A csapat megtárgyalta,hogy ha együtt mennek az ezüst golyókért,az túl sok időbe kerülne nekik.Így hát nem maradt más,Dentis egyedül ment és megigérte,hogy siet,míg Kenshiro és Drip,Rune nyomába eredtek,akit egyelőre nem tudtak megtalálni,hiszen a galád nem emeletes házba költözött
!
Eközben Dentis a Sátán Katlanja felé haladva rájött,hogy miért is hívják így ezt a helyet,attól függetlenül,hogy ez a hely egy hegyen van minimum van 50 fok és elképesztően,de nagyoooon elképesztőne büdős is volt ott fenn.Biztos van a közelben egy mocsár,gondolta Dentis,amikor pont meglátott egy hatalmas mocsarat.Kicsit furcsálta,hogy egy mocsarat talált a hegy közepén,de ez most nem érdekelte...A mocsár közepén volt egy aprócska sziget és a szigeten egy kis kunyhó.Füst jött ki a házikóból,tehát volt valaki benn.Dentis átúszott,majd az ajtóhoz lépett és kopogott.Pontosabban kopogni akart mert mire a keze az ajtóhoz ért egy öreg nő állt előtte és éppen a fején landolt a keze és azon kopogott be.
-Jaj,elnézést anyóka!A nevem...
-....Dentis...
-öööö...igen!És azért jöttem...
-....tudom mert azt mondták nállam vannak az utolsó mágikus ezüst golyók.-mondta az anyó,csak a fura az volt,hogy a hangja egy húszonéves szexistenőjéhe hasonlóan vaditó volt(![]()
)
Dentis ekkor kiesett az állán.
-Gyere be!-rikkantott rá a nő.Bent minden olyan volt mintha egy sátánista,vagy éppen egy voodo szetartásba csöppent volna az ember.Míg Dentis nézzelődött,hirtelen maga előtt talált egy fiatal félmesztelen nőt.
-Itt vannak.-mondta a ugyanazon a vadhangon mint előbb az anyó.
-Maga,maga meg ki a halál?!-tört ki végülis Dentis-ből.
-Itt van hat darab.Okosan használd!De áruk is lesz!
Dentis már nyúlt volna a pénzért,amikor a nő,megragadta a kezét és így szólt:
-Nállam a pénzednek nincsen értéke.Egy szívességet kérnék ezekért a töltényekért cserébe.
-És mégis mi lenne az?
-Használhatod ezt a hat töltény,de nem ölheted meg velük az én kicsi fiacskámat!-ekkor a nő ismét visszaalakult azzá az időhölgyé akivel Dentis elöször találkozott,de most a szeme nem volt meg,helyete,csak tűz lángolt a szemgödreiben.
-Igen,én vagyok Rune anyja.Hozzátok el nekem élve,Ti vagytok rá egyedül képesek,dolgom van Vele!
Dentis úgy nézett mint aki szellemet látott.Bár lehet,hogy ez rosszabb volt egy szellemnél.Majd végülis így válaszolt.
-Rendben,de azt még....-mielőtt befejezhette a mondtatott,éppen zuhant lefelé az égből egyenesen Kenshiro-ra és Drip-re akik.........

Súgó
A téma zárva.