Idézet
Sikerült hozzájutnom a játék demojához ! ! ! Nagy lendületemben csináltam is pár képet a TV-ről:
Elküldve: 2009. 05. 15. 21:04
Idézet
Sikerült hozzájutnom a játék demojához ! ! ! Nagy lendületemben csináltam is pár képet a TV-ről:
Elküldve: 2009. 05. 15. 21:08
Idézet
Elküldve: 2009. 05. 15. 21:09
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 05. 15. 21:46
Idézet
Elküldve: 2009. 05. 15. 22:47
Na mint minden rendes Fight Night rajongó én is kipróbáltam a demot!
Húúú hol is kezdjem! Néhány pozitívum: Az első és legfontosabb a fizikai fejlődés az elődjéhez képest! Szinte hibátlan! az ütéseknek erejük van és hátborzongató ahogy egy egy ütésnél torzul az arc, az izmok megfeszülnek, ahogy a vízcseppek szétrepülnek! a sérülés olyan szinten meg lett oldva h a felszakadt sebeknek mélysége van, a vér először kifolyik a megrepedt bőrből majd szétkenődik az arcon! Tényleg gyönyörű! Az h van visszajátszás a játékban nagyon jó ötlet volt, néhány komolyan betalált ütést volt h 10-12szer is visszanéztem más más kameraszögből! Az irányítás tőlem nem áll olyan távol mint tjames barátomtól, mert a FNR3at én sokáig ezzel a beállítással játszottam! természetesen azért még nekem is tanulni kell mert rengeteg új mozdulat van! Viszont a grafika nekem érdekes! Túlságosan is szines, és ettől az egész olyan meseszerűvé válik!
A lényeg a lényeg! Holnap mindenképp folytatom az irányítás elsajátítását, h mire megjelenik olyan szintre képezzem magam h ezzel már ne legyen baj! Nálam lehet h pár napot késni fog a program, de ez nem azért van mert nem győzött meg hanem azért mert akkor már túl közel lesz az esküvőm, és bizonyára el leszek foglalva! De az tuti h a nászút után első dolgom lesz megrendelni!
Elküldve: 2009. 05. 16. 08:33
12-15 meccs után a véleményem a következő: Fizikában nagyot alkottak! Az hogy az izmok megfeszülnek ütéskor, beszarás, a színek tényleg kicsit túlpompáznak...és ez, vegyítva az arcok karikatúra jellegével, tényleg kicsit rajzfilmszerű hatást ad a játéknak. Nem valószerű, inkább olyan meseszerű a grafika. De tűéles! Viszont Daveouttal szemben én nem látom a nagy újításokat az irányítás terén. Van ellökés, ez új. A korábbi részben csak öleléből lehetett lökni, itt a távolságtartás miatt bármikor taszajthatunk egyet a másikon. Ezenkívül van elkerülő hajlás...és ennyi. Ellenben a védekezést lebutították. Csak FENT és LENT védekezés van. Inentől a védekező erőnk (külön sáv a képességeink közt) határozza meg, hogy tudjuk e hárítani jobbról, balról vagy alulról felülről az ütéseket. Pár bekapott ám kivédett ütés után lazul a védekezőképességünk, és már bebecsúsznak a pofonok. Érdekes megoldás, de azért az nagyon jó volt a 3-ben, hogy tudtál védeni mindenhol manuálisan. Nomeg nincs nagyütés. Van erőütés, de az közel sem annyira "halálos" mint a 3-ban az az ütés, ami ugyan megharmadolta az állóképességünket, viszont ha betalált, akkor megrogyott az elllenfél. Minden karakternek van speciális mozdulata is, de az sem olyan erőteljes, mint a 3-ban. Inkább csak showelemmé szerényedett. Szóval sajnos azt kell mondjam nem elsőre szerelem nálam a játék. Persze ebben az is benne van, hogy essszméletlenül vártam, s talán túlzóak voltak az elvárásaim. Ha minden úgy lenne ahogy van, de az irányítást meghagyták volna, akkor nálam mindent vinni így elsőre is. Így viszont sokat kell még tanulnom. És nemcsak az ütésekről van szó, mikor irányításról beszélek. Hanem a komplett irányításról. Nagyon mókusboxnak érzema mozgásom, bár még így sem ütöttek ki, és már töbször fektettem meg az elennfelet. Mégis, valahogy nem érzem a totális kontrollt a játékosom felett. Úgyhogy van mit tanulni!
De a visszajátszás, a nézőtér, az újságírók fotózásai...ezek nagyon szuperek lettek!!!!
Ja és még valami : a hangok. A zene jó, viszont az ütéshangok egy idő után fárasztóak. Mintha valaki szőnyeget porolna...
És ha már így kalandozik a gondolatmanatem, még arról had ejtsek szót, hogy úgy érzem az ütés időzésében jobban hasonlít az UFC-re mint a FNR3-ra. Nagy szerepe van itt is, hogy mikor talál be és akkor is hova, az ütésünk. Így előfordult már itt is velem, hogy beleszaladtam egy lengőbe, úgy, hogy éppen talpon tudtam maradni. Viszont ez megint csak olyan dolog, hogy szánt szándékkal ilyen ellentámadást indítani szinte lehetetlen... megint csak egy dolog, amiért nem érzem a totális kontrollt....
Elküldve: 2009. 05. 16. 17:27
Elküldve: 2009. 05. 16. 17:43
Idézet
Elküldve: 2009. 05. 16. 22:08
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 05. 17. 00:39
Elküldve: 2009. 05. 17. 13:37
Elküldve: 2009. 05. 17. 14:09
Idézet
Elküldve: 2009. 05. 18. 18:16
Új képek! Bár már nincs igazán hova fokozni a vizuális orgazmust... de azért mégis új képek
http://www.gamersyde...ws_7832_en.html
Elküldve: 2009. 05. 21. 16:10
Elküldve: 2009. 05. 22. 18:32
Elküldve: 2009. 06. 05. 14:06
A demo felkerült az angol Playstation Store-ra!!!
Én már kipróbáltam. Eddig nem igazán tetszik. Nekem valahogy az előző epizód hangulatosabb volt. Bár ahhoz nem férhet kétség, hogy ez sokkal szebb és kidolgozottabb. Jobb lett volna, ha megtartják az előző irányítást, mert ez így nagyon gyilkolja az analóg karokat és szerintem nem is lehet vele olyan élvezetesen játszani. Aztán lehet, hogy csak bele kellene ölnöm 3-4 órát és akkor talán megváltozna a véleményem. De ez az irányítás szerintem nagyon gáz. A látvány miatt azonban mindenképpen töltsétek le. Az ugyanis valami elképesztőre sikeredett.
Elküldve: 2009. 06. 05. 15:55
Idézet
Achievement lista: