Elküldve: 2010. 12. 28. 07:57
Idézet: NECROSMOKE - Dátum: 2010. 12. 27. 23:53
Miből veszed,hogy 4 gb csak?......Trofeák vannak hozzá?
Amugy thx a gratért!
Amugy thx a gratért!
elírtam 5GB. onna nhogy rá van írva a dobozára
! Hala Madrid !
Rise & Grind
Rise & Grind
Elküldve: 2010. 12. 28. 08:51
Elküldve: 2010. 12. 28. 18:44
Elküldve: 2010. 12. 28. 18:45
Idézet: JacoB - Dátum: 2010. 12. 28. 08:57
elírtam 5GB. onna nhogy rá van írva a dobozára
nincsenek trófeák mert ez kb akkori játék amikór megjelent a PS3.
Az nem a teljes játék,csak felinstalál egy pár dolgot hogy jobban müködjön a gém.Olvas a HD-ről meg a lemezről is.Igy könnyebben működik,nem akad meg stb
Elküldve: 2011. 01. 08. 14:59
Splatterhouse
Valami kegyetlenül élvezhető, vicces, és brutális játék. Sztoriban is megállja a helyét, a maszk szövegelései valami elementálisak, brutális moveok, csak az a baj, hogy kevés kivégzés van, ellenségtípusonként 1-1 valamelyiknél 2, de vannak olyan különböző ellenségek, amelyeket egy kalap alá vesz, és ugyan úgy félbeszakítja vagy leszedi a karjait
. Jó hogy raktak bele ilyen 2D-s részeket (ezzel hűek a régi arcade játékokhoz). A zenékkel úgy vagyok, hogy nem csípem a metált, semmilyen formában, de ehhez a játékhoz nagyon illik. Feldobja miközben fröcsög a vér jobbra balra
Nálam 8.5/10 a játék.
Valami kegyetlenül élvezhető, vicces, és brutális játék. Sztoriban is megállja a helyét, a maszk szövegelései valami elementálisak, brutális moveok, csak az a baj, hogy kevés kivégzés van, ellenségtípusonként 1-1 valamelyiknél 2, de vannak olyan különböző ellenségek, amelyeket egy kalap alá vesz, és ugyan úgy félbeszakítja vagy leszedi a karjait
Elküldve: 2011. 01. 08. 15:01
Idézet: wildláma - Dátum: 2011. 01. 08. 13:59
Splatterhouse
. Jó hogy raktak bele ilyen 2D-s részeket (ezzel hűek a régi arcade játékokhoz). A zenékkel úgy vagyok, hogy nem csípem a metált, semmilyen formában, de ehhez a játékhoz nagyon illik. Feldobja miközben fröcsög a vér jobbra balra
Nálam 8.5/10 a játék.
am a splatterhouse csak konzolra van vagy pc re is????
Elküldve: 2011. 01. 08. 22:15
Idézet: Kreeg - Dátum: 2011. 01. 08. 14:01
am a splatterhouse csak konzolra van vagy pc re is????
Sajna csak konzol. Amúgy ez is olyan játék, amit kontrollerrel érdemes csinálni, mert sok olyan rész van (kivégzés pl) ahol a nyilak nem lennének elegen ahhoz hogy végrehajtsd
Elküldve: 2011. 01. 08. 22:25
Én pár napja fejeztem be a Dante's Inferno-t.Mivel karácsonyra kaptam egy 10 ezer forintos Media Marktos utalványt,ezért azt vettem meg belőle.
Nagyon bele tudtam élni magam a játékba,és jó volt viszontlátni benn azok az alakokat,akikről pár éve beszéltünk irodalom órákon.Holy talenton vittem végig,és nem nagyon voltak vele nehézségek,max egy kicsit Lucifernél.Összességében tetszett a játék,szép a grafika,hangok is,játékélmény is,csak ajánlani tudom
Nagyon bele tudtam élni magam a játékba,és jó volt viszontlátni benn azok az alakokat,akikről pár éve beszéltünk irodalom órákon.Holy talenton vittem végig,és nem nagyon voltak vele nehézségek,max egy kicsit Lucifernél.Összességében tetszett a játék,szép a grafika,hangok is,játékélmény is,csak ajánlani tudom

Súgó
A téma zárva.