HWSW Informatikai Kerekasztal: FIFA 09 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

FIFA 09

#81 Felhasználó inaktív   kasy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 03. 07:11

Idézet

Idézet

Most én vagyok a hülye? Mert nem értem hogy kerül Ronaldinhora Ac Milanos mez (jó bevallom ebben az évben nem követtem annyira a focit de...) Szóval ha ennyire lemaradtam volna kérlek közöljétek velem, vagy magyarázzátok el miért van rajta.

KösziKép
Még nyár közepe fele átigazolt a Milanba.
Így igaz. A FIFA mindig is precízen és pontosan követte a valóságos igazolásokat, csapatok alakulását, eredményeket. Ha valakin más mez van mint amiben te megszoktad a tavaly évben, akkor az átigazolt és mostmár ott játszik.

#82 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 10. 03. 09:51

Megtudná nekem valaki mondani, hol állíthatom át a mezszámokat menedzser módban? Sehol nem találom és nem hiszem, hogy átlehet ami nagyon bosszantó. Igazolok egy játékost és a fél csapatnak más lesz a mezszáma. A másik kérdés. Találkozott már valaki hóval a játékban, mert eddig én még nem.

#83 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 03. 10:25

Idézet

Megtudná nekem valaki mondani, hol állíthatom át a mezszámokat menedzser módban? Sehol nem találom és nem hiszem, hogy átlehet ami nagyon bosszantó. Igazolok egy játékost és a fél csapatnak más lesz a mezszáma. A másik kérdés. Találkozott már valaki hóval a játékban, mert eddig én még nem.
A '08bvan a csapat kezelésben lehetett. Nem hinném, hogy itt változtattak.

#84 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 03. 10:28

Idézet

Idézet

Hidd el nem kérdezném, ha úgy lenne! Nagyon leegyszerűsített butított menüt raktak a 09be.

#85 Felhasználó inaktív   Aramisz93 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 03. 10:29

Idézet

Idézet

Idézet

Hidd el nem kérdezném, ha úgy lenne! Nagyon leegyszerűsített butított menüt raktak a 09be.
ÉS a játék ismertető kis füzet? Abba sincs?

#86 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 03. 12:59

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A menedzser módról egy szót sem írnak. Ha meg benne lenne a válasz, szerinted megkérdeztem volna? Így elkerülhető lett volna az értelmetlen kérdéseid amitől az enyémre még nem kapok választ.

#87 Felhasználó inaktív   gerappa 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 21:21

Azért sajnos ennek is vannak hibái. Például amikor passzolok és az ember mellé ér a labda, az 180 fokos fordulatot vesz és háttal fut a labda mellett. Mekkora idegesítő baromság! Te jó ég. Néha rohadt szar helyzetekbe kerülök emiatt. De az viszont tetszik hogy egy-egy gól után is kegyetlenül kiosztja a szabálytalankodóknak a lapokat a bíró. És végre van egyből piros lap. Az mekkora szemétség volt tőlem amikor futottam a csatár után és utolsó mentsvár ként felrúgtam az embert csakhogy mentsem magam a biztos góltól. Magasról leszartam azt a sárga lapot. Megérte. De mostmár egy ilyenért kinyomják a szememet egy piros lappal. Nagyon örült neki a spanom.

#88 Felhasználó inaktív   cemi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 22:24

Milyen lett az uj Fifa?megéri beszerezni, vagy maradjak az elözönél?graff,játékmenet változott-e vmit?a 08al boxon nyomtam, és ahoz képest érdekelne.

elöre is k9öszi

#89 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 22:58

Idézet

Milyen lett az uj Fifa?megéri beszerezni, vagy maradjak az elözönél?graff,játékmenet változott-e vmit?a 08al boxon nyomtam, és ahoz képest érdekelne.

elöre is k9öszi

Rengeteget fejlődött a játék és sokkal jobb lett. Csak ugye nem lehet mezszámot változtatni, amitől lázadás tört ki a fifa hivatalos fórumán.

#90 Felhasználó inaktív   shawn 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 04. 23:04

Offline 2 játékos mód nincs?Kép

#91 Felhasználó inaktív   Galidor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 07:55

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

A menedzser módról egy szót sem írnak. Ha meg benne lenne a válasz, szerinted megkérdeztem volna? Így elkerülhető lett volna az értelmetlen kérdéseid amitől az enyémre még nem kapok választ.
pedig a csapatkezelesnel van a mezszamvaltoztatas pl nalam ott van es normalisan mukodik is...itt egy kep rola gondolom errol beszeltek http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

#92 Felhasználó inaktív   Xabinho87 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 08:51

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

pedig a csapatkezelesnel van a mezszamvaltoztatas pl nalam ott van es normalisan mukodik is...itt egy kep rola gondolom errol beszeltek http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Az Xbox 360-as verzióról beszéltünk. Abból és a PS3-asból kihagyták, de gyanítom nem sokáig. Már petíció indult, hogy adjanak ki egy patcht ami helyrehozza.

#93 Felhasználó inaktív   Galidor 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 10:37

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Az Xbox 360-as verzióról beszéltünk. Abból és a PS3-asból kihagyták, de gyanítom nem sokáig. Már petíció indult, hogy adjanak ki egy patcht ami helyrehozza.
jaa azt nem lattam...akkor elnezest...

#94 Felhasználó inaktív   omlas91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 11:04

Most lehet hogy hülyeséget fogok kérdezni, de valakinek megvan a FIFA 09 PS2-re? És ha igen akkor tudna valami infót mondani róla? Mégis milyen lett, azt tudom hogy a graf az nem nextgen, de engem úgy igazából a játékmenet érdekelne, hogy milyen... szóval ha valaki tud infót az legyen szíves írjon.Kép előre is köszönömKép

Evil is powerfull, but courage is solid.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

PSN ID: napPALI91

#95 Felhasználó inaktív   wolf15 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 11:09

Idézet

Most lehet hogy hülyeséget fogok kérdezni, de valakinek megvan a FIFA 09 PS2-re? És ha igen akkor tudna valami infót mondani róla? Mégis milyen lett, azt tudom hogy a graf az nem nextgen, de engem úgy igazából a játékmenet érdekelne, hogy milyen... szóval ha valaki tud infót az legyen szíves írjon.Kép előre is köszönömKép
Igaz,én még nem próbáltam,de sztem a játékmenet az maradt ugyanolyan,mint a 08-ban volt.Legalábbis PC-n maradt,ott csak kis next-gen-esítés és ennyi.Játékmenet a régi...
..::Become a Legend 2009 - 2010 - 2011 - 2012 ::..

#96 Felhasználó inaktív   omlas91 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 11:16

Idézet

Idézet

Igaz,én még nem próbáltam,de sztem a játékmenet az maradt ugyanolyan,mint a 08-ban volt.Legalábbis PC-n maradt,ott csak kis next-gen-esítés és ennyi.Játékmenet a régi...
pc-re tudom hogy milyen mert a haveromnak megvan... nekem azon naon tetszik és amikor megtudtam hogy van PS2-re akkor mondom NEKEM EZ KŐŐŐ!!Kép csak azért kérdem mert valamivel nyilván "butább" a PS2-es mint mondjuk a PS3-as és a különbségre vagyok kíváncsiKép

Evil is powerfull, but courage is solid.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o
Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

PSN ID: napPALI91

#97 Felhasználó inaktív   Metal fiú 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 11:37

nem csalotam benne mert egér is lehet irányitani

#98 Felhasználó inaktív   tOMiiiiK@ 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 11:42

Szerintem nagyon jó lett az új FIFA. Viszont néha elég érdekes dolgokat produkál, de a játékmenet és a grafikai is nagyon jó.
Volt már valakinek esős meccse? Mert én a Premier League-ben vagyok, és eddig mindig napsütéses meccsem volt, pedig tudjuk jól hogy Angliában mennyit esik az eső. Remélem van benne eső, csak még nem találkoztam veleKép
PSN ID: tOMiiiiKa

#99 Felhasználó inaktív   piiarr 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 10. 05. 12:20

nekem olasz bajnokságba már volt esős meccsemKép

#100 Guest__*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2008. 10. 13. 17:02

Ma először játszottam vele, most leírom a tapasztalataimat:
Tetszik h már élethű a mozgás és a labda nem a játékos egyik tesrésze, mondjuk az esések elég elnagyoltak!
Jó az is h a menüben lehet focizni na az nagyon le tudott kötni!
Nem tetszik h a köcsög bíró minden ki szabálytalanságért sárgát ad, gondolhatjátok az első mecsemen 4 embert is kiálítottak, plusz két 11 est is megítélt amiből én mindkettőt hárítottam!
Ami még nem tetszik az a viszajátszás valahogy nekem bonyolult, lehet csak megszokás kérdése!

Téma megosztása:

• (11 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.