Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Én a félprofin(azt hiszem ez a nvev a 2. szintnek) csak az 1 csillagosokat tudtam megverni, na de nem baj majd fejlődök!
Kéne egyet meccselni, hogy tényleg ennyire béna vagyok-e.
Elküldve: 2008. 10. 20. 16:42
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2008. 10. 26. 13:34
Elküldve: 2008. 10. 27. 18:02
Elküldve: 2008. 10. 28. 10:09
Hi mindenkinek! Nem tudná valaki nekem elküldeni emailben a fifa09 regisztrációs kódját?előre is köszönöm,ha megteszitek. bencevaradi@freemail.hu
Elküldve: 2008. 10. 28. 10:11
Idézet
Hi mindenkinek! Nem tudná valaki nekem elküldeni emailben a fifa09 regisztrációs kódját?előre is köszönöm,ha megteszitek. bencevaradi@freemail.hu
Elküldve: 2008. 10. 31. 02:15
Ez a FIFA 09 nagyon zsír lett sztem... Fél 10 körül hozta a postás délelött,mert utánvétellel vettem egy sráctól 8000 Ft-ért. Izomból megérte... Nyomtam egészen délután 6-ig megállás nélkül. Megszereztem 380 pontot az 1000-ből!
Elég könnyűek most az achievementek,de mind1,úgyse sok embert érdekel.
A játék sztem nagyon jó lett,a grafika,a fizika,és minden rendben van. Amit 1 év alatt lehet változtatgatni,azt megtették a fejlesztők. Főleg a levegőben való játék,ami sokat fejlődött,és az is jó,h mostmár nem minden beadás pontos. Emellett nehezebb szögletből fejes gólt szerezni pl. Sztem a kapusok is talán ügyesebbek lettek vmennyivel. Egyedül ami nekem annyira nem tetszett az a kommentár. Szinte ugyanaz,mint ami az előző 2 fifában volt. De emellé még párosul pár új iszonyat gyenge beszólás. De ez már tényleg nem eltörpül a nagyszerü játék mellett. Azért van 1-2 dolog,ami meglepett... pl. h ha jól láttam,akkor nincsen rajongói bolt. A játékon belüli pontjaimat átvitte a 08-ból!
A lényeg,h iszonyat jó lett ez az új FIFA,és majd lehetne szervezni zártkörü Online Ligát. Várom jelentkezéseteket!
Nem tudom a többi X360 tulajnak milyen a játék,de nekem pl. az elején csak cseh,spanyol,és magyar nyelv közül lehet választani. Dzsudzsák van a borítón. Van olyan egyébként,h mondjuk rúg az ellenfél egy gólt,én meg csak úgy kapok 1 sárga lapot... Ezt nem igazán tudtam hova tenni...![]()
Talán a szándékra is adnak már itt lapot?!![]()
Elküldve: 2008. 10. 31. 08:01
Elküldve: 2008. 10. 31. 09:59
Elküldve: 2008. 10. 31. 11:28
Idézet
Ez a FIFA 09 nagyon zsír lett sztem... Fél 10 körül hozta a postás délelött,mert utánvétellel vettem egy sráctól 8000 Ft-ért. Izomból megérte... Nyomtam egészen délután 6-ig megállás nélkül. Megszereztem 380 pontot az 1000-ből!
Elég könnyűek most az achievementek,de mind1,úgyse sok embert érdekel.
A játék sztem nagyon jó lett,a grafika,a fizika,és minden rendben van. Amit 1 év alatt lehet változtatgatni,azt megtették a fejlesztők. Főleg a levegőben való játék,ami sokat fejlődött,és az is jó,h mostmár nem minden beadás pontos. Emellett nehezebb szögletből fejes gólt szerezni pl. Sztem a kapusok is talán ügyesebbek lettek vmennyivel. Egyedül ami nekem annyira nem tetszett az a kommentár. Szinte ugyanaz,mint ami az előző 2 fifában volt. De emellé még párosul pár új iszonyat gyenge beszólás. De ez már tényleg nem eltörpül a nagyszerü játék mellett. Azért van 1-2 dolog,ami meglepett... pl. h ha jól láttam,akkor nincsen rajongói bolt. A játékon belüli pontjaimat átvitte a 08-ból!
A lényeg,h iszonyat jó lett ez az új FIFA,és majd lehetne szervezni zártkörü Online Ligát. Várom jelentkezéseteket!
Nem tudom a többi X360 tulajnak milyen a játék,de nekem pl. az elején csak cseh,spanyol,és magyar nyelv közül lehet választani. Dzsudzsák van a borítón. Van olyan egyébként,h mondjuk rúg az ellenfél egy gólt,én meg csak úgy kapok 1 sárga lapot... Ezt nem igazán tudtam hova tenni...![]()
Talán a szándékra is adnak már itt lapot?!![]()
Elküldve: 2008. 11. 03. 23:20
Csináltam egy Klubot a játékon belül. A csapat neve Gamekapocs FC,akik szeretnének csatlakozni,azok megtehetik nálam. Pl. Xabinho87,Shagy20,Daveout...stb. Csapatunk a spanyol válogatott.
Akik ide jönnek azokkal együtt tudunk majd játszani csapatban a többi klub ellen,és így szerzünk pontokat,dicsőséget. Remélem leszünk vagy 10-en,mert jó lenne,ha egy jó kis gamekapocs team összeállna.
Vegyetek fel Xbox LIVE-on : MNoRRis87 a gamertagom.
Elküldve: 2008. 11. 03. 23:29
Elküldve: 2008. 11. 15. 17:55
We are pleased to announce a game update for FIFA 09 on Xbox360 and PS3 will be available very soon. In line with community feedback, the FIFA team over in Vancouver, Canada, have spent time improving the gameplay experience and addressed the following problems: Már vártam nagyon + tölthető az angol kommentár THX EA
Elküldve: 2008. 12. 17. 21:10
Idézet
Evil is powerfull, but courage is solid.
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
PSN ID: napPALI91
Elküldve: 2008. 12. 18. 19:36
Idézet
Idézet
Elküldve: 2009. 01. 10. 21:31
Idézet
Elküldve: 2009. 01. 11. 14:09