HWSW Informatikai Kerekasztal: Airsoft - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (63 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Airsoft

#981 Felhasználó inaktív   First Aye 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2010. 05. 15. 19:33

Holnap milyen jó lenne airsoftozni, szakadó eső, 100 km/h-s szél, sár, minden vizes. Harc az elemekkel, ha lenne még pár hasonló őrűlt, és ha felszerelés is lenne, én nem hagynám ki ezt a lehetőségetKép
"Ha az élet egy játék, akkor gyűjtsünk achievementeket!"

#982 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése
  • Csoport: GK moderátor

Elküldve: 2010. 05. 16. 13:18

No megjöttem a mai CQB-ről.
Hát ez kemény volt. Eddig csak úgy vettem részt épületharcban, hogy egy nagyobb játék részeként. A mai viszont csak egy magunkszórakoztatására összehozott "tinglitangli" volt. A védők kaptak 2-3 percet, hogy beegyék magukat az épület egyik végébe, mi meg próbáltuk őket kikaparni. Ha támadó kapott lövést pár perc pihi után állhatott vissza, ha védő, akkor az végkiálló. Mikor elfogytak, mentünk továb a padlásra. Aztán csere. Egyszer ujjon lőttek, pont a gyűrűm alatt fél centivel. Még a bőr is lehámlott. De a második találatom a youtube-os! A simléder és a szemüveg közötti 2-3cm-es részbe lőttek be, úgy hogy pont én is a másikat céloztam. Így belső nézetből láttam a golyót, ahogy repül felém, aztán HECCSÁT! Beszarás volt! :Đ
Most meg úgy ülök itt mint az egyszarvú :-D még kicsit piros is a búbom.
Le kell jegyelnem, sőt lehet hogy holnap asszony alapozójából is tennem kell rá. Két műszaki átadásom is lesz holnap, nem jelenhetek meg úgy, mint akit fejbelőttek :)

Kép
Kép
Kép

#983 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 16. 13:47

Idézet

Hát ez kemény volt. Eddig csak úgy vettem részt épületharcban, hogy egy nagyobb játék részeként. A mai viszont csak egy magunkszórakoztatására összehozott "tinglitangli" volt. A védők kaptak 2-3 percet, hogy beegyék magukat az épület egyik végébe, mi meg próbáltuk őket kikaparni. Ha támadó kapott lövést pár perc pihi után állhatott vissza, ha védő, akkor az végkiálló. Mikor elfogytak, mentünk továb a padlásra. Aztán csere. Egyszer ujjon lőttek, pont a gyűrűm alatt fél centivel. Még a bőr is lehámlott. De a második találatom a youtube-os! A simléder és a szemüveg közötti 2-3cm-es részbe lőttek be, úgy hogy pont én is a másikat céloztam. Így belső nézetből láttam a golyót, ahogy repül felém, aztán HECCSÁT! Beszarás volt! :Đ
Le kell jegyelnem, sőt lehet hogy holnap asszony alapozójából is tennem kell rá. Két műszaki átadásom is lesz holnap, nem jelenhetek meg úgy, mint akit fejbelőttek :)
Ilyen retek szar és barátsaágtalan időben, is kimentél? Hát minden tiszteletem.... komolyan!

Hello I'm Johnny Cash....

#984 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 16. 13:54

Idézet

Idézet

Ilyen retek szar és barátsaágtalan időben, is kimentél? Hát minden tiszteletem.... komolyan!
Mint említettem CQB volt. Szóval az időjárás nem számított. Csak a padláson, a hiányzó palarésznél süvített a tarkómra a cúg. Egyébként csak annyi volt, hogy kesztyű kellett volna....

Kép
Kép
Kép

#985 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 16. 19:16

Na találtam egy újabb szerelmet : ez itt
Most jelenleg 3 lehetséges fegyver van, amit majd nyáron veszek:
FAMAS F1
M14 Socom
M4
Talán még belefér negyediknek a G36, mivel azt próbáltam már és nagyon kézre állt.
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"Becsüld az életet, gyilkolj csendesen!"

"A tökéletes gyilkosnak nincsenek barátai, csak célpontjai."

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#986 Felhasználó inaktív   OLLiE 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 17. 15:12

Megjott végre a G36K-m...
..van egy kérdésem: kilovok par golyot, es nem lo tovabb....mindig fel kell tekernem a tárat....azután már hasít tovább..Kép
Bocs a hulye kérdésért, de még kezdo vagyok....
kosz...

#987 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 17. 15:30

Idézet

Megjott végre a G36K-m...
..van egy kérdésem: kilovok par golyot, es nem lo tovabb....mindig fel kell tekernem a tárat....azután már hasít tovább..Kép
Bocs a hulye kérdésért, de még kezdo vagyok....
kosz...
Hát azért egy feltekerésre kilő az 20-30BB-t ....de mondjuk 15-öt biztos.
És igen, a nagy kapacitású tárakat fel kell húzni időközönként.
A MidCap és LowCap tárakat nem kell feltekerni

Kép
Kép
Kép

#988 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 17. 15:37

Találtam a nowar online boltban M14 EBR-t szóval nyáron ilyet veszek majd meló után :)már alig várom :ĐKép
"Meghalni nem halhat meg az, Mi öröklétig áll. Számlálatlan korok során Enyészik - a Halál." H. P. Lovecraft

"I breathe shadow, caress with fingers of razor-sharp steel, and weep tears of poison. Mine is the name of your sudden, messy death."

"Bízz meg az árnyakban, mert a fényes ösvényeken mindig jó célpontot nyújthatsz az ellenfeleidnek."

#989 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 17. 15:55

Idézet

Találtam a nowar online boltban M14 EBR-t szóval nyáron ilyet veszek majd meló után :)már alig várom :ĐKép
Jól néz ki, csak nagyon látszik rajta, hogy műanyag!

#990 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 17. 16:01

Idézet

Idézet

Találtam a nowar online boltban M14 EBR-t szóval nyáron ilyet veszek majd meló után :)már alig várom :Đ
Hát élőben még nem láttam sajnos. De majd nyáron, tervezek rá távcsőt is, vagy csak sima red dotot, nem tudom még. Igazából amennyire utána néztem egy red dot sem olcsó, nem hogy egy rendes mesterlövész scope. Meg utána is olvastam magának a fegyvernek, dícsérték a pontossága miatt, függetlenül a márkától.

#991 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 17. 16:03

Idézet

Idézet

Idézet

Találtam a nowar online boltban M14 EBR-t szóval nyáron ilyet veszek majd meló után :)már alig várom :Đ
Hát élőben még nem láttam sajnos. De majd nyáron, tervezek rá távcsőt is, vagy csak sima red dotot, nem tudom még. Igazából amennyire utána néztem egy red dot sem olcsó, nem hogy egy rendes mesterlövész scope. Meg utána is olvastam magának a fegyvernek, dícsérték a pontossága miatt, függetlenül a márkától.
Hát ha jól látom az akkumlátor alapján a márkája a fegyvernek JG, lehet hogy tévedem. A JG azért nem rossz márka! A távcsőről meg annyit mondanék, mint mindenki másnak, csak optikai tuning haszna van! Azt a pénzt inkább fordítsd felszerelésekre, hiszen egy teljes felszerelés 2x-3x annyiba kerül mint maga a fegyver!

#992 Felhasználó inaktív   The Lone Drow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 17. 16:28

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

Hát ha jól látom az akkumlátor alapján a márkája a fegyvernek JG, lehet hogy tévedem. A JG azért nem rossz márka! A távcsőről meg annyit mondanék, mint mindenki másnak, csak optikai tuning haszna van! Azt a pénzt inkább fordítsd felszerelésekre, hiszen egy teljes felszerelés 2x-3x annyiba kerül mint maga a fegyver!
Nem is rögtön akartam távcsövet venni rá, majd később :-D. Először fegyver legyen meg és legalább alsó, felső ruházat és maszk. No meg nem árt pót akksi és pót tárak. Nem tudom, hogy ennek milyen tárja van, ránézésre real cap, vagy low cap, de nem hinném, hogy tekerős.

#993 Felhasználó inaktív   norb 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 17. 18:18

Idézet

Le kell jegyelnem, sőt lehet hogy holnap asszony alapozójából is tennem kell rá. Két műszaki átadásom is lesz holnap, nem jelenhetek meg úgy, mint akit fejbelőttek :Đ
ilyen a belevaló erszoftos. :-D folyamatosan lézarcélzó van a homlokodon! :)

#994 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 17. 18:24

Idézet

Idézet

Le kell jegyelnem, sőt lehet hogy holnap asszony alapozójából is tennem kell rá. Két műszaki átadásom is lesz holnap, nem jelenhetek meg úgy, mint akit fejbelőttek :Đ
:) Majd már jól bele leszek tanulva mire felépülsz, úgyhogy könnyebben vezetlek be téged is a játék örömeibe.
Hál isten a bőr sokkal vastagabb a homlokon, mint az ujjakon. A homlokomról holnapra talán már el is fog tűnni a pír, de az ujjam még csak most kezd durvulni. Múltkor is ez volt. Ujjtelálat az több mint egyhétig megvan s a végére lilul be.

Kép
Kép
Kép

#995 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 17. 18:51

Idézet

Idézet

Idézet

:) Majd már jól bele leszek tanulva mire felépülsz, úgyhogy könnyebben vezetlek be téged is a játék örömeibe.
Hál isten a bőr sokkal vastagabb a homlokon, mint az ujjakon. A homlokomról holnapra talán már el is fog tűnni a pír, de az ujjam még csak most kezd durvulni. Múltkor is ez volt. Ujjtelálat az több mint egyhétig megvan s a végére lilul be.
MU-HAHAHAHA KépKép

#996 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 18. 11:50

Idézet

Idézet

:Đ Majd már jól bele leszek tanulva mire felépülsz, úgyhogy könnyebben vezetlek be téged is a játék örömeibe.
MU-HAHAHAHA KépKép
Te kis kárörvendő, teeeeee :-D
De ahelyett hogy puszit adnál a bibimre, hívjá át egy tömetre.
(gyengébbek kedvéért: csak semmi buzulás /by torrente/, én egy szimpla pipázásra gondoltam.....na jó, ez így még mindig félre érthető.... :) szóval egy vizipipázásra gondoltam....)
Akkor visszavinném a BC2-t is.
És mesélnék még a hétvégéről, mert voltak történések airsoft oldalon!

Kép
Kép
Kép

#997 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 18. 12:02

Idézet

Idézet

Idézet

:Đ Majd már jól bele leszek tanulva mire felépülsz, úgyhogy könnyebben vezetlek be téged is a játék örömeibe.
MU-HAHAHAHA KépKép
Te kis kárörvendő, teeeeee :-D
(gyengébbek kedvéért: csak semmi buzulás /by torrente/, én egy szimpla pipázásra gondoltam.....na jó, ez így még mindig félre érthető.... :) szóval egy vizipipázásra gondoltam....)
Szívesen áthívnálak, de jelenleg itt a helyel és az idővel is gond van! Itthon van egész famili, nőveremék, gyerekeik stb stb. Az idővel meg az a baj, hogy holnapig ki kéne olvasnom egy nem nagy darab könyvet, amiből holnapután vizsgázom, ezt a könyvet, meg holnap vissza kell adnom! Holnap meg már jön is az asszony úgy néz ki vissza veszprémbe, 2 és fél hete nem láttuk egymást----szóval nemtudom. De most beteg így nemtudom mikor jön le! Ha holnap nem jönne, akkor esetleg át tudnék vinni hozzád 2 sört meg a pipámat! Sajnos most idő és hely szűkében vagyok! Ezért bosszankodtam, hogy pénteken nem jött meg a pipám, mert hétvégén még senki sem volt itthon és nyugodtan tudtunk volna nálunk pipázni. Már esedékes, hogy egyszer én is visszahívjalak....!!!!!

#998 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2010. 05. 18. 12:07

Idézet

Idézet

Idézet

Idézet

:-D Majd már jól bele leszek tanulva mire felépülsz, úgyhogy könnyebben vezetlek be téged is a játék örömeibe.
MU-HAHAHAHA KépKép
Te kis kárörvendő, teeeeee :)
Szívesen áthívnálak, de jelenleg itt a helyel és az idővel is gond van! Itthon van egész famili, nőveremék, gyerekeik stb stb. Az idővel meg az a baj, hogy holnapig ki kéne olvasnom egy nem nagy darab könyvet, amiből holnapután vizsgázom, ezt a könyvet, meg holnap vissza kell adnom! Holnap meg már jön is az asszony úgy néz ki vissza veszprémbe, 2 és fél hete nem láttuk egymást----szóval nemtudom. De most beteg így nemtudom mikor jön le! Ha holnap nem jönne, akkor esetleg át tudnék vinni hozzád 2 sört meg a pipámat! Sajnos most idő és hely szűkében vagyok! Ezért bosszankodtam, hogy pénteken nem jött meg a pipám, mert hétvégén még senki sem volt itthon és nyugodtan tudtunk volna nálunk pipázni. Már esedékes, hogy egyszer én is visszahívjalak....!!!!!
Hellyel ne legyen problémád, azt nélunk is meg tudjuk oldani. Csak az időd alakítsd úgy, hogy ráérj :Đ
Kép
Kép
Kép

#999 Felhasználó inaktív   Toopac 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 05. 21. 19:55

Holnap egy kis Airsoft Dudaron James tezsvíírrrel! Csak legyen jó idő!Kép

#1000 Felhasználó inaktív   tjames 

• Őstag