Idézet
Airsoft
Elküldve: 2010. 07. 08. 09:18
Kifogáskifogáskifogás....
BB-m van, ez korábban sem volt gond, ha nekem nem volt te adtál s vicaverza.
Szúnyogok....jah...igazad van, voltak nappal is....bár a legutóbbi Iwo Jimán én nem találkoztam velük.
Meleg lesz? Lehet.... én pólóban fogom nyomni, mint múltkor 
A MidCapre megfelel neked 2500??? Adok egy maréknyi BB-t is mellé 
Hello I'm Johnny Cash....
![]()
![]()
Elküldve: 2010. 07. 08. 09:54
Idézet
Idézet
Kifogáskifogáskifogás....
BB-m van, ez korábban sem volt gond, ha nekem nem volt te adtál s vicaverza.
Szúnyogok....jah...igazad van, voltak nappal is....bár a legutóbbi Iwo Jimán én nem találkoztam velük.
Meleg lesz? Lehet.... én pólóban fogom nyomni, mint múltkor 
A MidCapre megfelel neked 2500??? Adok egy maréknyi BB-t is mellé 
Elküldve: 2010. 07. 08. 11:37
Vasárnap verőfényes 30 feletti hőmérséklet lesz. Úgy számoljatok
Elküldve: 2010. 07. 08. 11:54
Idézet
Vasárnap verőfényes 30 feletti hőmérséklet lesz. Úgy számoljatok
Elküldve: 2010. 07. 08. 12:49
Üdv,szeretnék venni egy AK-t,ha valakinek van jó állapotban és eladná,létszíves írjon rám.Köszi.
Elküldve: 2010. 07. 08. 13:02
Idézet
Üdv,szeretnék venni egy AK-t,ha valakinek van jó állapotban és eladná,létszíves írjon rám.Köszi.
Cyma AK47 cm.028 Egyik ismerősömnek ilyentje van már vagy 2 éve és még mindig nagyon szépen muzsikál.
Cyma AK74u cm.035 Nekem ilyenem van. Még csak 1 hónapja van meg, de baromi jó cucc. Erős, pontos, messzire visz és kicsi.
Aztán még vannak az AK74 modellek, azokkal nincs tapasztalatom. Ami fontos: olvass teszteket fegyvervásárlás előtt. Ha használtan akarsz venni akkor ajánlom a softair.hu fórumát, de én a helyedben azért vennék újat, mert annak biztos nincsen semmi baja.
(\_/)
(O.o)<--Ez egy gonosz nyúl!
(>< )o Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
![]()
Elküldve: 2010. 07. 08. 21:00
És olyan kérdésem lenne hogy gyakorlat, vagy gyakorlati oktatás hol van, vagy az is elég ha egy játékos betanít? Mert megértettem hogy hogy meg mint de ezt ki is kellene próbálnom.
<DeSKAsok>
Eramnius Dw of the Shattered Sun
Doktorátusim van terrorból
Elküldve: 2010. 07. 08. 21:06
Idézet
És olyan kérdésem lenne hogy gyakorlat, vagy gyakorlati oktatás hol van, vagy az is elég ha egy játékos betanít? Mert megértettem hogy hogy meg mint de ezt ki is kellene próbálnom.
(\_/)
(>< )o Segíts a nyúlnak elfoglalni a világot úgy, hogy bemásolod az aláírásodba!
![]()
Elküldve: 2010. 07. 08. 21:12
Idézet
Idézet
<DeSKAsok>
Elküldve: 2010. 07. 09. 02:05
Én eladtam a Xboxomat, és vettem egy G36K-t, én használtam vettem, és szerintem jobban megéri, mert némelyikben már van valami tuning is!!! Aztán a ruhámat, én nem az álcázást néztem elsőnek, hanem azt hogy tetszen is, így a választásom az ACU NYCO DIGITAL lett.És nem is bántam meg, mert jó öszzes terepen.Szóval én csak azután mentem játszani, nagyon féltem attól ha meglőnek mennyire fog fájni. De a kabát megvéd és az adrenalintól nem éreztem a fájdalmat se.....
Elküldve: 2010. 07. 09. 02:57
Idézet
Én eladtam a Xboxomat, és vettem egy G36K-t, én használtam vettem, és szerintem jobban megéri, mert némelyikben már van valami tuning is!!! Aztán a ruhámat, én nem az álcázást néztem elsőnek, hanem azt hogy tetszen is, így a választásom az ACU NYCO DIGITAL lett.És nem is bántam meg, mert jó öszzes terepen.Szóval én csak azután mentem játszani, nagyon féltem attól ha meglőnek mennyire fog fájni. De a kabát megvéd és az adrenalintól nem éreztem a fájdalmat se.....
„Darwin túlságosan udvarias volt ahhoz, hogy kimondja, nem azért uralkodunk a világon, mert a legokosabbak vagyunk, vagy netán a leggonoszabbak, hanem mert mindig mi voltunk a legeszelősebb, a legrohadtabb gyilkosok az őserdőben.”
Elküldve: 2010. 07. 09. 14:25
Kezdőnek a Gázos vagy Rugós az amivel jobban tud mozogni és nem nehéz kezelni (túl gyors, vagy esetleg idegesítő funkciók)?
<DeSKAsok>
Elküldve: 2010. 07. 09. 14:51
Idézet
Kezdőnek a Gázos vagy Rugós az amivel jobban tud mozogni és nem nehéz kezelni (túl gyors, vagy esetleg idegesítő funkciók)?
(\_/)
![]()
Elküldve: 2010. 07. 09. 15:00
Idézet
Elküldve: 2010. 07. 09. 19:55
Idézet
Idézet
![]()
![]()
Elküldve: 2010. 07. 09. 19:59
Idézet
Idézet
Idézet
De nekem nagyon bejött K2 springese talin.
Elküldve: 2010. 07. 09. 20:04
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
![]()
![]()
Elküldve: 2010. 07. 09. 20:06
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
De csak úgy lövöldézni, mint pl talin...egyértelműen springes testzik nekem
Elküldve: 2010. 07. 09. 20:15
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Idézet
Egyértelmű, ezen nem is vitatkozom. Ha helyzet van, akkor gázos. Próbáltam múltkor St.Királyon gázost... RrRrRrRrRrRr éééés kint a tár. Baszott gyors.
De csak úgy lövöldézni, mint pl talin...egyértelműen springes testzik nekem
<DeSKAsok>
Elküldve: 2010. 07. 09. 20:17
G36 család és Mp5k pdw a megoldás! Az utóbbit akartam én is először venni!
![]()
![]()

Súgó
A téma zárva.