Idézet
GK anime
Elküldve: 2008. 10. 01. 20:06
...méérnemírtoook???
"What is dead may never die, but rises again, harder and stronger."
Elküldve: 2008. 10. 01. 20:08
Idézet
Idézet
...méérnemírtoook???
#324 Guest__*
Elküldve: 2008. 12. 11. 23:41
Jólvan, most munka/suli van, de téli szünetben majd igazán írhatnátok
Elküldve: 2008. 12. 12. 10:08
Idézet
#326 Guest__*
Elküldve: 2008. 12. 12. 13:33
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 12. 18. 11:09
A topic neve Anime (gk elötte van de ez most nem számít). Én is elkezdtem animéket nézni (naruto-t befejeztem, shippuuden-t nézem most, annak is a 60. részét, meg Ayakashi Ayashi-t is nézek, stb). Olyan topic, amiben animékről lehetne dumálni, na az nincs, így ide teszem fel a kérdésem: hol lehet megvenni (vagy letölteni) a Death Note-ot, a Devil May Cry-t (Kasy már egyszer leíta, de haverom azt mondta, tele van az vírussal), és a Hellsing-et? Aki tudja, hogy hol lehet megvenni vagy letölteni, az megtudná írni nekem privibe? Netem ház az még mindig nincs (jó sz*r helyen lakok
).
Előre is köszönöm
!
Elküldve: 2008. 12. 21. 15:12
Namost azért nem kaptam választ, mert olyan kérdést tettem fel, amire nem kell figyelni, vagy nem tudtok válaszolni? De ha tudtok válaszolni, akkor már nem kell privibe válaszolni.
Elküldve: 2008. 12. 21. 15:21
Idézet
Namost azért nem kaptam választ, mert olyan kérdést tettem fel, amire nem kell figyelni, vagy nem tudtok válaszolni? De ha tudtok válaszolni, akkor már nem kell privibe válaszolni.
Elküldve: 2008. 12. 21. 15:24
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 12. 21. 15:25
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 12. 21. 15:30
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
#333 Guest__*
Elküldve: 2008. 12. 27. 15:59
No, arra a döntésre jutottam, hogy mi lenne ha ezt a jelenlegi sztorit szüneteltetnénk, addig elkezdhetnénk egy újabb történetet. Az ötlet az, hogy mindenféle animéből, kinek mi jut eszébe beraknánk elemeket és így születne egy új sztori! (Ötlet by Guppi) Akinek tetszik az ötlet szóljon/jelezzen és akkor ha sokaknak bejön elindítom a szereplőfölvételt
Elküldve: 2008. 12. 27. 16:46
Idézet
No, arra a döntésre jutottam, hogy mi lenne ha ezt a jelenlegi sztorit szüneteltetnénk, addig elkezdhetnénk egy újabb történetet. Az ötlet az, hogy mindenféle animéből, kinek mi jut eszébe beraknánk elemeket és így születne egy új sztori! (Ötlet by Guppi) Akinek tetszik az ötlet szóljon/jelezzen és akkor ha sokaknak bejön elindítom a szereplőfölvételt
#335 Guest__*
Elküldve: 2008. 12. 27. 16:49
Idézet
Idézet
Vagy Kukucska megszerzi a halállistát de akinek a nevét beírják, azért elmegy Naruto és összeveri majd lefogja árnyékklónokkal, erre jön Enma Ai és elviszi az illetőt a Digivilágba ![]()
Naszal, poént félretéve ki ért egyet?
Elküldve: 2008. 12. 27. 16:53
Idézet
Vagy Kukucska megszerzi a halállistát de akinek a nevét beírják, azért elmegy Naruto és összeveri majd lefogja árnyékklónokkal, erre jön Enma Ai és elviszi az illetőt a Digivilágba ![]()
Elküldve: 2008. 12. 27. 17:10
Idézet
Idézet
Batri: jól elmondtad nekem, honnan szerezhetem meg a Death Note-ot
! (lehet leírtad, csak nem kaptam meg)
Én is benne vagyok, csak ezzel van egy kis gond. Az anime világba nemrég csöppentem bele, láttam idáig a Naruto-t végig, a Shippuuden-ből meg csak 50 rész láttam. A Death Note-ból ma néztem meg a 7. részt, Devil May Cry-ból meg láttam az 2. rész felét. Sok animéről hallottam, de nem láttam (pl. Rurouni Kenshin, Digimon, Bleach, Beck, Ayakashi Ayashi, Fullmetal Panic, Ghost in the Shell, stb.). A másik problema, hogy én szilveszter után megint internet nélkül leszek
. Ez a legkissebb gond, mondjuk elkezdenénk holnap, még én is benne lennék, aztán amikor elmegyek, kiírtok (nem kiírtattok) a történetből.
#338 Guest__*
Elküldve: 2008. 12. 27. 17:51
Idézet
Idézet
Idézet
Batri: jól elmondtad nekem, honnan szerezhetem meg a Death Note-ot
! (lehet leírtad, csak nem kaptam meg)
Én is benne vagyok, csak ezzel van egy kis gond. Az anime világba nemrég csöppentem bele, láttam idáig a Naruto-t végig, a Shippuuden-ből meg csak 50 rész láttam. A Death Note-ból ma néztem meg a 7. részt, Devil May Cry-ból meg láttam az 2. rész felét. Sok animéről hallottam, de nem láttam (pl. Rurouni Kenshin, Digimon, Bleach, Beck, Ayakashi Ayashi, Fullmetal Panic, Ghost in the Shell, stb.). A másik problema, hogy én szilveszter után megint internet nélkül leszek
. Ez a legkissebb gond, mondjuk elkezdenénk holnap, még én is benne lennék, aztán amikor elmegyek, kiírtok (nem kiírtattok) a történetből.
Nem baj, ha kezdő vagy, ha valami kérdésed van akkor kisegítünk XD
Ha holnap akarjuk elkezdeni, akkor a szereplőválasztást most kezdjük.
Akkó:
Najó, Narutot még én sem gondoltam komolyan, igazából nekem sincs még meg a karakterem XD
A jelentkezés nem időre fog menni, hanem létszámra és a karakter nevét a választott kép mellé/fölé írjátok, ugyanis a töriben a karakter nevén fogtok szerepelni
(kivéve ha általatok kitalált szereplővel jöttök)
Elküldve: 2009. 02. 25. 20:46
Halloták a bokrok zörgését, de nem láttak semmit. Egyszer csak Ragnarök oldalán egy hatalamas seb lett. Páncélja megvédte, de azért így is megsérült. Hirtelen rádöbbentek hogy láthatatlan démonok támádtak rájuk. Mivel nem tudták felvenni velük a versenyt, megpróbáltak elfutni. Azonban az nem tudtak elég gyorsan menekülni. Már elveszetnek érezték magukat amikor Kyuubi megszólalt:
-Reméltem nem kell használnom, de muszáj lesz.
Elővette Desert Eagle-jeit, amik feketék lettek (eddig szürkék voltak). A pisztolyok maguktól az ellenfélre céloztak, így nagy robajjal, gyosan lekapta őket. Aztán mondta:
-Mivel ilyenkor a lövések nagyon hangosak, ezt most más démonok is meghalották és valószínüleg bemérték a helyzetünket. Úgyhogy most rohannunk kell!
Akkor folytassuk ide!
-Reméltem nem kell használnom, de muszáj lesz.
Elővette Desert Eagle-jeit, amik feketék lettek (eddig szürkék voltak). A pisztolyok maguktól az ellenfélre céloztak, így nagy robajjal, gyosan lekapta őket. Aztán mondta:
-Mivel ilyenkor a lövések nagyon hangosak, ezt most más démonok is meghalották és valószínüleg bemérték a helyzetünket. Úgyhogy most rohannunk kell!
Akkor folytassuk ide!
#340 Guest__*
Elküldve: 2009. 02. 25. 20:48
Még ragnarök folytatása:
... Ragnarök fohászt mondott isteneihez majd egy varázsigével meggyógyította sebét.
-Ezt magamnak tartogattam. Remélem többet nem kell használni.Az istenek nem mindig állnak mellettem.- szólt és észak felé mutatott.- Arra kell mennünk. Fussatok és ne nézzetek hátra !...
Akkor kövi kommentbe kirakom a szereplőlistát ![]()

Súgó
A téma zárva.