Idézet
GK anime
Elküldve: 2010. 03. 30. 20:11
halljátok, akkor írjatok ki... vagyis hogy nyírjátok ki a karim, mer még ha akarnám se tudnám folytatni szarul vagyok még mindíg sorry
„Darwin túlságosan udvarias volt ahhoz, hogy kimondja, nem azért uralkodunk a világon, mert a legokosabbak vagyunk, vagy netán a leggonoszabbak, hanem mert mindig mi voltunk a legeszelősebb, a legrohadtabb gyilkosok az őserdőben.”
Elküldve: 2010. 03. 30. 20:14
Idézet
Idézet
halljátok, akkor írjatok ki... vagyis hogy nyírjátok ki a karim, mer még ha akarnám se tudnám folytatni szarul vagyok még mindíg sorry
Elküldve: 2010. 03. 31. 18:30
-Akkor hát eddzen engem, mester! Ha erőssé tesz, akkor elfogok egyet magának. -Szólalt meg Shido.
-Mifelénk nem szoktak edzeni, gyermekem. Kövess, mutatok neked valamit. -majd az öreg intett is, majd kiment a sátorból, Shido utána ment. Időközben Folke-t láncra verve vitték ki a sátorból. Az egyik szolga odament a királyhoz.
-Felség... A paladint már nem tudtuk megmenteni...
-Sebaj. A könyveit még megmenthettük, sokat tanulhatunk belőlük. Főleg a fekete ragadta meg az érdeklődésemet, rakjátok be az Oda klán fegyverei közé! -parancsolt a király, majd odament Raemus élettelen testéhez, félkézzel vállára kapta, majd kiballagott vele, hogy eltemesse. Eközben a rejtekhely előtti pusztán a két Minamoto futott, mígnem Frusciante trötyögött eléjük a rózsaszín csodával. Mindketten beszálltak.
-Hát a többiek? -kérdezte a Halál, ahogy meglátta a hiányos csapatot.
-A herceg elárult minket, Raemus halott és Folke-t bebörtönözték mostanra. -válaszolt Teka.
-Ez bizony sajnálatos... A palotába fuvarozlak benneteket, aztán begyűjtöm a paplovag lelkét.
Frusina beletaposott a gázba, majd amennyire egy Moskvitch csak tud, úgy száguldott a vár felé. Kurohi rejtekhelyén mindeközben Shido és a mester odaértek egy barlanghoz, be is mentek. Egy kisebb gyaloglás után egy terembe értek, ami tele volt a földön alvó elfajzottakkal.
-Mi nem hosszú és időpocsékoló edzésekkel érjük el az erőt. -mondta az öreg kicsit halkan. -Mi átkokat varázsolunk az erőre szomjazókra, így különleges képességeket kapnak. Eleinte napokat alszanak, majd utána is fájdalom gyötri a testüket, de hamarosan elmúlik, eltompul, így az átokból áldás lesz, mivel csak a hatalmas erő és a különleges képességek maradnak. Ha erős akarsz lenni, akkor megkaphatod az képességet, amit a legerősebb harcosunknak tartogattunk. Ez a rengeteg katona csak a fizikumát javíttatta, a külsőjéért cserébe, de te sokkal nagyobb erőt kaphatsz, és csak az álmot és a fájdalmat kell elviselned. Készen állsz erre?
Shidotoku kicsit habozott, látszott, hogy valamelyest fél attól a bizonyos fájdalomtól, bár végül bólintott.
-Remek. Elmegyünk akkor most a szentélyembe, ahol új korszakba léphetsz, ifjú tanítvány.
Azzal mindketten távoztak a barlangból. Eközben...
-Mifelénk nem szoktak edzeni, gyermekem. Kövess, mutatok neked valamit. -majd az öreg intett is, majd kiment a sátorból, Shido utána ment. Időközben Folke-t láncra verve vitték ki a sátorból. Az egyik szolga odament a királyhoz.
-Felség... A paladint már nem tudtuk megmenteni...
-Sebaj. A könyveit még megmenthettük, sokat tanulhatunk belőlük. Főleg a fekete ragadta meg az érdeklődésemet, rakjátok be az Oda klán fegyverei közé! -parancsolt a király, majd odament Raemus élettelen testéhez, félkézzel vállára kapta, majd kiballagott vele, hogy eltemesse. Eközben a rejtekhely előtti pusztán a két Minamoto futott, mígnem Frusciante trötyögött eléjük a rózsaszín csodával. Mindketten beszálltak.
-Hát a többiek? -kérdezte a Halál, ahogy meglátta a hiányos csapatot.
-A herceg elárult minket, Raemus halott és Folke-t bebörtönözték mostanra. -válaszolt Teka.
-Ez bizony sajnálatos... A palotába fuvarozlak benneteket, aztán begyűjtöm a paplovag lelkét.
Frusina beletaposott a gázba, majd amennyire egy Moskvitch csak tud, úgy száguldott a vár felé. Kurohi rejtekhelyén mindeközben Shido és a mester odaértek egy barlanghoz, be is mentek. Egy kisebb gyaloglás után egy terembe értek, ami tele volt a földön alvó elfajzottakkal.
-Mi nem hosszú és időpocsékoló edzésekkel érjük el az erőt. -mondta az öreg kicsit halkan. -Mi átkokat varázsolunk az erőre szomjazókra, így különleges képességeket kapnak. Eleinte napokat alszanak, majd utána is fájdalom gyötri a testüket, de hamarosan elmúlik, eltompul, így az átokból áldás lesz, mivel csak a hatalmas erő és a különleges képességek maradnak. Ha erős akarsz lenni, akkor megkaphatod az képességet, amit a legerősebb harcosunknak tartogattunk. Ez a rengeteg katona csak a fizikumát javíttatta, a külsőjéért cserébe, de te sokkal nagyobb erőt kaphatsz, és csak az álmot és a fájdalmat kell elviselned. Készen állsz erre?
Shidotoku kicsit habozott, látszott, hogy valamelyest fél attól a bizonyos fájdalomtól, bár végül bólintott.
-Remek. Elmegyünk akkor most a szentélyembe, ahol új korszakba léphetsz, ifjú tanítvány.
Azzal mindketten távoztak a barlangból. Eközben...
„Darwin túlságosan udvarias volt ahhoz, hogy kimondja, nem azért uralkodunk a világon, mert a legokosabbak vagyunk, vagy netán a leggonoszabbak, hanem mert mindig mi voltunk a legeszelősebb, a legrohadtabb gyilkosok az őserdőben.”
Elküldve: 2010. 04. 02. 08:13
[color= #000000; font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; line-height: normal" class="Apple-style-span]
Eközben 5 alak távolról nézte Kurohi bázisát.
[/color]
- Vazz, ezek megölték a paladint...
- Ha így megy tovább, a vikinget is meg fogják...
- Az nem jó, én harcolni akartam vele.
- Miért pont vele? Ő a leggyengébb. A két Minamoto és a colos csávó sokkal érdekesebb.
- Honnan tudod hogy gyenge? Nem is láttuk még igazából harcolni.
- Ha annyira harcolni akarsz vele, hozd ki a bázisról!
- Egyedül nem akarom... Adj 2 embert és kihozzuk!
- Kettőt?! Egy ekkora bázisra?!
- Lécci!
- Ha a lustaság fájna... Jól van. Ti ketten menjetek vele! - azzal a két melette álló tagra mutatott.
- Miért nem lehet minket a nevünkön szólítaniiii? - kérdezte a társaság egyik női tagja, meglepően vékony, kislányos hangon, nem enyhén hülye picsásan.
- Tűűűnééés...
Azzal az 5-ből 3 alak köddé vált. Eközben Folke a tábor börtönében ült, láncra verve. Celláját annyira bebiztosították hogy a láncoktól mozdulni sem tudott. Az éppen akkor érkező őr valami rothadó húsfélét dobott be.
- És ezt most hogy a kurva életbe egyem meg?! - kérdezte az északi enyhén ingerülten - Mozogni sem tudok!
- Oldd meg... - válaszolt az elfajzott gonosz vigyorral. Látszott rajta hogy élvezi a szituációt.
- Anyád f*szát! És különben is... Mi a halál fasza ez?! Undorító!
Az őr válaszolni akart, de ekkor 3 fekete-vörös köpenyes (kb. mint az Akatsuki köpeny, csak felhők nélkül) alak jelent meg a teremben. Az egyik egy csuklómozdulatból lemészárolta a teremben lévő, kb. 15 őrt. Odasétált Folke-hoz, majd fura katanájával elvágta a láncokat. Mielőtt a viking bármit is szólhatott volna, az ember megfogta a vállát, azal mind a négyen elteleportáltak. A bázistól kilóméterekre bukkantak fel újra. Folke csak most tudta megnézni megmentőjét, akiből a köpeny és a nagy gallér miatt csak szeme, és vörös haja látszott, és alig lehetett több 170 cm-nél.
- Köszönöm hogy megmentettél idegen!
- Nincs mit. Látom fejszédet elvették, úgyhogy itt egy másik! - azzal odadobott neki egy nagyon könnyű, de nagyon éles fejszét, ami sokkal jobb volt mint régi fegyvere. Kis szünet után újra megszólalt:
- Oghri vagyok, és azért mentettelek meg, mert harcolni szeretnék veled.
- Ez elég hülye név...
- Bazd-meg! - mondta a köpenyes vontatottan, elnyújtott magánhangzókkal, majd odasétált társaihoz és intett nekik hogy mehetnek. A kettő eltűnt. Oghri az utólsó pillanatban még mondott valamit Folke-nak:
- Ne felejtsd el északi, azért mentettelek meg, hogy majd egyszer harcoljak veled. Szóval próbáld nem megöletni magad.
Azzal ő is eltűnt. Folke-on a meglepődés csekély jele sem látszott, kifejezetten nyugott volt. Ekkor meglátott rózsaszín járgányt a távolban, majd elkezdett felé futni.
Eközben a köpenyesek visszaértek társaikhoz.
- Az akció sikeres volt, bár ehhez tényleg nem kellett volna 3 ember, még fegyver nélkül is könnyű lett volna... - jelentette Oghri, kissé katonásan.
- Elég lett volna annyi hogy sikerült... Na mindegy. Szóval ki kivel akar harcolni? Jobb ha előre eldöntjük!
- Mint már mondtam, enyém a viking! - mondta Oghri.
Itt annyi hozzáfűznivalóm volna a történethez, hogy ezek az emberek szórakozásból akarnak harcolni a csapat tagjaival, és hogy Oghri ereje kb. egyezik Tekarukite erejével, és ő a csapat 4. legerősebb tagja (vagy második leggyengébb, ugye).
Plusz egy kérés, hogy az Oghri vs. Folke harcot majd hagy írjam meg én.
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."
Elküldve: 2010. 04. 02. 11:24
Idézet
[color= #000000; font-family: 'Times New Roman'; font-size: medium; line-height: normal" class="Apple-style-span]
és hogy Oghri ereje kb. egyezik Tekarukite erejével,
[/color]
Elküldve: 2010. 04. 02. 15:09
Idézet
Idézet
[/color]
Elküldve: 2010. 04. 02. 17:06
Idézet
Idézet
Idézet
[/color]
Elküldve: 2010. 04. 02. 18:08
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
[/color]
Elküldve: 2010. 04. 02. 18:17
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
[/color]Amúgy csak úgy megkérdezem, mielőtt amikor megteszem lázadás lenne, hogy mekkora baj származhat abból, ha Shido meghal, és ahogy Uraharának lett második karaktere, úgy nekem is lesz egy és az fogja kinyírni Kurohi-t? (Leginkább azért akarok új karaktert, mert 1: Shido gonosz lett, a gonosznak előbb utóbb pusztulnia kell XD 2: Rájöttem, hogy itt én vagyok az egyetlen, aki abban hisz, hogy gyengén kezdem aztán kigyúrom magam überre, ígyhát akarok egy alapból über karaktert...
Elküldve: 2010. 04. 03. 07:30
Idézet
Akkor jó...
Amúgy csak úgy megkérdezem, mielőtt amikor megteszem lázadás lenne, hogy mekkora baj származhat abból, ha Shido meghal, és ahogy Uraharának lett második karaktere, úgy nekem is lesz egy és az fogja kinyírni Kurohi-t? (Leginkább azért akarok új karaktert, mert 1: Shido gonosz lett, a gonosznak előbb utóbb pusztulnia kell XD 2: Rájöttem, hogy itt én vagyok az egyetlen, aki abban hisz, hogy gyengén kezdem aztán kigyúrom magam überre, ígyhát akarok egy alapból über karaktert...
Amúgy csak úgy megkérdezem, mielőtt amikor megteszem lázadás lenne, hogy mekkora baj származhat abból, ha Shido meghal, és ahogy Uraharának lett második karaktere, úgy nekem is lesz egy és az fogja kinyírni Kurohi-t? (Leginkább azért akarok új karaktert, mert 1: Shido gonosz lett, a gonosznak előbb utóbb pusztulnia kell XD 2: Rájöttem, hogy itt én vagyok az egyetlen, aki abban hisz, hogy gyengén kezdem aztán kigyúrom magam überre, ígyhát akarok egy alapból über karaktert...
Elküldve: 2010. 04. 03. 07:32
Idézet
Idézet
Akkor jó...
Elküldve: 2010. 04. 03. 07:35
Idézet
Idézet
Nekem mindegy, felőlem akár 8000 karaktered is lehet egymás után.
De amúgy nem csak te tartod úgy hogy "kigyúrod" a karid a történet folyamán. Nem tuthatod, hogy kinek, mitől és mennyire változik az ereje. Én pl. most valami atomtápot kitaláltam Tekarukiténak, amit szerintem hamarosan meg is fogok írni egy folytatásban. *_*
Elküldve: 2010. 04. 03. 07:39
Idézet
Idézet
Idézet
Nekem mindegy, felőlem akár 8000 karaktered is lehet egymás után.
De amúgy nem csak te tartod úgy hogy "kigyúrod" a karid a történet folyamán. Nem tuthatod, hogy kinek, mitől és mennyire változik az ereje. Én pl. most valami atomtápot kitaláltam Tekarukiténak, amit szerintem hamarosan meg is fogok írni egy folytatásban. *_*
Elküldve: 2010. 04. 03. 07:56
Idézet
Én nem beleszólni akartam, inkább csak amolyan poénos megjegyzésnek szántam az előző kommentet. Egyébként meg mindenki úgy írja a történetet ahogy akarja, szal igazából mindegy... Egyébként ki ír még?
Amúgy nem biztos, hogy mostanában fogom folytatni a törit, mert barátnőmnél tartózkodom és így elég elfoglalt vagyok.
Elküldve: 2010. 04. 03. 13:31
-Enyém a gitáros! -szólt a női tag
-Hülye vagy? Egy csomó monda szól arról, hogy a gitáros-zakós csávó az maga a Halál! Az pedig mint tudjuk csak megérint és meghalsz! -förmedt rá a lányra egy férfi tag, akinek SZTK keretes szemüvege volt, és barna haja lófarokba volt kötve.
-Jólvan... Akkor legyen a prinsz...
-Enyém a férfi Minamoto.
-Akkor én harcolok a nővel. -foglalta le Mizuki-t egy másik férfi, akinek rövid, fehér haja volt, arca jobb oldalán pedig egy kígyót ábrázoló tetoválásszerűség húzódott.
-Oké. Ezesetben az izomtömeget én vágom haza. -stipi-stopizott utólag egy másik férfi, aki alkatról nézve a csapat vezére lehetett, majdnem akkora izom tömeg volt mind K2, arcán egy nagy heg húzódott keresztül, mindkét szeméből hiányzott a pupillája és kopasz volt, csak egy kecskeszakáll díszelgett arcán, ami fekete volt. -Meg is volnánk. Még néhány napig megfigyeljük őket, majd amikor elég infót szereztünk róluk, támadunk. Oszolj! -a parancsra mindannyian eltűntek. Eközben a tábortól messze lévő pusztán a kocsiba éppen Folke ült be, de meglepetésére csak Frusicante volt bent, meg Marshall.
-Többiek? -kérdezte a viking.
-Már hazafuvaroztam őket, most megyek vissza Raemus lekéért a táborba, szóval ha haza akarsz menni, kénytelen leszel gyalogolni. -válaszolt Frusciante.
-Anyádat. Nem bírnál elvinni a várba?
-Sajnálom, első a kötelesség. -erre a holtak mestere mivel nem akart balhézni inkább kiszállt és nekiállt a hosszú gyaloglásnak, a Halál pedig tovább hajtott...
-Hülye vagy? Egy csomó monda szól arról, hogy a gitáros-zakós csávó az maga a Halál! Az pedig mint tudjuk csak megérint és meghalsz! -förmedt rá a lányra egy férfi tag, akinek SZTK keretes szemüvege volt, és barna haja lófarokba volt kötve.
-Jólvan... Akkor legyen a prinsz...
-Enyém a férfi Minamoto.
-Akkor én harcolok a nővel. -foglalta le Mizuki-t egy másik férfi, akinek rövid, fehér haja volt, arca jobb oldalán pedig egy kígyót ábrázoló tetoválásszerűség húzódott.
-Oké. Ezesetben az izomtömeget én vágom haza. -stipi-stopizott utólag egy másik férfi, aki alkatról nézve a csapat vezére lehetett, majdnem akkora izom tömeg volt mind K2, arcán egy nagy heg húzódott keresztül, mindkét szeméből hiányzott a pupillája és kopasz volt, csak egy kecskeszakáll díszelgett arcán, ami fekete volt. -Meg is volnánk. Még néhány napig megfigyeljük őket, majd amikor elég infót szereztünk róluk, támadunk. Oszolj! -a parancsra mindannyian eltűntek. Eközben a tábortól messze lévő pusztán a kocsiba éppen Folke ült be, de meglepetésére csak Frusicante volt bent, meg Marshall.
-Többiek? -kérdezte a viking.
-Már hazafuvaroztam őket, most megyek vissza Raemus lekéért a táborba, szóval ha haza akarsz menni, kénytelen leszel gyalogolni. -válaszolt Frusciante.
-Anyádat. Nem bírnál elvinni a várba?
-Sajnálom, első a kötelesség. -erre a holtak mestere mivel nem akart balhézni inkább kiszállt és nekiállt a hosszú gyaloglásnak, a Halál pedig tovább hajtott...
Elküldve: 2010. 04. 03. 13:32
Idézet
Idézet
Én nem beleszólni akartam, inkább csak amolyan poénos megjegyzésnek szántam az előző kommentet. Egyébként meg mindenki úgy írja a történetet ahogy akarja, szal igazából mindegy... Egyébként ki ír még?
Amúgy nem biztos, hogy mostanában fogom folytatni a törit, mert barátnőmnél tartózkodom és így elég elfoglalt vagyok.
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
Elküldve: 2010. 04. 03. 18:16
Készen van (azért írtam hogy lássátok 5 óra kemény munka eredményét 
)
Elküldve: 2010. 04. 04. 21:43
No? Mi az gyerekek vége? Pedig van még nálam tervben egy epikus harc...
Elküldve: 2010. 04. 06. 19:46
Nos, újabb hét, újabb lista. És ezért most megfogtok sztem lincselni, de azt kell mondanom, hogy mivel K2 nem bírta betartani a határidőt, sajnos kiesik a történetből. Karakterét is valahogy eltesszük majd raktárba.
Shidotoku
Urahara (Frusciante)
Ragnarök (Tekarukite)
Kyuubi (Folke)
Ismét vasárnap a határidő.
Elküldve: 2010. 04. 06. 19:58
Idézet
Nos, újabb hét, újabb lista. És ezért most megfogtok sztem lincselni, de azt kell mondanom, hogy mivel K2 nem bírta betartani a határidőt, sajnos kiesik a történetből. Karakterét is valahogy eltesszük majd raktárba.
Shidotoku
Urahara (Frusciante)
Ragnarök (Tekarukite)
Kyuubi (Folke)
Shidotoku
Urahara (Frusciante)
Ragnarök (Tekarukite)
Kyuubi (Folke)
RiG: