HWSW Informatikai Kerekasztal: Fight Night Round 4 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Fight Night Round 4

#101 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2009. 04. 28. 15:37

Idézet

Idézet

:Đ Gondoltam is rád! :-D
Kép jahh....azért kár hogy nem tudunk majd egymás ellen....
Bizony kár... Én már nagyon várom. Remélem az irányítás nem lesz nagyon átalakítva.
Kép
Kép
Kép

#102 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2009. 05. 04. 14:09

itt a full névsor...
Thomas Hearns
Miguel Cotto
Shane Mosely
Jake Lamotta
Marvin Hagler
Roy Jones Jr.
Carlos Monzon
Jermaine Taylor
Kelly Pavlik
Manny Pacquiao
Pernell Whittaker
Julio Caesar Chavez
George Foreman
Joe Frazier
Lennox Lewis
Ray Leonard
James Toney
Roberto Duran
Marco Antonio Barrera
Amin Asikainen
Paulie Malignaggi
Kermit Cinteron
Eddie Chambers
Arturo Gatti
Corey Spinks
Tommy Morrison
Sergio Mora
Fernando Montiel
Jorge Armando Arce
Arementa
Anthony Mundine
Emanuel Agustus
Vinny Paz
Vivian Harris
Billy Dib
Diego Corrales
Erik Morales
Nate Campbell
Ronald "Winky" Wright
Yuriorkis Gamboa
Nonito Donair
Arthur Abraham
Joe Calzaghe
Roberto Guerrero
Edwim Valero
Victor Ortiz

nekem nem tetszik, de legalább egyik kedvenc benne van...

#103 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 04. 14:14

Idézet

itt a full névsor...

nekem nem tetszik, de legalább egyik kedvenc benne van...
Hát ez meg honnan van? LINKET ! ! ! Hivatalosan ugyanis még nem közölték tudomásom szerint...
Kép
Kép
Kép

#104 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 04. 14:18

Idézet

Hát ez meg honnan van? LINKET ! ! ! Hivatalosan ugyanis még nem közölték tudomásom szerint...
innen bár nem hivatalos...amúgy megbízható oldal, szóval én elhiszem.

#105 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 12. 06:21

Akik előrendelték a játékot (természetesn nem a magyar üzletekből) azok - és most kapaszkodjatok meg - már CSÜTÖRTÖKÖN játszhatnak a demo-val!!!!
De jó nekik....
Mi, szerencsétlenebbek pedig csak a hó vége fele... sajnos...

források:

Kép
Kép
Kép

#106 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 12. 15:49

a listát nézegetve találtam egy nevet akit imádtam a FNR3ban és azt mondtam h a most következőben is ő lesz a favorit! Ő nem más mint Diego Chico Corrales! Aki ismerte pályafutását az tudja miért aki nem annak ajánlom EZT ! Sajnos az Ő videói utáni szörfözgetésben lettem figyelmes egy hirre miszerint tavaly május 7.-én meghalt!Kép Elszomorodtam! bár igazábol én a bunyóit nem láttam inkább csak "csináltam"! Egy elfeledhetetlen küzdelemben is pont vele voltam mikoris veszprémben a Tuza arénában összecsaptunk, norb (Morrales) és jómagam (Corrales)! a harc 12 menetig ment és végül pontozással nemMEGÉRDEMELTEN a bírók engem hoztak ki győztesnek! no de mind1 is ez! a lényeg h hamarosan itt a 4 és újra felhúzzuk a kesztyűt! Remélem tjamesen keresztül lesz még alkalmam egy visszavágóra norb! De ezt majd megbeszéljük junius 30. után!

#107 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 12. 16:06

Idézet

a listát nézegetve találtam egy nevet akit imádtam a FNR3ban és azt mondtam h a most következőben is ő lesz a favorit! Ő nem más mint Diego Chico Corrales! Aki ismerte pályafutását az tudja miért aki nem annak ajánlom EZT ! Sajnos az Ő videói utáni szörfözgetésben lettem figyelmes egy hirre miszerint tavaly május 7.-én meghalt!Kép Elszomorodtam! bár igazábol én a bunyóit nem láttam inkább csak "csináltam"! Egy elfeledhetetlen küzdelemben is pont vele voltam mikoris veszprémben a Tuza arénában összecsaptunk, norb (Morrales) és jómagam (Corrales)! a harc 12 menetig ment és végül pontozással nemMEGÉRDEMELTEN a bírók engem hoztak ki győztesnek! no de mind1 is ez! a lényeg h hamarosan itt a 4 és újra felhúzzuk a kesztyűt! Remélem tjamesen keresztül lesz még alkalmam egy visszavágóra norb! De ezt majd megbeszéljük junius 30. után!
Videóra reagálva: Beszarás...onnan felállni... kész. Ász.
Tuza Aréna: Helyszín idén is adott lesz! Mindenképp összehozzuk! Hatalmas meccs volt az tavaly! Úgy ültem a kanapé szélén a söröm szorongatva, s a TV-t bámulva, mintha élő közvetítést néztem volna. Hatalmas meccs volt. Bár én is úgy emlékszem, hogy nem a tied volt a meccs, ez alapján a videó alapján megértem ha a játék úgy gondolta benned még több van! :Đ Egy Chico-Lamotta meccsben én is benne leszek. PacMannal úgyis profira gyúrom magam, ő a kedvencem. De Lamotta sem szar, olyan statisztikája van hogy úúúú.
Ja és még valami, beküldtem a videót hírnek Dave! Remélem megemlítenek benne téged, vagy ami az igazán helyes lenne (mint ahogy azt meg is írtam a hírben) te lenneél megjelölve mint beküldő. PIRAMITÁLIS video!!!! Keress rá hírre :-D
Kép
Kép
Kép

#108 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 16:25

Idézet

Idézet

Tuza Aréna: Helyszín idén is adott lesz! Mindenképp összehozzuk! Hatalmas meccs volt az tavaly! Úgy ültem a kanapé szélén a söröm szorongatva, s a TV-t bámulva, mintha élő közvetítést néztem volna. Hatalmas meccs volt. Bár én is úgy emlékszem, hogy nem a tied volt a meccs, ez alapján a videó alapján megértem ha a játék úgy gondolta benned még több van! :Đ Egy Chico-Lamotta meccsben én is benne leszek. PacMannal úgyis profira gyúrom magam, ő a kedvencem. De Lamotta sem szar, olyan statisztikája van hogy úúúú.
Ja és még valami, beküldtem a videót hírnek Dave! Remélem megemlítenek benne téged, vagy ami az igazán helyes lenne (mint ahogy azt meg is írtam a hírben) te lenneél megjelölve mint beküldő. PIRAMITÁLIS video!!!! Keress rá hírre :-D

Megtaláltam a beküldött híred! Jól esett! köszi! Tény h én is kibeb*szottul várom! Julius 4.én az asszony ezért a játékért fog táncolni az egyszer má tuti! Kép

ja és még valami. gyorsan beizgattam a boxot és nyomtam egy Corrales vs. Morrales csatát! Gép ellen nem olyan izgi. 4. menetben leléptették az ellent.../bal szemére nem látott már szegény/

#109 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 12. 16:38

Idézet

Idézet

Idézet

Megtaláltam a beküldött híred! Jól esett! köszi! Tény h én is kibeb*szottul várom! Julius 4.én az asszony ezért a játékért fog táncolni az egyszer má tuti! Kép

ja és még valami. gyorsan beizgattam a boxot és nyomtam egy Corrales vs. Morrales csatát! Gép ellen nem olyan izgi. 4. menetben leléptették az ellent.../bal szemére nem látott már szegény/

Akkor már elő is rendelheted! Vedd úgy hogy az ára a kalapban! Az, hogy mennyi megy még oda, csak a menyecskétől függ. Ha megdolgozik érette, s lefáraszt, hát akor megy még oda több is! A te dolgod pedig ugyanez az én párommal :)
Kép
Kép
Kép

#110 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 05. 12. 16:48

Én már nagyon várom, mert haverommal hatalmasakat szoktunk csatázni, éls most végre az ö egykori kedvence Tyson is ott lenne, igy meg össze lehetne hozni egy Roy Jones JR VS Tyson meccset, érdekes lesz majd a kimenete.mindegy végülis, jöhetne már

#111 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 12. 17:31

Mint a ma délelőtti videókból kiderült, lesz lehetőség visszajátszani a mérkőzéseket. Nagyon nagyon remélem hogy menteni is lehet a visszajátszásokat! Az valami übermegabrutálállat lenne, ha később vissza tudnánk őket nézni! Most gondolj bele norb és Dave, milyen lenne már a tavalyi meccseteket megnézni, mielőtt nekiálltok az ideinek?

BESZABEHU!

akárcsak ez a kiütés: http://www.youtube.c...ec-HM-fresh+div
vagy ezek: http://www.youtube.c...feature=related

Kép
Kép
Kép

#112 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 12. 18:04

Idézet

Mint a ma délelőtti videókból kiderült, lesz lehetőség visszajátszani a mérkőzéseket. Nagyon nagyon remélem hogy menteni is lehet a visszajátszásokat! Az valami übermegabrutálállat lenne, ha később vissza tudnánk őket nézni! Most gondolj bele norb és Dave, milyen lenne már a tavalyi meccseteket megnézni, mielőtt nekiálltok az ideinek?

BESZABEHU!

Remélem a Bagolyban lévő sörözés utáni meccseteket is kimentenétek! Kép

#113 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 12. 18:08

Idézet

Idézet

BESZABEHU!

ÚÚúúúú ember! Az is mekkora meccs volt!!! :Đ norb életereje a béka segge alatt, az én pofám meg cafatokban! :-D
Kép
Kép
Kép

#114 Guest__*

Elküldve: 2009. 05. 12. 19:35

Idézet

Idézet

BESZABEHU!

Vagy lejátszuk a Bagolyban! :Đ

#115 Felhasználó inaktív   seci92 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 19:40

Még olyan messze van a megjelenés.....Kép Remélem az UFC kicsit lefoglal majd a nagy várakozásba (márcsak 9 nap!!).
Remélem nyomhatok majd pár mecset liveon veled James és persze veled is Dave!Kép

#116 Felhasználó inaktív   Daveout 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 12. 20:07

Idézet

Még olyan messze van a megjelenés.....Kép Remélem az UFC kicsit lefoglal majd a nagy várakozásba (márcsak 9 nap!!).
Remélem nyomhatok majd pár mecset liveon veled James és persze veled is Dave!Kép
Már alig várom haver!

#117 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 14. 04:38

Eddig azt már tudni lehetett hogy ma jön a demo az előrendelők számára. Viszont ma már azt is tudni, hogy a mai exclusive demo két héttel előzi meg a nyílt demo-t. Szóval minden bizonnyal valamikor a jövő utáni héten már mindenki kipróbálhatja!!!

//http://www.n4g.com/p...s-298019.aspx//

És még két kép, ha már itt tartunk. A hivetelos honlapn található képek azt bizonyítják, hogy a fejlesztők igeins odafigyeltek az játékosok visszajelzésére. Jermain Taylor testfelépítését pl sokan kritizálták, hogy nem is olyan husi, mint a játékban. És tessék, a fejlesztők karcsúsítottak rajta!!!!
ilyen volt:
Kép

Ilyen lett:
Kép
//http://blog.fightnig...-we-listen.aspx//

Kép
Kép
Kép

#118 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 14. 06:34

És amint sejteni lehetett meg is jött az első demo video. Az egyik előrendelő máris töltögeti fel a videokat
és egy másik feltöltőtől a sajátja:

Kép
Kép
Kép

#119 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 14. 09:21

Az eddigi demovideókban minden esetben Hatton győzött. Kicsit el voltam szontyolodva, mivel az én nagy kedvencem Pacman. De aztán rájöttem: Az őt irányító játékos lehet béna. Az nem lehet hogy Hatton jobb mint Pacquiao!
Idén május 02-án volt kettejük közt a nagy összecsapás, ahol Hatton ellenfele övére tört. Nagy várakozással néztem a meccset, bízva favoritom elsöprő győzelmében. A mérkőzés nem indult valami látványosan. Olyan mókusbox érzésem volt. Egy ütés, egy ölelés. Sorozás, fogás. Aztán az első menet közepén Hatton bekapott egyet, amitől négykézlábra ereszkedett. De szívós fajta, hamar felállt, de nem sokáig, mert a menet vége fele megint megroggyant. Megváltás volt neki a gong.
Aztán elkezdődött a második menet. Várakozáson felül nyitott Hatton, és hamar meg is szédítette a filippinót. Majd nem sokkal később, a meccs felénél járva megint betalált egy nagy ütése, ami megint megingatta kedvencem. Hűha, mondtam magamban. Aztán eljött a menet vége, lekopogtatták a 10mp-et. És ekkor Pacman elementáris erővel elindított egy felütést, ami úgy állon találta Hattont, hogy élettelen tuskóként zuhant előre. Nagyon komolyan el lett találva. Gyakorlatilag elájult. Egyik szeme nyitva maradt ugyan, de agytevékenységet nem produkált. Orvosok hada vette körbe, és oldalt fektették, nehogy lenyelje a nyelvét és megfulladjon. Kómában volt a srác. Beletelt egy kis időbe mire magához tért. Hatalmasat kapott.
És IGEN, győzőtt PACMAN! ! ! Örültem naki nagyon, de marhán aggódtam Hatton miatt....nagyon bekapta szegény.
Pacman saját bevallása szerint eddi pályfutásának legjobb KO-ja volt ez. És igaza lehet. szép, tiszta, jól irányzott, erős ütés volt.
Remélem lesz lehetőségem virtuális karakterével hasonlókat művelni a játékban is!
De érdemes megnézni a két héttel ezelőtti meccset videón is. Jól időzítették a demot is, melyben szintén ezen figurákkal nyomhatjuk majd. Tessék kérem, lehet utánozni őket!

Kép
Kép
Kép

#120 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2009. 05. 14. 14:21

Újabb infók ! ! !
Live VIsion kamerával készített fotók segítésegével a saját fizimiskánk is játszható karakterré válhat a játékban!!!!
Ezenkívül minden de minden részletekbemenően testreszebható. Az így elkészített saját boxolónkat megoszthatjuk a neten barátinkkal. Remélem ez azt is jelenti, hogy játszhatóvá is válnak online! Az a legjobb mikor saját nyomoroncokat alkotva szállunk ringbe...emlékszel norb? :Đ

Kép
Kép
Kép

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8