HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#1001 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 05. 22. 16:38

A mai airsoft nagyon jó volt. Fogyott a BB is rendesen :Đ
De voltak jó szituk!
A térdvédő jól kidörzsölte a térdhajaltomat, még ne jöttem rá, hogy lenne igazán kényelmes viselni.
De kellemesen lefáradtam azt meg kell hagyni.

Kép
Kép
Kép

#1002 Felhasználó inaktív   brandonlee 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 22. 16:47

Idézet

De voltak jó szituk!
A térdvédő jól kidörzsölte a térdhajaltomat, még ne jöttem rá, hogy lenne igazán kényelmes viselni.

Képek készültek? :-D

#1003 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 24. 07:13

Idézet

Idézet

De voltak jó szituk!

Képek készültek? :-D
Igen, elvileg készültek, csak még nem kaptam meg. Ígérvényünk van, de még nem küldték át. De most hogy mondod, szólok is értük....
Kép
Kép
Kép

#1004 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 15:11

Kéne egy kis segítség a profiktól. Egy fegyver vásárlásában gondolkodom. Azt kb. tudom, hogy milyen tulajdonságokat képzeltem el neki, de modellt még nem nagyon választottam. Az árat 40e pénznél húznám meg. Jó lene ha a fegyver nem lenne több 3kg-nál. A szívem az AK felé húz, de mást is számításba veszek. Ezek alapján várok tippeket, ötleteket.

(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#1005 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 15:24

Idézet

Kéne egy kis segítség a profiktól. Egy fegyver vásárlásában gondolkodom. Azt kb. tudom, hogy milyen tulajdonságokat képzeltem el neki, de modellt még nem nagyon választottam. Az árat 40e pénznél húznám meg. Jó lene ha a fegyver nem lenne több 3kg-nál. A szívem az AK felé húz, de mást is számításba veszek. Ezek alapján várok tippeket, ötleteket.
Jg termékcsalád fegyverei: G36-ok, Ak-k, ami belefér a 40-be. Vagy Cyma Ak-47 szériák! mind megbízhatók! Nekem g36c-van ami nagyon jó, és eddig semmi probléma nem volt vele. De a helyedben az Ak-47-es típusú és ehhez hasonló fegyvereken is elgondolkoznék, mert erősek, pontosak, és szintén olcsó hozzájuk minden, na és persze csomó minden más gyártó cuccait tudod belehelyezni!!! Szerintem fontold meg, de a G36 család is nagyon jó!

Hello I'm Johnny Cash....

#1006 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 15:28

Idézet

Idézet

Jg termékcsalád fegyverei: G36-ok, Ak-k, ami belefér a 40-be. Vagy Cyma Ak-47 szériák! mind megbízhatók! Nekem g36c-van ami nagyon jó, és eddig semmi probléma nem volt vele. De a helyedben az Ak-47-es típusú és ehhez hasonló fegyvereken is elgondolkoznék, mert erősek, pontosak, és szintén olcsó hozzájuk minden, na és persze csomó minden más gyártó cuccait tudod belehelyezni!!! Szerintem fontold meg, de a G36 család is nagyon jó!
Köszi a választ!

(\_/)
(>< )o  Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!

#1007 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 24. 16:00

Idézet

Idézet

Idézet

Köszi a választ!
Így van, kezdésnek én is ezeket ajánlanám. Ezekből sok van kis hazánkban, így sok az új és használt kieg is hozzájuk.
Kép
Kép
Kép

#1008 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 16:32

Még egy kérdés. Ti használtok pisztolyt vagy valami másodlagos fegyvert? Megéri venni vagy felesleges?

(\_/)

#1009 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 16:36

Idézet

Még egy kérdés. Ti használtok pisztolyt vagy valami másodlagos fegyvert? Megéri venni vagy felesleges?
NEM! És az elején szerintem ne is vegyél! Mindig hangsúlyozom, hogy először a megfelelő felszerelés, a fegyver karbantartása legyen meg. Aztán ha megvan minden és úgy érzed, hogy még egy pisztoly is jó lenne, akkor hajrá. De kezdésnek szerintem fölösleges, főleg ha behajtható tusos puskád van! De a közeljövőben lehet én is fogok venni, ha lesz rá fölösleges keret!

#1010 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 16:39

Idézet

Idézet

NEM! És az elején szerintem ne is vegyél! Mindig hangsúlyozom, hogy először a megfelelő felszerelés, a fegyver karbantartása legyen meg. Aztán ha megvan minden és úgy érzed, hogy még egy pisztoly is jó lenne, akkor hajrá. De kezdésnek szerintem fölösleges, főleg ha behajtható tusos puskád van! De a közeljövőben lehet én is fogok venni, ha lesz rá fölösleges keret!
Én is így gondoltam. Így több pénz marad a ruházati termékekre és a fegyverre.

(\_/)

#1011 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 16:43

Idézet

Idézet

Idézet

Én is így gondoltam. Így több pénz marad a ruházati termékekre és a fegyverre.
Így van! És a védőfelszerelésekre, amik ugye mindennél fontosabbak!!!!

#1012 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 16:48

Végre megrendeltem a ruházatot:
nekem nagyon tetszik, bár eddig még nem láttam senkin airsofton
ACU NYCO Kép

#1013 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 16:51

Srácok szerintetek, hogyan védjem az arcomat??
2 féle megoldáson gonolkodom...:
-Airsoft maszk+digital sapka
-zold fekete terrorista kendo az orrig+síszemuveg+digital sisak..

nagyon szeretném a sisakot...de ki tudja....pont olyan helyen találnak majd el, ott pedig a maszk biztosan megvédne...

#1014 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 16:57

Idézet

Srácok szerintetek, hogyan védjem az arcomat??
2 féle megoldáson gonolkodom...:
-Airsoft maszk+digital sapka
-zold fekete terrorista kendo az orrig+síszemuveg+digital sisak..

nagyon szeretném a sisakot...de ki tudja....pont olyan helyen találnak majd el, ott pedig a maszk biztosan megvédne...
Jól nézhet, ki de most nyáron ennyire nem kell beöltöznöd, mert be fogsz sz*rni a melegtől! A síszemüveggel, meg annyit hogy csak olyat vegyél ami szellőzik, mert pikk-pakk bepárásodik! Ha viszont szamüveget veszel, akkor a kendő miatt felfele fog áramolni a levegő, és az megint csak párásodást okoz!

#1015 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 17:02

hát ja..de a haverom azt mondta, hogy praktikus a maszk, de sotetebb helyeken nem latni benne tisztan....
tehat ha valami arnyekosabb epuletben megy a dirr-durr akkor elég furcsa benne Kép

#1016 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 17:04

Én találtam egy védőrácsot vaterán ami a fél arcomat betakarja. Ez lenne az arcom alsó részén, a szemüveg meg fent. Bár így még sok helyen el tudnak találni az arcomon.

(\_/)

#1017 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 17:10

Idézet

Én találtam egy védőrácsot vaterán ami a fél arcomat betakarja. Ez lenne az arcom alsó részén, a szemüveg meg fent. Bár így még sok helyen el tudnak találni az arcomon.
rácsot kell venni nekem is olyan van, ami a fél arcodat takarja!

#1018 Felhasználó inaktív   K2 The Highest 

• Őstag

Elküldve: 2010. 05. 24. 17:21

Rácsos nekem is van:)

De most egy ilyet szereztem be...
http://images.iwiw.n...2_1274447369319
Össz-visz 300 Forintomba került:) Tök poén...Vadi új a szűrő és kicsit Metro 2033-as beütésű!

RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Kép

#1019 Felhasználó inaktív   bete32 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 17:22

Vélemény a fegyverről ?

(\_/)

#1020 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 24. 17:28

Én ilyen védőmaszkot néztem ki:Kép
Vélemény?
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

Téma megosztása:

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.