Idézet
Idézet
...rájött hogy nem Beretta kell ide...elővett egy gépkarabélyt, odatette Shido fejéhez, és meghúzta a ravaszt. Shido agya szétloccsant. Az orvos kihasználva az alkalmat,belenyomott egy tonna nyugtatót mario orrába. Olyat amilyennel a medvéket szokták nyugtatni. Mario erre csak még jobban felkapta a vizet, és lézerszemeivel szétégette a berendezést és az orvoson is súlyos sebett ejtett. Ám a dokinak még volt annyi ereje hogy a fiókból előhúzza azt a nyugtatót, amit még sose használtak. Arra fejlesztették ki, hogy ha találkoznak egy hulkkal meg tudják állítani. Beleszúrta Mario lábába. Mario egyből összeesett, és csak beszélt...: - Málnaszörpök, málnaszörpök,,,,,jajj repülő málnaszörpök, hideg szörp, meleg szörp...LEKVÁR???? ÁHhhhh....ne csak lekvárt ne...ahhh
Eközben...
(Innye!)
...Master épp ment az utcán a rejtekhelyére. Eközben eképp gondolkodott: -Most akkor lelőttem régen Shidotoku-t, vagy nem? Bárhogy is élte túl, meg kell ölnöm, mert lerontja a hírnevem! -majd ment tovább. Eközben a korházban...
...Dante kivágta az ajtót a kardjával és kiment. Ahogy meglátta a földön fekvő Mariot és a szétloccsant agyú Shidotokut hirtelen nem tudta mit tegyen. Shido-t sirassa, vagy Mariot gyilkolja. Végül szívére hallgatott és Shido-hoz ment. Mario összeütötte sarkait, a lábából füstfelhők jöttek ki, beburkolták és eltereleportált. Omlas is kisántikált Shido-hoz, és egyből eszébe jutott. -Mijmájmó!
-Micsoda?
-Shejmáhmó Mijmájmó a mágus! Ő segíthet!
-Hjajj... Én vagyok a féldémon kardos csávó és te ismered a nagy mágusokat???
-majd felvették Shidot és elindultak kifelé...
Dante ahogy vitte Shido-t, úgy hullott ki az agydarabka a fejéből.- Vigyázz rá, én visszamegyek-mondta Dante, majd lerakta a testet a földre.
-Ne menj meth te is úhy jálsz, mint ő.-mondta Omlas.
-Ezt nem hagyom annyiba.-mondta Dante, majd a kardját elővette és úgy ment vissza a korházba. Mario már nem volt ott. Találkozott egy dokival. Dante elkapta a doki köpenyét, majd magához húzta.-HOL VANNAK?-üvöltve kérdezte Dante.
-A 407-es szobába!-mondta a doki, kicsit össze is f*sta magát. Dante elengedte, majd megkereste a 407-es szobát. Ott feküdt Mario. Dante odament az ágyhoz. Már épp át akarta szúrni, amikor Mario felébredt. Marrio a lézerszemével ketté akarta végni Dante-t, aki elhajolt a lézer elől. A kardja viszont nem úszta meg a támadást. Dante eldobta a kardját. Elővette vegyverét. Rálőtt. De Mario a golyókat is szétlőtte a lézerszemével. Amíg a golyókra figyelt, Dante Mario hátához ment. Odatartotta a fegyverét Mario fejéhez. Meghúzta a ravaszt. De Mario dús haja megfogta a golyót. Dante elugrott, mivel tudta, hogy Mario ahogy megfordul, úgy fog lézerezni. Dante megfogta a maradék karját, azt beleszúrta Mario szemébe. Utánna Dante még lőtt egyet, hogy a másik szeme is eltünjön. Mario mostmár nem tudott lézerezni. Dante látott az asztalon egy Axe dezodort. Azzal befújta Mario lábát, akinek mostmár jó illatú volt a lába. Dante felhívta a rendőrséget, hogy vigyék el Mario-t. El is vitték a börtönbe, ahol gumiszobába került, a szemei össze voltak varva, és semiét se tudta megmozdítani.
Eközbe Dante és Omlas elvitték elásni Shido-t. Mind ketten megsiratták.
-Hát meghalt.-mondta Batri.-Meg akartam mondani, hogy nem én öltem meg. Na mindegy én megyek.
-Honnan ismered Shido-t?-kérdezte Dante.
-Onnan, hogy...én vagyok a testvére.-ezzel a mondattal befejezte Batri, majd elment.
-Gyere Omlas, menjünk haza.
Hátat fordítottak a sírnak, majd elhagyták a temetőt.
...