Airsoft
Elküldve: 2010. 05. 22. 16:38
A mai airsoft nagyon jó volt. Fogyott a BB is rendesen 

De voltak jó szituk!
A térdvédő jól kidörzsölte a térdhajaltomat, még ne jöttem rá, hogy lenne igazán kényelmes viselni.
De kellemesen lefáradtam azt meg kell hagyni.
Elküldve: 2010. 05. 22. 16:47
Idézet

De voltak jó szituk!
A térdvédő jól kidörzsölte a térdhajaltomat, még ne jöttem rá, hogy lenne igazán kényelmes viselni.

Elküldve: 2010. 05. 24. 07:13
Idézet
Idézet

De voltak jó szituk!

Elküldve: 2010. 05. 24. 15:11
Kéne egy kis segítség a profiktól. Egy fegyver vásárlásában gondolkodom. Azt kb. tudom, hogy milyen tulajdonságokat képzeltem el neki, de modellt még nem nagyon választottam. Az árat 40e pénznél húznám meg. Jó lene ha a fegyver nem lenne több 3kg-nál. A szívem az AK felé húz, de mást is számításba veszek. Ezek alapján várok tippeket, ötleteket.
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
Elküldve: 2010. 05. 24. 15:24
Idézet
Kéne egy kis segítség a profiktól. Egy fegyver vásárlásában gondolkodom. Azt kb. tudom, hogy milyen tulajdonságokat képzeltem el neki, de modellt még nem nagyon választottam. Az árat 40e pénznél húznám meg. Jó lene ha a fegyver nem lenne több 3kg-nál. A szívem az AK felé húz, de mást is számításba veszek. Ezek alapján várok tippeket, ötleteket.
Hello I'm Johnny Cash....
Elküldve: 2010. 05. 24. 15:28
Idézet
Idézet
(\_/)
(>< )o Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
Elküldve: 2010. 05. 24. 16:00
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 05. 24. 16:32
Még egy kérdés. Ti használtok pisztolyt vagy valami másodlagos fegyvert? Megéri venni vagy felesleges?
(\_/)
Elküldve: 2010. 05. 24. 16:36
Idézet
Még egy kérdés. Ti használtok pisztolyt vagy valami másodlagos fegyvert? Megéri venni vagy felesleges?
Elküldve: 2010. 05. 24. 16:39
Idézet
Idézet
(\_/)
Elküldve: 2010. 05. 24. 16:43
Idézet
Idézet
Idézet
Elküldve: 2010. 05. 24. 16:48
Végre megrendeltem a ruházatot:
nekem nagyon tetszik, bár eddig még nem láttam senkin airsofton
ACU NYCO
nekem nagyon tetszik, bár eddig még nem láttam senkin airsofton
ACU NYCO

Elküldve: 2010. 05. 24. 16:51
Srácok szerintetek, hogyan védjem az arcomat??
2 féle megoldáson gonolkodom...:
-Airsoft maszk+digital sapka
-zold fekete terrorista kendo az orrig+síszemuveg+digital sisak..
nagyon szeretném a sisakot...de ki tudja....pont olyan helyen találnak majd el, ott pedig a maszk biztosan megvédne...
nagyon szeretném a sisakot...de ki tudja....pont olyan helyen találnak majd el, ott pedig a maszk biztosan megvédne...
Elküldve: 2010. 05. 24. 16:57
Idézet
Srácok szerintetek, hogyan védjem az arcomat??
Elküldve: 2010. 05. 24. 17:02
hát ja..de a haverom azt mondta, hogy praktikus a maszk, de sotetebb helyeken nem latni benne tisztan....
tehat ha valami arnyekosabb epuletben megy a dirr-durr akkor elég furcsa benne
tehat ha valami arnyekosabb epuletben megy a dirr-durr akkor elég furcsa benne

Elküldve: 2010. 05. 24. 17:04
Én találtam egy védőrácsot vaterán ami a fél arcomat betakarja. Ez lenne az arcom alsó részén, a szemüveg meg fent. Bár így még sok helyen el tudnak találni az arcomon.
(\_/)
Elküldve: 2010. 05. 24. 17:10
Idézet
Én találtam egy védőrácsot vaterán ami a fél arcomat betakarja. Ez lenne az arcom alsó részén, a szemüveg meg fent. Bár így még sok helyen el tudnak találni az arcomon.
Elküldve: 2010. 05. 24. 17:21
Rácsos nekem is van:)
De most egy ilyet szereztem be...
De most egy ilyet szereztem be...
http://images.iwiw.n...2_1274447369319
Össz-visz 300 Forintomba került:) Tök poén...Vadi új a szűrő és kicsit Metro 2033-as beütésű!
Össz-visz 300 Forintomba került:) Tök poén...Vadi új a szűrő és kicsit Metro 2033-as beütésű!
RiG:
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor
Mobo: ASUS P5KPL-AM-In-Roem-Si
CPU: Core 2 Quad Q9550 Stock 2.8Ghz 12Mb cache 1333MhZ
VGA: Gigabyte GTX550Ti Oc 1GB GDDR5 + ASUS GTX 260 [Just in Case]
RAM: Kinston 4GB DDR2 800MhZ
HDD: 2TB Samsung & 250GB Maxtor

Elküldve: 2010. 05. 24. 17:22
Vélemény a fegyverről ?
(\_/)
Elküldve: 2010. 05. 24. 17:28
Én ilyen védőmaszkot néztem ki:
Vélemény?

Vélemény?
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft
"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"
"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."
"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."
"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."
"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"
"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."
"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."
"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."