Elküldve: 2010. 03. 10. 23:24
...K2 odament, hogy megnézze az ellenfelét. A király látszólag mozdulatlanul feküdt, összeverve magát. A mellkasán lévő kötéseknél megragadta.
-Ne színészkedj, tudom hogy még élsz! -mondta dühösen az izomkolosszus, majd felhajította az égbe a gonosz nagyurat, és feltartotta öklét, amire ráérkezett a király. Ettől az ütéstől felüvöltött fájdalmasan és leesett K2 mellé. A király ismét sok ideig nem mozdult, hősünk már holtnak hitte.
-Ennyi volna? -kérdezte.
De ez nem így volt. A következő pillanatban az ellenfele felugrott, és egy rúgással arrébb taszajtotta a kolosszust.
-Mi a fene?
A 3 méter magas Oda lekapta hátáról a botot, palástja alól előkapott egy buzogányfejet és ráhúzta, mire az azonnal egybeolvadt a nyelével, egy hatalmas buzogányt alkotva.
-Höh, eszközzel harcolsz? Puszta kézzel nem mersz? -kérdezte K2 gúnyosan, mire a király nem válaszolt. Izomzatunk támadásba lendült, és könyékkel nekirohant az ellenfélnek, aki a buzogánnyal akart védekezni, ám az egyszerűen széthullott, hősünk pedig kettészakajtotta a kinget. Beterítette a vér, mire kéjesen elvigyorodott... Ám a következő pillanatban a vér elpárolgott. Hősünk most nem tudta mi van... Eközben már utcával arrébb Shido rohant és lőtte ellenfeleit. A következő sarkon lefordult, egy ismerős kék palástos embert fedezett föl.
-Nocsak, sokkal könnyebb dolgom lesz, a herceg idesétál elém! -mondta a király, majd megfordult.
-Te... Dehát a király nem háttérből irányítja a haderőket? -kérdte Shido, közben kicsit meghátrált.
-Ebben a világban nem kölyök... Na harcolsz, vagy cafatokra szedlek?
-Beszélni szeretnék!
-Utolsó kívánság... Nyőgd ki mit akarsz?
-Miért kellett egy szomorú lelket a rossz útra taszítanod?
-Nem értem mire gondolsz...
-Az első számú bérgyilkosodra! Kihasználtad a bosszúvágyát és egy pénzért ugró kutyává alakítottad!
-Otthont adtam neki, megtanítottam megvédeni magát! Megadtam neki a lehetőséget, hogy a szüleit megbosszulja. Tán bajod van vele?
-A bosszú sosem a helyes út...
-Dehát ha egyszer bosszúszomjas az ember mit lehet tenni? Továbbá... Mégis milyen más esélye lett volna? Mikor rátaláltam egy farkas akarta felzabálni. Gondolj bele kölyök, hova illett volna bele az, hogy visszamegy a megbékélt királyságba és normális lesz? Mielőtt csatlakozott a erdei klánhoz? Nem, akkor még konfliktusok voltak! Mikor lemészárolták a népet? Nem! Aztán márcsak bojongott, esélye sem volt visszatalálni! Ha nem találok rá meghal.
-9 élete volt, remélem te is tudod. A farkas nem lett volna a vége.
-És? Aztán még 8x megtámadja egy farkas és végez vele. Hiába, neki ez volt a sorsa. Keserű életet élt, keserűen halt meg.
-De amikor velünk volt... Maradhatott volna az oldalunkon... Megvédtük volna tőled!
-Barom vagy fiam... Nem csatlakozott, mert képtelenek voltatok volna megvédeni őt tőlem! Meg akarod tapasztalni miért?! -azzal a király támadásba lendült, előkapta a buzogányt. Shido kilőtt egy nyilat, de egyszerűen széttört a kolosszus bőrén. Éppen hogy elugrott a 2 méteres fegyver elől, amely szétzúzta a helyén a földet.
,,Rohadt nagy szarban vagyok! Közelharcos én meg távolsági, és gyenge is... P*csába..." gondolta Shido majd lőtt mégegy nyilat, ezt már megtolta telekinézissel, de ugyanúgy széttőrt. Ezután a közeledő királyt megpróbálta ellökni, de a lökés amitől Nekomimi a szobát átrepülte, a királyt meg se hatotta, így Shido megint éppenhogy kikerülte a buzogányt. ,,Várjunkcsak... A kés úgy vág, hogy kis pontra koncentrálja a nyomást... Ezt megcsinálhatnám a telekinézissel is" azzal ötös fizikatudású hírónk egy apró pontra koncentrálta az összes nyomást, mire egy apró karcolás keletkezett a king ruháján. Erre az feldühödött, kétszer olyan gyors lett és a falnak vágta hatalmas tenyerével a prinszt.
-Kib*szott kis vakarék, hogy mered összebarmolni a palástomat? A sz*rt kinyomom belőled! -azzal úgy is cselekedett, ahogy mondta, elkezdte növelni a nyomást, mire Shido lassan nyöszörgésben tört ki, majd üvöltésben, aztán egy roppanás... és elhallgatott. -VÉGRE KICSINÁLTALAK TE KIS SZ*RHÁZI! -üvöltötte örömittasan a gonosz Oda, de a következő pillanatban egy kéz megfogta a vállát.
-Én nem örülnék ennyire... -a király hátranézett. K2 volt az...
„Darwin túlságosan udvarias volt ahhoz, hogy kimondja, nem azért uralkodunk a világon, mert a legokosabbak vagyunk, vagy netán a leggonoszabbak, hanem mert mindig mi voltunk a legeszelősebb, a legrohadtabb gyilkosok az őserdőben.”