HWSW Informatikai Kerekasztal: FIFA 09 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FIFA 09

#61 Felhasználó inaktív   Shagy 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 30. 17:34

Idézet

Idézet

Tetszik, hogy egy mértékig az Euroban lévő újdonságokat átültették. A töltés alatti játék nagyon tetszett.Kép Edzésen rugod a bőrt, mikor betöltött átvált a szurkolókkal teli stadionra. Nekem ez nagyon tetszett.
Ja vannak benne jó dolgok,de én megmondom őszintén a menüben nagyot csalódtam! Csinálhattak volna vmilyen új design-ú menüt,alapból gáz sztem,h az EA Sports-os játékoknak ugyanolyan a menüje. Ettől függetlenül persze jó a játék. Főleg a levegőben való játék változott meg,a felugrások realisztikusabbak. Többféleképpen lőhetsz,és passzolhatsz. Viszont,ami nem tetszett,az a gyakorlás volt. Mondjuk Kaka' -val rúfom a bőrt egy putriban. Mert kb. úgy néz ki a helyszín. A 08-ban legalább vmennyivel szebb a környezet...
Hát nekem is tetszik ! Meg Norbi gondolom észrevetted hogy a kapáslövések se a kapu fölé szállnak mint tavaly , meg szép bombákat lehet már lőni ! Meg végre lehet szépet ollózni Kép eddig igaz egyszer sikerült a demoban de az jól nézett ki Képmeg a rohadt Schalkétól is kaptam egyet szal csak többször elő fog fordulni Kép
Gun dont kill people,only people kill people.

#62 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 19:48

Huhú mekkora a játék! Nekem már jobban tetszik mint a 08. Szépen esnek az emberek, ha rálépek a sarkukra vagy ha becsúszok egy szépet hátulról. A kommentár a megszokott magyar izé, ami eleinte ugyan még elmegy(amíg új a játék) de tudom hogy 1-2 hét múlva már unalmas lesz. Szerintem tök jó lenne ha több kommentátor lenne a játékban. Mondjuk 3-4. És akkor nem ugyanazok pofáznák végig az összes meccset.

De ettől a játék még nagyon jó.

#63 Felhasználó inaktív   The Sith 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 20:53

Sztem meg nem az hogy több kommentátor,hanem nem ez a 2 xD
Are you weak.

#64 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 09. 30. 20:58

Abban is van valami. Én sem értem miért pont ők vannak benne. Inkább odahoznák a sport klubról azt az arcot, akinek nem tudom a nevét, de hatalmas beszólásai szoktak lenni.

#65 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 09. 30. 21:06

Idézet

Abban is van valami. Én sem értem miért pont ők vannak benne. Inkább odahoznák a sport klubról azt az arcot, akinek nem tudom a nevét, de hatalmas beszólásai szoktak lenni.
Horti Gábor.Néha jók a poénjai,de sok nagyon vontatott és fárasztó.Van nála sokkal rosszabb is persze a sportklub-nál...nem is egy:)De ő sztem ilyen"Hogy adjuk el a német és osztrák másodosztályú meccseket?" verseny győztese.A néha lapos meccseken a poénjai emelik a "színvonalat".Erre a célra tökéletes.
Nem mondom,h rossz lenne a szakmájában v h ki nem állhatom,de néha már sok belőle.Nem lehet egy Hajdú B. Pistához hasonlítaniKép
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#66 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 10. 01. 20:35

Idézet

Mi a baj velük?! Sztem ők nyomják élőben a legjobban. Ki lett volna,ha nem ők?! Ez olyan,mintha egy Forma 1-es játékban nem a Palik lenne a kommentátor.Kép

Az más kérdés,h nagy baromságokat szoktak nyomni a FIFA-ban,de legalább magyarul nyomják!KépKépKép

#67 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2008. 10. 02. 04:12

Idézet

Idézet

Mi a baj velük?! Sztem ők nyomják élőben a legjobban. Ki lett volna,ha nem ők?! Ez olyan,mintha egy Forma 1-es játékban nem a Palik lenne a kommentátor.Kép

Az más kérdés,h nagy baromságokat szoktak nyomni a FIFA-ban,de legalább magyarul nyomják!KépKépKép

Bárcsak megélnénk azt hogy nem a Palik a F1 kommentátora....
Kép
Kép
Kép

#68 Felhasználó inaktív   N360 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 10. 02. 04:36

Idézet

Idézet

Idézet

Egyetértek! Van egy ismerősöm,aki annyira rühelli a Palik stílusát,hogy csak a német Rtl klub-on nézi a versenyeket,pedig nem is tud németül...Kép

#69 Felhasználó inaktív   Yagami Light 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 05:54

Én anno a FIFA 2007-re nagyon berágtam, mert lagolt és folyton lefagyott a PS2-mön. A PES-el pedig egyáltalán semmi gondom nem volt, bár nem olyan jó a grafikája mint a Fifának. Most ennek a FIFA 2009-nek adok egy esélyt, hátha nem fog kibaszni velem. :Đ

#70 Guest__*

Elküldve: 2008. 10. 02. 11:48

Idézet

Ahogy érzed... Az biztos,h sztem ő nyomja legjobban. Bár nem csípem igazán a Forma 1-et,mert inkább csak a rajtot nézem,aztán 10 körön belül elalszom,és a végére felébredek. A Palik azért is jó,mert ha történik vmi akkor elkezd kiabálni,és felkelek rá!Kép A többi F1-es kommentátor nagyon amatőr,és csak a Palikot szeretnék utánozni.

#71 Guest__*

Elküldve: 2008. 10. 02. 11:48

Idézet

Egyetértek! Van egy ismerősöm,aki annyira rühelli a Palik stílusát,hogy csak a német Rtl klub-on nézi a versenyeket,pedig nem is tud németül...Kép
Én a Czollner-től vagyok rosszul...

#72 Guest__*

Elküldve: 2008. 10. 02. 11:49

Nemsokára nekem is lesz FIFA 09-em,ha minden jól pár napon belül...Kép

Tök rossz volt,h tegnap láttam,h a barátlistámról 5-en is nyomták az új Fifát,persze letölteni-kiírni nem nagy dolog...Kép

#73 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 13:42

Idézet

Nemsokára nekem is lesz FIFA 09-em,ha minden jól pár napon belül...Kép

Tök rossz volt,h tegnap láttam,h a barátlistámról 5-en is nyomták az új Fifát,persze letölteni-kiírni nem nagy dolog...Kép

Nekem is még csak a demóhoz volt szerencsém, de már igazán szeretném kipróbálni. Azalapján nagyon szimpatikus lett ez a rész (is).

#74 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 14:23

holnap vagy holnaputan mar kaphato lesz az uzletekbe?????mert meg akarom venni

#75 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 14:37

Idézet

Már 2 napja kapható.

#76 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 14:38

Már hétfő este át lehetett venni az überben ha előrendelted.

#77 Felhasználó inaktív   ptogamer 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 15:28

Idézet

Idézet

Már 2 napja kapható.
Nem 3-ikatol???????

#78 Felhasználó inaktív   szab92 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 22:49

Most én vagyok a hülye? Mert nem értem hogy kerül Ronaldinhora Ac Milanos mez (jó bevallom ebben az évben nem követtem annyira a focit de...) Szóval ha ennyire lemaradtam volna kérlek közöljétek velem, vagy magyarázzátok el miért van rajta.

KösziKép
"If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and ove again."

#79 Felhasználó inaktív   shawn 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 23:05

Idézet

Most én vagyok a hülye? Mert nem értem hogy kerül Ronaldinhora Ac Milanos mez (jó bevallom ebben az évben nem követtem annyira a focit de...) Szóval ha ennyire lemaradtam volna kérlek közöljétek velem, vagy magyarázzátok el miért van rajta.

KösziKép
Még nyár közepe fele átigazolt a Milanba.

#80 Felhasználó inaktív   szab92 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 02. 23:07

Az durva akkor én nagyon nagyon nagyon le vagyok maradva.KépKépKépKép
"If I could spend the rest of my life with my people, I would do it over and ove again."

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.