Idézet
Idézet
Na majd a következőbe akkor beleírom, de a mostaniban másról (is) írok...
Elküldve: 2010. 04. 06. 20:04
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 04. 06. 20:13
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 04. 06. 21:35
Elküldve: 2010. 04. 06. 21:50
Elküldve: 2010. 04. 07. 15:54
Elküldve: 2010. 04. 07. 22:23
Elküldve: 2010. 04. 08. 18:25
Elküldve: 2010. 04. 08. 18:56
Elküldve: 2010. 04. 08. 18:57
Idézet
Elküldve: 2010. 04. 08. 19:50
Elküldve: 2010. 04. 08. 21:54
Idézet
Elküldve: 2010. 04. 08. 21:58
Idézet
Idézet

Elküldve: 2010. 04. 08. 22:07
Idézet
Idézet
Idézet

Elküldve: 2010. 04. 09. 22:53
Elküldve: 2010. 04. 10. 09:18
Elküldve: 2010. 04. 10. 11:30
-Akkor hárman maradtunk? - kérdezte Folke.
-Úgy néz ki.
-Raemus és Mizuki... meghaltak. K2 és Samantha elvándoroltak, Frusciante meg nem tudom merre kószál.
-A herceg pedig átállt a nagybátyja oldalára. - tette hozzá a ninja.
-Tényleg. Csak nem értem, hogy miért, ha annyira utálták eddig egymást.
-Valószínűleg nem készült fel a trón elfoglalására. Így az egyetlen közösség ahova 'menekülhetett', a családja volt.
-Ez akkor is váratlan fordulat.
Tekarukite nem válaszolt, csak sétált tovább és a most felhőtlen, óceánkék eget bámulta.
-Te és ez a Felix, akkor most honnan jött? - kérdezett ismét a viking.
-Sturenland tartományból. Az a hely északra van innen. Hatalmas hófödte síkságok és hegyek övezik az egész területet.
-Ez egészen úgy hangzik, mint egy viking terület.
-Mivel az is.
-Óh, tehát vikingek ebben a dimenzióban is léteznek?
-Hogyne. Minden dimenzió párhuzamos síkon létezik a többivel, tehát minimálistól a maximális eltérésig mindent megtalálsz az összesben.
-Erről nem is tudtam.
-Folke. Te melyik dimenzióba tartozol?
-Fogalmam sincs... én is csak belecsöppentem ebbe a világba, ahogyan ti. A mi világunkban éppen egy csatát vívtam, amikor egy Kelta varázsló átka által bekerültem ebbe a téridősíkba.
-Szóval portált nem is nyitott a mágus?
-Nem. Valami baromságot kántált, majd egyszercsak elájultam és itt ébredtem az erdőségekben.
-Ez bizony érdekes.
-Miért?
-Általában két vagy több dimenzió között, állandó kapcsolatnak kell lenni ahhoz, hogy átkerülj egyikből a másikba. De lehet, hogy valahol máshol már volt egy portál és a mágus csak arra az 'utazási vonalra' kapcsolt rá az átokkal.
-Honnan tudsz te ennyit ezekről? - kérdezte a viking már-már gyanakvóan.
-Az én családom hozta létre a dimenziókapukat.
Folke egy pillanatra ledöbbent, de amilyen gyorsan lerohanták a baljós gondolatok, azok olyan gyorsan el is illantak.
-Mondj meg nekem valamit Teka. - szólt, miközben mindketten megálltak és egymás felé fordultak. -Ki vagy te? És kik ezek a Minamotok?
-Apám Hayato Minamoto, édesanyám pedig Michiko Minamoto. Az egyetlen tisztavérű Minamoto leszármazott én vagyok. Minden más gyermek a családban, más nem tiszta vérű anyától származik. A saját dimenziónkban rettegett lények voltunk. Először Abumi-guchi-kként tartották családomat számon. De apám más démonok és lelkek energiáit is magába szívta, így vérünkben keveredett az összes erő. Így mára már nem emlegetnek minket démoni nevekkel. Csakis a Minamoto név maradt fent.
-Tehát démonok vagytok.
-Voltunk. Mára már szellemek, démonok, fél-istenek és istenek vérei is beleépültek a vérvonalunkba.
-Istenek? -kérdezte kételkedő hangon Folke.
-Igen. Több démon isten energiáját is haláláig szipojozta apám. De kételkedsz? -kérdezte Tekarukite majd jobb kezét egy égő fáklya felé szegezte. -Akkor megmutatom az első isten erejét. -szólt majd nyitott tenyerét egy gyors mozdulattal összezárta és a fáklya tüze elaludt.
-Ennyi? -kérdezte a viking kicsit értetlenkedő hangtónussal. De ekkor a ninja kinyitotta tenyerét és hirtelen feljebb emelte a karját, amikor is egy hatalmas lángoszlop csapott ki a fadarab végéből.
-Nem szóltam.
-A démoni istenek általában a tűz eleméhez értettek a legjobban. De rengeteg szellem és átlag démon a víz, a szél és a föld elemében rejtőzködtek és azokat használták ki.
-Tehát minden elemet uralni tudsz?
-Csak a megfelelő eszközökkel és nem minden elemet uralunk ugyanolyan mértékben.
-És mik azok az eszközök?
-Ez maradjon az én titkom. - válaszolt a ninja miközben kacsintott egyet Folkéra.
-Jogos...
Elküldve: 2010. 04. 10. 11:37
Idézet
Ez érdekes lett.
Folke a börzörker nekromanta viking, aki egyszerre buddhista is. xD
Na amúgy folytatom. ![]()
Elküldve: 2010. 04. 10. 19:18
Elküldve: 2010. 04. 11. 20:56
Shido támadásba lendült, Frusciante azonban könnyedén, unott arccal védte folyamatos rohamait. Hiába változtatta fegyvere formáját, próbált kikerülni a Halál látómezejéből, távolról, lövedékekkel támadni, a férfi különösebb erőfeszítés nélkül táncolt el minden elől. „Miért nem támad?” kérdezte Shido magától. Talán akkor lenne lehetősége…
Frusciante azonban továbbra sem támadott. Shido kifulladva állt meg negyed órányi intenzív és értelmetlen offenzíva után.
-Miért nem támadsz rám?! –kérdezte magából kikelve. Egyáltalán nem így képzelte a harcot a Halállal.
-Semmi kedvem hozzá. Majd ha összeesel a kimerültségtől, elveszem valahogy a könyvet.
És szinte eseménytelenül el is telt fél óra. Shido ereje vészesen fogytán volt, és kezdett egyre idegesebbé válni.
-Egyszerűbb lenne, ha feladnád. Add ide a könyvet!
-Miért adnám? Még meg sem sérültem! Nem állok vesztésre!
-Fél órája szórakozunk itt… Ha szerinte…
-Frusciante.
A Halál ledermedt, de még így is védeni tudta Shido alattomos támadását. Tőlük alig pár méterre egy férfi ült egy Marshallnál jóval nagyobb, márkátlan erősítőn. Vállig érő, fekete haja, kedves arca, kék hokimeze és a kezében díszelgő, színes-díszes Ibanez Iceman egy kellemes ember benyomását keltették. De Shido azonnal tudta, hogy rohadtul nem az.
-Főnök! –vágta haptákba magát Frusciante, miközben újra elugrott Shido elől.
-Mit csinálsz, Frusciante?
-Harcolok, Főnök.
-Úgy viselkedsz, mint egy kibaszott idióta. A srác fényévekre van a szintedtől. Öld meg végre, szükségünk van a könyvre.
-De nem akarom bántani…
-Akkor megteszem én.
Azzal a Főnök felállt. Frusciante Shidóra nézett.
-Gyerek… Add ide a könyvet, ha nem akarsz megdögleni.
Shido azonban nem hallgatott rá. Ha ezt a valakit leteríti, a Mester bizonyára örülni fog. Az új képességeivel semmi nem szabhat neki határt…
Futni kezdett a férfi felé. Lendíteni akarta a jobb kezét, ám meglepve vette észre, hogy az nincs a helyén. Lefékezett, hogy ezüsttel lezárhassa a hatalmas nyílt sebet és körbenézzen. A végtag a Főnök baljában figyelt, aki éppen mellette állt.
-Ezüst?
Shido nem válaszolt. Állta a férfi tekintetét, de tudta, hogy menekülnie kell. A könyvet semmiképp nem adhatja át, azonban a harc mindenképp az ő halálával végződne.
-Szánalom. Ráadásul még használni se tudod normálisan... Hogy került egyáltalán a könyv hozzád?
-A családjáé, Főnök.
-Hozzád senki nem szólt, hippi.
-Elnézést.
-De akkor nyilván a királyi dinasztia leszármazottja vagy. Mármint te, vörös gyerek. Ez a hippi királyi dinasztiát még távolról sem látott, amikor leszármazott.
-Ez nagyon szar volt, Főnök.
-Csendben létezzél.
Shidót kezdte az őrületbe kergetni a helyzet furcsasága. Két férfi, akik játszva megölhetnék, egymással vitatkoznak valami teljesen érdektelen dolgon, miközben a könyv, amire valamiért nagyon vágynak, ott van az ő kezében… Miért nem ölik meg? Miért nem támadnak rá?
Próbált tenni egy lépést balra. Ám ahogy az izmok megrándultak a combjában, kapott egy pofont a saját karjától, amitől a földre került.
-Nem válaszolsz, és még szökni is próbálsz..?
-Hagyja, Főnök. Lehet, hogy mentálisan sérült. Az ilyen királyi családokban muri a vérfertőzés meg az ilyesmi.
-Akkor lehet, hogy mégis királyi családból származol.
-Fakkjú. T_T
A Főnök lenézett Shidóra.
-Nincs gyomrom megölni egy ilyen férget, Frusciante. Ez neked való feladat. Két percet kapsz.
Shido már végleg nem értett semmit. Miért undorodik tőle hirtelen a férfi? Egyáltalán kik ezek?
A Főnök csettintett az erősítőjének, mely szárnyakat növesztett, és leszállt mellé. Felszállva a mutató és középső ujját felmutatva jelezte újra az időtartamot, amíg várni fog. Ezek után az erősítő, hátán gazdájával elrohant.
-Minek növesztett szárnyakat..? –bukott ki a kérdés Shidóból.
-Mer’ az cool. Na de kelj fel. És add ide a könyvet. Nem akarlak bántani. Elég gáz az, amin mostanában keresztülmentél, nem akarlak még pluszba megölni is. Szerencséd, hogy közben leesett neki, hogy elárultad a családod, meg ilyesmi. Amúgy darabokra tépett volna. Áruló férgekkel nem foglalkozik. Engem is leszar. ^^
-Honnan esett le neki? –kérdezte Shido dühödten, miközben feltápászkodott.
-Én mondtam neki.
Shido már nem akart megérteni semmit. Tudta, hogy esélye sincs a férfi ellen, és most, hogy valaki végre nyíltan a szemébe mondta, hogy mit tett, a lelkiismeret furdalás halvány jeleit kezdte érzékelni magán. De a döntést nem lehet visszacsinálni. Menekülnie kell.
Felkelt, megfordult, és szélsebesen futásnak eredt, ám Frusciante különösebb probléma nélkül tartani tudta az iramot, sőt, megelőzte őt.
-Hová megyünk? –tette fel a kérdést a Halál hátrafelé futva.
Shido nem válaszolt.
-Szerintem álljunk meg. Mit gondolsz?
Semmi válasz.
Frusciante egy Shido számára követhetetlen mozdulattal levágta a prinsz mindkét lábát, aki esetlenül zuhant le.
-Na látod… Mennyivel jobb így. –mondta a férfi, miközben a földön fekvő Ezüst Kaszás mellé guggolt. –Utoljára kérlek. Add ide a könyvet. Én nem érhetek hozzá, így nem vehetem el tőled. Le kell raknod a földre. Nincs lábad, és mivel nem hiszem, hogy hosszú ideje vagy a képességed birtokában, nem valószínű, hogy gyorsan tudnád regenerálni. Nem tudsz tovább menekülni.
Shido nagy nehezen átfordult a másik oldalára, és az ég felé tartotta a könyvet a még meglévő kezével, de amint teljesen kinyújtotta a végtagot, a csuklója alól egy tüskét lőtt a Halál felé. Az ezüstdarab egy ponton felsértette a drága zakó anyagát.
Frusciante mélyet sóhajtott, és Shido hasfalába vágta a kaszát, hiába változtatta az Ezüst Kaszás ezüstté testének megfelelő részét, a kasza akadálytalanul hatolt át rajta. Frusciante kettőt csapott a fegyver markolatára, mire megjelent rajta egyetlen húr. Leült Shido mellé, így a kasza nyele pont kényelmes magasságban volt neki.
-Utálom ezt a technikát, de ez az egyetlen módja, hogy anélkül öljelek meg, hogy a könyvet véletlenül bármi baj érné…
Shido szemei elkerekedtek. A könyv! Ha megsemmisíti, mindennek vége… Elvigyorodott volna, de de egy izma se engedelmeskedett.
-Hiába próbálsz mozogni… A szemhéjadon kívül más izom nem fog reagálni…
A Halál pengetett egyet, mire…
Elküldve: 2010. 04. 11. 21:21