HWSW Informatikai Kerekasztal: FIFA 09 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FIFA 09

#141 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 20. 16:42

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

én profin a Manchesterrel könnyebb mint a 08(szerintem)Kép
Profin az eszem megáll!
Én a félprofin(azt hiszem ez a nvev a 2. szintnek) csak az 1 csillagosokat tudtam megverni, na de nem baj majd fejlődök!
Mindenféle sértés nélkül mondom, ha a profi mód nehézségeket okoz, akkor talán nem a fifa a neked való játék.Kép Én xboxon világklasszis szinten játszom, de legendásan is nyertem már 1-2 meccset.
Pedig szeretem!
Kéne egyet meccselni, hogy tényleg ennyire béna vagyok-e.
Ha van xboxod, akkor a hét második felében játszhatunk.Kép

#142 Felhasználó inaktív   Sarkadi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 20. 16:52

csak PC-m van

#143 Felhasználó inaktív   xyber 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 26. 13:34

Sziasztok bocs hogy ide írok nekem a FIFA08-al az lenne a problémám hogy a kooprációs szezonban lejátszottam egy idényt a készített játékosommal és most nem lehet folytatn gondolom nem csak egy szezont lehet játszani!!!Ha meg tudná valaki mondani hogy mit csináljak az tök jó lenne kösz!!

#144 Felhasználó inaktív   piti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 27. 18:02

Hellosztok szeretném megkérdezni hogy 360-on a fifa 09-ben hogy lehet ketten játszani úgy a légy profi módban hogy mindketten fejlödjetek. Előre is kösz.

#145 Felhasználó inaktív   dtmvec 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 28. 10:09

Hi mindenkinek! Nem tudná valaki nekem elküldeni emailben a fifa09 regisztrációs kódját?előre is köszönöm,ha megteszitek. bencevaradi@freemail.hu

#146 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 28. 10:11

Idézet

Hi mindenkinek! Nem tudná valaki nekem elküldeni emailben a fifa09 regisztrációs kódját?előre is köszönöm,ha megteszitek. bencevaradi@freemail.hu

Vedd meg bazd+!!Kép

#147 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 10. 31. 02:15

Ez a FIFA 09 nagyon zsír lett sztem... Fél 10 körül hozta a postás délelött,mert utánvétellel vettem egy sráctól 8000 Ft-ért. Izomból megérte... Nyomtam egészen délután 6-ig megállás nélkül. Megszereztem 380 pontot az 1000-ből!Kép Elég könnyűek most az achievementek,de mind1,úgyse sok embert érdekel.

A játék sztem nagyon jó lett,a grafika,a fizika,és minden rendben van. Amit 1 év alatt lehet változtatgatni,azt megtették a fejlesztők. Főleg a levegőben való játék,ami sokat fejlődött,és az is jó,h mostmár nem minden beadás pontos. Emellett nehezebb szögletből fejes gólt szerezni pl. Sztem a kapusok is talán ügyesebbek lettek vmennyivel. Egyedül ami nekem annyira nem tetszett az a kommentár. Szinte ugyanaz,mint ami az előző 2 fifában volt. De emellé még párosul pár új iszonyat gyenge beszólás. De ez már tényleg nem eltörpül a nagyszerü játék mellett. Azért van 1-2 dolog,ami meglepett... pl. h ha jól láttam,akkor nincsen rajongói bolt. A játékon belüli pontjaimat átvitte a 08-ból!Kép A lényeg,h iszonyat jó lett ez az új FIFA,és majd lehetne szervezni zártkörü Online Ligát. Várom jelentkezéseteket!

Nem tudom a többi X360 tulajnak milyen a játék,de nekem pl. az elején csak cseh,spanyol,és magyar nyelv közül lehet választani. Dzsudzsák van a borítón. Van olyan egyébként,h mondjuk rúg az ellenfél egy gólt,én meg csak úgy kapok 1 sárga lapot... Ezt nem igazán tudtam hova tenni...KépKép Talán a szándékra is adnak már itt lapot?!Kép

#148 Felhasználó inaktív   tankroli 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 31. 08:01

Nekem is megvan eddig nagyon teccik sokkal jobb mint az előző rész majd valaki nyomhatná velem online-ban.

#149 Felhasználó inaktív   Csenti 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 31. 09:59

Hali!
A Fifa manager 09-ben 3d-ben csak akkor tok meccset nézni, ha fifa09 is fennt van a gépemen? Vagy nem muszáj fennt lennie? Mert nem értem, h miért nem nézhetem 3d-ben a csapatom meccseit.

#150 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 31. 11:28

Idézet

Ez a FIFA 09 nagyon zsír lett sztem... Fél 10 körül hozta a postás délelött,mert utánvétellel vettem egy sráctól 8000 Ft-ért. Izomból megérte... Nyomtam egészen délután 6-ig megállás nélkül. Megszereztem 380 pontot az 1000-ből!Kép Elég könnyűek most az achievementek,de mind1,úgyse sok embert érdekel.

A játék sztem nagyon jó lett,a grafika,a fizika,és minden rendben van. Amit 1 év alatt lehet változtatgatni,azt megtették a fejlesztők. Főleg a levegőben való játék,ami sokat fejlődött,és az is jó,h mostmár nem minden beadás pontos. Emellett nehezebb szögletből fejes gólt szerezni pl. Sztem a kapusok is talán ügyesebbek lettek vmennyivel. Egyedül ami nekem annyira nem tetszett az a kommentár. Szinte ugyanaz,mint ami az előző 2 fifában volt. De emellé még párosul pár új iszonyat gyenge beszólás. De ez már tényleg nem eltörpül a nagyszerü játék mellett. Azért van 1-2 dolog,ami meglepett... pl. h ha jól láttam,akkor nincsen rajongói bolt. A játékon belüli pontjaimat átvitte a 08-ból!Kép A lényeg,h iszonyat jó lett ez az új FIFA,és majd lehetne szervezni zártkörü Online Ligát. Várom jelentkezéseteket!

Nem tudom a többi X360 tulajnak milyen a játék,de nekem pl. az elején csak cseh,spanyol,és magyar nyelv közül lehet választani. Dzsudzsák van a borítón. Van olyan egyébként,h mondjuk rúg az ellenfél egy gólt,én meg csak úgy kapok 1 sárga lapot... Ezt nem igazán tudtam hova tenni...KépKép Talán a szándékra is adnak már itt lapot?!Kép

Örülök hogy tetszik neked is !KépAz a zárt liga ötlet nem is roszz Kép!A sárgát meg mint az életben már a bírók visszamenőleg is megadják !Tehát ha vhol felrúgtál vkit és előnyszabályt alkalmazott a bíró és úgy itéli meg hogy túl durva volt a szabálytalanság akkor az első adandó alkalommal amikor áll a játék megadja a lapot! Nekem már meccs végén is volt hogy kiosztott vagy kettőt !!!KépKép
Gun dont kill people,only people kill people.

#151 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 11. 03. 23:20

Csináltam egy Klubot a játékon belül. A csapat neve Gamekapocs FC,akik szeretnének csatlakozni,azok megtehetik nálam. Pl. Xabinho87,Shagy20,Daveout...stb. Csapatunk a spanyol válogatott.

Akik ide jönnek azokkal együtt tudunk majd játszani csapatban a többi klub ellen,és így szerzünk pontokat,dicsőséget. Remélem leszünk vagy 10-en,mert jó lenne,ha egy jó kis gamekapocs team összeállna.

Vegyetek fel Xbox LIVE-on : MNoRRis87 a gamertagom.

#152 Felhasználó inaktív   zero0 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 03. 23:29

ha vkinek megvan pc-n akkor ha gondolja jácchatunk.uncsi már a gép ellen.
I AM THE MASTER OF THE CLIT.
REMEMBER THIS FUCKING FACE!

#153 Felhasználó inaktív   nasario 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 11. 15. 17:55

UDv mindenkinek

We are pleased to announce a game update for FIFA 09 on Xbox360 and PS3 will be available very soon. In line with community feedback, the FIFA team over in Vancouver, Canada, have spent time improving the gameplay experience and addressed the following problems: Már vártam nagyon + tölthető az angol kommentár THX EA

#154 Felhasználó inaktív   klemid 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 16. 08:34

Vki PC-n nemakar nyomni egyet ellenem???

#155 Felhasználó inaktív   bonyoc 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 21:08

A csinált játékost hogyan tudom betenni a csapatomba? köszi

#156 Felhasználó inaktív   omlas91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 21:10

Idézet

saját csinált csapatodba?

Evil is powerfull, but courage is solid.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

PSN ID: napPALI91

#157 Felhasználó inaktív   bonyoc 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 19:36

Idézet

Idézet

saját csinált csapatodba?
Nem, amit kiválasztok a menager módban.

#158 Felhasználó inaktív   qwe5432 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 01. 03. 08:56

heló! Xboxon lehet barátságos meccset játszani manager módba???

#159 Felhasználó inaktív   mikill 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 10. 21:31

Idézet

heló! Xboxon lehet barátságos meccset játszani manager módba???
Nem
StarCraft2: GeniousM 710 One shoot, one kill, no luck, just skill.
[img=http://img189.imageshack.us/img189/6574/18886.png]
[img=http://img233.imageshack.us/img233/6594/18887.png]
[img=http://img161.imageshack.us/img161/9369/18885jf2.png]

#160 Felhasználó inaktív   mikill 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2009. 01. 11. 14:09

Nektek van hó az Xbox360-as változatban? Mert nekem nincsKépKép
StarCraft2: GeniousM 710 One shoot, one kill, no luck, just skill.
[img=http://img189.imageshack.us/img189/6574/18886.png]
[img=http://img233.imageshack.us/img233/6594/18887.png]
[img=http://img161.imageshack.us/img161/9369/18885jf2.png]

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10